2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Heh o şekilli kutucuktan da var sahi onu unutmuşum ya baya bir parça var aldığımda eksikleri de paylaşırım:) Şuan puzzle'lar butik bebede kampanyada bir bak istersen

Öyküüü bütün gece böyle güzel huzurlu uyu inşallah anne de uyusun Maşallah canım kızına Keyifçi böcük saçları da tam tokalık

Şımar tatlım her türlü kabulümsun

Keyfini seviyim senin tatlım ya uykucu şirin

Masallah keyfe bak elide koymus. Cok tatli allahim esirgesin.

Benimde cok dokuluyor sacim. Bir yandan kizin saci biryandan benim sacim. Heryer sac oluyor.

Öyküüü ben senin uyku halini severim yaa nasıl da uyumuş kuzucuk

oyyy yerler yerler :))

teşekkür ederiz kızlar keşke gece de böyle keyifle uyusa :)) öpüyoruz hepinizi Öykümle

Evet bu konu cok önemli daha once yazmıştım buraya eline bir kasık verelim yedirirken daha sonra alışkanlık kazanması icin diye

Aynı sekilde tanıdığım pek cok buyuk cocuk kendi vasına giyinmek tuvalete gitmek vs istemiyor . Alışkanlıkların temelini cok küçükten atmak gerektiğinden şimdiden tedbirli olmalıyız .

Bu konuda gördüklerimizi okuduklarımızı paylaşmak cok faydalı olacak hepimize

Bu oyuncak işi çogacayip :) Ben bakıp bakıp almıyorum Bizim şimdilik bir öten renkli fil, bir çıngırak, bir aynalı kolu uzayan uyku arkadaşı bir de oyun halımız var. Bunların dışında hediye paketleri, saklama kabı kapakları, karton kutular oyuncak işlevi görüyor

Harika benim de seninkilere benziyor ne alacağıma karar vermiş gibiyim ama fiyat araştırması yapıyorum çünkü siteler arası çok farkediyor fiyatlar:))

Oyuncakları da göstermişsin canım aklımızda bulunsun görürsek haber veririz sana.sen baya uzun vadeli alacaksın.onlara ben de bakıyordum ama bir çoğu için erken gibi geliyordu....

Oyuncakları da göstermişsin canım aklımızda bulunsun görürsek haber veririz sana.sen baya uzun vadeli alacaksın.onlara ben de bakıyordum ama bir çoğu için erken gibi geliyordu....

Canım öğrenme yaşı giderek düşüyor eskiden 6 dan önce anaokuluna almazlarken şimdi 6 geç sayılıyor. Ben alıcam ilgisini çekerse oynar çekmezse kaldırırım vakti gelince oynar. Şuan çok meraklı herşeye dokunmaya, üst üste koymasa bile dokunsa yeter. Ben biraz kapasitenin zorlanmasında sakınca görmüyorum. İnsan, beyninin %10 unu kullanıyomuş belki de herşeyi erken olarak düşündüğümüz için yeteri kadırını kullanamıyoruzdur kimbilir :)) Eşim erken olmadığını söyledi yutacağı minik şeyler olmadığı sürece sakıncası yok, bence zamanı dedi.

Evet çok çeşit var insan hangisini seçeceğini şaşırıyor Bizde de bi oyun halısı, 2 çıngırak, 2 diş kaşıma, 2-3 de uyku arkadaşı var şimdilik. Yavaştan başlıyalım diyoruz. Çünkü büyüyünce bebek isterim, barbie evi isterim diye tutturucak. Şimdi en azından işe yarar bişeyler alalım diyoruz.

HAklisin cocuklar cok ilginç hic aklına gelmedik birşey ile cok ilgili olabiliyorlar :) tabi bizim burda baktıklarımız zaman geçireceklerinden daha cok faydalı olabilecek seyler . Saydigin diger seyler eminim hepumizin kurtaricisi olcak .bir cay tabağını kendine en yakın arkadas olarak seçebilirler

Tabi canım haklısın o konuda.nasıl olsa alınacak şeyler,oynamazsa bile kenarda durabilir şimdiki çocuklar felaket zaten...bizimki bile daha 4,5 aylık ben her gün karşısına geçip baba demeyi öğretiyorum o da ba sesini çıkarmaya çalışıyo hatta dün ba dedi de eşim baba demiş kadar sevindi ayrıyetten bem gün içinde ne yapıyorsam ona da anlatıyorum.büyük bi insanmış gibi konuşuyorumben konuştukça onda da konuşma isteği oluşuyo ağzını dilini oynatmaya çalışıyo ne kadar ilgi gösterirsek o kadar iyi gelişimleri için

Aynen öyle Ayşecim elimizden geldiği kadar yapalım da sonra keşke şunu da yapsaydım demiyelim diye uğraşıyoruz. Ben renkli renkli oldukça ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Baksana şimdiden neler yapıylar. Sanki öğrenip de doğuyolar kız

merhabalar, Allah kbl etsin şimdiden. mevlütde bende magnet yaptım kapıyı süsledim ayrıca kendi yatak odamda beşik yatak odası kapısını ayrıca süsledim lokum ikram edildi birde pide ayran tulumba tatlısı gül kolonyası. :)

Çeker çeker bu bıdıkların ilgisini cin gibiler maşallah yeter ki işlemesini bilelim.ee onun için de elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz annem ebe ama emekli olalı 15 yıl oluyo (30lu yaşlarda emekliliğin tadını çıkaranlardan.ben 30uma geliyorum daha atanamadım ;( ). Şimdi Alptuğa bakıyo şaşırıyo valla yaptıklarına. O zamanın çocuklarıyla şimdikiler bile çok farklı...nesil nesilden iyi geliyo valla ve her şeyin başı eğitim...

Son düzenleme:

Hahahhh doğru söylüyosun barbi evinden kaçış yok :) Doyumsuz çocuklar olmasınlar tek dileğim bu. Yalnız bişiy dicem seçtiğin tüm oyuncakların tahta olması doğru olurmu ki? Onu bi sormak lazım bence.

Eline vereyim oynasın oyalansın düşünce tarzı bana da ters geliyor. Birlikte oynanan her oyun daha öğretici. İster oyuncaklı olsun ister oyuncaksız :)

Ben genelde ritimli şarkılı konuşuyorum bizimki de şarkı söyler gibi konuşmaya çalışıyor Sanırım yanlış yaptım kabul

Heh o şekilli kutucuktan da var sahi onu unutmuşum ya baya bir parça var aldığımda eksikleri de paylaşırım:) Şuan puzzle'lar butik bebede kampanyada bir bak istersen

Ay arasta teşekkür ederim hemen 2-3 tane seçip sipariş verdim. Ilk başta sepet 150 lira tuttu sonra abartma deyip düşürdüm 50 liraya:))

İtiraf etmeliyim barbi evlerine bende bayılıyorum .

İstanbulda ki arkadaslar aklıma gelmişken söyleyim Sunay Akın'ın oyuncak Müzesi'ni gezdik gecen aylarda . Gercekten harikaydi . Muhteşem bir zeka ve muhteşem parçalar görmek istiyorsanız gidin derim

Eğitici halı bezden o kitaptan da uygun fiyatlı buldum hani şu yine bez olan bir de plastik şöyle bir set beğendik başka aklına gelen var mı farklı bir dokuda :26:

Eğitici halı bezden o kitaptan da uygun fiyatlı buldum hani şu yine bez olan bir de plastik şöyle bir set beğendik başka aklına gelen var mı farklı bir dokuda :26:

Eki Görüntüle 934896

yumuşak bişeyler olabilir zaten evde de varmış. Hacıyatmazların da faydalı olduğunu okumuştum sanki. Şimdi nerde okuduğumu hatırlamıyorum :) Yumuşak hacıyatmazla güzel boğuşulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…