2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ne yaptıysam bu kız yoğurdu yemio napmam lazımmm(
Canım arkadaşların dediği gibi pekmez ya da elma deneyebilirsin.
Biz 5 aylık olduk yuppy....
Tebrik ederiz nice aylarınız olsunn
bakışlar çok sert :) Maşallah çok yakışıklı ama
uyku tulumunu gıydırdım besıgıne koydum sonrada pc den nınnı actık dınledı dınledı uyukuya daldı
Oh ne güzel devamlı olsun canım inşallah, darısı da başıma
Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
Yapıyor galiba canım bende 2 gün yedirdim yapmadı hala 2 gündür. Sadece dün ceviz kadar bişey yaptı ama baya kıvamlıydı. Demekki kabız yapıyor. Bekliyorum bakalım ne zaman yapacak.

valla canım ben tracy okuyorum onda gece her kalktığında emzirmememiz gerektiğini söylüyor...eğer gece 1den fazla acıkıp kalkıyorsa gündüz az besleniyo demekmiş.onun için de gündüz daha uzun süre emmesi gerekiyormuş....ama uyku sersemi bir an önce uyusun diye emziriliyo maalesef

Cnm eh iste diyelim.sabah 6da kaka yapti uyandi ;-)
çok fenalar çokkk 1-2 saat daha dayansalar olmuyo sanki...hiç uykuda kaka yapılır mı yaaa:)

Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
dur bakayım ben de takip edeyim. çiko da 5-6 kez kaka yapıyo ya belki gerçekten düzene giriyordur.biz bi kere yaptık bugün daha....

bu arada herkese günaydınlar bugün ikra uyudu ben gece 2 ye kadar döndm durdum cinsmiyim neyim
kaşınıyoruz canım biz:) minnaklar uyumasa işte gece uyumadı beni de uyutmadı deriz ama bak bi suçları yok:) ki 2 gecedir ben de uyuyamıyorum....
Kızlar kahve yaptım sizsiz boğazımdan geçmedi. Afiyet olsun sanal kahveniz Netten bulduğum resim de baya iştah kabartıcı

Eki Görüntüle 933200
ohh valla çiko uyudu, benim de aklımdan geçiyordu şimdi kahve içmek:) iyi geldi ellerine sağlık :)

günaydın hepinize bol enerjili dinamik bir gün olsun inşallah :)
günaydınlarrr canımm :)

Günaydın kızlarrr
Arastacım eloşta öyleydi ama artık günde bir kere yapıyor normal yani kafana takma

Bu arada biz 6 aylık olduk herkes 6aylık olunca uykular düzene girer dedi evet girdi ama gece yarım saat aralıklarla uyanmalar şeklinde lol lol neyse alıştım artık kabullendim uykusuz bir bebeğim var

Sabah doktorum programında parmakları olmayan yavruyu görünce nasıl içim acıdı anlatamam halime binlerce şükür isterse hiç uyumasın ama sağlıklı olsun yavrum

Canım bende izledim onu ya, Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm

günaydın kızlarrr

ne çabuk çarşamba oldu yaa :44: çok hızlı geçip gidiyor günler anlamıyorum hiç bişey
Arda bu gece de 4:45 de uyandı.. ben de 5 küsür saat uyumuş oldum. sanırım haklısınız müdahale etmicem. aç olsa uyanır yıkar ortalığı zaten dimi ama büyüyor galiba oğulcanım

aa biz bugün tam 5 aylığız teyzoşlar yeppaaaaa büyümüşüz tabi yaa koskoca 5 ayy ne demekk

canım bence müdahele etme. Artik bebeklerimiz kucuk degil. O kadar saat uyumalari normal. Zaten aciksa uyanir annesi merak etme
hadi kos bakiyim sen de yataga, saat 11 i geciyor uyu hadi uykunu al tatlim iyi geceler sana

teşekkür ederim canımm koştum gittim zaten senin bu mesajı da az önce okudum zati

maşallahh bu gaz bombası çook yakışıklıymış amaaaa çok da haşin bakıyoruz valla asabi miyiz neyizz

Canım bence hiçç müdahale etme.benim çiko da 4-5 arası uyanıyo.aç olsa uyanır zaten...ne güzel işte düzene giriyo uykusu.uyuyan devi uyandırma

ayşecmm çok güldürdün benii uyuyan devi uyandırma ha tamam canım ellemiyorum uyusun bakalım

beni de güldürdü beni dee şikayet etmicem artık uykusundan canım dertsiz başıma dert istiyormuşum gibi oldu dimi ben susayım en iyisi

teşekkür ederiz kuzusum umarım yumuşak yumuşak düşerler cnm bırak uyusun ikra uyusa dünyayı durdurur müdahale ettirmem:)))

Kızlar kahve yaptım sizsiz boğazımdan geçmedi. Afiyet olsun sanal kahveniz Netten bulduğum resim de baya iştah kabartıcı

Eki Görüntüle 933200

ohhh mis gibi görünüyor valla ne enfes bir tepsi bu böyle yau

Eki Görüntüle 933203

ohh arastaa kahve tatlısız gitmez ama bu sanal değil hafta sonu ablam yaptı :)

hadi canımmm harika görünüyor yaa ellerine sağlık ablanın canım afiyet olsun demiyorum kesin olmuştur eminim

Tamam Nasyacım sağolasın canım :) 6 aylık oldunuz ayy yarı yaş yaa bizim de 15 gün kaldı ne çabuk büyüyor doğan di mi. Doğsunlar diye ne çok heyecanlıydık ama şimdi 6 aylardan bahsediyoruz Gerçi büyüyor bebeklği gidiyor diyr bazen hoşuma gitmiyor ne yalan söyliyim çok şirin şimdi yaa doyamıyorum bebek sevmeye

Arduşum da 5 aylık oldu bile. Yakışıklım benim Valla fundacım ben de günlerden hiç bişey anlamıyorum çabucak geçiyor yaa hamileyken gün bitmek bilmezdi

Son düzenleme:

teşkkr ederizz canmm. darısııı ardayaaa, en acısız enn az sıkınlıı haliylee inş..

maşallh bbeişinee canmm çokkk serttt bir erkek..:)

VALLA BİZDEDE TAMM TERSİ ETKİİ YAPMIŞTII. NOrmelde 2-2 günde biryapardıı kabak yiyncee her gün yapıyorduu. hatta günde 2 kez yaptığı bilee olmuştuuu.

Eki Görüntüle 933203

ohh arastaa kahve tatlısız gitmez ama bu sanal değil hafta sonu ablam yaptı :)

ooooo. muhteşmm görünüyrr vallaa..

Aynen canım şu halleri o kadar tatlıki bebek bebek
Etrafımda şu an çocukları bir yada iki yaşında olan çok insan var inan bunalımları bitmiyo minik birer canavara dönüşüyolar ay hele görümceminki varya aman allahım sendromları hiç bitmiyo çok zor diyolar ben bi yandanda ayaklansın benden bağımsızlaşsın istiyorum ama şuan çok daha keyifli

Haydaaa demek sende de tam tersi oldu buyrun burdan yakın

Evet ayaklansınlar bakalım internat başında bu kadar zaman geçirebiliyo muyuz o zaman Şimdi hem rahatız ve evet tadlarından yenmiyolar şuan yaaa canlarım benim

teşekkür ederim bende bugün deneyeceğim :)inşallah sever ne yedireceğimi şaşırdım

Ya şimdi ben hamileyken bebişlerle ilgili her türlü şeye kulak kabartırdım. Aylaklık başa bela napıcan. Neyse işte Nationalda belgesel vardı onu izledim. Orda bebeklerle konuşurken belli şeyleri işaretle ilişkilendirin diyordu. Bu şekilde hem daha kolay öğrenir hem de zekasını olumlu yönde etkiler diyordu. Ben de şimdi ona lazım olan bazı kelimelere işaret yapıyorum uzun zamandır. Mesela babasından bahsederken bıyık işareti yapıyorum (eşim bıyıksız ama erkeği anlatmak için bi o geldi aklıma ), kendimden bahsederken saçıma dokunup uzun saç işareti yapıyorum, Chester derken uzun kulak işareti , meme vakti gelince elimle inek sağma işareti yapıyorum hadi süt içelim diye (haha kendimi ineğe benzettim bir kez daha) Şimdi ek besine geçtik mama içinde elimde hayali kaşık tutma işareti yapıp ağzımı açıp kapatıcam mama derken. Bi işe yarar mı bilmiyorum ama denemeye değer buldum. Şimdilik kafası karışmasın diye sadece işine yarayacak ve en lazım olacak şeyleri şekillendirdim :) Böyle işte sizle paylaşayım dedim.

Sulozcuğum gibi yapayım beni dinlediğiniz için tişikkirler

Ayrıca ekleme yapayım :))
alıntı:
Bebek İşaret Dil Eğitimi ile büyümüş 8 yaşındaki çocukların, kullanmayan çocuklara göre IQ larının (ortalama 114) daha yüksek olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca Ebeveyn- çocuk bağını kuvvetlendirdiği, daha az göz yaşı ve öfke nöbetlerini azaltığı görülmüştür.
İkinci bir lisanı yaşıtlarından daha erken anlayıp öğrenebiliyor. Daha karmaşık oyunlar seçiyorlar. Okumaya ve kitaplara karşı ilgileri daha açık oluyor. Çoğu kişiler bu eğitimin çocukların konuşmasını geciktirebileceğini düşünmektedir, ancak araştırmalar tam aksine çocukların daha erken konuşmaya başlamasına yardımcı olduğu tespit edilmiştir.

Ben de bi yerde okumuştum (burda bile olabilir) mesela bütün gün ele odaklanacakmışız, elle ilgili şarkılar söyleyecekmişiz, odaları gezdiğimizde elle ilgili objeler fln varsa gösterecekmişiz. başka bir gün ayak falan....
senin dediğini de bugünden itibaren yapayım canım... bi de sen kırmızının iştah açtığını söylemiştin...bizim kaşığımız da turuncu.su içiriyorum çikoya kaşıkla her gün, kaşığı görünce çıldırıyo resmen çok mutlu oluyo...yakın renkler ya sanırım etki ediyor:)

bence de bence dee şu an en tatlı en masum halleri yaaa tadını çıkaralım derim bu zamanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…