- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
ahahahaaa canım okuyunca çok güldüm çünkü ben de bebekken memeye "dey dey" diye isim takmışım sürekli deydey deydey diye gezermişim ortalıkta
Uf evet bir kac gece uyku zor banazaten alışkanlık değiştirdi artık kendi kendine yan yatıp uyuyor
Bize çoğu oyun için daha erken ama cepte dursunAlptuğ'a el kuklası aldım ben onu çok seviyo tavsiye ederim.hem kendisi de kolayca kavrayabiliyor küçük motor becerilerini geliştiriyor,ağzına sokup dişlerini kaşıyabiliyor çok işlevli bi de :
benim bir Alptuğum var otur desem oturur(kollarından tutup oturmasını sağlıyorum) yat desem yatar(yatırıyorum) büzül desem büzülür(kollarını önüne büzüştürüyorum) süzül desem süzülür (kollarını açıyorum) eller şak şak şak(alkış yaptırıyorum) ayaklar rap rap rap (ayaklarını birbirine çarpıyorum) aslan geliyor kaplan geliyor tıp (karnını gıdıklıyorum) bunu çok seviyor
Evet canım eski zaten ben bira Alptuğa uyarlayıp oynatıyorum... Bi de çok saçma bişey var onu da geçen gün annem oynattı kıkır kıkır gülüyo
Kedi elini yıkamış (ellerini birbirine sürtüyorum) kedi yüzünü yıkamış (onun ellerini yüzüne sürüyorum)) bunu bilkaç defa hızlı hızlı tekrar edip yine karnını gıdıklıyorum kendi elleriyle bayılıyo 2 gündür oynamaya
çok ihtiyacımız olacak her türlü oyun çeşidine canım aklımızda bulunsun bunlar
aayyy çocukken çok oynardık bunu yaabeenim bir beebeğim varr diye başlıyordu dimi iiyi hatırlattın canım ben de Arduşa uyarlayım bunu bakim :))
Ayse iyi ki yazdin oyununuzu benim hic aklima gelmemisti sagol.
Youtube da muffins diye yazinca bisuru egitici sarkilar cikiyo kizlar. Ben onlari izleyip turkceye uyarliyorum kendimce. Parmak sarkilari cok guzel ozellikle :))
Çiko da yaklaşık bir buçuk aydır oturma hevesi var kalkmak istiyo.doktorumuz da istiyorsa demek ki hazır.yapmak istediği şeyden mahrum etme çocuğu oturtabilirsin ama çok uzun süre olmasın demişti ben kucağımda ya da destekli oturtuyorum canım.yat yat nereye kadar
Kizlar yakin bir akrabamiz kanser hastasi(
Dr.6 ay omru kaldigini soylemis.((
Yarin annem gelecek bana ve ziyaretine gidecegiz.
Yanliz aklima takilan bir konu var dunki kontr.sarilik cikmis ve cok yuksekmis simdi barisi ayni ortama sokmak ne kadar dogru olur bilemedim( anneyim evladimi dusunmek zorundayim.Sarilik bulasicimi acaba,ne yapsam ki? (
Arasta benimde asina oldugun bir meyve degil bakmadim bile sertmi yumusakmi diye simdi vermeyecgim icin dolaba koyuverdim.
Neyse buluruz bir yolunu
Parmecim dusuncem zaten hasta ziyareti oldugu icin kisa oturmak ve emzirecegim diyip baska odada zaman gecirmek.
Bir yandan bunlari dusundugum icin vicdan yapiyorum ama her ihtimali dusunmek zorundayim.(
Kızlarbenim kız emmeyince memede eee eeee diyerek poposuna vurup pışpışlıyorum o şekilde sakinleşerek emiyor. transa geçiyor gözlerini kapatıyor. belki sizdede işe yarar.
Minkm çok geç diye düşünme sütünü sütün azda olsa bol bol ver göğsünü ve moralini yüksek tut sütüm gelecek diye... Az olursada benim gibi mamayla takviye yaparsın. öylede böylede büyüyorlar canım. İçini ferah tut.
Ben bu ikonları kullanmayı bilmiyorum. Ahhh bilsem ikoncan olacam ammaP
Bende eğitici köpekçik e internetten baktım. Tabi yakından görmek lazım. Bu eğitici kitabada bakayım. biraz eğlence katalım hayatlarına :)
maşallah ilk meyve suyunumu içmiş Asucuk . Önlüğü ne şekermiş tabi kendi kadar değil.
Ay bugünlerde hafızam zayıf bir arkadaş peçeteye sar öyle at dolaba demişti yumuşuyomuş öyle. Sen de yap kız olgunlaşsın yumuşasın bari yedireceğin güne kadar :)
Ha ha ha cok teşekkür bir tanesini cok sevdim bile komikmis doremi olan
Biz de 5.5 aylık olduk hafiften alıştırmalara başlıycam önümüzdeki haftadan itibaren. Gerçi bana pek gerek kalmadı kendi başladı bileÇok tatlı oluyolar oturunca yaa her halleri ayrı güzel
Kızlar Fisher Price'ın eğitici kitabından alan ya da çevresinde bi yerlerde yakından gören var mı acaba. Özelliklerini okuyunca bana cazip geldi ama bilemedim yakından görmeden:26: Pilliymiş, dokununca müzik çalıyormuş, bezdenmiş ve ilk kelimeleri, sayıları öğretiyormuş. Bana güzel gibi geldi, biraz pahalı olunca da emin olamadım. Var mı bilgisi olan:26:
Eki Görüntüle 931350
Günaydın kızlar :)
Herkese iyi hafta sonları. Dün eşim iş yerinde mama sandalyesi sipariş vermeye kalkmış ve ne görsün stokta yok diyorTüm özelliklerini şusunu busunu inceledim ama var mı yok mu bakmak aklıma gelmedi. Üretimi durdu sanırım o sandalyenin. Vee mama sandalyesi işinde başladığımız yere döndük çok da içime sinmişti yaa deseni, işlevi, fiyatı da uygundu
O kadar çok alpuşa uyarlanmış şekilde söyledim ki gerçekte nasıl başladığını unuttum canım
Arasta benimde asina oldugun bir meyve degil bakmadim bile sertmi yumusakmi diye simdi vermeyecgim icin dolaba koyuverdim.
Neyse buluruz bir yolunu
Parmecim dusuncem zaten hasta ziyareti oldugu icin kisa oturmak ve emzirecegim diyip baska odada zaman gecirmek.
Bir yandan bunlari dusundugum icin vicdan yapiyorum ama her ihtimali dusunmek zorundayim.(
Bizimkisi küçük paketlerde tozdu,suyla karıştırıp veriyorduk.özellikle toz olanı önermişti ama bize...hatta ben kızmıştım nasıl içecek çocuk bunu diye... İnş damla da aynı etkiyi gösterir canım da bir an önce kurtulursunbak benim ki artık günde 5-6 defa kaka yapıyo darısı senin başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?