2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ahahahaaa canım okuyunca çok güldüm çünkü ben de bebekken memeye "dey dey" diye isim takmışım sürekli deydey deydey diye gezermişim ortalıkta

Kız yoksa benimki de memeyemi diyor. acıkmıştı emzirdim... :))) Çenesinide titreterek yukarı ittiriyor ağzını çok komik oluyor..
Uf evet bir kac gece uyku zor bana zaten alışkanlık değiştirdi artık kendi kendine yan yatıp uyuyor

ne güzel yan yatıyorsa bizim kide yan yatmaya çalışıyor ama sıkılıyor. gece boyunca bir saga bir sola dönüp tepiniyor. hangi yöne yatacağını şaşırdı. :)

kız benim annemde yeğenlerime yaptırırdı şimdi sen yazınca aklıma geldi. Bizde onarız artık :)

Kukla demişken geçen bende pançosunu kukla yaptım. kapşonunun içine balon koydum kaş göz çizdim. kollarından da ellerini geçirdim kahkaha ile güldü oyunlr yaptık:)

O kadar çok alpuşa uyarlanmış şekilde söyledim ki gerçekte nasıl başladığını unuttum canım

parmecim inci kızımız düşünceliymiş yine maşallah ona bizde o da yok

arasta iyi bi konuya değindin gerçekten de oyuncak konusu iyi araştırılmalı bence de
şarkı paylaşımı da çok isabetli olmuş bende kızıma uyarlıcam benim bi öyküüüm vaar diyerekten :))))
suba çok üzüldüm bence bebeğini sokma sarılık olan biriyle aynı ortama ne olur ne olmaz minicik bebek sonuçta onu düşünmek zorundasın..
öykü uyurken ben de yatayım kızlar hepinize iyi geceler az uyanmalı geceler daha doğrusu :)) öpüldünüzzzz

Ayse iyi ki yazdin oyununuzu benim hic aklima gelmemisti sagol.
Youtube da muffins diye yazinca bisuru egitici sarkilar cikiyo kizlar. Ben onlari izleyip turkceye uyarliyorum kendimce. Parmak sarkilari cok guzel ozellikle :))

Ha ha ha cok teşekkür bir tanesini cok sevdim bile komikmis doremi olan

Biz de 5.5 aylık olduk hafiften alıştırmalara başlıycam önümüzdeki haftadan itibaren. Gerçi bana pek gerek kalmadı kendi başladı bile Çok tatlı oluyolar oturunca yaa her halleri ayrı güzel

Arasta benimde asina oldugun bir meyve degil bakmadim bile sertmi yumusakmi diye simdi vermeyecgim icin dolaba koyuverdim.
Neyse buluruz bir yolunu

Parmecim dusuncem zaten hasta ziyareti oldugu icin kisa oturmak ve emzirecegim diyip baska odada zaman gecirmek.
Bir yandan bunlari dusundugum icin vicdan yapiyorum ama her ihtimali dusunmek zorundayim.(

Canım bence çocuğu aynı ortamda bulundurma.benim de tedavi görmüş bi tanıdığım vardı çocuklarla aynı ortamda bulunmak istemiyor...daha çok küçük... Hem yakınınız da rahatsız olur bence bebişle aynı ortamda bulunmaktan... Çok çok geçmiş olsun bu arada

Ay bugünlerde hafızam zayıf bir arkadaş peçeteye sar öyle at dolaba demişti yumuşuyomuş öyle. Sen de yap kız olgunlaşsın yumuşasın bari yedireceğin güne kadar :)

Sagol teyzesi acilisi yaptik bakalim yarin ogleni iple cekiyorum :)

Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok ( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak (

Bende almıştım iptal ettiler stok sıkıntısı varmış, ben kampanyanın ilk gününde aldım ürünü, stokta olmyan ürünü mü satıyorsun kardeşim çook sinirlendim çook [/QUOTE]

bende son gününde almıştım ama bana da aynı şeyi söylediler. bu arada cuma günü bime geliyor bir de onu inceleyeceğim

Biz de 5.5 aylık olduk hafiften alıştırmalara başlıycam önümüzdeki haftadan itibaren. Gerçi bana pek gerek kalmadı kendi başladı bile Çok tatlı oluyolar oturunca yaa her halleri ayrı güzel

Bizimkinim yanaklar yerçekimine karşı koyamıyo,yanaklardan kafa düşüyo aşağıya çok gülüyoruz yaa gerçekten her halkeri başka güzel pıtırcıklarımızın
Kızlaarr bi de ben butikbebeden bebek kitapları almıştım onları da yatmadan okuyoruz çok seviyo tavsiye ederim

Araşta cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama bu eğitici kitaptan bizde var. Bi düğmesi var ordan müzik çalıyor 4şarkı var. 2si sözlü. Birinde 10a kadar sayıyor. Dört sayfa. Her sayfa bir rakamı anlatıyor. 1 dem 4 e kadar. Örneğin son sayfada dört elma resmi var köşede rakamla 4 yazıyor altta elma yazıyor. Yan tarafta ise ağaçta dört elma var sayenden kumaş üstüne. Onu kaldırınca ağaçta dört kuş gözüküyor. Her sayfada böyle îliştirilmiş farklı kumaşlar var keçe vb. Gözünde bişey canlanmıştır umarım. Dokunma duyusunu geliştiriyormuş bu kumaşlar. Bizimkinin ilgisini çekiyor ama kısa süreli tabii. Yani tavsiye ederim.

merhaba sen o gün linki gönderince bende bakmıştım hiç bir yerde stokta yoktu sanırım başka yerden alacak dedim ama kalmamış demek neyse kusura bakmazsan takibindeyim canım

O kadar çok alpuşa uyarlanmış şekilde söyledim ki gerçekte nasıl başladığını unuttum canım

hehee aynen öyle canım hatta bir tanesini söyleyim ;

çilekli muzlu burada burada pandaaaaa şarkısını Arduşun altını temizlerken ;

sidikli b.klu burada burada Ardaaaaaaa! şeklinde söylüyorum

Ah Canim hic vicdan yapma bebegin dünyada ki herseyden önemli ve ilk gorevin onu korumak . Allah korusun ama Duşun hasta olan kisi cok yakınında olabilirdi . Yine de onu koruman gerekirdi dimi

Massallah canm ya aman nazar değmesin küçüğüne..bunun tozuda kapagindaydi calkalayip siviya karismasini sagliosun öncelikle.sonra veriyosun 0.5 ml olarak.şöle gözumu kapasam bi açsamda ateş 1 yaşina gelmiş olsa anne dese diyorum bazen.bazende gazi için ağlamak bile cok ii hisettirebilio işte.deli manyak bi duygu işte...napalim cekiorum çekioruz.bugün bi tanidigimin bebeginde bi rahatsizlik duydum da şükrettim Allah hiç birimize dermansiz dert vermesin ne diim..ben yatar çok ii gclr bizleri beklio biliosunuz.bol uyanışlı =)) ii gclr herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…