2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Yok canım ben de görmedim ama yarın AVM ye gidicem büyük ihtimal, bakarım bulursam incelerim haber veririm çikomun önüne arada aktivite masasını koyuyorum rastgele vuruyo ses çıkınca da hoşuna gidiyo

Aysecim bugn bififormun damlaasni aldm sanirim senin dedign şase kapsül olandi.eczacm bunu daha rahat kullanabilcegimi soyledi cunku benim evlatcm sutum disinda pek sivi almiyor.sütumüde hata son zamanlarda göğsümden baska yerden almior=)) calistigim icin bu daha cazip geldi basladm bakalim indallah sende oldugu gibi bende de işe yarar..cok saol cnm tekrr

Sagol canim hepimizin bebisine yarasin ek gidalar. Vitamin olsun guclensinler insallah :)
Cekirge foto mu yukledi ya benim bilgisayardan gecmise bbi bakmam lazim cok merak ediyorum yagmuru

ehehe soru zor cevap vermek ondan zor :))) artık zorlamıyor olmasına sevindim canım
sekiz saat aralıksız uyku mu? o ne ? yenir mi? içilir mi?

Ayy aynen kaderdasim 8 saati birak 3 saat uyanmadan uyusa sukur dicem
Parmisim masallah inci kusa keske bu duzeni oturtsa cok rahat edersin sende.

Bize çoğu oyun için daha erken ama cepte dursun Alptuğ'a el kuklası aldım ben onu çok seviyo tavsiye ederim.hem kendisi de kolayca kavrayabiliyor küçük motor becerilerini geliştiriyor,ağzına sokup dişlerini kaşıyabiliyor çok işlevli bi de :
benim bir Alptuğum var otur desem oturur(kollarından tutup oturmasını sağlıyorum) yat desem yatar(yatırıyorum) büzül desem büzülür(kollarını önüne büzüştürüyorum) süzül desem süzülür (kollarını açıyorum) eller şak şak şak(alkış yaptırıyorum) ayaklar rap rap rap (ayaklarını birbirine çarpıyorum) aslan geliyor kaplan geliyor tıp (karnını gıdıklıyorum) bunu çok seviyor

Son düzenleme:
Ayy aynen kaderdasim 8 saati birak 3 saat uyanmadan uyusa sukur dicem
Parmisim masallah inci kusa keske bu duzeni oturtsa cok rahat edersin sende.

Cok uğraştım Canim duzen bize aykırı yok olmuyor ornegin su an hala uyutmaya çalışıyorum saat ondan beri bes kez uyutup yataktan iki dk geçmeden aldım

Sagol canim hepimizin bebisine yarasin ek gidalar. Vitamin olsun guclensinler insallah :)
Cekirge foto mu yukledi ya benim bilgisayardan gecmise bbi bakmam lazim cok merak ediyorum yagmuru

Evet canim eklemis baya geride kaldi sanirim ama arayip bulmaya deger zira anne-kiz cok tatlilar.

Bizimkisi küçük paketlerde tozdu,suyla karıştırıp veriyorduk.özellikle toz olanı önermişti ama bize...hatta ben kızmıştım nasıl içecek çocuk bunu diye... İnş damla da aynı etkiyi gösterir canım da bir an önce kurtulursun bak benim ki artık günde 5-6 defa kaka yapıyo darısı senin başına canım

Aa sen söyleyince hatırladım ben bu şarkıyı biliyorum cok sagol :))

Kızlarbenim kız emmeyince memede eee eeee diyerek poposuna vurup pışpışlıyorum o şekilde sakinleşerek emiyor. transa geçiyor gözlerini kapatıyor. belki sizdede işe yarar.

Minkm çok geç diye düşünme sütünü sütün azda olsa bol bol ver göğsünü ve moralini yüksek tut sütüm gelecek diye... Az olursada benim gibi mamayla takviye yaparsın. öylede böylede büyüyorlar canım. İçini ferah tut.

Hu huuu ben geldim :78::78::80::81::79::82::83::87::93::97::101::102::104::109::112::114::121::120::124::126::130:

Ben bu ikonları kullanmayı bilmiyorum. Ahhh bilsem ikoncan olacam amma P

Bende eğitici köpekçik e internetten baktım. Tabi yakından görmek lazım. Bu eğitici kitabada bakayım. biraz eğlence katalım hayatlarına :)

maşallah ilk meyve suyunumu içmiş Asucuk . Önlüğü ne şekermiş tabi kendi kadar değil.

Aa sen söyleyince hatırladım ben bu şarkıyı biliyorum cok sagol :))

Evet canım eski zaten ben bira Alptuğa uyarlayıp oynatıyorum... Bi de çok saçma bişey var onu da geçen gün annem oynattı kıkır kıkır gülüyo
Kedi elini yıkamış (ellerini birbirine sürtüyorum) kedi yüzünü yıkamış (onun ellerini yüzüne sürüyorum)) bunu bilkaç defa hızlı hızlı tekrar edip yine karnını gıdıklıyorum kendi elleriyle bayılıyo 2 gündür oynamaya

Ayse iyi ki yazdin oyununuzu benim hic aklima gelmemisti sagol.
Youtube da muffins diye yazinca bisuru egitici sarkilar cikiyo kizlar. Ben onlari izleyip turkceye uyarliyorum kendimce. Parmak sarkilari cok guzel ozellikle :))

Kizlar yakin bir akrabamiz kanser hastasi(
Dr.6 ay omru kaldigini soylemis.((
Yarin annem gelecek bana ve ziyaretine gidecegiz.
Yanliz aklima takilan bir konu var dunki kontr.sarilik cikmis ve cok yuksekmis simdi barisi ayni ortama sokmak ne kadar dogru olur bilemedim( anneyim evladimi dusunmek zorundayim.Sarilik bulasicimi acaba,ne yapsam ki? (

çok ihtiyacımız olacak her türlü oyun çeşidine canım aklımızda bulunsun bunlar

aayyy çocukken çok oynardık bunu yaa beenim bir beebeğim varr diye başlıyordu dimi iiyi hatırlattın canım ben de Arduşa uyarlayım bunu bakim :))

Sağol canım sevdi çok şükür. Ben avakado almayı becerememişim tanımadığım bi meyve ne bileyim sert almışım cam rendeden geçirdim, havanda filan dövdüm Halbu ki yumuşakları varmış ve çabucak eziliyomuş. Bir sonrakini öyle alıcam canım onu kavanoz dibiyle ezsek olur mu ki aceba ya ya da tahta yemek kaşığıyla filan bilemedim valla ben de :26:
Hımm inceliyim o halde ben onu, güzel bişeye benziyor. İdoşun sevdiği yiyeceğe gelince avakadoyu da ilk gün sevmişti ertesi gün pek beğenmedi du bakalım yarın yine sevecek mi kabağı heyecanla bekliyorum

Ya İdayı da oturmıyım diyorum ellerime tutunup kalkıyor birkaç gündür. Oturma pozisyonu alıyor ben beli ağrımasın diye hemen yatırıyorum. Baktım babasına da yaptı bu akşam babası da bi sevindi ah benim kızıma oturmak ne de güzel yakıştı diye :))

Benim bildigim hepsi degil ama bazı türleri bulaşıcı

Çiko da yaklaşık bir buçuk aydır oturma hevesi var kalkmak istiyo.doktorumuz da istiyorsa demek ki hazır.yapmak istediği şeyden mahrum etme çocuğu oturtabilirsin ama çok uzun süre olmasın demişti ben kucağımda ya da destekli oturtuyorum canım.yat yat nereye kadar

Canım sana tavsiyem gitmemendir. Çok üzücü bir durum ama bebeğinin sağlığı daha önemli. Nasıl bir sarılıktır ne boyuttadır. Aman riske etme tatlım. Akraban için de çok üzüldüm. Allah biran önce acılarını dindirir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…