2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Aman bakışlar cok fena cok yakisikliymis oğlun :))

Nasya einstein in bir sözü geldi aklıma uyku sorunu Zeki insanların lanetidir :))

Evet turuncunun da o özelliği var canım ben de idoşa kırmızı bulamadım turuncu tabak aldım mama sandalyemiz kırmızı olacak çok seviyor kırmızıyı :) İşaret diline gelince uygularsan iyi olur daha az ağlayan bebişlerimiz olur fena mı :))

Aman bakışlar cok fena cok yakisikliymis oğlun :))

Nasya einstein in bir sözü geldi aklıma uyku sorunu Zeki insanların lanetidir :))

Ah canım hoşuma gitti demekki uyku ile vakit öldürmüyor benım küçük filozofumama biraz anneyi dinlendirse iyi olacak gübi ya neyse öpüyorum senide incimide ha bide o tatlı köpişini

NEr'de olduğunu hatırlamıyorum ama aynı şeyi okurmuşuz :)

kızlaar benim kızım 12 den önce uyumuyordu hergün bir öncekinden yarım saat önce girdik odasına bi ninni var ninni perisi uyku vakti diye gece lambasını acıyorum ninniyi dinletiyorum mışıl mışıl benim bile uykum gelityor siddetle tavsiye ederim

Müzik kutusu da çok işe yarıyor

Kızlar Selime sebze çorbası olarak ilk böyle bir çorba yapmayı düşünüyorum. Çorba yediren tecrübeli annişler ne diyosunuz. İlk sefer için yeterli mi malzemeler ekleyebilirsin dediğiniz bişeyler var mı içine ?

Malzemeler:

• Yarım Adet Patates
  • Yarım Adet Havuç
  • 1 Avuç İrmik Pirinç
  • 1 Kaşık Zeytinyağı
[h=3]Nasıl Yapılır?[/h]1. İrmik ya da pirinci yıkayıp tencereye alın.
2. Sebzeleri de iki üç parçaya bölerek tencereye ilave edin.
3. Eğer tencere içi sebze haşlayıcı kullanıyor iseniz, alt kata pirinç ve irmiği, üstüne sebze haşlayıcı ya da süzgeç, üzerine de sebzeleri koymanız ideal olandır. Böylece hem sebzeler buharda pişecekler, hem de pirinçler sebzelerin suyu ile haşlanacaklardır.
4. Çorbayı önce orta hareretli ateşte kaynatın, daha sonra kısık ateşte 15 ya da 20 dakika arasında pişirin ve tencerenin kapağını açmadan soğumaya bırakın.
5. Ilıdıktan sonra sebzeleri ve tahılları çıkarıp, çatalla ezin, içine zeytinyağı koyarak bebeğinize yedirin.
6. Tuz, 1 yaştan önce tavsiye edilmemektedir.

Paylaştığın içinde tişikkirler tatlım..

Ayy kızlar hiç geçmişi okuyamadım valla kimbilir ne çok kaynattınız annişim geldi diye bikaç gündür hiç vakit ayıramadım size ama çok öZledim yaabundan sonra daha sık girerim sohbetten kusur kalmam

Özledik dünüşüm senii daha sık uğra

Rica ederim sana da tişikirler tatlım hayırlı olsun ilk çorbanız bir sonraki tarife balkabağı da eklenebilir bence :)) Sonra kereviz ilave edilebilir gibi geldi bana :))

Gözün aydın şekerim. Oh şimdi hazır yemekler, bol uykular keyfin gıcırdır ama bizi ihmal ettin diye üzüldüm ben bundan sonra daha sık gelecek olman sevindirici

Özledik dünüşüm senii daha sık uğra

Bende özledim dünüşcan uğrarım artık mirak ediyorum sizi
Çorba tarifinde çok güzel ben duruşa ilk olarak tarhana yapmayı düşünüyorum sonrada bunu yaparım
Ispanak havuç patates püreside güZel olur

Kızlar ıspanak olayını tekrar hatırlatayım malum kış şimdi bebişlerimize vericez her türlü ıspanak ama sakın 2. ye ısıtmıyoruz. Yeşil yapraklı tüm sebzeler için geçerli bu. Yaza da mesela semiz otu veririz filan aklımızda bulunsun cancişler

Gözün aydın şekerim. Oh şimdi hazır yemekler, bol uykular keyfin gıcırdır ama bizi ihmal ettin diye üzüldüm ben bundan sonra daha sık gelecek olman sevindirici

Saol tatlış Oyy evet kuzum ya valla şu 2 gün bile ii geldi işlerimide hallediyorum hazır yemekte güzel ama sonra gidincede fena olcak alışmıştım tempoya neyse şimdi tadını çıkarıyım
Ihmal etmem artık kuzum bende çok özlüyorum sizii

Dun sebze corbasi icirdim..havuc patates ispanak karisimi...sevdi eylus buse hanim ;-) ins hep boyle devm eder

Bunu söylediğin ii oldu tatlış semiz otu evet ya süper faydalıdır mis mis yerler inş

Cuc um hosgeldin....hemencik gitmez annen ins....bu gunlerin bol bol tadini cikar sekerimm topigide ihmal etme ozluyrz

Di mi insan rahata alışıyo sonra gidince sudan çıkmış balığa dönüyor

Dun sebze corbasi icirdim..havuc patates ispanak karisimi...sevdi eylus buse hanim ;-) ins hep boyle devm eder

Afiyet olsun canım sevmesine çok sevindim. Ne güzel zorluk çıkarmamış annesine :)) Kış sebzeleri güzel yaa ben de 15 gün sonra diğer sebzelere geçiş yapıcam kısmetse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…