2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sen neler aldın ayşecim mesela:26:

aynennn nasyacım ya benimkide 1 hafta sonra 6 aylık olucak ama uykusu daha bi deli oldu 2 haftaya kadar çok sık uyanmıyordu.şimdi sürekli uyanıyor hele gece 3 ten sonra coşuyor resmen :)

Beğendiklerimizi bulmak ne zor Melek yaa biçok kişiyle aynı zevkteyiz demek ki

Canim guzel kampanya yapiyorlar. Millette firsati kacirmadan aliyor. Biz hep gec kaliyoruz galiba ... ben hep biraz daha bakayim diyorum. Birde donuyorum urunler tukenmis. :))

Kızlar artık kocalarımız da emzirebilecek

Eki Görüntüle 934307

Ayy cok alemsin ya :)) kocis beni kizdiriyor bazen ne var bende yaparim diyor. Bende hadi emzirde goreyim diyorum. Ben emzirrimde o emer mi bilmem diye dalga geciyot. :))

Sen neler aldın ayşecim mesela:26:

Canım normal kukla,parmak kukla, tahta çıngırak dicem be ona,yumuşak top (kendisi tutuyo parmakları için iyi oluyo), ışıklı topa benzer bi top, aktivite masası,oyun halısı ( en büyük kurtarıcım), öten küçük ayıcıklar (bunları da çok seviyo konuşuyo onlarla) var...bi de konuşan kedi tom var ya ablamlar ondan almışlar davul çalıp geziyo onu da çok seviyo Alptuğ konuşuyo onunla...ama anahtarlarla eğitici kitabı almak istiyorum...

Kızlar oyuncak konuşulurken bi şey sorayım ben de kızıma bebek almak istiyorum. Hiç aldınız mı? Bu aya uygun var mı? Ben bulamadım. Genelde az ama eğitici oyuncakları olsun istiyorum. Ama ilerde saklayabileceği bi hatıra bebeği olsun

Bu arada biz de fîsher price I'n eğitici saati var oda güzel tavsiye ederim

Nette okuduğum kadarıyla çocukların ince motor gelişimi için küplerle oynaması faydalı imiş .üstüste koyma açısından galiba. Bu konuyu araştırıcam

arastacım süper bişey bu yaptığın bende YASEMİN YUSUFOFOFF aynen yazıldığı gibi bi yanlışlık yok :)) bebek işaret dili diye bi kitabı aldım.tamda senin yaptığının kitabı denebilir kitabın adı BEBEK İŞARET DİLİ. bu hanfendi amerikada bunun eğitimini almış.annem başladı öğretmeye.izliyor şuanda... bu hareketlerin erken konuşmalarına vede konuşamadıkları dönemlerde kendilerini anlatmaya çok fazla etkisi oluyormuş cnm

slm oğluşumun tatlı teyzoşları :) bugün oğlumun resmlerine yaptığınız yorumları ofiste sürekli okuyup durdum ancak cvp veremedim..hepinize tşk.ederim maşallahlarınız ve güzel cümleleriniz için.. Tabiki bi tşk.de ATEŞ DERYA NAYMANLAR dan geliyor size :)).yani konuşsa eminim o da böle söylerdi :))

HElenas aynı konuyu araştırıyoruz . Aktivite küpleri var sanıyorum mothercare de cok faydalı gibi geldi . Ayrıca logolar , renkli bloklar cok etkili motor gelisimi icin . Ben de hangilerini tercih edeceğimi henüz bulamadım .

Harika benim de seninkilere benziyor ne alacağıma karar vermiş gibiyim ama fiyat araştırması yapıyorum çünkü siteler arası çok farkediyor fiyatlar:))

kuzucum valla çok giydirion gibi geldi bana ..bizim doktorumuz evin içi 26 derece falansa kısa kollu bile kalabilir demişti.bende öyle yapıyorum.çok şükür hastalık falan bişeyde bulmadı bizi..istersen arzumun dereceleri var dijital 20 tl falan ben onu kullanıyorum al sende bi tane.hem nem oranını falanda gösteriyor.kalorifer doğalgaz falan baya yiyor evin nemini.ben odasının nemini sürekli 50/55 arası tutuyorum .yatınca buhar makinasını kapatıyorm.tavsiye ederim cnm

Canım almaya karar verdiğim oyucaklar aşağı yukarı şöyle:

bu eğitim halısı ya da o kitap kararsızım.

Hepsi ince motor gelişimi için çok faydalı şeyler, eşimle seçtik. Belki bazılarında ufak değişiklikler olabilir ama temel anlamda istediklerimiz böyle şeyler. Biraz pahalı tutucak ama mama sandalyesine 300 lira verene kadar 150 liralık bişey alıp oraya vereceğimi bu şekilde değerlendireyim diye düşündüm. Çünkü bu aylar çok önemli ve bir daha geri gelmiyor :))

Hahaha bunlardan alıp emzirirse görürsün bak ona göre

Peki bugün bunun meyvelerini aldım desem:)) Her kaka yaptığında yine mi kaka yaptın diyodum bugün de sordum ve şok yanıtı aldım kaa kaaa dedi heceleyerek :) Ve köpeğimiz havladığında onu dinleyip arkasından hovovov şeklinde taklit etti . Baba ve mama da diyor arada ama bilinçli değil tabi ard arda sıralıyor bababa şeklinde :) Herkese şiddetle tavsiye ediyorum:)

Arasta seçtiğin oyuncaklara bayıldım hepsi beynin farklı bir yerini çalıştırıyor .

Bu arada masallah İda'ya cok erken dillendi . Emeginin karşılığını almak ayri bir güzellik tabi . Sanada İdosuma da tebrikler :))

Begenicrm anck baska kullanicilarnda bisiciklerini begenmem gerekiyormus=)) süpersin muhtesemsin daha ne diim buarada senin kiz zehir vesselam belli etmis kendini..

Hepsi çok güzelmiş valla. Bende ikeadan beğendim. Aynı piramitten , abaküs, çekiç bloğu, oyun küpleri, bi de şekilleri uygun delikten atıldığı bi yap boz. Abaküs ve çekiç bloğu dışında fiyatlar uygun. Sizin puzzle'ları çok beğendim. Nerden aldığınızı yazarsanız sevinirim

Kızlar topikten biri Youtube dan ninni perisi- uyku vakti ninnisiyle uyuttuğunu söylemişti. Bugün kızım uykuluydu ama dalamıyordu. Denedim ve bingo!!! Kendi kendine uyudu. Bakalım tesadüf mü göreceğiz. Allahım nolur tesadüf olmasın hep böyle uyusun

Kim tavsiye etmişti hatırlayamadım ama çok teşekkürler

Begenicrm anck baska kullanicilarnda bisiciklerini begenmem gerekiyormus=)) süpersin muhtesemsin daha ne diim buarada senin kiz zehir vesselam belli etmis kendini..

Teşekkür ederim kızlar yaa muhteşem filan değilim denk geldi izledim uyguladım ve işe yaradı işte :)) Darısı sizlere hepimizin bebekleri çok akıllı iyi beslendik kızlar

Mothercare'e ben de bakayım. İkeadan beğendim bi kaç tane. Puzzle falan da alıcam daha. Okuduğum yerde bir yaşına kadar iki küpü üs üste koyabilmeli bir yaşından sonra da üç tanesini koyabilmeli diye okumuştum. Bir de motor gelişimi için kaşık çatal kullanımı çok önemliymiş kızlar sürekli biz yedirelim diye üstelemeyelim yani kızlar. Çocuklar kendileri yemeli kendileri giyinmeli soyunmalı belli bi zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…