Nolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliyEki Görüntüle 931322 Iste bu da fotosu :)
Kızlar Fisher Price'ın eğitici kitabından alan ya da çevresinde bi yerlerde yakından gören var mı acaba. Özelliklerini okuyunca bana cazip geldi ama bilemedim yakından görmeden:26: Pilliymiş, dokununca müzik çalıyormuş, bezdenmiş ve ilk kelimeleri, sayıları öğretiyormuş. Bana güzel gibi geldi, biraz pahalı olunca da emin olamadım. Var mı bilgisi olan:26:
Eki Görüntüle 931350
Yok canım ben de görmedim ama yarın AVM ye gidicem büyük ihtimal, bakarım bulursam incelerim haber veririmçikomun önüne arada aktivite masasını koyuyorum rastgele vuruyo ses çıkınca da hoşuna gidiyo
BU kitabı görmedim ama cok guzel görünüyor . Artık eğitici oyuncaklara başlamak gerekiyor cok guzel bir konuya değindin . Bebekler oynayarak öğreniyor . Ama iyi araştırmak lazım bir sürü gereksiz seye dünya para vermek ben de istemiyorum . Oyuncakcilarda insanın bası donüyor . Bildiginiz gördüğünüz seyleri paylaşırsanız ben de cok sevinirim
Kızlar Fisher Price'ın eğitici kitabından alan ya da çevresinde bi yerlerde yakından gören var mı acaba. Özelliklerini okuyunca bana cazip geldi ama bilemedim yakından görmeden:26: Pilliymiş, dokununca müzik çalıyormuş, bezdenmiş ve ilk kelimeleri, sayıları öğretiyormuş. Bana güzel gibi geldi, biraz pahalı olunca da emin olamadım. Var mı bilgisi olan:26:
Eki Görüntüle 931350
Tesekkurler canim fulari babanemiz aldi sagolsun :)AFiyet olsun hep böyle zorlamadan yer insallah . Bir de o fularini sevsinler onun ne kadar sık olmuş :)
Ye teyzosuOyyy yerim ben asu kuzucugu :-D
Evet ya kucuk saskinim benim. Ne emdim ben diye dusunuyo bildigin emer gibi icti ahahahAfiyet olsun Asucum. Günebakancım çok şaşkın bir yüz ifadesi var yaa ahaha. Havuç suyu gören masum bebek
Nolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliyEki Görüntüle 931322 Iste bu da fotosu :)
Eki Görüntüle 931350
Guzel biseye bennziyo canim ben biraz oyuncak baktim haftasonu ama bundan gormedim. Kac paraymis ki? Buyuk bisey ama eline alamaz yakindan bakmak lazim nasil oynar ne yapar. Cocugun kisiligine de bagli bu tarz seyler hepsinin ilgisini ayni seyler cekmiyor.
Eki Görüntüle 931350
Böyle tatlı bir açılış yaptım ama aslında fenalardayım kızlar, çünkü çok uykusuzum. Vallahi diş mi, gaz mı bilmiyorum ama bizim gece uykularımız kötüleşti. İşin ilginci sabah 7.30 da sesini duydum, oynadım biraz ama nasıl uykum var, saat 9. 30 da zar zor yatırdım, kızıma da sadece bir saat uyuyacağım dedim. Ödevlerini yapmıştık önceden rahattım o nedenle. Tam daldım,rüya mı görüyorum ne, kızım geldi Dylan ağlıyor diye uyandırdı beni. Gerçekten de deli gibi ağlıyor. Ya karnın tok, altın temiz, niye uyumuyorsun çocuk?? İşe böyle....
Mylovel canım sen yazarken ben yatıyormuşum tam. Teşekkürler iyi dileklerin için. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi, her gün bir mazeretleri var bizim bebişlerin, bir gün gaz, diğer gün diş, sonra kaka vesaire vesaire:)) Kontrolde inşallah iyi haberler alırsın. Oğlumun kilosu 7550 olmuş, boyu 71 cm ve kafası 46 cm. olmuş. Al sana yine bir kafa problemi! Doktor büyüme hızı çok fazla, hem boyu, hem kafası dedi, kafayı takip etmemiz lazım dedi. Kızımda ne yaşıyorsam aynısını yaşıyorum, bu kadar mı benzerler birbirine. Bir farkla, bu sefer deli gibi endişelenip, netten bu konuda bulduğum her şeyi okuyamıyorum. Hatta buraya girmek dışında nerdeyse bebeklerle ilgili hiç bir şey okumuyorum. Burdaki tarifleri alıyorum, tecrübeleri, sohbetlere katılıp, gülüyorum elimden geldiğince, böylesi psikolojim açısından daha sağlıklı. Doktor ek gıda için hayır dedi, tattırma bile yapmayacakmışım. Su vermiyordum zaten, yine de sordum, hayır dedi. Devite devam 5 damla. Demiri unuttum sormayı yalnız. Sizler demir konusunu ne yapıyorsunuz ben 4. ayından beri unuttuğum günler hariç 6 damla veriyorum.
Dondü dondü inci de sonunda dondü oley :))
evet bu oyuncak işi çok kafa karıştırıcı ya :44: sevecek mi, ilgisini çekecek mi, gerçekten eğitici mi yoksa para tuzağı mı??şöyle bir kaç gün denettirseler ya almadan önce dimi ama
bu kitap da güzel görünüyor ama biraz araştırmak gerek hakkında yapılan yorumlara falan bakalım nette
kızlar sizin kızlar anne diyor benim ki dey dey diyor :))
Dişiniz hayırlı olsun canım. başını o kadar takma canım takiplerini yaptır belki genetiktir. benim görümcenin oğlunda şüphelendiler sonra birsey çıkmadı. kızındada aynı şeyler oldu. doktorları demiş genetik koca kafalısınız demiş :))
Demiri 4 damla veriyorum ama hergün düzenli vermiyorum.
ohh ne güzel dönmüş gözün aydın. :)) dün gece benimki uykusunda dönmüş ıhhhh ıhhh diyor kalktım dönderdim. tüm gece tedirgin yattım. kızlar eskisi gibi değiller nefes alamayacak olunca tepki veriyorlar yada ağlıyorlar. Allahın izniyle bir şey olmaz.
benim kızda perdeleri çok seviyor. Babası dalga geçiyor çeyizine koyacam bu perdeyi diye :))
kızlar sizin kızlar anne diyor benim ki dey dey diyor :))
Ek gıdaya geçince kakada değişme oldumu kızlar. daha katı yapıyor. normal mi acaba
Sagol teyzesi :)
Afiyet olsun Asu kuşao fularını da yerim ama ben çok şirin çok yakışmışş
fundarda bunu çok çokk beğendiiiiayy kuş ağızlım yaa şaşkın Asucuk seni
O da fisher price canım.alfabe var, 10a kadar sayma var, daire,üçgen,kare...dolu -boş,cee e oyunu,biraz renk,afiyet olsun teşekkür ederim gibi şeyler öğretiyo canım.netten bi incele istersen...babasıyla biz bile zevkle oynuyoruzAktivite masan ne marka canım ve ne öğretiyo mesela:26: Ben oyuncaklara dadandım da birkaç eğitici oyuncak alayım diyorum. Ve kitap hakkında haber verirsen acayip sevinirim. Neymiş ne değilmiş burası malum küçük yer olunca internetten bakıyorum herşeyi
Himm guzel soru :) bizim uykularımız cok düzensiz her gun farklı saatte uyuyor bu ara bir gun cok sık uyanıyor ertesi gun sekiz saat aralıksız uyuyor . Ben de cok zorlamıyorum artık uykusu geldigi an hemen uyuyor Allah'tan ama cok yormuyor eskisi kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?