2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Miraba kızlar arada bakıyorum arada iş yapıyorum alıntlar birikti ama akşama yapıcam o işi artık. Bugün pazartesi ya iş yapma günüm tv8 i açtım ama bitmişti program tüh yaa

kızım en son sabah 5 te emmiştii o ndada uyuykaldıı ememedii.. o saatten beridir emmiyorrr, göüsümü ağzına bile almıyorr.. keyfida yerindeee emmeye zorladığım zamndaa ağlamaktann kıpkırmızı oluyrr. acıkmıyor muu yaaa.. ne oluyor anlamıyorrmm

çok olmuş canım ya. hiç mi bir şey yemedi mama falan

az önce mama yaptımm 90 cc.. sadece 30 cc içtii o da ağzına dökülenlerr. yanii yutmak zorunda kaldıı..(

Canım bi kaç gün o sıkıntıyı bende yaşamıştım emzik alıyosa önce emziği ver göğsüne yaklaştır hemen memeyi ver ağzına o zaman alabilir bide kucağına al ayakta dolaşarak emzirmeye çalış ama yinede almıyosa biraz ara ver bakalım belki gerçekten aç değildir

sağoll canmm. ama emzikkte almıyorr huysuzzz bebişşş

az önce mama yaptımm 90 cc.. sadece 30 cc içtii o da ağzına dökülenlerr. yanii yutmak zorunda kaldıı..(

Keyfi yerindeyse korkma. İnci de bazen çok emiyor ve çok uyuyor bazen de az emiyor az uyuyor. Bebeklerin büyüme dönemleri olurmuş o dönemlerde böyle olurlarmış. Belki öyle bir şeydir

Keyfi yerindeyse korkma. İnci de bazen çok emiyor ve çok uyuyor bazen de az emiyor az uyuyor. Bebeklerin büyüme dönemleri olurmuş o dönemlerde böyle olurlarmış. Belki öyle bir şeydir

evet canımm keyfii yerindeee.. ama korkuyrmm yaa.. emmeyi bırakırsa diyee. zaten her ay zorla 500 gr grm alıyorduu..

Hava bugun istanbul da cok guzel sanırım kac saattir Ocak basında yemek yapıyorum doğalgaz en kısikta cok sıcakladim

aynı dertlerden bızde bır zmanlar muzdarıptık..ıns cabuk atlatırsınız..Allaha sukur gectı..o bır haftayı unutamam..cok kotuydu gercekten..ben de cok agladıgında bı kac kere sagııp verdım ama geneldede bıberonu alıp agzına goturyordum..sankı ıcınden sut gelıyomus gıbı cekıyodu..bıraz cektıkten sonrada agzına gogsumu verıyordumm...
valla ne ara sut verıcez pekıı??ne zman emecek bu cocuk?? :))
Dondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
oleyyy!!kutu kutu pense elmamı yerse arkadasım inci arkasını donsee :))sıra kımde bakalım?
hhaahha cok guldumm !!ufo demek!Allahım ya!daha neler gorcez bakalım..

ARASTAAAAA ruyandakı zurafa cıkmışş..ruyada zurafa gormek mısafır dmek,zurafanın seni opmesı dmek de gizli gizli seni izlemesi,sana imrenmesi,demek!! :)) oyle bı mısafırperversınkı,sende hala seker kolonya verıyorsun yaa! :))

canımm bneimm kız biberondan da emmek istemyrr. biberon verdim sadece ağzına damlayanları yuttu..

Merhaba. Beni hatirkayanlar vardir. Dun gece bukdum bu topigi ve incelledim. Sanirim minikm in bebegi emmiyor. Benim kizimda oyleydi hala duzelmedi nacizane onerim su ki ben 1, 5 aya yakindir kizimi meneyi ittiginde ayakta emziriyirum bir yandan yuruyor bir yandan sallayarak emziriyorum. Yuzunede bazen ince bir tulbent ortuyorum. Isevyarar mi bilmiyorum ama sotlemek istedim, bebekler soz konusu hele ki anne sutu.

canımm benm kızımda emmiyrr.bugünn hiçç emmmediii mesela her türlüü emzirmeyi denedimm yanına uzanarakk ayakta gedirerekk. kucağımda sallayarakk. tülbentlee hepsiniiii...memelerim dışardaa rezil bir durumda geziyrdumm evin içindee... mama bile yapıp verdimm onu da istemedii. az önce zorlaa uyuttummm uyandıı gayett keyifli bişekildee oyun oynuyor beşikteee. benn hiç bişey anlamadımmm..aç olsa ağlarr...

canımm bneimm kız biberondan da emmek istemyrr. biberon verdim sadece ağzına damlayanları yuttu..

Ben bunu Dr ma sormuştum kendim de asırı sorun olmamasına rağmen topicte sonradan bizim icin iyi ki ayiklandi diyen şahsiyet icin bananeyse sanki . O zaman da yazmıştım . 4- 7 ay arasi normal bir davranışmis. Bazıları durumu abartir. Sakın oyuna gelmeyin ısrarla ac olduğu anları koklayip cok üstüne gitmeden deneyin fake atıyor kanmayın dedi . Eminim zorlu bir süreç ama cok takmayın sen de rahat davranirsan bir süre sonra memene donecek

artık dönesede mememe cok gec elektrıklı pompayı dun esım ısten gelınce yaptı 12 den 1 e kadar sut sagdım pasam uyanınca vereyım dıye cıkan sonuc 20 cc daha fazlası cıkmadı esım napıcaz uyanırsa dedı gıttı bı kosu nobetcı eczaneye mama almaya o kapıdan cıktı pasa uyandı 20 cc sütü verdım gogsumude verdım ama yok goguste sut yokkı emsın cekıstırdı cekıstırdı agladı esım gelınce mamayı yaptık ıctı uyudu ben hala ugrasıyorum sonuc da bı damla da olsa sut var hala duzenlı sagıyorum ıns gerı gelır

Canim gormediysen tekrar yazayım taze hurma cennet elması da diyorlar her gun bir tane ye ayrıca Dereotu ise yarıyor ilaç gibi aynı saatte ye . İki saatte bir emzir ondan sonra mamani Ver kuru üzümden hoşaf yap ,bol su tüket, ama herseyden önemlisi sut olsun olmasın sık sık emzir emmiyorsa pompa ile sür gelmese de sag.

Ben bu yolla iki kere giden sütümü geri getirdim darısı basına

aminnnnn cok sagol cnm süt az oldugu ıcın emmıyo ıkı saatte bır sagıyorum kuru üzüm hosaf dere otu yedım bırde hurmayı denıyım

Uyurkende bir dene istersen canim. Allah emebilme gucu versin bu bebislere. Birde Rabbi yessiri okuru bakalim. Dis donemi ya bunlarin onun icinde emmek istemeyebilir ek gida ver bence ben vermeye bssladim

selam kızlar geçmişi okudum gelddim
yine ende gelen sorunlardan biri uyumama ve emmeme
çok şükür ki ikiside bizde mevcut deliriciimmm
dün eve temizlik yaptık eşimle ve yorgunluktan öldüm tabi gece benim cadı beni uyutmadı ve yorgunluğunda etkisiyle saat 1 de eşim aldı cadıyı 02:30 a kadar uyutmaya çalıştı ben o ara dinlenmişim biraz ama zilli uyumamış eşim kaldırdı beni emzirdim ve 3 de uyuttum tam oh bende yatayım dedim ki 03:40 da geri kalktı sabaha kadar delik deşik bi uyku uyudum sabah eşim uykusuz uykusuz işe gitti ona da üzülüyorum sonra ben sinir krizinin eşiğine gelince tatatataaaaaaa kv yetişiyor imdadıma ona verdim kzı ve iyi bi uyku çektim....
kızlar gülüyorum ama gerçekten psikolojim çok bozuldu artık
doğduğundan beri gece uykularımız sorunlu bünyem kaldırmıyo artık, ben dayanmak istesemde vücut iflasın eşiğinde artık
ne zaman gece uyucaz bilmiyorum
bide bunların üstüne emmeme sorunumuz başladı
sabır yarabbi

Canim bilmiyorum nasil sagiyorsun ama hem emzirirken hem de sagarken mutlaka memeni sıktır nasil fark ediyor goreceksin. Malt icecek al ve birde hipp emziren anbe cayi dene. Bende 2 gundur iciyorum humanadan fenalik geldi. Birde kuru kayisi ve peknez kaynatip ic veee susam surtmesi ve tahin karistir. Tabi ben bunlari icmekten 70 merdiven dayadim. 50 iken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…