ehehe soru zor cevap vermek ondan zor :))) artık zorlamıyor olmasına sevindim canım
sekiz saat aralıksız uyku mu? o ne ? yenir mi? içilir mi?
Yok canım ben de görmedim ama yarın AVM ye gidicem büyük ihtimal, bakarım bulursam incelerim haber veririmçikomun önüne arada aktivite masasını koyuyorum rastgele vuruyo ses çıkınca da hoşuna gidiyo
İnci artık onunla oynamamı istiyor surekli birşey bulmakta zorlanıyorum . Derken su blog gözüme çarptı siz de bir göz atın isterseniz . Birlikte oynayabileceğiniz basit oyunlar var .
http://komirra.blogspot.com/2012/02/6-9-ay-bebeklerin-oynadg-akll-oyunlar.html?m=1
Sagol canim hepimizin bebisine yarasin ek gidalar. Vitamin olsun guclensinler insallah :)Arastacim idos sevmis balkabagini cok sevindim afiyetle yesin kuzucuk
Bizim babamiz avakado almis ama 2 gun veremem once balkabaginda 3 gun kuralini uygulamam lazim.
Avakadoyu vermismiydin sen,nasil vermek gerekiyor.Cam rendedenmi gecirecegiz armut gibi?
Cekirge ne zor bir gun gecirmissin okurken yoruldum ve uzuldum.(
Buarada resimleriniz sahaneydi masallah.
Asu prensesede masallah cok tatli,hayirli olsun ek gidasi
ehehe soru zor cevap vermek ondan zor :))) artık zorlamıyor olmasına sevindim canım
sekiz saat aralıksız uyku mu? o ne ? yenir mi? içilir mi?
İnci artık onunla oynamamı istiyor surekli birşey bulmakta zorlanıyorum . Derken su blog gözüme çarptı siz de bir göz atın isterseniz . Birlikte oynayabileceğiniz basit oyunlar var .
http://komirra.blogspot.com/2012/02/6-9-ay-bebeklerin-oynadg-akll-oyunlar.html?m=1
Ayy aynen kaderdasim 8 saati birak 3 saat uyanmadan uyusa sukur dicem
Parmisim masallah inci kusa keske bu duzeni oturtsa cok rahat edersin sende.
Sagol canim hepimizin bebisine yarasin ek gidalar. Vitamin olsun guclensinler insallah :)
Cekirge foto mu yukledi ya benim bilgisayardan gecmise bbi bakmam lazim cok merak ediyorum yagmuru
Bizimkisi küçük paketlerde tozdu,suyla karıştırıp veriyorduk.özellikle toz olanı önermişti ama bize...hatta ben kızmıştım nasıl içecek çocuk bunu diye... İnş damla da aynı etkiyi gösterir canım da bir an önce kurtulursunAysecim bugn bififormun damlaasni aldm sanirim senin dedign şase kapsül olandi.eczacm bunu daha rahat kullanabilcegimi soyledi cunku benim evlatcm sutum disinda pek sivi almiyor.sütumüde hata son zamanlarda göğsümden baska yerden almior=)) calistigim icin bu daha cazip geldi basladm bakalim indallah sende oldugu gibi bende de işe yarar..cok saol cnm tekrr
Bize çoğu oyun için daha erken ama cepte dursunAlptuğ'a el kuklası aldım ben onu çok seviyo tavsiye ederim.hem kendisi de kolayca kavrayabiliyor küçük motor becerilerini geliştiriyor,ağzına sokup dişlerini kaşıyabiliyor çok işlevli bi de benim bir Alptuğum var otut desem oturur(kollarından tutup oturmasını sağlıyorum) yat desem yatar(yatırıyorum) büzül desem büzülür(kollarını önüne büzüştürüyorum) süzül desem süzülür (kollarını açıyorum) eller şak şak şak(alkış yaptırıyorum) ayaklar rap rap rap (ayaklarını birbirine çarpıyorum) aslan geliyor kaplan geliyor tıp (karnını gıdıklıyorum) bunu çok seviyor
Cok uğraştım Canim duzen bize aykırı yok olmuyor ornegin su an hala uyutmaya çalışıyorum saat ondan beri bes kez uyutup yataktan iki dk geçmeden aldım
canımm benm kızımda emmiyrr.bugünn hiçç emmmediii mesela her türlüü emzirmeyi denedimm yanına uzanarakk ayakta gedirerekk. kucağımda sallayarakk. tülbentlee hepsiniiii...memelerim dışardaa rezil bir durumda geziyrdumm evin içindee... mama bile yapıp verdimm onu da istemedii. az önce zorlaa uyuttummm uyandıı gayett keyifli bişekildee oyun oynuyor beşikteee. benn hiç bişey anlamadımmm..aç olsa ağlarr...
artık dönesede mememe cok gecelektrıklı pompayı dun esım ısten gelınce yaptı 12 den 1 e kadar sut sagdım pasam uyanınca vereyım dıye cıkan sonuc 20 cc daha fazlası cıkmadı esım napıcaz uyanırsa dedı gıttı bı kosu nobetcı eczaneye mama almaya o kapıdan cıktı pasa uyandı 20 cc sütü verdım gogsumude verdım ama yok goguste sut yokkı emsın cekıstırdı cekıstırdı agladı esım gelınce mamayı yaptık ıctı uyudu ben hala ugrasıyorum sonuc da bı damla da olsa sut var hala duzenlı sagıyorum ıns gerı gelır
Hu huuu ben geldim:78::78::80::81::79::82::83::87: :93::97::101::102::104::109::112::114::121::120::124::126::130:
Kızlar Fisher Price'ın eğitici kitabından alan ya da çevresinde bi yerlerde yakından gören var mı acaba. Özelliklerini okuyunca bana cazip geldi ama bilemedim yakından görmeden:26: Pilliymiş, dokununca müzik çalıyormuş, bezdenmiş ve ilk kelimeleri, sayıları öğretiyormuş. Bana güzel gibi geldi, biraz pahalı olunca da emin olamadım. Var mı bilgisi olan:26:
Eki Görüntüle 931350
Nolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliyEki Görüntüle 931322 Iste bu da fotosu :)
Aa sen söyleyince hatırladım ben bu şarkıyı biliyorum cok sagol :))
Bize çoğu oyun için daha erken ama cepte dursunAlptuğ'a el kuklası aldım ben onu çok seviyo tavsiye ederim.hem kendisi de kolayca kavrayabiliyor küçük motor becerilerini geliştiriyor,ağzına sokup dişlerini kaşıyabiliyor çok işlevli bi de :
benim bir Alptuğum var otur desem oturur(kollarından tutup oturmasını sağlıyorum) yat desem yatar(yatırıyorum) büzül desem büzülür(kollarını önüne büzüştürüyorum) süzül desem süzülür (kollarını açıyorum) eller şak şak şak(alkış yaptırıyorum) ayaklar rap rap rap (ayaklarını birbirine çarpıyorum) aslan geliyor kaplan geliyor tıp (karnını gıdıklıyorum) bunu çok seviyor
Sağol canım sevdi çok şükür. Ben avakado almayı becerememişim tanımadığım bi meyve ne bileyim sert almışım cam rendeden geçirdim, havanda filan dövdümArastacim idos sevmis balkabagini cok sevindim afiyetle yesin kuzucuk
Bizim babamiz avakado almis ama 2 gun veremem once balkabaginda 3 gun kuralini uygulamam lazim.
Avakadoyu vermismiydin sen,nasil vermek gerekiyor.Cam rendedenmi gecirecegiz armut gibi?
Cekirge ne zor bir gun gecirmissin okurken yoruldum ve uzuldum.(
Buarada resimleriniz sahaneydi masallah.
Asu prensesede masallah cok tatli,hayirli olsun ek gidasi
Hımm inceliyim o halde ben onu, güzel bişeye benziyor.O da fisher price canım.alfabe var, 10a kadar sayma var, daire,üçgen,kare...dolu -boş,cee e oyunu,biraz renk,afiyet olsun teşekkür ederim gibi şeyler öğretiyo canım.netten bi incele istersen...babasıyla biz bile zevkle oynuyoruz
Aaa bu arada göZün aydın canım nihayet idoşun da sevdiği bi yiyecek oldu
Bize çoğu oyun için daha erken ama cepte dursunAlptuğ'a el kuklası aldım ben onu çok seviyo tavsiye ederim.hem kendisi de kolayca kavrayabiliyor küçük motor becerilerini geliştiriyor,ağzına sokup dişlerini kaşıyabiliyor çok işlevli bi de :
benim bir Alptuğum var otur desem oturur(kollarından tutup oturmasını sağlıyorum) yat desem yatar(yatırıyorum) büzül desem büzülür(kollarını önüne büzüştürüyorum) süzül desem süzülür (kollarını açıyorum) eller şak şak şak(alkış yaptırıyorum) ayaklar rap rap rap (ayaklarını birbirine çarpıyorum) aslan geliyor kaplan geliyor tıp (karnını gıdıklıyorum) bunu çok seviyor
Kizlar yakin bir akrabamiz kanser hastasi(
Dr.6 ay omru kaldigini soylemis.((
Yarin annem gelecek bana ve ziyaretine gidecegiz.
Yanliz aklima takilan bir konu var dunki kontr.sarilik cikmis ve cok yuksekmis simdi barisi ayni ortama sokmak ne kadar dogru olur bilemedim( anneyim evladimi dusunmek zorundayim.Sarilik bulasicimi acaba,ne yapsam ki? (
Sağol canım sevdi çok şükür. Ben avakado almayı becerememişim tanımadığım bi meyve ne bileyim sert almışım cam rendeden geçirdim, havanda filan dövdümHalbu ki yumuşakları varmış ve çabucak eziliyomuş. Bir sonrakini öyle alıcam canım onu kavanoz dibiyle ezsek olur mu ki aceba ya ya da tahta yemek kaşığıyla filan bilemedim valla ben de :26:
Hımm inceliyim o halde ben onu, güzel bişeye benziyor.İdoşun sevdiği yiyeceğe gelince avakadoyu da ilk gün sevmişti ertesi gün pek beğenmedi du bakalım yarın yine sevecek mi kabağı heyecanla bekliyorum
Ya İdayı da oturmıyım diyorum ellerime tutunup kalkıyor birkaç gündür. Oturma pozisyonu alıyor ben beli ağrımasın diye hemen yatırıyorum. Baktım babasına da yaptı bu akşam babası da bi sevindi ah benim kızıma oturmak ne de güzel yakıştı diye :))
Kizlar yakin bir akrabamiz kanser hastasi(
Dr.6 ay omru kaldigini soylemis.((
Yarin annem gelecek bana ve ziyaretine gidecegiz.
Yanliz aklima takilan bir konu var dunki kontr.sarilik cikmis ve cok yuksekmis simdi barisi ayni ortama sokmak ne kadar dogru olur bilemedim( anneyim evladimi dusunmek zorundayim.Sarilik bulasicimi acaba,ne yapsam ki? (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?