Canım arkadaşların dediği gibi pekmez ya da elma deneyebilirsin.ne yaptıysam bu kız yoğurdu yemio napmam lazımmm(
Tebrik ederiz nice aylarınız olsunnBiz 5 aylık olduk yuppy....
bakışlar çok sert :) Maşallah çok yakışıklı amaslm güzel annişler..çok yorgunum bugün yoğurdumu yapıp hemen yatıcam pek geçmişe bakamadım..bu altta görmüş olduğunuz canavaryus benim sıpamdır :)) özendim paylaşanlara bende pylaşayım dedim :)
Oh ne güzel devamlı olsun canım inşallah, darısı da başımauyku tulumunu gıydırdım besıgıne koydum sonrada pc den nınnı actık dınledı dınledı uyukuya daldı
Yapıyor galiba canım bende 2 gün yedirdim yapmadı hala 2 gündür. Sadece dün ceviz kadar bişey yaptı ama baya kıvamlıydı. Demekki kabız yapıyor. Bekliyorum bakalım ne zaman yapacak.Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
valla canım ben tracy okuyorum onda gece her kalktığında emzirmememiz gerektiğini söylüyor...eğer gece 1den fazla acıkıp kalkıyorsa gündüz az besleniyo demekmiş.onun için de gündüz daha uzun süre emmesi gerekiyormuş....ama uyku sersemi bir an önce uyusun diye emziriliyo maalesefFunda ya yazmışsın ya, uyuyan devi uyandırma diye, sesli güldüm:))
Funda cım ben de Ayşe ye katılıyorum, kesinlikle uyandırma, zaten artık yavaş yavaş tüm gece uyuyabilme yetisi kazanmaya başlamaları gerekiyor. Keşke benim oğlan da böyle uyusa. Önceden arada yapardı, ilk uyuduktan sonra bazen 5, bazen 6 saat uyurdu. Ama bu günlerde kötü gidiyor uykusu. Her iki saate uyanıyor ve uyumak istemiyor tekrar, konuşup duruyor, her seferinde emzirmeli miyim, bilmiyorum. Emzirdikçe de kusuyor bu sefer. Ya da çok aşırı yüklenme olup rahatsız oluyor diye düşünüyorum. Mesela dün gece o kadar çok kalktı ve emdi ki, sabah uyandığında büyük bez kullandığım halde çiş geçmişti giysilerine, kaka da vardı, olay olmuştu yani:))
çok fenalar çokkk 1-2 saat daha dayansalar olmuyo sanki...hiç uykuda kaka yapılır mı yaaa:)Cnm eh iste diyelim.sabah 6da kaka yapti uyandi ;-)
dur bakayım ben de takip edeyim. çiko da 5-6 kez kaka yapıyo ya belki gerçekten düzene giriyordur.biz bi kere yaptık bugün daha....Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
kaşınıyoruz canım biz:) minnaklar uyumasa işte gece uyumadı beni de uyutmadı deriz ama bak bi suçları yok:) ki 2 gecedir ben de uyuyamıyorum....bu arada herkese günaydınlar bugün ikra uyudu ben gece 2 ye kadar döndm durdum cinsmiyim neyim
ohh valla çiko uyudu, benim de aklımdan geçiyordu şimdi kahve içmek:) iyi geldi ellerine sağlık :)Kızlar kahve yaptım sizsiz boğazımdan geçmedi. Afiyet olsun sanal kahvenizNetten bulduğum resim de baya iştah kabartıcı
Eki Görüntüle 933200
günaydınlarrr canımm :)günaydın hepinize bol enerjili dinamik bir gün olsun inşallah :)
Canım bende izledim onu ya, Allah yardımcıları olsun çok üzüldümGünaydın kızlarrr
Arastacım eloşta öyleydi ama artık günde bir kere yapıyor normal yani kafana takma
Bu arada biz 6 aylık olduk herkes 6aylık olunca uykular düzene girer dedi evet girdi ama gece yarım saat aralıklarla uyanmalar şeklinde lol lol neyse alıştım artık kabullendim uykusuz bir bebeğim var
Sabah doktorum programında parmakları olmayan yavruyu görünce nasıl içim acıdı anlatamam halime binlerce şükür isterse hiç uyumasın ama sağlıklı olsun yavrum
canım bence müdahele etme. Artik bebeklerimiz kucuk degil. O kadar saat uyumalari normal. Zaten aciksa uyanir annesi merak etme
hadi kos bakiyim sen de yataga, saat 11 i geciyor uyu hadi uykunu al tatlim iyi geceler sana
slm güzel annişler..çok yorgunum bugün yoğurdumu yapıp hemen yatıcam pek geçmişe bakamadım..bu altta görmüş olduğunuz canavaryus benim sıpamdır :)) özendim paylaşanlara bende pylaşayım dedim :)
bir tek arasta ile furuzan ilişti gözüme ..arastacım hayırlı uğurlu olsun canım dişiniz.darısı başıma :)
furuzancım Allah tependen bakmasın kaloriferli evde o kada r giydirilmi o minnakım:) soy onu az soy :))
Canım bence hiçç müdahale etme.benim çiko da 4-5 arası uyanıyo.aç olsa uyanır zaten...ne güzel işte düzene giriyo uykusu.uyuyan devi uyandırma
Funda ya yazmışsın ya, uyuyan devi uyandırma diye, sesli güldüm:))
Funda cım ben de Ayşe ye katılıyorum, kesinlikle uyandırma, zaten artık yavaş yavaş tüm gece uyuyabilme yetisi kazanmaya başlamaları gerekiyor. Keşke benim oğlan da böyle uyusa. Önceden arada yapardı, ilk uyuduktan sonra bazen 5, bazen 6 saat uyurdu. Ama bu günlerde kötü gidiyor uykusu. Her iki saate uyanıyor ve uyumak istemiyor tekrar, konuşup duruyor, her seferinde emzirmeli miyim, bilmiyorum. Emzirdikçe de kusuyor bu sefer. Ya da çok aşırı yüklenme olup rahatsız oluyor diye düşünüyorum. Mesela dün gece o kadar çok kalktı ve emdi ki, sabah uyandığında büyük bez kullandığım halde çiş geçmişti giysilerine, kaka da vardı, olay olmuştu yani:))
teşekkür ederiz kuzusum umarım yumuşak yumuşak düşerler cnm bırak uyusun ikra uyusa dünyayı durdurur müdahale ettirmem:)))
Kızlar kahve yaptım sizsiz boğazımdan geçmedi. Afiyet olsun sanal kahvenizNetten bulduğum resim de baya iştah kabartıcı
Eki Görüntüle 933200
Canım bende izledim onu ya, Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm
Günaydın kızlarrr
Arastacım eloşta öyleydi ama artık günde bir kere yapıyor normal yani kafana takma
Bu arada biz 6 aylık olduk herkes 6aylık olunca uykular düzene girer dedi evet girdi ama gece yarım saat aralıklarla uyanmalar şeklinde lol lol neyse alıştım artık kabullendim uykusuz bir bebeğim var
Sabah doktorum programında parmakları olmayan yavruyu görünce nasıl içim acıdı anlatamam halime binlerce şükür isterse hiç uyumasın ama sağlıklı olsun yavrum
günaydın kızlarrr
ne çabuk çarşamba oldu yaa :44: çok hızlı geçip gidiyor günler anlamıyorum hiç bişey
Arda bu gece de 4:45 de uyandı.. ben de 5 küsür saat uyumuş oldum. sanırım haklısınız müdahale etmicem. aç olsa uyanır yıkar ortalığı zaten dimi amabüyüyor galiba oğulcanım
aa biz bugün tam 5 aylığız teyzoşlar yeppaaaaabüyümüşüz tabi yaa koskoca 5 ayy ne demekk
iyi geceler kızlar
sabahtan beri bakamadım haliyle çok sayfa birikmişalıntı yapamadım bir girip bir çıktığım için karıştı ortalık
Duruselcm çok geçmiş olsun canım neyse ki kötü bişey olmamış Allah korumuş İkra kuzuyuhepimiz bi gün yaşayacğz sanırım bu sinir bozucu olayı ama bakalım ne zaman :/ umarım yumuşak düşüşler olur ama
jeway beyaz güzelliğiniz hayırlı olsunnnbuğdayından bir tabak isterim ona göree
arastackm İdoşum da çıkarmaya hazırlanıyomuş incileri ayy hadi hayırlısı sorunsuz bi şekilde çıkarlar inşallah
sta hoş geldin canım.. topiğin 2.eylüşü nasıl bakalım. umarım herşey yolundadır
bebikoları nasıl giydirğininizden bahsetmişsiniz.. benim de ev 21-22 derece oluyor genelde.. 2 kat uzun kollu çıtçıtlı, külotlu çorap ve patikli pijama giydiriyorum gündüz.. gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. sorun yaşamadık şimdiye kadar
bugün kararlıyım saat 11 olmadan yatağa girmiş olcamçookk uykum var ve bu bugün 2 saat öğle uykusuna yatmış halim Arda 3 gecedir saat 9 da uyuyup 4 de acıkarak uyanıyor. sonra da 6 buçuk 7 gibi kalkıyoruz.. normalde 2 bucuk civarı uyanırdı bu aralar neden böyle yapıyor anlamadım.. acaba çok mu aç durmuş oluyor böyle yaa ? bugün de böyle yaparsa müdahale etmeli miyim kızlar bir fikir verin pls :44: :26:
maşallh bbeişinee canmm çokkk serttt bir erkek..:)slm güzel annişler..çok yorgunum bugün yoğurdumu yapıp hemen yatıcam pek geçmişe bakamadım..bu altta görmüş olduğunuz canavaryus benim sıpamdır :)) özendim paylaşanlara bende pylaşayım dedim :)
bir tek arasta ile furuzan ilişti gözüme ..arastacım hayırlı uğurlu olsun canım dişiniz.darısı başıma :)
furuzancım Allah tependen bakmasın kaloriferli evde o kada r giydirilmi o minnakım:) soy onu az soy :))
Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
Tamam Nasyacım sağolasın canım :) 6 aylık oldunuz ayy yarı yaş yaa bizim de 15 gün kaldı ne çabuk büyüyor doğan di mi. Doğsunlar diye ne çok heyecanlıydık ama şimdi 6 aylardan bahsediyoruzGerçi büyüyor bebeklği gidiyor diyr bazen hoşuma gitmiyor ne yalan söyliyim çok şirin şimdi yaa doyamıyorum bebek sevmeye
teşkkr ederizz canmm. darısııı ardayaaa, en acısız enn az sıkınlıı haliylee inş..
maşallh bbeişinee canmm çokkk serttt bir erkek..:)
VALLA BİZDEDE TAMM TERSİ ETKİİ YAPMIŞTII. NOrmelde 2-2 günde biryapardıı kabak yiyncee her gün yapıyorduu. hatta günde 2 kez yaptığı bilee olmuştuuu.
ooooo. muhteşmm görünüyrr vallaa..
Aynen canım şu halleri o kadar tatlıki bebek bebek
Etrafımda şu an çocukları bir yada iki yaşında olan çok insan var inan bunalımları bitmiyo minik birer canavara dönüşüyolar ay hele görümceminki varya aman allahım sendromları hiç bitmiyo çok zor diyolar ben bi yandanda ayaklansın benden bağımsızlaşsın istiyorum ama şuan çok daha keyifli
Evet canım ta kendisi:) Buharda pişiriyorum iyice yumuşayana kadar sonra mama kaşığının arkasıyla ezip 1çay kaşığı zeytinyağ ve çok çok az tarçın ilave edip karıştırıyorum . Bayıla bayıla yiyor :)
teşekkür ederim bende bugün deneyeceğim :)inşallah sever ne yedireceğimi şaşırdım
Ya şimdi ben hamileyken bebişlerle ilgili her türlü şeye kulak kabartırdım. Aylaklık başa bela napıcan.Neyse işte Nationalda belgesel vardı onu izledim. Orda bebeklerle konuşurken belli şeyleri işaretle ilişkilendirin diyordu. Bu şekilde hem daha kolay öğrenir hem de zekasını olumlu yönde etkiler diyordu. Ben de şimdi ona lazım olan bazı kelimelere işaret yapıyorum uzun zamandır. Mesela babasından bahsederken bıyık işareti yapıyorum (eşim bıyıksız ama erkeği anlatmak için bi o geldi aklıma ), kendimden bahsederken saçıma dokunup uzun saç işareti yapıyorum, Chester derken uzun kulak işareti , meme vakti gelince elimle inek sağma işareti yapıyorum hadi süt içelim diye (haha kendimi ineğe benzettim bir kez daha) Şimdi ek besine geçtik mama içinde elimde hayali kaşık tutma işareti yapıp ağzımı açıp kapatıcam mama derken. Bi işe yarar mı bilmiyorum ama denemeye değer buldum. Şimdilik kafası karışmasın diye sadece işine yarayacak ve en lazım olacak şeyleri şekillendirdim :) Böyle işte sizle paylaşayım dedim.
Sulozcuğum gibi yapayım beni dinlediğiniz için tişikkirler
Aynen canım şu halleri o kadar tatlıki bebek bebek
Etrafımda şu an çocukları bir yada iki yaşında olan çok insan var inan bunalımları bitmiyo minik birer canavara dönüşüyolar ay hele görümceminki varya aman allahım sendromları hiç bitmiyo çok zor diyolar ben bi yandanda ayaklansın benden bağımsızlaşsın istiyorum ama şuan çok daha keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?