selam kızlar geçmişi okudum gelddim
yine ende gelen sorunlardan biri uyumama ve emmeme
çok şükür ki ikiside bizde mevcutdeliriciimmm
dün eve temizlik yaptık eşimle ve yorgunluktan öldüm tabi gece benim cadı beni uyutmadı ve yorgunluğunda etkisiyle saat 1 de eşim aldı cadıyı 02:30 a kadar uyutmaya çalıştı ben o ara dinlenmişim biraz ama zilli uyumamış eşim kaldırdı beni emzirdim ve 3 de uyuttum tam oh bende yatayım dedim ki 03:40 da geri kalktısabaha kadar delik deşik bi uyku uyudum sabah eşim uykusuz uykusuz işe gitti ona da üzülüyorum sonra ben sinir krizinin eşiğine gelince tatatataaaaaaa kv yetişiyor imdadıma ona verdim kzı ve iyi bi uyku çektim....
kızlar gülüyorum ama gerçekten psikolojim çok bozuldu artık
doğduğundan beri gece uykularımız sorunlu bünyem kaldırmıyo artık, ben dayanmak istesemde vücut iflasın eşiğinde artık
ne zaman gece uyucaz bilmiyorum
bide bunların üstüne emmeme sorunumuz başladı
sabır yarabbi
Ben bir saat uyudum ve kendime geldim. Uyuyamayanlara uyku, emziremeyenlere sabır ve bebeğinin tekrar emmesini diliyorum. Ya daha önce de yazmıştım ama tekrar edeceğim. Ben sitenin bu halini hiç beğenmedim. Beğen butununun olmaması ve beğenenlerin görünmemesi sitenin interaktif halini öldürmüş bence. Şimdi sanki paylaşımına katıldığım herkesi alıntılamak ve bir şey yazmak gerekiyor gibi hissediyorum. Nette sorun devam ediyor ben de, sürekli bağlantı kopuyor. Şimdi yemek yapma zamanı, Hera kaçar:))
Slm. Kızlar..
Bende sınırlarimi zorluyorum, tükendim dün geceden beri.
Geçmişi ara ara hizlica okudum, alıntılar yapamadım, çoğumuzda aynı sorunlar.
Allah hepimize sabir ve dayanma gücü versin. Bebislerimixe de bol uyku, bol meme emme.bol gülücükler
Son 24 saatimi özetleyim:
Dün 4 gibi çarşıya çıktık esimle, mama sandalyesi bakacagimiz mağaza kapalıydı. Alamadik. Hava kötü ve kömür ,iş pis derken berbat bir hava olunca dolasamadik fazla, lcw ye yidip yağmura birşeyler alalım dedik.
Cok güzel şeyler var, acayipte indirimler var, birsürü şey aldım hizlica. Cunku yağmur alışveriş boyunca ağladı.
Kabine girip emzirdim ama nafile durmadı.
Mecburen gözüme ilk carpanlari aldım ve çıktık.
Eve donuyorduk ama arabada uyuyunca bir yemek yiyelim dedik ve lokantaya gittik.
Iste 7,5 gibi evdeydim.
9 a kadar oyun falan derken uyudu.
9,5 ta kivrana kivrana uyandı, iki gündür kaka yapmamisti bekliyorum kendi yapsın diye AMA cok kivranfi aglagi.
Önce zeytinyağı ile masaj falan uğraştım yarim saat, olmadı mecburen fitil....
Yine de zor yaptı. Sonki büyük insanlar gibi kati parça parça zeytin gibi zorla çıkardı, ikina ikina... Ve tabi yine kanama vardı.
10 buçuk gibi banyosunu yaptırıp, güzel emzirip yaptırdım. 12 de uyudu.
Ohhh dedim şimdi birkaç saat rahatca uyur dedim ama 12 buçukta acı içinde ağlayarak uyandı.
Önce kabizdan dolayı poposu açıyor sandik.
Nesi var diye çözmeye çalışırken evin içinde dolana dolana ağlama krizini atlatmaya çalıştık. Her odayı her objeyi denedik yok acı çekiyor deli gibi ağlıyor, biraz sakinlesincr yatırıp popoya baktık birsey yok.
Tam o sırada elini ağzına sokup hızlı hızlı dişlerini kasimaya başladı.
Hani uyuz olup hart hart kasirsin ya oyle kasiyordu kafayı sallaya sallaya.
Allahım sorunu bulduk şimdi çözüm dedik.
Ateşi yoktu jel sürdüm biraz rahatladı sanki.
Saat 2 buçuk oldu
Laptopu açtım netten piyona çaldık. Onu cok seviyor, tuşlara hırslı hırslı basarak stres attı.3 gibi uyudu sizlana sizlana. Esimde yattı. Ama ben sallamaya devam uyanmasin diye.
Offf 15 dk.ya bir uyandı. Evin içine dolana dolana sallaya sallaya avutmaya devam ettim.
Emmiyordu da sadece su içti birazcık. tıkandı aglamaktan ya ne yapacağı şaşırdım.
Sabah 5 buçuk oldu. Bu defada ateş oldu 38,5 ......
Dr. Calpolu değiştirdi ibufen verdi 38,5 ateş olunca ver demişti. Ilk defa kullandım.esimde kalktı artık zorla icirdik. Biraz mizmizlandi, 6 buçuk gibi ateşide. 37 ye düştü, biraz emdi ilacinda etsiyle sızdı.
Ben de bittim ama ya.... Içim kıyıldı onun ağlama sesinden. Yorgunluktan oluyordum ama ilacı da ilk defa kullandığım icin kafam rahat etmedi, en azından bir saat dayanıp gözlemleyeyim dedim.
Çünkü arkadaşımın bebeği peditus yüzünden oluyordu, nerdeyse, içindeki bir maddeye alerjisi varmış. Cocuk kusmaktan aspire olmuş sonrada soluk borusu tıkanmış ve morarmış aniden, hastaneye zor yetiştirmişler.
Bir ay testler tahliller yoğun bakım derken, anca buldular sebebini. Şimdi birçok şey yasak.
Neyse bende bir saat zorda olsa bekledim ve yağmur yine uyandı.
Acıkmış uzun uzun emdi derken en son saat 9 a gelyorduki ben sizmisim.....
10 bucuga kadar. Sonra yine iste o saatten beri ayaktayım.
Ne doğru dürüst uyuyor nede emiyor.
Geceki kadar huysuz keyifsiz değil ama kolum bacagim tutmuyor artık.
Az önce bir yemek kasigi yogurda 1 ölçek devam sutu karıştırdım yedi. Şimdi ayagimda sallayarak uyutuyorum. Durunca aciyo gözünü sallamaya devam....
Cok uzattım biliyorum ama karnına bir öküz oturmus kafama da balyoz yemiş gibiyim.
Ohhh içimi döktüm valla.
Bu dişler biran önce ciksinya, yavrum hep bole acimi çekecek.
Yorgunluk su bu önemli degilde yağmurun avı çekmesine dayanmak hepsinden zor.
Yüreğim kaldırmıyor....
geçmişe daha bakamadım...çamaşır yıka as kuruyanları kaldır yemek yap arada bebişi salla uyanmasın :)
wee ii haber:) tahıllı mamayı azcık sulu yapıp içine çeyrek muz we 3 bebe bisküwisi kattığım mamayı yedi Berkayımm :))
dr öyle tawsiye etmşti...
Ben bunu Dr ma sormuştum kendim de asırı sorun olmamasına rağmen topicte sonradan bizim icin iyi ki ayiklandi diyen şahsiyet icin bananeyse sanki . O zaman da yazmıştım . 4- 7 ay arasi normal bir davranışmis. Bazıları durumu abartir. Sakın oyuna gelmeyin ısrarla ac olduğu anları koklayip cok üstüne gitmeden deneyin fake atıyor kanmayın dedi . Eminim zorlu bir süreç ama cok takmayın sen de rahat davranirsan bir süre sonra memene donecek
Uyurkende bir dene istersen canim. Allah emebilme gucu versin bu bebislere. Birde Rabbi yessiri okuru bakalim. Dis donemi ya bunlarin onun icinde emmek istemeyebilir ek gida ver bence ben vermeye bssladim
Of okurken yoruldum umarım hemencecik gecer ve sende yağmur da rahat eder
Ayyy canım okudukça korktum diş olayındanbir an önce atlatırsınız inşallah acı çektiklerini görüp de elden bişey gelmemesi gerçekten en zoru...Allah'ım sabır versin... Bu arada peditus şurupla ilgili söylediğin dikkatimi çekti bi ara bize de verdi doktor onu ama Alptuğ onu içince resmen çıldırıyodu morarıyordu biz de kullanmadık bir daha.tadını sevmedi diye düşünmüştük...doktoruna söylemek lazım.demir ilacını bile içerken severek içiyordu o da alerji yaptı bıraktım gerçi.
İyi gelmez mi canım yaa siz de ne iyi etmişsiniz. Onlar da torunlarını özlemiştir hasret gidermişlerdir. Teyze de anne yarısı bak nasıl da düşünmüş yeğenini canım yaa
Ben de bugün aldım bal kabağını yarın başlıyoruz tattırmaya sıra onda ama dediğin gibi minik poşetlerde atıcam buzluğa her defasında taze almak mümkün değil mecbur öyle yapıcaz.
Annesininkızısı hoşgeldin topiğimize.
ben rahatt davranıyorumm ama açıkçasıı kafam da karışıkk parmecmm.. emmediği zamn mama yada ek gıda vermelimiymm sencee..
ya verirsemm ve karnı doyduğu için emmek istemezsee genee..öle bir yerdeymm kii ne özel hastane var ne özell bi doktor. kontrole bile devlet hastanesine gidiyrzz. doktoru arasmm bile tanımazz ki bizii, kim bilir günde kaç hastaya bakıyrdurr..
teşkkr ederm canmm..
Afiyet olsun baya baya Ogun tavsiye etmiş Dr buskivi falan kaka da. Sorun yasadınız mı peki Canim
Slm. Kızlar..
Bende sınırlarimi zorluyorum, tükendim dün geceden beri.
Geçmişi ara ara hizlica okudum, alıntılar yapamadım, çoğumuzda aynı sorunlar.
Allah hepimize sabir ve dayanma gücü versin. Bebislerimixe de bol uyku, bol meme emme.bol gülücükler
Son 24 saatimi özetleyim:
Dün 4 gibi çarşıya çıktık esimle, mama sandalyesi bakacagimiz mağaza kapalıydı. Alamadik. Hava kötü ve kömür ,iş pis derken berbat bir hava olunca dolasamadik fazla, lcw ye yidip yağmura birşeyler alalım dedik.
Cok güzel şeyler var, acayipte indirimler var, birsürü şey aldım hizlica. Cunku yağmur alışveriş boyunca ağladı.
Kabine girip emzirdim ama nafile durmadı.
Mecburen gözüme ilk carpanlari aldım ve çıktık.
Eve donuyorduk ama arabada uyuyunca bir yemek yiyelim dedik ve lokantaya gittik.
Iste 7,5 gibi evdeydim.
9 a kadar oyun falan derken uyudu.
9,5 ta kivrana kivrana uyandı, iki gündür kaka yapmamisti bekliyorum kendi yapsın diye AMA cok kivranfi aglagi.
Önce zeytinyağı ile masaj falan uğraştım yarim saat, olmadı mecburen fitil....
Yine de zor yaptı. Sonki büyük insanlar gibi kati parça parça zeytin gibi zorla çıkardı, ikina ikina... Ve tabi yine kanama vardı.
10 buçuk gibi banyosunu yaptırıp, güzel emzirip yaptırdım. 12 de uyudu.
Ohhh dedim şimdi birkaç saat rahatca uyur dedim ama 12 buçukta acı içinde ağlayarak uyandı.
Önce kabizdan dolayı poposu açıyor sandik.
Nesi var diye çözmeye çalışırken evin içinde dolana dolana ağlama krizini atlatmaya çalıştık. Her odayı her objeyi denedik yok acı çekiyor deli gibi ağlıyor, biraz sakinlesincr yatırıp popoya baktık birsey yok.
Tam o sırada elini ağzına sokup hızlı hızlı dişlerini kasimaya başladı.
Hani uyuz olup hart hart kasirsin ya oyle kasiyordu kafayı sallaya sallaya.
Allahım sorunu bulduk şimdi çözüm dedik.
Ateşi yoktu jel sürdüm biraz rahatladı sanki.
Saat 2 buçuk oldu
Laptopu açtım netten piyona çaldık. Onu cok seviyor, tuşlara hırslı hırslı basarak stres attı.3 gibi uyudu sizlana sizlana. Esimde yattı. Ama ben sallamaya devam uyanmasin diye.
Offf 15 dk.ya bir uyandı. Evin içine dolana dolana sallaya sallaya avutmaya devam ettim.
Emmiyordu da sadece su içti birazcık. tıkandı aglamaktan ya ne yapacağı şaşırdım.
Sabah 5 buçuk oldu. Bu defada ateş oldu 38,5 ......
Dr. Calpolu değiştirdi ibufen verdi 38,5 ateş olunca ver demişti. Ilk defa kullandım.esimde kalktı artık zorla icirdik. Biraz mizmizlandi, 6 buçuk gibi ateşide. 37 ye düştü, biraz emdi ilacinda etsiyle sızdı.
Ben de bittim ama ya.... Içim kıyıldı onun ağlama sesinden. Yorgunluktan oluyordum ama ilacı da ilk defa kullandığım icin kafam rahat etmedi, en azından bir saat dayanıp gözlemleyeyim dedim.
Çünkü arkadaşımın bebeği peditus yüzünden oluyordu, nerdeyse, içindeki bir maddeye alerjisi varmış. Cocuk kusmaktan aspire olmuş sonrada soluk borusu tıkanmış ve morarmış aniden, hastaneye zor yetiştirmişler.
Bir ay testler tahliller yoğun bakım derken, anca buldular sebebini. Şimdi birçok şey yasak.
Neyse bende bir saat zorda olsa bekledim ve yağmur yine uyandı.
Acıkmış uzun uzun emdi derken en son saat 9 a gelyorduki ben sizmisim.....
10 bucuga kadar. Sonra yine iste o saatten beri ayaktayım.
Ne doğru dürüst uyuyor nede emiyor.
Geceki kadar huysuz keyifsiz değil ama kolum bacagim tutmuyor artık.
Az önce bir yemek kasigi yogurda 1 ölçek devam sutu karıştırdım yedi. Şimdi ayagimda sallayarak uyutuyorum. Durunca aciyo gözünü sallamaya devam....
Cok uzattım biliyorum ama karnına bir öküz oturmus kafama da balyoz yemiş gibiyim.
Ohhh içimi döktüm valla.
Bu dişler biran önce ciksinya, yavrum hep bole acimi çekecek.
Yorgunluk su bu önemli degilde yağmurun avı çekmesine dayanmak hepsinden zor.
Yüreğim kaldırmıyor....
Hu huuu ben geldim:78::78::80::81::79::82::83::87: :93::97::101::102::104::109::112::114::121::120::124::126::130:
Canım öncelikle beni yapışkan beğenimden kurtardın teşekkürlerSenin yeni beğenin gelince eskiside kayboldu :)
Ben molfixle prima kullanıyorum canım. Gündüz prima gece molfix kullanıyorum. Molfix gerçekten çok emici çünkü hiç taşma olmuyor. Sadece gece kullandığımdan yakın zamanda molfix almadım canım elimdeki bitmedi daha. Nasıl farklı paketi, belki indirimdedir o yüzden uygundur fiyatı.
Ben günde 10 dk falan koyuyorum canım yürütece. Halıda pek ilerleyemiyor ama düz zeminde geri geri gidiyor ufaktan
Doktorum 7. ayı doldurana kadar tavsiye etmiyorum dedi ama ben annelik insiyatifimle biraz biraz kullanıyorum, kullandığımdan beride ayakları daha sağlam basıyor. Kimi doktor hiç kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Bu konuda çok fikir ayrılığı var, ne yapmak gerek bilemiyorum
Hu huuu ben geldim:78::78::80::81::79::82::83::87: :93::97::101::102::104::109::112::114::121::120::124::126::130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?