https://yumukyumuk.com.tr/shop/inde...de=11018&catname=Chicco Jazzy Mama Sandalyesi
Kızlar daha oncedende yazmıstım,bu mama sandalyesı hakkında...acaba alsammıkı..sızce nasıl alınılabılrlıggıı???benım ıcın katlnması on tablasının cıkması onemlı...baska nelere dıkkat etmelıyımm..arastanın dedgı gıbı kırmızı ve turuncu ısth actıgı ıcn kırmızı alacagım..hem unısex bı renk..erkegede olur..
yok canım kursa gitmedi yabancı sitelerden bakıp bakıp kafaya koyduğunu yapıyorbende bayılıyorum bu becerisine ama zor tabi baya ben anca yemesini beceriyorum valla
istiyorsan yaparsın canım neden olmasınteşekkürler :)
sağol canım :) güzel olmaz mı ama insan kesip yemeye kıyamıyor valla :)
teşekkürler :)
parmecim sen gözatmıştın bu siteye dimi bakın bu facebook sayfası son koydukları yeğenlerimin doğum gününden oğluna korsanlı olanı kızınada bu çilekliyi yaptı :)
https://www.facebook.com/pages/Doğumgünü-pastacım/322608151084207?fref=ts
makınayı degıstırdık yenısını verdıler ama bende ıse yaramıyor cunku sutum yok naptıysam olmadı ıkı saate bır sagıyorum ama gelmıyor gunde bı defa ıyıce sut bırıkınce emıyor yemedıgım ıcmedıgım kalmadı mamaya basladıkmotılum mu ne ole bı mıde bulantısı ıcın ılac varmıs uyarıyomus sut gelıyomus onuda denesemmı dıye dusunuyorum
ewt cnm malese bugun cok yorucu gectı hem sut sagmaay ugrastım mama derdı desen alısmaya calısıyorum bı su kaynat sonra sogut ah gozunu seveyım emzırmenın bugun cok huysuzdu oglum delı gıbı elıne ne geczse kemırıyo resmen dıs mı gelıyo ne cok yorucu bı gundu ama uyuyamıyorum
çoookk geçmiş olsun canım...doktorun kullan dediyse kullan bence,yavrucağı süründürme boşuna...kızlar uzun süredir giremiyorum yeni sayfanız hayırlı olsun :)
bebişi hasta olup da antibiyotik kullanan oldu mu hiç ?????
abisi bulaştırdı kaan a gece ateşlenince dün doktora götürdük şu an için gerek yok dedi yine ateşlenirse verin diye antibiyotik cefaks yazdı en son gece 1 de ateş düşürücü vermiştim şimdi de hafif ateşli gibi uyuyo kuzum .. sabah burnundan yeşil sümük geldi biraz okyanus suyu damlattım soğuk buhar burnuna tuttum şimdi sümük beyaz oldu
offf bilemedim versem mi antibiyotiği ???? vermeyip de kaç gün hasta hasta yorup sonra vermek istemiyorum çünkü abisi öyle oldu 3 haftadır hastaydı en son 4 gündür antibiyotiğe başladık
valla bi onun burnunu sil bi küçüğün :2: çok yoruldum
abisini hiç hastalandırmamıştım bu kadar küçükken şimdi hem kendimi suçluyorum hem de abisi olunca yapacak bişi yoktu en sonunda hastalandıbi de gözü sulanıyo kuzum masumum
İda birkaç gün önce sistit oldu ve antibiyotiği 8 gün kullandık. Gripte antibiyotik kullanmak pek etkili olmuyor gerçi ne demişler ilaçla 7 gün yatarak 1 hafta ama eğer doktor kullanılmalı diyorsa kullanmalısın. Ve geçtiği zaman nasılsa geçti diyip bırakmak yanlış bir antibiyotik kullanım şekliymiş. Mesela ida 3. günü iyileşmesine rağmen biz tam 8 gün kullandık. Bunu da dipnot olarak eklemek isterim :)
o oykucugu yerım bennn
Öykücüm o nasıl bir keyif canım yaa kola bak ahahah maşallah sana güzelim benim
Oy kuzum ne güzel uyuyorsun sen öyle, saçların da kesinlikle benimkilerden çok, nazar değmesin.
Bu arada kızlar saç dökülme sorunu bende tam gaz devam, sizler ne durumdasınız?
çoookk geçmiş olsun canım...doktorun kullan dediyse kullan bence,yavrucağı süründürme boşuna...
saçları ayrı güzel, kendi ayrı güzel, uyku şekli ayrı güzel :) bizim ki keltoş bayılıyorum saçlı bebişlere :) maşallah kuzuya
yok canım kursa gitmedi yabancı sitelerden bakıp bakıp kafaya koyduğunu yapıyorbende bayılıyorum bu becerisine ama zor tabi baya ben anca yemesini beceriyorum valla
istiyorsan yaparsın canım neden olmasınteşekkürler :)
sağol canım :) güzel olmaz mı ama insan kesip yemeye kıyamıyor valla :)
parmecim sen gözatmıştın bu siteye dimi bakın bu facebook sayfası son koydukları yeğenlerimin doğum gününden oğluna korsanlı olanı kızınada bu çilekliyi yaptı :)
https://www.facebook.com/pages/Doğumgünü-pastacım/322608151084207?fref=ts
Oy kuzum ne güzel uyuyorsun sen öyle, saçların da kesinlikle benimkilerden çok, nazar değmesin.
Şımar tatlım her türlü kabulümsunoooovvvvvv naptın cücüüümmm uçuşa geçtim ben şu anda amaaaşımartma kız beni hiç çekilmem sonra bak şımarık şımarık gezerim ortalıkta ahahaha
Keyfini seviyim senin tatlım ya uykucu şirin
Annem varken benim yemek yapmam olmaz vallaOhh ne guzel keyfini cikar canim. Keske banada guzel sevdigim yemekleri yapan olsa. Gerci ben birisi gelince melege bakin ben yemek yaparim diyorum. Bebegin sorumlulugundan biraz uzaklasmak rahatlatiyor beni :))
Cok guzel bir paylasi. Olmus. Bende uyaninca dinleteyim.
Ohh ne guzel sevmis bizim kizda sevecek mi bakalim bugun cok huysuzdu cani gezmek istemis zillimin havada guzeldi dolastik. Arabasinda uyuyup kaldi. Hala uyuyor :))
Guzel gibi magzada gordun mu canim internetten mi alacaksin.
Kaka sorunu bizde de var ilk kabiz oldu sonra ishal yine kabiz. Bu ek gidaya gecisten oluyor galiba. Daha bagirsaklari alisamadi.
Öyküüü bütün gece böyle güzel huzurlu uyu inşallah anne de uyusunMaşallah canım kızına Keyifçi böcük saçları da tam tokalık
Ne güzel şeyler yapmış ablan ellerine sağlık. Hemen beğendim sayfasını takipteyim bundan böyle
Canım benim bebeğim de geçen hafta grip oldu ben de demiştim antibiyotık içime sinmiyor diye ama iyi ki kullanmışım çok ağırdı çünkü uykusundan bile kalkıyordu atlattı çok şükür bugün 6.günümüz hala kullanıyorum sen bilirsin yine de ama biz faydasını gördük
Merhaba kızlar pek giremiyorum bu aralar evde mevlüt okutcam baya bi geç kaldım ama o enerji anca geldi bana:)o hazırlıklarla ilgileniyorum..Geçmişe gidemedim umarım herkes iyidir hera ve arasta dişleriniz mi geldi hadi hayırlısı bakalım güzel şeyler yesinler o dişlerle:))
Yok canım ya kapsamlı değil işte akrabalar komşular,arkadaşlar falan 50 kişi olur sanımca..Ama bebişten evle de pek ilgilenemedim bugün koltuğu yıkattım halıları verdim,temizlik falan yapılcak..Tavuk pilav,ayran,tatlı vericem ikramlık.Çok büyük bişey değil işte ama aradan çıksın istiyorum
Yok canım ya kapsamlı değil işte akrabalar komşular,arkadaşlar falan 50 kişi olur sanımca..Ama bebişten evle de pek ilgilenemedim bugün koltuğu yıkattım halıları verdim,temizlik falan yapılcak..Tavuk pilav,ayran,tatlı vericem ikramlık.Çok büyük bişey değil işte ama aradan çıksın istiyorum
Kolay gelsin canım 50 kişi baya iyi bir rakam. İkramlıkları iyi düşünmüsün bence daha ne olsun :=) Allah kabul etsin.
İda birkaç gün önce sistit oldu ve antibiyotiği 8 gün kullandık. Gripte antibiyotik kullanmak pek etkili olmuyor gerçi ne demişler ilaçla 7 gün yatarak 1 hafta ama eğer doktor kullanılmalı diyorsa kullanmalısın. Ve geçtiği zaman nasılsa geçti diyip bırakmak yanlış bir antibiyotik kullanım şekliymiş. Mesela ida 3. günü iyileşmesine rağmen biz tam 8 gün kullandık. Bunu da dipnot olarak eklemek isterim :)
Canım benim bebeğim de geçen hafta grip oldu ben de demiştim antibiyotık içime sinmiyor diye ama iyi ki kullanmışım çok ağırdı çünkü uykusundan bile kalkıyordu atlattı çok şükür bugün 6.günümüz hala kullanıyorum sen bilirsin yine de ama biz faydasını gördük
Merhaba kızlar pek giremiyorum bu aralar evde mevlüt okutcam baya bi geç kaldım ama o enerji anca geldi bana:)o hazırlıklarla ilgileniyorum..Geçmişe gidemedim umarım herkes iyidir hera ve arasta dişleriniz mi geldi hadi hayırlısı bakalım güzel şeyler yesinler o dişlerle:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?