Hu huuu ben geldim:78::78::80::81::79::82::83::87: :93::97::101::102::104::109::112::114::121::120::124::126::130:
Saolun kızlar... Bütün bu yorgunluğa rağmen son iki saatte deli gibi iş yaptım. Yazmaya usenmeyip anlatsam inanamazsiniz.
Bu enerjiyi nerdenmi buldum, saatler so.ra yağmur 1,5 saat uyuyunca biraz toparlandi kızımın keyifli hali ve yine o masum gülücükleriyle ise koyuldum.
Kızlar bu ilac olayı da iyice sıkıntı yaaa...
Bir dr.un tavsiye ettiğini öteki asla kullanmayın diyor.
Mesela yağmurda cok kusmaktan aspire olup 5 gün yoğun bakımda kalmıştı. Daha 15 gunluktu. O zaman asist veriyorlardı yoğun bakımda, cikincada devam edin dedeiler.sonra antalya ya özel. Hastaneye gittik, kendi dr.umuza. oda asla kullanmayin daha 15 günlük cocuk bunu kaldıramaz, 6 aydan once verilmez dedi.
Insan kime inanacagini şaşırıyor.
bizimkinin de en iyi arkadaşı yatak odasındaki dolabımız :) bi de ona konuşur konuşur cevap vermez diye de sinirlenir :)
Bizimkide duvardaki saate bakip,konusur
Birara bizim dugun resmini inceler,gulerdi sipa
Neyyyyy nasıl zevkleri var bu bebişlerin böyle ahahaha idanın da en sevdiği şey yastıktaki çiçekler onlarla konuşuyo çiçekleri almaya çalışıyo ama koparamıyo kızım napsıngünaydınnn kızımınn güzell teyzoşlarıı vee melekk arkadaşlarııı.. kızımm dünn banyo yapıpp güzellce de uykusunu almış gündüzdennn.. tabii öle oluncaa gece uyuyamadıı gözüü de açılmıyrduu ama sürekli mızmızzmızz en sonn aldımm yanımaa yüzümü gözümüü mıncıklaya mıncıklayaa uyuyakaldıı ama gene ölee iyi uyumadıı.. en sonundaa da en iyii arkadaşıylaa göz göze gelipp hayrann hayrann onu izledii..
---en iyi arkadaşı mı kim ??
elektrikli ısıtıcımız UFO..
çok komikk ya kızımm ufo ya hastaaa. :))
Aynı sorun bende de var hiç bişey bulamazsa önlüğü alıp kapatıyo ve çırpınıyo sonra ben de uyku tulumsuz yatırmıyorum eğer içerisi sıcaksa uyku tulumu da giydirmiyorum üzerini de örtmüyorum. Zaten örttürmüyor :) Bir de yüzüne bişeyler kapamayı sevdiği için bu duygusunu uyku arkadaşlarıyla tatmin ediyor ve ben de izin veriyorum yüzüne kapayıp uyumaya bayılıyor. Uyku arkadaşı alırken küçük olmasına özen gösterdim nefes alışını engellemiyor :)Kizlar baris uzerindeki battaniyeyi yuzune dogru cekip kapatiyor.
Once bir asagi,bir yukari oynuyor sonra tamamen kafasi altinda kaliyor debeleniyor.
Uyurken bile rahat degilim surekli gidip gelip bakiyorum uyandida battaniyesini yuzunemi cekti diye.
zira umut FAKİR in ekmegidir.
Ahha al işte bir ilginç zevkli bebiş dahaofffff 2 gecedir kabusss ağıtlar 1 saatte 5 kez uyanmalar delirecem şuanda hala mızzzz mızzzz kafayı sıyırcam sinir sistemim harap halde valla(( buarada herkese günaydın bizimk,nin en ii arkadaşı yatk odasının perdesi görünce heycandan titrio:))
Canım sakın endişe etme bence harika bir kilo almış maşallah elacığıma :)Ha birde elayı tartıyorum bu ay 700 gr almış sanki of canım sıkıldı fazla aldı ek gıdada bu ara nerdeyse tadıyo hiç yemıyor bakalım doktor ne dıyecek ama bence fazla bulacak bu kiloyu dimi
;:)) bizimki de soba borusuylaa duygusall bağ içerisindee onunla konuşuyrr
Böyle tatlı bir açılış yaptım ama aslında fenalardayım kızlar, çünkü çok uykusuzum. Vallahi diş mi, gaz mı bilmiyorum ama bizim gece uykularımız kötüleşti. İşin ilginci sabah 7.30 da sesini duydum, oynadım biraz ama nasıl uykum var, saat 9. 30 da zar zor yatırdım, kızıma da sadece bir saat uyuyacağım dedim. Ödevlerini yapmıştık önceden rahattım o nedenle. Tam daldım,rüya mı görüyorum ne, kızım geldi Dylan ağlıyor diye uyandırdı beni. Gerçekten de deli gibi ağlıyor. Ya karnın tok, altın temiz, niye uyumuyorsun çocuk?? İşe böyle....
Mylovel canım sen yazarken ben yatıyormuşum tam. Teşekkürler iyi dileklerin için. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi, her gün bir mazeretleri var bizim bebişlerin, bir gün gaz, diğer gün diş, sonra kaka vesaire vesaire:)) Kontrolde inşallah iyi haberler alırsın. Oğlumun kilosu 7550 olmuş, boyu 71 cm ve kafası 46 cm. olmuş. Al sana yine bir kafa problemi! Doktor büyüme hızı çok fazla, hem boyu, hem kafası dedi, kafayı takip etmemiz lazım dedi. Kızımda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum, bu kadar mı benzerler birbirine. Bir farkla, bu sefer deli gibi endişelenip, netten bu konuda bulduğum her şeyi okuyamıyorum. Hatta buraya girmek dışında nerdeyse bebeklerle ilgili hiç bir şey okumuyorum. Burdaki tarifleri alıyorum, tecrübeleri, sohbetlere katılıp, gülüyorum elimden geldiğince, böylesi psikolojim açısından daha sağlıklı. Doktor ek gıda için hayır dedi, tattırma bile yapmayacakmışım. Su vermiyordum zaten, yine de sordum, hayır dedi. Devite devam 5 damla. Demiri unuttum sormayı yalnız. Sizler demir konusunu ne yapıyorsunuz ben 4. ayından beri unuttuğum günler hariç 6 damla veriyorum.
Suba bugün ben de balkabağı püresi yaptım ve İda bayıldıBalkabagi puresi yaptim pasama 2 cay kasdigi yedi
Suda hasladim azicik tarcin kattim yedirdim kasigin ucuyla.
Biraz midesini bulandirarak yesede agzini acip nem nem yiyordu basarili sayiyorum
Ay dönen totosunu yerim onun maşallah kızıma aferin öp annesi benim içinDondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
Kız ne güzel rüya tabiri yapıyon koptum Allah iyiliğini versinaynı dertlerden bızde bır zmanlar muzdarıptık..ıns cabuk atlatırsınız..Allaha sukur gectı..o bır haftayı unutamam..cok kotuydu gercekten..ben de cok agladıgında bı kac kere sagııp verdım ama geneldede bıberonu alıp agzına goturyordum..sankı ıcınden sut gelıyomus gıbı cekıyodu..bıraz cektıkten sonrada agzına gogsumu verıyordumm...
valla ne ara sut verıcez pekıı??ne zman emecek bu cocuk?? :))
oleyyy!!kutu kutu pense elmamı yerse arkadasım inci arkasını donsee :))sıra kımde bakalım?
hhaahha cok guldumm !!ufo demek!Allahım ya!daha neler gorcez bakalım..
ARASTAAAAA ruyandakı zurafa cıkmışş..ruyada zurafa gormek mısafır dmek,zurafanın seni opmesı dmek de gizli gizli seni izlemesi,sana imrenmesi,demek!! :)) oyle bı mısafırperversınkı,sende hala seker kolonya verıyorsun yaa! :))
Oh afiyet olsun Berkaya Mucizecim onlar yiyince çok mutlu oluyor insan yaaageçmişe daha bakamadım...çamaşır yıka as kuruyanları kaldır yemek yap arada bebişi salla uyanmasın :)
wee ii haber:) tahıllı mamayı azcık sulu yapıp içine çeyrek muz we 3 bebe bisküwisi kattığım mamayı yedi Berkayımm :))
dr öyle tawsiye etmşti...
Katılıyorum kere katılıyorum ben bu yeni sistemi sevmedim yaaaBen bir saat uyudum ve kendime geldim. Uyuyamayanlara uyku, emziremeyenlere sabır ve bebeğinin tekrar emmesini diliyorum. Ya daha önce de yazmıştım ama tekrar edeceğim. Ben sitenin bu halini hiç beğenmedim. Beğen butununun olmaması ve beğenenlerin görünmemesi sitenin interaktif halini öldürmüş bence. Şimdi sanki paylaşımına katıldığım herkesi alıntılamak ve bir şey yazmak gerekiyor gibi hissediyorum. Nette sorun devam ediyor ben de, sürekli bağlantı kopuyor. Şimdi yemek yapma zamanı, Hera kaçar:))
Oh canım çok şükür ki önemli bişey değilmiş geçmiş olsun ayy bu dişler ne başa belaymış yav yandıkKızlar hepinize merhabaKusuruma bakmayın giremedim yine 3 gündür evde yoktum. Kayınvalidemde kaldık hastane ona yakın diye. Asunun kakası yine temiz çıktı. Doktor da aynı sizin söylediklerinizi söyledi. Çok kaka yapmaktan tahriş olmuş çatlak oluşmuş olabilir dedi. İshalimizin sebebi de malum dişler Veee kilo alımımızın yavaşlaması + benim ay sonu işe başlayacak olmamdan dolayı ek gıdaya geçiyoruz. Tadımlara başladık bugün kızlar
Hahaha ben de çok sevdim ikon hastalığı var bende bayılıyorum kullanmaya çok tatlılarHoşgeldin canım. Ne güzel o suratlar ya kımıl kımıl. Özellikle balık öldüreni.
Arasta arka dortlu tamamlanmis....misafirlerimiz gelmis...nerdr bizim sekerler :-D
Hoşgeldin canımne enerji neşe dolu bi insansın yaa
mylovelın mesajına müteakiben
(Dun gec uyudum gunduz de hic girememistim foruma. saat 2 gibi gelip biraz gecmise bakayim dedim. Bir de ne goreyim bizim topik canlarin hepsi uykuda , topik misafir kayniyor ee hemen arastanin sekerlerindrn kolonyasindan servis yaptim. Bos cevirmeyeyim dedim gece gece o kadar zahmet etmis buyurmus gelmisler. 3 gibi sessizce dagildilar ben de huzurla uyudum sonrasinda şaka bir yana dünkü muhabbete cok güldüm maalesef begen butonu da calismadigi icin begenemedim sorry )
ARASTAAAAA ruyandakı zurafa cıkmışş..ruyada zurafa gormek mısafır dmek,zurafanın seni opmesı dmek de gizli gizli seni izlemesi,sana imrenmesi,demek!! :)) oyle bı mısafırperversınkı,sende hala seker kolonya verıyorsun yaa! :))
Kiz alemsin ya yeni elit sekerlerine bayildim....supurme isinitam isabet malum ayiklamak supurmek gerebilir :-DSuba bugün ben de balkabağı püresi yaptım ve İda bayıldısevinçten takla tasım geldi daha versem yerdi ama vermedim 1 çay kaşığı yeter dedim ama belki yarın torpil yapar 2 çay kaşığı veririm. Veee suyu da içiyor artık ek gıdanın ardından ama onu da fazla vermiyorum en fazla 1 çorba kaşığı kadar içiyo günde :)
Ay dönen totosunu yerim onun maşallah kızıma aferin öp annesi benim için
Kız ne güzel rüya tabiri yapıyon koptum Allah iyiliğini versin
Oh afiyet olsun Berkaya Mucizecim onlar yiyince çok mutlu oluyor insan yaaa
Katılıyorum kere katılıyorum ben bu yeni sistemi sevmedim yaaa
Oh canım çok şükür ki önemli bişey değilmiş geçmiş olsun ayy bu dişler ne başa belaymış yav yandıkNeyse ek besine geçiyomuşsun o zamansa artık burada daha sık görürüz seni di mi kuşum
Hahaha ben de çok sevdim ikon hastalığı var bende bayılıyorum kullanmaya çok tatlılar
yettim angy yettim yeni çikilata, meyve suyu aldım misafirlere bi de topiği süpürmek için süpürge aldım. Misafir geliyo temizlik yapmak şart
Eki Görüntüle 931214 Eki Görüntüle 931217 Eki Görüntüle 931231
Hoşbulduk tatlım :)))
Kiz jeton gec dustu bnm uykusuzliktan pert oldum supurgemiz tam bzm gbi fakir :-D ayyy koptum super ;-)
Ah kıyamam ben sana ah yaramaz Eylüş ah uyusan kız azcık annen de uyusun uykusuz şirin
Uykusuzluk cidden cok sınır bozan birşey dayanmak zor oluyor seni cok iyi anlıyorum . Fırsatın varsa dışarı çıkmanı öneririm bebeğini KV bıraksan bir kac saatligine esinle birşeyler yapın zihnin rahatlar bir hafta depo yaparsın kendine dayanmak icin
cıkıyorum canım fırsat buldukça, eşimde sağolsun benim film koptumu bi beni pışpışlıyo bi de kızını :86::86:
sırf kendim için bir şeyler yapmış olayım diye spora bile başladım :) kendime ait zamanım orası ve gerçekten rahatlatıyor insanı..
sizin nasıl oldu uykularınız? bu arada tebrik ederim inci tanesini dönmüş meleğimbaşarmış en sonunda
Nolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliyEki Görüntüle 931322 Iste bu da fotosu :)
Nolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliyEki Görüntüle 931322 Iste bu da fotosu :)
Kızlar Fisher Price'ın eğitici kitabından alan ya da çevresinde bi yerlerde yakından gören var mı acaba. Özelliklerini okuyunca bana cazip geldi ama bilemedim yakından görmeden:26: Pilliymiş, dokununca müzik çalıyormuş, bezdenmiş ve ilk kelimeleri, sayıları öğretiyormuş. Bana güzel gibi geldi, biraz pahalı olunca da emin olamadım. Var mı bilgisi olan:26:
Eki Görüntüle 931350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?