kızım en son sabah 5 te emmiştii o ndada uyuykaldıı ememedii.. o saatten beridir emmiyorrr, göüsümü ağzına bile almıyorr.. keyfida yerindeee emmeye zorladığım zamndaa ağlamaktann kıpkırmızı oluyrr. acıkmıyor muu yaaa.. ne oluyor anlamıyorrmm
az önce mama yaptımm 90 cc.. sadece 30 cc içtii o da ağzına dökülenlerr. yanii yutmak zorunda kaldıı..(
Canım bi kaç gün o sıkıntıyı bende yaşamıştım emzik alıyosa önce emziği ver göğsüne yaklaştır hemen memeyi ver ağzına o zaman alabilir bide kucağına al ayakta dolaşarak emzirmeye çalış ama yinede almıyosa biraz ara ver bakalım belki gerçekten aç değildir
az önce mama yaptımm 90 cc.. sadece 30 cc içtii o da ağzına dökülenlerr. yanii yutmak zorunda kaldıı..(
Keyfi yerindeyse korkma. İnci de bazen çok emiyor ve çok uyuyor bazen de az emiyor az uyuyor. Bebeklerin büyüme dönemleri olurmuş o dönemlerde böyle olurlarmış. Belki öyle bir şeydir
aynı dertlerden bızde bır zmanlar muzdarıptık..ıns cabuk atlatırsınız..Allaha sukur gectı..o bır haftayı unutamam..cok kotuydu gercekten..ben de cok agladıgında bı kac kere sagııp verdım ama geneldede bıberonu alıp agzına goturyordum..sankı ıcınden sut gelıyomus gıbı cekıyodu..bıraz cektıkten sonrada agzına gogsumu verıyordumm...kızım en son sabah 5 te emmiştii o ndada uyuykaldıı ememedii.. o saatten beridir emmiyorrr, göüsümü ağzına bile almıyorr.. keyfida yerindeee emmeye zorladığım zamndaa ağlamaktann kıpkırmızı oluyrr. acıkmıyor muu yaaa.. ne oluyor anlamıyorrmm
valla ne ara sut verıcez pekıı??ne zman emecek bu cocuk?? :))tv 8 deki program hakatten güzeldi. İnci döndü demek:) maşallah ona, afferin ona:) Benim İnci de çabılıyor ama hala olmuyor teyzeleri.
Programda söylenenleri not aldım yoksa unutuyorum.Cam rende, buharda pişirme kabı,Silikon uçlu şeffaf kaşık İrmik yerine pirinç:) ama şunu bilmiyorum size danışayım.Benim sütüm yetiyor. Bol bol emzirmek istiyorum 6. aydan sonra kaç öğün ek gıda vermek gerekiyor. sabah kahvaltı sonra ara öğün meyve öğlen çorba ara öğün yoğurt akşam çorba. Böyle mi yapmak gerekiyor. Çok da fazla ek gıda verince emmeyi azaltmasından korkuyorum
oleyyy!!kutu kutu pense elmamı yerse arkadasım inci arkasını donsee :))sıra kımde bakalım?Dondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
hhaahha cok guldumm !!ufo demek!Allahım ya!daha neler gorcez bakalım..günaydınnn kızımınn güzell teyzoşlarıı vee melekk arkadaşlarııı.. kızımm dünn banyo yapıpp güzellce de uykusunu almış gündüzdennn.. tabii öle oluncaa gece uyuyamadıı gözüü de açılmıyrduu ama sürekli mızmızzmızz en sonn aldımm yanımaa yüzümü gözümüü mıncıklaya mıncıklayaa uyuyakaldıı ama gene ölee iyi uyumadıı.. en sonundaa da en iyii arkadaşıylaa göz göze gelipp hayrann hayrann onu izledii..
---en iyi arkadaşı mı kim ??
elektrikli ısıtıcımız UFO..
çok komikk ya kızımm ufo ya hastaaa. :))
Dun gec uyudum gunduz de hic girememistim foruma. saat 2 gibi gelip biraz gecmise bakayim dedim. Bir de ne goreyim bizim topik canlarin hepsi uykuda , topik misafir kayniyoree hemen arastanin sekerlerindrn kolonyasindan servis yaptim. Bos cevirmeyeyim dedim gece gece o kadar zahmet etmis buyurmus gelmisler. 3 gibi sessizce dagildilar ben de huzurla uyudum sonrasinda şaka bir yana dünkü muhabbete cok güldüm maalesef begen butonu da calismadigi icin begenemedim sorry
aynı dertlerden bızde bır zmanlar muzdarıptık..ıns cabuk atlatırsınız..Allaha sukur gectı..o bır haftayı unutamam..cok kotuydu gercekten..ben de cok agladıgında bı kac kere sagııp verdım ama geneldede bıberonu alıp agzına goturyordum..sankı ıcınden sut gelıyomus gıbı cekıyodu..bıraz cektıkten sonrada agzına gogsumu verıyordumm...
valla ne ara sut verıcez pekıı??ne zman emecek bu cocuk?? :))
oleyyy!!kutu kutu pense elmamı yerse arkadasım inci arkasını donsee :))sıra kımde bakalım?
hhaahha cok guldumm !!ufo demek!Allahım ya!daha neler gorcez bakalım..
ARASTAAAAA ruyandakı zurafa cıkmışş..ruyada zurafa gormek mısafır dmek,zurafanın seni opmesı dmek de gizli gizli seni izlemesi,sana imrenmesi,demek!! :)) oyle bı mısafırperversınkı,sende hala seker kolonya verıyorsun yaa! :))
Merhaba. Beni hatirkayanlar vardir. Dun gece bukdum bu topigi ve incelledim. Sanirim minikm in bebegi emmiyor. Benim kizimda oyleydi hala duzelmedi nacizane onerim su ki ben 1, 5 aya yakindir kizimi meneyi ittiginde ayakta emziriyirum bir yandan yuruyor bir yandan sallayarak emziriyorum. Yuzunede bazen ince bir tulbent ortuyorum. Isevyarar mi bilmiyorum ama sotlemek istedim, bebekler soz konusu hele ki anne sutu.
canımm bneimm kız biberondan da emmek istemyrr. biberon verdim sadece ağzına damlayanları yuttu..
Ben bunu Dr ma sormuştum kendim de asırı sorun olmamasına rağmen topicte sonradan bizim icin iyi ki ayiklandi diyen şahsiyet icin bananeyse sanki . O zaman da yazmıştım . 4- 7 ay arasi normal bir davranışmis. Bazıları durumu abartir. Sakın oyuna gelmeyin ısrarla ac olduğu anları koklayip cok üstüne gitmeden deneyin fake atıyor kanmayın dedi . Eminim zorlu bir süreç ama cok takmayın sen de rahat davranirsan bir süre sonra memene donecek
Merhaba. Beni hatirkayanlar vardir. Dun gece bukdum bu topigi ve incelledim. Sanirim minikm in bebegi emmiyor. Benim kizimda oyleydi hala duzelmedi nacizane onerim su ki ben 1, 5 aya yakindir kizimi meneyi ittiginde ayakta emziriyirum bir yandan yuruyor bir yandan sallayarak emziriyorum. Yuzunede bazen ince bir tulbent ortuyorum. Isevyarar mi bilmiyorum ama sotlemek istedim, bebekler soz konusu hele ki anne sutu.
artık dönesede mememe cok gecelektrıklı pompayı dun esım ısten gelınce yaptı 12 den 1 e kadar sut sagdım pasam uyanınca vereyım dıye cıkan sonuc 20 cc daha fazlası cıkmadı esım napıcaz uyanırsa dedı gıttı bı kosu nobetcı eczaneye mama almaya o kapıdan cıktı pasa uyandı 20 cc sütü verdım gogsumude verdım ama yok goguste sut yokkı emsın cekıstırdı cekıstırdı agladı esım gelınce mamayı yaptık ıctı uyudu ben hala ugrasıyorum sonuc da bı damla da olsa sut var hala duzenlı sagıyorum ıns gerı gelır
Canim gormediysen tekrar yazayım taze hurma cennet elması da diyorlar her gun bir tane ye ayrıca Dereotu ise yarıyor ilaç gibi aynı saatte ye . İki saatte bir emzir ondan sonra mamani Ver kuru üzümden hoşaf yap ,bol su tüket, ama herseyden önemlisi sut olsun olmasın sık sık emzir emmiyorsa pompa ile sür gelmese de sag.
Ben bu yolla iki kere giden sütümü geri getirdim darısı basına
canımm benm kızımda emmiyrr.bugünn hiçç emmmediii mesela her türlüü emzirmeyi denedimm yanına uzanarakk ayakta gedirerekk. kucağımda sallayarakk. tülbentlee hepsiniiii...memelerim dışardaa rezil bir durumda geziyrdumm evin içindee... mama bile yapıp verdimm onu da istemedii. az önce zorlaa uyuttummm uyandıı gayett keyifli bişekildee oyun oynuyor beşikteee. benn hiç bişey anlamadımmm..aç olsa ağlarr...
artık dönesede mememe cok gecelektrıklı pompayı dun esım ısten gelınce yaptı 12 den 1 e kadar sut sagdım pasam uyanınca vereyım dıye cıkan sonuc 20 cc daha fazlası cıkmadı esım napıcaz uyanırsa dedı gıttı bı kosu nobetcı eczaneye mama almaya o kapıdan cıktı pasa uyandı 20 cc sütü verdım gogsumude verdım ama yok goguste sut yokkı emsın cekıstırdı cekıstırdı agladı esım gelınce mamayı yaptık ıctı uyudu ben hala ugrasıyorum sonuc da bı damla da olsa sut var hala duzenlı sagıyorum ıns gerı gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?