2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Evet cidden mantıklı olmuş bu anlamda. Hoşaf gibi yani di mi sonuçta. Her zaman uygulamak zor olabilir ama arada bende yaapyım bari ya :)) kereviz yaprakları da olabilir sebze suyuna başka benim de aklıma gelmedi :26:

canım bu kalıbı yerine buz poşetleri var marketlerde ben aldım çok işe yarıyor. ben onlara doldurmayı düşünüyorum :))

Eki Görüntüle 933464
Ayy süpermişş bu hem daha hijyen olur bu şekilde saol tatlım alıciğim hemen
Senden onayı aldık zaten dinliyorduk ve oynuyoduk ama içim daha rahat dinleticem saol tatlışım bu güzel bilgilendirme için

ayy çok sevindim İdoşumun ilgisini çekmesine bu videoda 20 şarkı var canım. mesela 4 -5 gün ve günde 3-4 kere old macdonald şarkısını dinlet sonra da bingo şarkısına geç daha iyi farkındalık sağlanıyor bu şekilde

canım benım teseekkur ederız..idilde cok sevdı..burdakı sarkılarıı...vıdeolarda bayagı bı renklı ve dikkat cekıcı..idil ayagıyla rıtım bıle tuttuu..sok oldumm..hamıleyken dınlettıgım muzıklere bıle boyle yapmıyordu sıpamm...artık yenı favarımız buu

biz de teşekkür ettik canım:) Alptuğ da çok sevdi :) ben sevecek mi diye ilk hepsini dinlettim ama dediğin daha mantıklı şarkı şarkı gitmek...ben uzun süre ekrana da baktırmıyorum zaten kısa süreli dinleyince içime daha çok sinecek:)

Ayy süpermişş bu hem daha hijyen olur bu şekilde saol tatlım alıciğim hemen

Senden onayı aldık zaten dinliyorduk ve oynuyoduk ama içim daha rahat dinleticem saol tatlışım bu güzel bilgilendirme için

ni demek hayatımm şimdi çalışmıyorum ya bari bu şekilde işe yarasın öğretmenliğim

Ne demiş büyüklerimiz cok mütevazı olma gercek sanarlar

Arasta acar acmaz incinin bakışları değişti cok güldü . Oyun halimiz da çiftlik zaten . Biz bu ısı beğendik :))

ben de beğenmenizi beğendim canım İnci kuşumun bakışlarını da gülüşünü de yirimm

idoşu bırak ben bile çok sevdim arastacım bunu :) çiko uyansın dinleticem hemen :) o uyanana kadar da ben dinlerim

Ne demiş büyüklerimiz cok mütevazı olma gercek sanarlar

Arasta acar acmaz incinin bakışları değişti cok güldü . Oyun halimiz da çiftlik zaten . Biz bu ısı beğendik :))

Kızlar İda ihya oldu resmen hahaha ama fundiş tek tek dinlet diyorsa öyle yapayım bari ilk heves hepsini dinlettim çünkü

ahaayy çok sevindim kızlar yaa geleceğin akıllı bıdıkları onlar valla herşeyi çok çabuk kavrıyorlar

Şu kk cidden çok faydalı 50 kitap okusam şurdan edindiğim bilgiyi edinemezdim. Herkes bişey öğrenip paylaşıyor ya da bildiğini söylüyor. Ciddi anlamda çok bilniçlice çocuk yetiştirmemizi sağlıyor. İyi ki bir araya gelmişiz kızlar

Son düzenleme:
ahaayy çok sevindim kızlar yaa geleceğin akıllı bıdıkları onlar valla herşeyi çok çabuk kavrıyorlar

Evet Canim altı aylık olduk cogumuz ya da olmak uzereyiz cok önemli bir zaman zeka gelisimi icin , ilk bir yılın önemi surekli vurgulanıyor zaten

Açıkcası ben gercek hayatta kolayca uygulayabilecegimiz utopik olmayan seylerden hoşlanıyorum . Cok fazla görüş var pek cogu da kıymetli ama bir de uygulanabilirlik hadi onu geçtik surdurulebilirlik var .

Oyy tatlımı tatlı şekerimi şeker öretmenimmmm menim inş duruşumun öğretmeni senin gibi olur hem bilgili donanımlı hem tatlımı tatlı

Kızlar İda ihya oldu resmen hahaha ama fundiş tek tek dinlet diyorsa öyle yapayım bari ilk heves hepsini dinlettim çünkü

hevesini severim

kızlar yalnız benim Arduşun en sevdiği şarkı ne bingo ne finger family ne de old macdonald's farm her sabah uyandığımızda hala yataktayken telefonumdan bu şarkıyı açıyorum. benim çok sevdiğim bir şarkıydı bu. şimdi de Arda nın favorisi oldu. duyduğu an çığlıklara ve şakımaya başlıyor çoookk hoşuma gidiyor o tepki verdikçee

http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts

Son düzenleme:

Angy bnu begendi :-D

Oyy tatlımı tatlı şekerimi şeker öretmenimmmm menim inş duruşumun öğretmeni senin gibi olur hem bilgili donanımlı hem tatlımı tatlı

oooovvvvvv naptın cücüüümmm uçuşa geçtim ben şu anda amaaa şımartma kız beni hiç çekilmem sonra bak şımarık şımarık gezerim ortalıkta ahahaha

Aynen katılıyorum iyi ki KK var

Fundacım şarkılar çok güzelmiş

sanırım bir çoğumuzun yaşadıkları buna yakın şeyler :)) ah bu bıdıklar
tavsiyelerin için teşekkür ederim benim kızım şuan sadece meme emiyor biberon kesinlikle emmiyor kaşık maması 6 aydan sonra veririm diye düşünmüştüm..
yanımda yatırma olayına gelince de bir kaç arkadaş aynı şeyi yazmış yanında yatırınca daha iyi uyuyormuş bu bıdıklar bende denesem mi acaba diyorum ama bizimki beşiğinde sallanmazsa uyumuyor
2012 annelerine sorunca bizimle de paylaş canım bakalım ne zaman düzene girecek bu uykular...

ilahi arasta yaa bu eller o boka girecek o kadar uleyynn

Eki Görüntüle 933203

ohh arastaa kahve tatlısız gitmez ama bu sanal değil hafta sonu ablam yaptı :)

ablanın ellerine sağlık harika görünüyor

tracynin kitabını bende okuyorum vakit buldukça
aynen dediğin şeyi söylüyor tracy nasıl oldu anlamadım ama bizimki gündüz az emiyor gece ise memeye bir bütün..bu durumun benden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü ben gündüz emzirmek için bin takla atıyorum benim zilli emmiyor
gece de zırt pırt beni emmek için uyandırıyor emzirmeyeyim diyorum bu kez de uyumuyor ağlaması şiddetleniyor mecbur emziriyorum bende.. hele bu sabah çok komikti resmen 2 saatte bir kalktı emdi emdi yattı en son emmesi sabah ezanına denk geldi çok şaşırdı
memeyi bırakıp bırakıp ezanı dinledi çok tatlıydı

Aman bakışlar cok fena cok yakisikliymis oğlun :))

Nasya einstein in bir sözü geldi aklıma uyku sorunu Zeki insanların lanetidir :))

vaayy demek ondan uyumuyor benim kızım zühürt tesellisi olsun bari bana

afiyet olsun meleğine

canım bu kalıbı yerine buz poşetleri var marketlerde ben aldım çok işe yarıyor. ben onlara doldurmayı düşünüyorum :))

Eki Görüntüle 933464

çok iyi fikir

kesinlikle katılıyorum canım herkes bişeyler paylaşıyor çok iyi oluyor

aynen canım uygulanabilirlik çok önemli bir bende şu var ilk bir yıl çok önemli ya bebeğin kişilik gelişimi kendine güveni için bu dönemde ağlatmamaya ayrıca özen gösteriyorum eğitim bilimleri kitabında en çok etkilendiğim konulardan biri buydu hatta eşimde bu konuda çok takıntılı ağlamasın ne derdi varsa hemen çözelim derdinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…