2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Tahıllar : Pirinç unu, buğday unu, pirinç, bulgur, ekmek içi, yoğurtla çorba yapılarak verilir. Tarhana çorbası da bebek için uygun ek besindir. Tahıllar 4. ayda verilir.
bunu bı sıteden buldum cnm

Canım ben de şimdi bir makale okudum ve bulgur tam tahıl grubuna girdiğinden çok faydalıymış 6. aydan itibaren. Bu yüzden bulgurla çok iyi dost olucam sanırım artık

Arkadaslar çorbalara geçtikten bir sure sonra çorbalara kiyma ve balık eklemek cok faydalı ve protein icin gerekli . Tek yönlü beslenmemeleri icin kesinlikle dikkat etmeliyiz .

Canım ben de şimdi bir makale okudum ve bulgur tam tahıl grubuna girdiğinden çok faydalıymış 6. aydan itibaren. Bu yüzden bulgurla çok iyi dost olucam sanırım artık

ben hem pırınc koyuyordum bundan sonra bende bulguru kullanırım mutlaka .

Güzel tarif kuzum inş güzelce yerler çok heyecanlıyım valla :) birazdan mayalıcam keçi sütü aldım yarın başlıyorum ben
Benim listemde aynı CNm bakalım bizi neler bekliyor :)
Guzel bilgi parmiskom
Ya kizlar tatlandirmak icin Ben pekmez kullanmayi dusunuyorum AMA ne zaman baslanmali bilen varmi

bizim yarın dr kontrlmz var cok merak edıyorum ek gıdaya basladıktan sonrakı ılk kontrl bakalım kıloya nasıl yansıdı

Ay çok heyecanlı yaşasın Keçi sütünü nerden buldun kız Ankaradan katılan arkadaşlar öğrenmiş olur yerini :))

Ay çok heyecanlı yaşasın Keçi sütünü nerden buldun kız Ankaradan katılan arkadaşlar öğrenmiş olur yerini :))

Kiz gunluk sut geliyor marketeer Ataturk orman ciftligi varya burda gunluk yarim litre cam siselerde satiliyor Ben kendimize Inek sutunden yapiyorum nefis oluyor ins buda guzel olur :)sen carsambami baslicaksin Kuzum

Kiz gunluk sut geliyor marketeer Ataturk orman ciftligi varya burda gunluk yarim litre cam siselerde satiliyor Ben kendimize Inek sutunden yapiyorum nefis oluyor ins buda guzel olur :)sen carsambami baslicaksin Kuzum

Evet yeniyılın ilk günü olsun dedim ama acaba tam yeniyıla girerken mi versem tüm yıl iyi yemesi için nasıl girersen öyle geçermiş ya

Evet yeniyılın ilk günü olsun dedim ama acaba tam yeniyıla girerken mi versem tüm yıl iyi yemesi için nasıl girersen öyle geçermiş ya

Ahahaiyi fikir kuzum
Son 10 sayarken 9-8yavaştsn kaşıkla İdaya doğru yanaşırsın 24:00 te yogurta ilk ask baslar ve Tum yil mis gibi yer herseyden ins saglikli saglikli

Ahahaiyi fikir kuzum
Son 10 sayarken 9-8yavaştsn kaşıkla İdaya doğru yanaşırsın 24:00 te yogurta ilk ask baslar ve Tum yil mis gibi yer herseyden ins saglikli saglikli

Ahahha Eşim diyo ki bozdun kafayı yemeklerle ek besin tarihte bir ilkmiş gibi davranıyosun diyo Dedim İdanın tarihinde bir ilk kolay mı Ay erkeklere herşey ne kolay zaten yav. Sevme işini çok iyi başarıyolar!!!

Ahahha Eşim diyo ki bozdun kafayı yemeklerle ek besin tarihte bir ilkmiş gibi davranıyosun diyo Dedim İdanın tarihinde bir ilk kolay mı Ay erkeklere herşey ne kolay zaten yav. Sevme işini çok iyi başarıyolar!!!

BEn'de ilk verecegimiz meyve avokado dedim nerden bulursun böyle antin kuntin seyleri dedi :)

Hıhımm çok ii fikirmiş
Eşinin en sevmediği sebzeyi ver ida öle bi alışsın ki illa ondan pişir die tuttursun eşin de Gıcık olsun
BEn'de ilk verecegimiz meyve avokado dedim nerden bulursun böyle antin kuntin seyleri dedi :)
Ben de bugün avokadoyu kestim azcık ucundan vericem dedim
Olmaz vermem öle abuk subuk şeyleri ben oğluma sen ye sütünden geçsin dedi

Son düzenleme:
Bozduk valla kuzum bende ha bire şu lazım bu lazım diyorum sonrada kaşığım ucuyla vericem deyince kociş bana tuhaf rahat Bakıyo bugün diyorum mama tabağı lazım şimdi lazımmı kaşığım ucundaki şeyimi koycakmışım te yarabbim
Ayy koptum ya parmiş ondan veririz ya zaten antin kunyin diye
Alengirli meyve deseydin

Ahaha Yanar dönerli meyve tabağı yaparız bizim kuzulara ee alengirli meyveye yakışır

ben de evimde pirinci mümkün olduğunca az kullanıyorum zaten. oğluma da bulgurlu yaparım mamacıklarını

ayyy cücümm hadi hayırlı olsun ek gıdaya geçişiniz yarın inşallah hapur hupur severek yer Duruşum her şeyi

ahahahaaa kesin ben de öyle bir cevap alırdım söylesem zira bal kabağını söyledim de tatlısını mı yapcaz dedi

Ayy sağol fındığım inş sever ya hiç birimiz zorluk çekmeyiz ek gıdaya geçişte :)
Balkabağı tatlısımı ahahaha bu kocişler komedi ya
Canım bende bulgur pilavı manyağı oldum şimdi pirinç yersem bi tuhaf geliyor çok lezzetli bende çok severek hüpletiyorum

Tabi canım alevli meyve tabağı şart ee avakado bu kolay mı öyle

Tatlısını mı yapıcaz dedi ahahahah ay koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…