Çok geçmiş olsun bebişine canım. Bence doktorunun önerdiği ilaçları kullanmalısın ama yine sen en iyisini bilirsin. Ben de büyük kızım antibiyotik almasın diye erteledim doktora gitmeyi bitkisel çözümlerle falan ama olmadı. Sonunda kulaklarında ve boğazında enfeksiyon oluşmuş, antibiyotiğe başladım.
tamam cnm takipteyim sanırım vericem böle giderse
bende sünnet olunca komsuları cağırmayı düşünüyorum bakalım sana kolay glsin
Bende bebefix de begendim bir kac model ama stokta yok malesefcanım magazada gormdım ama burdan ıyı gıbı duruyooo..ne yapsamkı..burası bolu küçük oldugundan sadece e bebek var..ordada yok bu modelındenn..sizler gordunuzmu bu modelı,veya kullanan bı yakını olann varmı
Oy kuzum ne güzel uyuyorsun sen öyle, saçların da kesinlikle benimkilerden çok, nazar değmesin.
Bu arada kızlar saç dökülme sorunu bende tam gaz devam, sizler ne durumdasınız?
Parmecim seni alıntılamamışım direk dalıyorum muhabbete ya:))Düzelteyim dedeim canım
Düşündüğüm kişilerin hepsi gelirse 50 kişi olur canım..Teşekkür ederim foto eklerim tabi inş güzel olur bu arada mevlüt yapan arkadaşların değişik fikirlerine de açığım buzdolabı magnetini falan hazırlıcam kendim seviyorum uğraşmayı,kapıyı süslerim bi de evi..Nette bakıyorum ne güzel şeyler yapmışlar ama zaman gerekiyor işte onlara da..
Masallah keyfe bak elide koymus. Cok tatli allahim esirgesin.
Bende bebefix de begendim bir kac model ama stokta yok malesef(
Benimde cok dokuluyor sacim. Bir yandan kizin saci biryandan benim sacim. Heryer sac oluyor.
Hahaha bu ısı sadece beğenmedim bayıldım :) nerden bulursun böyle seyleri . Emzirsinler tabi her seye ortak olmayı biliyorlar
Bunu hemen göstermeliyim kocişimehaha çok iyimiş
ahahahaayyy bu ne beeekoptumm hiç de yakışmamış ama :) emzirmek bize yakışıyor mümkünse uzak dursunlar bu işten alt değiştirebilir, yemek-temizlik yapabilir, geceleri bizimle uyanabilirler ama emzirmesinler lütfen
BLog'un alt tarafında oyuncaklara ilgili tek tek görüşlerini yazmış. Göz atmakta fayda var
http://nils-mum.blogspot.com/2013_01_01_archive.html?m=1
ahahahaayyy bu ne beeekoptumm hiç de yakışmamış ama :) emzirmek bize yakışıyor mümkünse uzak dursunlar bu işten alt değiştirebilir, yemek-temizlik yapabilir, geceleri bizimle uyanabilirler ama emzirmesinler lütfen
BLog'un alt tarafında oyuncaklara ilgili tek tek görüşlerini yazmış. Göz atmakta fayda var
http://nils-mum.blogspot.com/2013_01_01_archive.html?m=1
İda'ya almak istediğim oyuncakların nerdeyse hepsi var. Çok teşekkürler parmişim çok faydalı oldu.
Teşekkürler canım paylaşımın için...bikaç tanesini almıştık , bikaç tanesi beğendiğin ama daha erken olduğu için almadığım oyuncaklar2 tanesini de beğendim şimdi oynayabileceği oyuncaklar bulursam alayım bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?