2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ya nedense arka kısmı rahatsız gibi geldi bana ama acaba göz yanılması mı. Ben de baktım baya inceledim sen paylaştıktan sonra ama bilemedim yaa :26:

Evet Canim face de ilgiyle takip ediyorum yaptıklarını

Makinan aventmiydi. Aventlerde sagma sorun olabiliyormus. Masaj basligini cikartirsan daha iyi sagiyormus birde gogsune masaj yap elinle gogus ucuna dogru sagar gibi yap makina sagarken. Omega 3 kullaniyorum ben doyuruculugunu arttiriyor. Cok fazla sutum yok ama iki ogun mama disinda yetiyor.

Mama suyu icin kaynamis sogumus su bulundur canim yeni kaynayanla karistirip isisini denngelersin yoksa surekli sogumasini beklersen zor oluyor.

çoookk geçmiş olsun canım...doktorun kullan dediyse kullan bence,yavrucağı süründürme boşuna...

an itirabiriyle Öykünün uyku keyfi

Eki Görüntüle 933669

saçları ayrı güzel, kendi ayrı güzel, uyku şekli ayrı güzel :) bizim ki keltoş bayılıyorum saçlı bebişlere :) maşallah kuzuya

doğru söylüyorsun canım ben 5 gün kadar kullanıp bıraktım yanlış olduğunu bile bile :26: duygusal bi anıma denk geldi :))

o oykucugu yerım bennn

Öykücüm o nasıl bir keyif canım yaa kola bak ahahah maşallah sana güzelim benim

Oy kuzum ne güzel uyuyorsun sen öyle, saçların da kesinlikle benimkilerden çok, nazar değmesin.
Bu arada kızlar saç dökülme sorunu bende tam gaz devam, sizler ne durumdasınız?

teşekkür ederis teyzoşlar
heracım seninkilerden çok demişsin ya çok güldüm dökülme bende de devam ediyor öyküde hala aynı saçlı

teşekkür ederiz ayşecim ama midem çok yandı yaşlılar derdide inanmazdım kızımın saçları midemde mi ne alaka diye ama aylarca yandı midem gerçektende

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 933669

Öyküüü bütün gece böyle güzel huzurlu uyu inşallah anne de uyusun Maşallah canım kızına Keyifçi böcük saçları da tam tokalık

Ne güzel şeyler yapmış ablan ellerine sağlık. Hemen beğendim sayfasını takipteyim bundan böyle

Oy kuzum ne güzel uyuyorsun sen öyle, saçların da kesinlikle benimkilerden çok, nazar değmesin.

offf yaaa bende de devam ediyor...geçen kuaföre gittim baya açılmış dedi kel kalmaktan korkuyorumm....

oooovvvvvv naptın cücüüümmm uçuşa geçtim ben şu anda amaaa şımartma kız beni hiç çekilmem sonra bak şımarık şımarık gezerim ortalıkta ahahaha
Şımar tatlım her türlü kabulümsun

Eki Görüntüle 933669
Keyfini seviyim senin tatlım ya uykucu şirin
Annem varken benim yemek yapmam olmaz valla
Bende duruyla daha fazla vakit geçiriyorum oynuyorum dinleniyorum çok ii geldi valla arada mola şart

Canım benim bebeğim de geçen hafta grip oldu ben de demiştim antibiyotık içime sinmiyor diye ama iyi ki kullanmışım çok ağırdı çünkü uykusundan bile kalkıyordu atlattı çok şükür bugün 6.günümüz hala kullanıyorum sen bilirsin yine de ama biz faydasını gördük

Merhaba kızlar pek giremiyorum bu aralar evde mevlüt okutcam baya bi geç kaldım ama o enerji anca geldi bana:)o hazırlıklarla ilgileniyorum..Geçmişe gidemedim umarım herkes iyidir hera ve arasta dişleriniz mi geldi hadi hayırlısı bakalım güzel şeyler yesinler o dişlerle:))

Son düzenleme:

offff aynı gibi ama bioxin biraz iyi geldi gibi oda sık yıkarsam tabi :) oda biraz zor bu günlerde

geçer umarım yaa

sağolasın tatlım reklamınıda yaptım heee alıcam ablamdan komisyonunu dur kız bende seni ekleyeyim facden özelden atarsan adını :26:

Kolay gelsin nasil bir şey yapacaksın kapsamlı mı ?

Yok canım ya kapsamlı değil işte akrabalar komşular,arkadaşlar falan 50 kişi olur sanımca..Ama bebişten evle de pek ilgilenemedim bugün koltuğu yıkattım halıları verdim,temizlik falan yapılcak..Tavuk pilav,ayran,tatlı vericem ikramlık.Çok büyük bişey değil işte ama aradan çıksın istiyorum

5o kisi hic de az degil . Kolay gelsin ve şimdiden Allah kabul etsin . Resim isteriz ama sonra :))

Parmecim seni alıntılamamışım direk dalıyorum muhabbete ya:))Düzelteyim dedeim canım

Düşündüğüm kişilerin hepsi gelirse 50 kişi olur canım..Teşekkür ederim foto eklerim tabi inş güzel olur bu arada mevlüt yapan arkadaşların değişik fikirlerine de açığım buzdolabı magnetini falan hazırlıcam kendim seviyorum uğraşmayı,kapıyı süslerim bi de evi..Nette bakıyorum ne güzel şeyler yapmışlar ama zaman gerekiyor işte onlara da..

Son düzenleme:

Kolay gelsin canım 50 kişi baya iyi bir rakam. İkramlıkları iyi düşünmüsün bence daha ne olsun :=) Allah kabul etsin.

evet cnm antibiyotiğe başlayınca biirilmesi gerektiğini biliyorum bakalım bugün takipteyim iyileşmezse başlıycam napalım sağolun örnek görünce duyunca insan rahatlıyor

tamam cnm takipteyim sanırım vericem böle giderse
bende sünnet olunca komsuları cağırmayı düşünüyorum bakalım sana kolay glsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…