2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aynen canım.sağlık ocağında da aşıdan sonra calpol ver diyolardı.ben de bir ölçek veriyodum annem ağır gelir bir ölçek dedi.biz nerden bilicez ne kadar verilceğini insan bi söyler... Eşime de anlattım peditus olayını cidden ucuz atlatmışız

bizimkinin de en iyi arkadaşı yatak odasındaki dolabımız :) bi de ona konuşur konuşur cevap vermez diye de sinirlenir :)

Bizimkide duvardaki saate bakip,konusur
Birara bizim dugun resmini inceler,gulerdi sipa

Neyyyyy nasıl zevkleri var bu bebişlerin böyle ahahaha idanın da en sevdiği şey yastıktaki çiçekler onlarla konuşuyo çiçekleri almaya çalışıyo ama koparamıyo kızım napsın
Aynı sorun bende de var hiç bişey bulamazsa önlüğü alıp kapatıyo ve çırpınıyo sonra ben de uyku tulumsuz yatırmıyorum eğer içerisi sıcaksa uyku tulumu da giydirmiyorum üzerini de örtmüyorum. Zaten örttürmüyor :) Bir de yüzüne bişeyler kapamayı sevdiği için bu duygusunu uyku arkadaşlarıyla tatmin ediyor ve ben de izin veriyorum yüzüne kapayıp uyumaya bayılıyor. Uyku arkadaşı alırken küçük olmasına özen gösterdim nefes alışını engellemiyor :)
zira umut FAKİR in ekmegidir.

ah seni seni

Ahha al işte bir ilginç zevkli bebiş daha
Ha birde elayı tartıyorum bu ay 700 gr almış sanki of canım sıkıldı fazla aldı ek gıdada bu ara nerdeyse tadıyo hiç yemıyor bakalım doktor ne dıyecek ama bence fazla bulacak bu kiloyu dimi
Canım sakın endişe etme bence harika bir kilo almış maşallah elacığıma :)
[
;:)) bizimki de soba borusuylaa duygusall bağ içerisindee onunla konuşuyrr
ahahahahah zevkini yediklerim yaa

Canım hayırlı olsun minik pirinç taneniz :)) ben de demir damlasını her kilo için 1 damla şeklinde veriyorum ama unuttuğum zamanlar da oluyor :)

mylovelın mesajına müteakiben
(Dun gec uyudum gunduz de hic girememistim foruma. saat 2 gibi gelip biraz gecmise bakayim dedim. Bir de ne goreyim bizim topik canlarin hepsi uykuda , topik misafir kayniyor ee hemen arastanin sekerlerindrn kolonyasindan servis yaptim. Bos cevirmeyeyim dedim gece gece o kadar zahmet etmis buyurmus gelmisler. 3 gibi sessizce dagildilar ben de huzurla uyudum sonrasinda şaka bir yana dünkü muhabbete cok güldüm maalesef begen butonu da calismadigi icin begenemedim sorry )

ARASTAAAAA ruyandakı zurafa cıkmışş..ruyada zurafa gormek mısafır dmek,zurafanın seni opmesı dmek de gizli gizli seni izlemesi,sana imrenmesi,demek!! :)) oyle bı mısafırperversınkı,sende hala seker kolonya verıyorsun yaa! :))

Balkabagi puresi yaptim pasama 2 cay kasdigi yedi
Suda hasladim azicik tarcin kattim yedirdim kasigin ucuyla.
Biraz midesini bulandirarak yesede agzini acip nem nem yiyordu basarili sayiyorum
Suba bugün ben de balkabağı püresi yaptım ve İda bayıldı sevinçten takla tasım geldi daha versem yerdi ama vermedim 1 çay kaşığı yeter dedim ama belki yarın torpil yapar 2 çay kaşığı veririm. Veee suyu da içiyor artık ek gıdanın ardından ama onu da fazla vermiyorum en fazla 1 çorba kaşığı kadar içiyo günde :)
Dondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
Ay dönen totosunu yerim onun maşallah kızıma aferin öp annesi benim için
Kız ne güzel rüya tabiri yapıyon koptum Allah iyiliğini versin
Oh afiyet olsun Berkaya Mucizecim onlar yiyince çok mutlu oluyor insan yaaa
Katılıyorum kere katılıyorum ben bu yeni sistemi sevmedim yaaa
Oh canım çok şükür ki önemli bişey değilmiş geçmiş olsun ayy bu dişler ne başa belaymış yav yandık Neyse ek besine geçiyomuşsun o zamansa artık burada daha sık görürüz seni di mi kuşum
Hoşgeldin canım. Ne güzel o suratlar ya kımıl kımıl. Özellikle balık öldüreni.
Hahaha ben de çok sevdim ikon hastalığı var bende bayılıyorum kullanmaya çok tatlılar
Arasta arka dortlu tamamlanmis....misafirlerimiz gelmis...nerdr bizim sekerler :-D

yettim angy yettim yeni çikilata, meyve suyu aldım misafirlere bi de topiği süpürmek için süpürge aldım. Misafir geliyo temizlik yapmak şart

Hoşgeldin canım ne enerji neşe dolu bi insansın yaa

Hoşbulduk tatlım :)))

Kız görmem mi 2 ye böldüm alıntıları ne çene ne çene :))

Kızlar atladığım, görmediğim yer varsa özür dilerim şimdiyi kaçırmamak için çok hızlı baktım herşeye :126::126:

Kiz alemsin ya yeni elit sekerlerine bayildim....supurme isinitam isabet malum ayiklamak supurmek gerebilir :-D

Kiz jeton gec dustu bnm uykusuzliktan pert oldum supurgemiz tam bzm gbi fakir :-D ayyy koptum super ;-)

Ben bu yeni uygulamayi hic sevmedim..bikere bu puan olayi nedir...bu yesil sey ne anlams geliyo olmasa nolurdu begrn diye bseyvyok..sanki bosa konusuyo gbi hdsediyrm kendimi ;-)

cıkıyorum canım fırsat buldukça, eşimde sağolsun benim film koptumu bi beni pışpışlıyo bi de kızını :86::86:
sırf kendim için bir şeyler yapmış olayım diye spora bile başladım :) kendime ait zamanım orası ve gerçekten rahatlatıyor insanı..
sizin nasıl oldu uykularınız? bu arada tebrik ederim inci tanesini dönmüş meleğim başarmış en sonunda

geçmişi okudum da geldim
diş çıkaranlara, dönenlere maşallah diyorum
hera dişiniz hayırlı olsun
beyazçekirge gerçekten zor bir geceymiş inşallah bi daha acı çekmez kuzucuğun
arasta ikonlar süper
yeni gelenler hoş gelmiş
umarım herkesler iyidir hoştur hepinizi öpüyorum

Kızlar Fisher Price'ın eğitici kitabından alan ya da çevresinde bi yerlerde yakından gören var mı acaba. Özelliklerini okuyunca bana cazip geldi ama bilemedim yakından görmeden:26: Pilliymiş, dokununca müzik çalıyormuş, bezdenmiş ve ilk kelimeleri, sayıları öğretiyormuş. Bana güzel gibi geldi, biraz pahalı olunca da emin olamadım. Var mı bilgisi olan:26:

Son düzenleme:
Nolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliy Iste bu da fotosu :)

Himm guzel soru :) bizim uykularımız cok düzensiz her gun farklı saatte uyuyor bu ara bir gun cok sık uyanıyor ertesi gun sekiz saat aralıksız uyuyor . Ben de cok zorlamıyorum artık uykusu geldigi an hemen uyuyor Allah'tan ama cok yormuyor eskisi kadar .

Oyyy yerim ben asu kuzucugu :-D

AFiyet olsun hep böyle zorlamadan yer insallah . Bir de o fularini sevsinler onun ne kadar sık olmuş :)

Afiyet olsun Asucum. Günebakancım çok şaşkın bir yüz ifadesi var yaa ahaha. Havuç suyu gören masum bebek

BU kitabı görmedim ama cok guzel görünüyor . Artık eğitici oyuncaklara başlamak gerekiyor cok guzel bir konuya değindin . Bebekler oynayarak öğreniyor . Ama iyi araştırmak lazım bir sürü gereksiz seye dünya para vermek ben de istemiyorum . Oyuncakcilarda insanın bası donüyor . Bildiginiz gördüğünüz seyleri paylaşırsanız ben de cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…