Hepsi çok güzelmiş valla. Bende ikeadan beğendim. Aynı piramitten , abaküs, çekiç bloğu, oyun küpleri, bi de şekilleri uygun delikten atıldığı bi yap boz. Abaküs ve çekiç bloğu dışında fiyatlar uygun. Sizin puzzle'ları çok beğendim. Nerden aldığınızı yazarsanız sevinirim
Öyküüü bütün gece böyle güzel huzurlu uyu inşallah anne de uyusunMaşallah canım kızına Keyifçi böcük saçları da tam tokalık
Şımar tatlım her türlü kabulümsun
Keyfini seviyim senin tatlım ya uykucu şirin
Masallah keyfe bak elide koymus. Cok tatli allahim esirgesin.
Benimde cok dokuluyor sacim. Bir yandan kizin saci biryandan benim sacim. Heryer sac oluyor.
Öyküüü ben senin uyku halini severim yaa nasıl da uyumuş kuzucuk
oyyy yerler yerler :))
Mothercare'e ben de bakayım. İkeadan beğendim bi kaç tane. Puzzle falan da alıcam daha. Okuduğum yerde bir yaşına kadar iki küpü üs üste koyabilmeli bir yaşından sonra da üç tanesini koyabilmeli diye okumuştum. Bir de motor gelişimi için kaşık çatal kullanımı çok önemliymiş kızlar sürekli biz yedirelim diye üstelemeyelim yani kızlar. Çocuklar kendileri yemeli kendileri giyinmeli soyunmalı belli bi zaman sonra
Harika benim de seninkilere benziyor ne alacağıma karar vermiş gibiyim ama fiyat araştırması yapıyorum çünkü siteler arası çok farkediyor fiyatlar:))
Canım almaya karar verdiğim oyucaklar aşağı yukarı şöyle:
Eki Görüntüle 934386
Eki Görüntüle 934378
Eki Görüntüle 934385
Eki Görüntüle 934392
Eki Görüntüle 934394 Eki Görüntüle 934402 bu eğitim halısı ya da o kitap kararsızım.
Hepsi ince motor gelişimi için çok faydalı şeyler, eşimle seçtik. Belki bazılarında ufak değişiklikler olabilir ama temel anlamda istediklerimiz böyle şeyler. Biraz pahalı tutucak ama mama sandalyesine 300 lira verene kadar 150 liralık bişey alıp oraya vereceğimi bu şekilde değerlendireyim diye düşündüm. Çünkü bu aylar çok önemli ve bir daha geri gelmiyor :))
Oyuncakları da göstermişsin canım aklımızda bulunsun görürsek haber veririz sana.sen baya uzun vadeli alacaksın.onlara ben de bakıyordum ama bir çoğu için erken gibi geliyordu....
Bu oyuncak işi çogacayip :) Ben bakıp bakıp almıyorumBizim şimdilik bir öten renkli fil, bir çıngırak, bir aynalı kolu uzayan uyku arkadaşı bir de oyun halımız var. Bunların dışında hediye paketleri, saklama kabı kapakları, karton kutular oyuncak işlevi görüyor
Bu oyuncak işi çogacayip :) Ben bakıp bakıp almıyorumBizim şimdilik bir öten renkli fil, bir çıngırak, bir aynalı kolu uzayan uyku arkadaşı bir de oyun halımız var. Bunların dışında hediye paketleri, saklama kabı kapakları, karton kutular oyuncak işlevi görüyor
Canım öğrenme yaşı giderek düşüyor eskiden 6 dan önce anaokuluna almazlarken şimdi 6 geç sayılıyor. Ben alıcam ilgisini çekerse oynar çekmezse kaldırırım vakti gelince oynar. Şuan çok meraklı herşeye dokunmaya, üst üste koymasa bile dokunsa yeter. Ben biraz kapasitenin zorlanmasında sakınca görmüyorum. İnsan, beyninin %10 unu kullanıyomuş belki de herşeyi erken olarak düşündüğümüz için yeteri kadırını kullanamıyoruzdur kimbilir :)) Eşim erken olmadığını söyledi yutacağı minik şeyler olmadığı sürece sakıncası yok, bence zamanı dedi.
Tabi canım haklısın o konuda.nasıl olsa alınacak şeyler,oynamazsa bile kenarda durabilirşimdiki çocuklar felaket zaten...bizimki bile daha 4,5 aylık ben her gün karşısına geçip baba demeyi öğretiyorum o da ba sesini çıkarmaya çalışıyo hatta dün ba dedi de eşim baba demiş kadar sevindi ayrıyetten bem gün içinde ne yapıyorsam ona da anlatıyorum.büyük bi insanmış gibi konuşuyorum ben konuştukça onda da konuşma isteği oluşuyo ağzını dilini oynatmaya çalışıyo ne kadar ilgi gösterirsek o kadar iyi gelişimleri için
Parmecim seni alıntılamamışım direk dalıyorum muhabbete ya:))Düzelteyim dedeim canım
Düşündüğüm kişilerin hepsi gelirse 50 kişi olur canım..Teşekkür ederim foto eklerim tabi inş güzel olur bu arada mevlüt yapan arkadaşların değişik fikirlerine de açığım buzdolabı magnetini falan hazırlıcam kendim seviyorum uğraşmayı,kapıyı süslerim bi de evi..Nette bakıyorum ne güzel şeyler yapmışlar ama zaman gerekiyor işte onlara da..
Aynen öyle Ayşecim elimizden geldiği kadar yapalım da sonra keşke şunu da yapsaydım demiyelim diye uğraşıyoruz. Ben renkli renkli oldukça ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Baksana şimdiden neler yapıylar. Sanki öğrenip de doğuyolar kız
Evet çok çeşit var insan hangisini seçeceğini şaşırıyorBizde de bi oyun halısı, 2 çıngırak, 2 diş kaşıma, 2-3 de uyku arkadaşı var şimdilik. Yavaştan başlıyalım diyoruz. Çünkü büyüyünce bebek isterim, barbie evi isterim diye tutturucak. Şimdi en azından işe yarar bişeyler alalım diyoruz.
HAklisin cocuklar cok ilginç hic aklına gelmedik birşey ile cok ilgili olabiliyorlar :) tabi bizim burda baktıklarımız zaman geçireceklerinden daha cok faydalı olabilecek seyler . Saydigin diger seyler eminim hepumizin kurtaricisi olcak .bir cay tabağını kendine en yakın arkadas olarak seçebilirler
Tabi canım haklısın o konuda.nasıl olsa alınacak şeyler,oynamazsa bile kenarda durabilirşimdiki çocuklar felaket zaten...bizimki bile daha 4,5 aylık ben her gün karşısına geçip baba demeyi öğretiyorum o da ba sesini çıkarmaya çalışıyo hatta dün ba dedi de eşim baba demiş kadar sevindi ayrıyetten bem gün içinde ne yapıyorsam ona da anlatıyorum.büyük bi insanmış gibi konuşuyorum ben konuştukça onda da konuşma isteği oluşuyo ağzını dilini oynatmaya çalışıyo ne kadar ilgi gösterirsek o kadar iyi gelişimleri için
Heh o şekilli kutucuktan da var sahi onu unutmuşum ya baya bir parça var aldığımda eksikleri de paylaşırım:) Şuan puzzle'lar butik bebede kampanyada bir bak istersen
Hahahhh doğru söylüyosun barbi evinden kaçış yok :) Doyumsuz çocuklar olmasınlar tek dileğim bu. Yalnız bişiy dicem seçtiğin tüm oyuncakların tahta olması doğru olurmu ki? Onu bi sormak lazım bence.
Eline vereyim oynasın oyalansın düşünce tarzı bana da ters geliyor. Birlikte oynanan her oyun daha öğretici. İster oyuncaklı olsun ister oyuncaksız :)
Ben genelde ritimli şarkılı konuşuyorum bizimki de şarkı söyler gibi konuşmaya çalışıyorSanırım yanlış yaptım kabul
Hahahhh doğru söylüyosun barbi evinden kaçış yok :) Doyumsuz çocuklar olmasınlar tek dileğim bu. Yalnız bişiy dicem seçtiğin tüm oyuncakların tahta olması doğru olurmu ki? Onu bi sormak lazım bence.
Eline vereyim oynasın oyalansın düşünce tarzı bana da ters geliyor. Birlikte oynanan her oyun daha öğretici. İster oyuncaklı olsun ister oyuncaksız :)
Ben genelde ritimli şarkılı konuşuyorum bizimki de şarkı söyler gibi konuşmaya çalışıyorSanırım yanlış yaptım kabul
Ay arasta teşekkür ederim hemen 2-3 tane seçip sipariş verdim. Ilk başta sepet 150 lira tuttu sonra abartma deyip düşürdüm 50 liraya:))
Eğitici halı bezden o kitaptan da uygun fiyatlı buldum hani şu yine bez olan bir de plastik şöyle bir set beğendik başka aklına gelen var mı farklı bir dokuda :26:
Eki Görüntüle 934896
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?