2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

DAha iyi olmanıza sevindim . Asiyi iyi ki ertelemissiniz. Hassas cocuklarda daha etkili olabiliyor rota aşısı . İnci uc dört gun ishaldi ve cok karnı ağrıdı agladi

DAha iyi olmanıza sevindim . Asiyi iyi ki ertelemissiniz. Hassas cocuklarda daha etkili olabiliyor rota aşısı . İnci uc dört gun ishaldi ve cok karnı ağrıdı agladi

ooo kıyamam incime bakalım bizde nasıl tepki verecek, ayrıca su içmesi gerek bolca dedi dr bnmkide hiç sevmiyor alıştırmaya çalışıyom biberonu almıyor kaşıkla zorla içiriyorum

İNci sonunda uyudu gitgide yeniden kötüleştik uyku düzenimiz toparlarız tekrar insallah . Hadi herkese iyi geceler Tatli rüyalar

Canım hatıra bebek sormuşsun. Şimdi benim kızımda bir sürü bebek var. Deniz kızlı, Barbili, Michelli, daha büyük, Eminönünden aldığımız bebekler, Barbi nin böyle kanatlar açılan, melek gibi olanları... Ama bunların içinde en çok oynadığı, isim verdiği, mahalle oyuncakçılarından alınan küçük, çeşit çeşit giysili ve saçları değişik renkte bebekler. Mini bebekler de diyebiliriz sanırım. Ama sen hatıra olsun, iyi bir şey olsun diyorsan ben, kızıma babasının 4. yaş doğumgününde aldığı Jolina Balerin bebeği tavsiye ederim. Hem kaliteli, hem balerinlerin yaptığı hareketleri yaptırabiliyorsun, yani pozisyon veriyorsun bebeğin bacak ve ellerine, küçük kitapçığı var, sanırım bir de CD si vardı. Ama bu bebekler saçları olduğundan bebişin için henüz erken diye düşünüyorum, alıp ağzına götürür çünkü. Küçük kel bebekler var, böyle göbeği çıkık, yüzü yuvarlak, şimdi nerde bilmiyorum, o nedenle marka filan veremiyorum. Onlar olabilir bak. Küpler konusunda haklısın, pek kendi kendine oynamayan kızım onlarla bir süre oynadı. Bir de legolar ve ilkin daha basit sonra daha komplike yap-bozlar. Bebekler için basit ahşaptan yap bozlar da var. Küpler, legolar, yap-bozlar en fazla vakit geçirdikleri. Bir de markasını hatırlamıyorum, Fisher Price ın kurabiye kavanozunu beğenmişti, vakit geçirmiş ve oynamıştı.
Kızlar oyuncak konusuna hafiften giriş yaptım, vaktim olursa daha fazla yazmayı düşünüyorum. Yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim. Kızım fazla para verip aldığımız nerdeyse hiç bir oyuncakla çok vakit geçirmedi. Bunun yerine mahalle oyuncakçılarından alınan basit şeyler onu mutlu etti. Mesela Parme nin paylaştığı blogdaki gibi ışıklar saçan küçük toplar, yap- bozlar, ışıklı bilezik, minik bebekler, legolarla yapılan şekiller, yap-bozlar gibi...

Son düzenleme:
Şimdi gördüm bu mesajını. Güzel seçimler bence, hele o kaplumbağa var ya, üzerinde şekiller, oradan geçirip, içine atıyorsun,çok iyi bir şeçim. Son sayfadan başlamıştım okumaya, Helenas bebek sormuştu, ona cevap verirken, bazı oyuncaklar hakkında da yazdım. Bakarsın canım.

Eğitici halı bezden o kitaptan da uygun fiyatlı buldum hani şu yine bez olan bir de plastik şöyle bir set beğendik başka aklına gelen var mı farklı bir dokuda :26:

Eki Görüntüle 934896

Öğrenme ile ilgili yazdıklarında haklısın canım. Güzel seçim yapmışsın ama Günebekanın dediği gibi, sanırım doğru hatırlıyorum, hepsinin ahşaptan olmasına gerek yok bence. Biraz hantal oluyor ve biraz daha ağır.

bu gece nobetcı benımm! hosgeldınız mısafırler... gelenlere kahve yapayım barı dedım... kahvenın yanına da agızları tatlansın dıye lokum koydum :)) afıyet olsunn :))

Son düzenleme:

Niye benim kızıma uyku perisi vs hic bir şey fayda etmiyor anlamıyorum ya canı isterse uyuyor istemezse asla (

Günaydın kızlar.Her saat uyandı tekrar uyudu.Sabah 6 da uyanıp gülücük atmaya başladı:) Nasıl dayanıyorum anlamıyorum.Bünyem alıştı galiba uykusuzluğa. Şimdi iyi de işe başlayınca ne yapcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…