2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Parme'cim çok doğru bir bilgi paylaşmışsın. Ben de bu görüşte olan bir kaç makale okumuştum. Bazı insanların bu işi çok abarttığını düşünüyorum. Anne ve baba Türk olduğu halde, İngilizce den başka dil konuşmamalar veya bebeğe doğduğu andan itibaren, ingilizcenin yanında ispanyolca, rusça, fransızca gibi bir çok dili öğretmeler. Aşağıya vereceğim linkteki röportajları okuduğumda çok şaşırmıştım. Bakalım sizler ne düşüneceksiniz. ( Bu röportajları çok önce okumuştum, şimdi sen bu konudan bahsedince aklıma geldi, demek o kadar şaşırtmış beni)

http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=7198501

Son düzenleme:

Teşekkürler Hera , anlatmak istediğim tam da buydu .

Kızımız 2.5 yaşındayken İngilizce, Rusça ve Türkçe’yi anadili zannederek "Da mama cat geliyor" gibi cümleler kurmaya başladı. Şimdi dördüncü bir dil öğreniyor. Fransızca hocası haftada iki kez geliyor, onunla Fransızca oyun oynuyor, gittiği anaokulunda da Fransızca konuşuluyor. Talya artık İngilizce, Türkçe, Rusça ve Fransızca dışında bir dil duyduğunda "Bu, no" diyor.

Tek sıkıntı Talya’nın biraz geç konuşması oldu. Sonra aynı cümlede üç dilin kelimelerini kullanmaya başladı. Ama şimdi açıldı, Türkçe’yi eksiksiz kullanıyor. Barbi’leriyle Rusça ve İngilizce oynuyor. Her dilin farklı olduğunun farkında. Bu aralar tek sorunu yazma konusunda. Annesi bir gün "B" yazıp "Baba" dedi. Talya itiraz etti, "bu, V" dedi. Çünkü "B" Rusça’da "V" diye okunuyor. Şimdi okuma-yazma konusunda bir uzmanın desteğine ihtiyacımız var.

kızlar uzun süredir giremiyorum yeni sayfanız hayırlı olsun :)
bebişi hasta olup da antibiyotik kullanan oldu mu hiç ?????
abisi bulaştırdı kaan a gece ateşlenince dün doktora götürdük şu an için gerek yok dedi yine ateşlenirse verin diye antibiyotik cefaks yazdı en son gece 1 de ateş düşürücü vermiştim şimdi de hafif ateşli gibi uyuyo kuzum .. sabah burnundan yeşil sümük geldi biraz okyanus suyu damlattım soğuk buhar burnuna tuttum şimdi sümük beyaz oldu
offf bilemedim versem mi antibiyotiği ???? vermeyip de kaç gün hasta hasta yorup sonra vermek istemiyorum çünkü abisi öyle oldu 3 haftadır hastaydı en son 4 gündür antibiyotiğe başladık
valla bi onun burnunu sil bi küçüğün :2: çok yoruldum
abisini hiç hastalandırmamıştım bu kadar küçükken şimdi hem kendimi suçluyorum hem de abisi olunca yapacak bişi yoktu en sonunda hastalandı bi de gözü sulanıyo kuzum masumum

Bebeklerin ağlamaya bırakılması bu kadar özgüven eksikligine yol açarken Avrupa da uyku egitiminde bu yöntemi nasil kullanıyorlar ben bunu gercekten hic bir zaman anlamadım

Son düzenleme:
https://yumukyumuk.com.tr/shop/inde...de=11018&catname=Chicco Jazzy Mama Sandalyesi

Kızlar daha oncedende yazmıstım,bu mama sandalyesı hakkında...acaba alsammıkı..sızce nasıl alınılabılrlıggıı???benım ıcın katlnması on tablasının cıkması onemlı...baska nelere dıkkat etmelıyımm..arastanın dedgı gıbı kırmızı ve turuncu ısth actıgı ıcn kırmızı alacagım..hem unısex bı renk..erkegede olur..

Gecmis olsun ve Hosgeldin .

Canim ben Dr Un yazdığı ilaçların kullanılmasından yanayım . Gerekli gördüğü icin yazmış . Daha once suloz burda kullanmıştı ve bebeği cok çabuk iyileşti

Yuh yaaa nasıl da abartmışlar pes yani.

kız öylebi yazmıssın senın talya adında bı kızın var,senıde yurt dısında yasıyor sandım :)) acaba yanlısmı hatırlıyorum,ne oluyoo dıyeee

Canim ben Dr Un yazdığı ilaçların kullanılmasından yanayım . Gerekli gördüğü icin yazmış . Daha once suloz burda kullanmıştı ve bebeği cok çabuk iyileşti

bende aynı fikirdeyim ve bende kullandım 2 ay önce falandı gayette iyi geldi ama erken bıraktırdım o ayrı
yani iyileşince bıraktırdım hemen

HAha masallah ya cok huzurlu guzel görünüyor siyah sacları da yakıyor ortalığı :)

hahahaha yatarken fönü bozulmuş biraz ama idare edin artık teyzoşları

sağol parme sanırım bugün bi takip edip yarın da öksürürse filan huzursuz olursa başlıycam napıyım
ingilizce konusuna gelince tezyesi oğluma yazın little monkey gibi bi kaç kelimeyi öğretti gerçekten farkındalık oluyor artık altyazılı filmlerde bunlar ingilizce konusuyor yaa demeye basladı

Ohh ne guzel keyfini cikar canim. Keske banada guzel sevdigim yemekleri yapan olsa. Gerci ben birisi gelince melege bakin ben yemek yaparim diyorum. Bebegin sorumlulugundan biraz uzaklasmak rahatlatiyor beni :))

Cok guzel bir paylasi. Olmus. Bende uyaninca dinleteyim.

Ohh ne guzel sevmis bizim kizda sevecek mi bakalim bugun cok huysuzdu cani gezmek istemis zillimin havada guzeldi dolastik. Arabasinda uyuyup kaldi. Hala uyuyor :))

Guzel gibi magzada gordun mu canim internetten mi alacaksin.

Kaka sorunu bizde de var ilk kabiz oldu sonra ishal yine kabiz. Bu ek gidaya gecisten oluyor galiba. Daha bagirsaklari alisamadi.

İda birkaç gün önce sistit oldu ve antibiyotiği 8 gün kullandık. Gripte antibiyotik kullanmak pek etkili olmuyor gerçi ne demişler ilaçla 7 gün yatarak 1 hafta ama eğer doktor kullanılmalı diyorsa kullanmalısın. Ve geçtiği zaman nasılsa geçti diyip bırakmak yanlış bir antibiyotik kullanım şekliymiş. Mesela ida 3. günü iyileşmesine rağmen biz tam 8 gün kullandık. Bunu da dipnot olarak eklemek isterim :)

Canim biz bile nasil giyinecegimizi bilmiyoruz. Biz sicak memlekete klima ile isinmaya alismisiz. Burayada geldik. Disarisi cok soguk ev bazen cok sicak. Nasil giydirecegime karar veremiyorum. Sen nasil giydiriyorsun. Gece ozellikle sicak ama hasta oluur diye korkuyorum. Dun corapsiz yatirdim biraz daha rahat uyudu.

Masallah yakisikli ogluna :)) Maço erkek mi olacak ne :)) bakislara bak.. bakislarini yerim senin.

Aaaaa ne marifetliymiş kursa filan mı gitti canım. Ne eğlencelidir bunu yapmak kimbilir yaa :))) Çok güzel görünüyo teşekkürler siz kendinize 1 dilim alın ben gerisini yerim.

yok canım kursa gitmedi yabancı sitelerden bakıp bakıp kafaya koyduğunu yapıyor bende bayılıyorum bu becerisine ama zor tabi baya ben anca yemesini beceriyorum valla

çokk güzel ama bu yaa :) ben de kursa gidip böyle güzel pastalar yapmak istiyorum ama çikoyla imkansız artıkk

istiyorsan yaparsın canım neden olmasın teşekkürler :)

sağol canım :) güzel olmaz mı ama insan kesip yemeye kıyamıyor valla :)

teşekkürler :)

teşekkürler :)

parmecim sen gözatmıştın bu siteye dimi bakın bu facebook sayfası son koydukları yeğenlerimin doğum gününden oğluna korsanlı olanı kızınada bu çilekliyi yaptı :)

https://www.facebook.com/pages/Doğumgünü-pastacım/322608151084207?fref=ts

canım magazada gormdım ama burdan ıyı gıbı duruyooo..ne yapsamkı..burası bolu küçük oldugundan sadece e bebek var..ordada yok bu modelındenn..sizler gordunuzmu bu modelı,veya kullanan bı yakını olann varmı

Çok geçmiş olsun bebişine canım. Bence doktorunun önerdiği ilaçları kullanmalısın ama yine sen en iyisini bilirsin. Ben de büyük kızım antibiyotik almasın diye erteledim doktora gitmeyi bitkisel çözümlerle falan ama olmadı. Sonunda kulaklarında ve boğazında enfeksiyon oluşmuş, antibiyotiğe başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…