Mert nasil oldu daha iyi mı ?
parmecim daha iyi azcık öksürüyor, rota 2. aşımızı olucaktık dr erteledi biraz daha iyi olsun dedi 4-5 gün daha bekleyeceğiz. patates havuç pirinç püre yaptım sevmedi bıdık sizde ne var ne yok takipteyim :)
DAha iyi olmanıza sevindim . Asiyi iyi ki ertelemissiniz. Hassas cocuklarda daha etkili olabiliyor rota aşısı . İnci uc dört gun ishaldi ve cok karnı ağrıdı agladi
İNci sonunda uyudu gitgide yeniden kötüleştik uyku düzenimiz toparlarız tekrar insallah . Hadi herkese iyi geceler Tatli rüyalar
Kızlar oyuncak konuşulurken bi şey sorayım ben de kızıma bebek almak istiyorum. Hiç aldınız mı? Bu aya uygun var mı? Ben bulamadım. Genelde az ama eğitici oyuncakları olsun istiyorum. Ama ilerde saklayabileceği bi hatıra bebeği olsun
Bu arada biz de fîsher price I'n eğitici saati var oda güzel tavsiye ederim
Nette okuduğum kadarıyla çocukların ince motor gelişimi için küplerle oynaması faydalı imiş .üstüste koyma açısından galiba. Bu konuyu araştırıcam
İNci sonunda uyudu gitgide yeniden kötüleştik uyku düzenimiz toparlarız tekrar insallah . Hadi herkese iyi geceler Tatli rüyalar
Eğitici halı bezden o kitaptan da uygun fiyatlı buldum hani şu yine bez olan bir de plastik şöyle bir set beğendik başka aklına gelen var mı farklı bir dokuda :26:
Eki Görüntüle 934896
Canım öğrenme yaşı giderek düşüyor eskiden 6 dan önce anaokuluna almazlarken şimdi 6 geç sayılıyor. Ben alıcam ilgisini çekerse oynar çekmezse kaldırırım vakti gelince oynar. Şuan çok meraklı herşeye dokunmaya, üst üste koymasa bile dokunsa yeter. Ben biraz kapasitenin zorlanmasında sakınca görmüyorum. İnsan, beyninin %10 unu kullanıyomuş belki de herşeyi erken olarak düşündüğümüz için yeteri kadırını kullanamıyoruzdur kimbilir :)) Eşim erken olmadığını söyledi yutacağı minik şeyler olmadığı sürece sakıncası yok, bence zamanı dedi.
Kızlar topikten biri Youtube dan ninni perisi- uyku vakti ninnisiyle uyuttuğunu söylemişti. Bugün kızım uykuluydu ama dalamıyordu. Denedim ve bingo!!! Kendi kendine uyudu. Bakalım tesadüf mü göreceğiz. Allahım nolur tesadüf olmasın hep böyle uyusun
Kim tavsiye etmişti hatırlayamadım ama çok teşekkürler
Sabah 7:10 itibari ile herkese iyi geceler tekrar.
İnciyi buyutene kadar Delirmezsem iyidir
Biz bugun 5 aylik olduk ;-)
Tebrik ederim.Nice aylara nice yıllara....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?