2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Afiyet olsun Asu kuşa o fularını da yerim ama ben çok şirin çok yakışmışş

Yok canım ben de görmedim ama yarın AVM ye gidicem büyük ihtimal, bakarım bulursam incelerim haber veririm çikomun önüne arada aktivite masasını koyuyorum rastgele vuruyo ses çıkınca da hoşuna gidiyo

Yok canım ben de görmedim ama yarın AVM ye gidicem büyük ihtimal, bakarım bulursam incelerim haber veririm çikomun önüne arada aktivite masasını koyuyorum rastgele vuruyo ses çıkınca da hoşuna gidiyo

Aktivite masan ne marka canım ve ne öğretiyo mesela:26: Ben oyuncaklara dadandım da birkaç eğitici oyuncak alayım diyorum. Ve kitap hakkında haber verirsen acayip sevinirim. Neymiş ne değilmiş burası malum küçük yer olunca internetten bakıyorum herşeyi

Son düzenleme:

Aynen bebek oyuncakları ziyadesiyle pahalı olur olmaz şeyler almak istemiyorum. Büyüdüğünde zaten çekicez o konuda bari şimdi işe yarar bişeyler olsun. Beyinleri sünger gibi şuan her bilgiyi emiyo valla

Guzel biseye bennziyo canim ben biraz oyuncak baktim haftasonu ama bundan gormedim. Kac paraymis ki? Buyuk bisey ama eline alamaz yakindan bakmak lazim nasil oynar ne yapar. Cocugun kisiligine de bagli bu tarz seyler hepsinin ilgisini ayni seyler cekmiyor.

AFiyet olsun hep böyle zorlamadan yer insallah . Bir de o fularini sevsinler onun ne kadar sık olmuş :)
Tesekkurler canim fulari babanemiz aldi sagolsun :)

Oyyy yerim ben asu kuzucugu :-D
Ye teyzosu

Afiyet olsun Asucum. Günebakancım çok şaşkın bir yüz ifadesi var yaa ahaha. Havuç suyu gören masum bebek
Evet ya kucuk saskinim benim. Ne emdim ben diye dusunuyo bildigin emer gibi icti ahahah

fundarda bunu çok çokk beğendiiii ayy kuş ağızlım yaa şaşkın Asucuk seni

canım benım bende ıncelemıstım fısher prıce..bende senın gıbı o kıtap nedenıyle bakmstım...ama sonradan bunu gorduk esımle bırlıkte..en son bunu almaya karar verdık..herseyı ıcınde barındırıyoo..150 fonksıyonn..ve idil de cok sevıyoo ayrıyettenn.elmayı kemırmeye basladık bıle...

Genelde 40 civarı ama bi yerde 35 e buldum. Yakından görmediğim için de emin olamadım canım yaa sen de bi göz gezdirirsen sevinirim alışverişe çıktığında filan. Oyuncaklar ilgisini çekmeye başlamışken işe yarar birkaç şey alıcam.

Herkesten rica ediyorum işe yarar , eğitici oyuncak bulursanız bizimle paylaşırsanız sevinirim bu konuda birbirimize yardımcı olalım kızlar

evet bu oyuncak işi çok kafa karıştırıcı ya :44: sevecek mi, ilgisini çekecek mi, gerçekten eğitici mi yoksa para tuzağı mı?? şöyle bir kaç gün denettirseler ya almadan önce dimi ama
bu kitap da güzel görünüyor ama biraz araştırmak gerek hakkında yapılan yorumlara falan bakalım nette

Dişiniz hayırlı olsun canım. başını o kadar takma canım takiplerini yaptır belki genetiktir. benim görümcenin oğlunda şüphelendiler sonra birsey çıkmadı. kızındada aynı şeyler oldu. doktorları demiş genetik koca kafalısınız demiş :))

Demiri 4 damla veriyorum ama hergün düzenli vermiyorum.
Dondü dondü inci de sonunda dondü oley :))

ohh ne güzel dönmüş gözün aydın. :)) dün gece benimki uykusunda dönmüş ıhhhh ıhhh diyor kalktım dönderdim. tüm gece tedirgin yattım. kızlar eskisi gibi değiller nefes alamayacak olunca tepki veriyorlar yada ağlıyorlar. Allahın izniyle bir şey olmaz.

benim kızda perdeleri çok seviyor. Babası dalga geçiyor çeyizine koyacam bu perdeyi diye :))

kızlar sizin kızlar anne diyor benim ki dey dey diyor :))

Ek gıdaya geçince kakada değişme oldumu kızlar. daha katı yapıyor. normal mi acaba

Evet bazı şeyleri acayip para tuzağı yapıyolar. Bakalım canım haklısın kullananlar memnun mu

Birde herkesi beğenemiyorum. başkasını beğenmem lazımmış. beğeniyorum yine izin vermiyor. birde hep telden giriyordum bugun pcden girdim. yanlarda reklamlar var sayfa küçülüyor beğen butonu için sağa sola sayfayı genişletiyorum. beğenmek işkence olmuş..

Bu yandaki reklamlar kalkmıyor mu acaba bulamadım kaldırmayı.

Uf evet bir kac gece uyku zor bana zaten alışkanlık değiştirdi artık kendi kendine yan yatıp uyuyor

Kizlar sanirim kuzenimin kizinda bu oyuuncaktan vardi. Simdi gec oldu yarin arayip sorayim bumuydu ondaki diye. Hatta saglamsa isterim

Arastacim idos sevmis balkabagini cok sevindim afiyetle yesin kuzucuk
Bizim babamiz avakado almis ama 2 gun veremem once balkabaginda 3 gun kuralini uygulamam lazim.
Avakadoyu vermismiydin sen,nasil vermek gerekiyor.Cam rendedenmi gecirecegiz armut gibi?

Cekirge ne zor bir gun gecirmissin okurken yoruldum ve uzuldum.(
Buarada resimleriniz sahaneydi masallah.

Asu prensesede masallah cok tatli,hayirli olsun ek gidasi

O da fisher price canım.alfabe var, 10a kadar sayma var, daire,üçgen,kare...dolu -boş,cee e oyunu,biraz renk,afiyet olsun teşekkür ederim gibi şeyler öğretiyo canım.netten bi incele istersen...babasıyla biz bile zevkle oynuyoruz
Aaa bu arada göZün aydın canım nihayet idoşun da sevdiği bi yiyecek oldu

Son düzenleme:

ehehe soru zor cevap vermek ondan zor :))) artık zorlamıyor olmasına sevindim canım
sekiz saat aralıksız uyku mu? o ne ? yenir mi? içilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…