Sabah 7:10 itibari ile herkese iyi geceler tekrar.
İnciyi buyutene kadar Delirmezsem iyidir
Kaşığı eline verdikten sonra dikkatli olun çünkü anlık kafanızı başka bir tarafa çevirmenizle kaşığı gırtlağına kadar sokması bir oluyor. Tecrübeyle sabittirEvet bu konu cok önemli daha once yazmıştım buraya eline bir kasık verelim yedirirken daha sonra alışkanlık kazanması icin diye
Aynı sekilde tanıdığım pek cok buyuk cocuk kendi vasına giyinmek tuvalete gitmek vs istemiyor . Alışkanlıkların temelini cok küçükten atmak gerektiğinden şimdiden tedbirli olmalıyız .
Bu konuda gördüklerimizi okuduklarımızı paylaşmak cok faydalı olacak hepimize
Nice aylarınız olsun canımm.Biz bugun 5 aylik olduk ;-)
Biz bugun 5 aylik olduk ;-)
Sabah 7:10 itibari ile herkese iyi geceler tekrar.
İnciyi buyutene kadar Delirmezsem iyidir
Canım almaya karar verdiğim oyucaklar aşağı yukarı şöyle:
Eki Görüntüle 934386
Eki Görüntüle 934378
Eki Görüntüle 934385
Eki Görüntüle 934392
Eki Görüntüle 934394 Eki Görüntüle 934402 bu eğitim halısı ya da o kitap kararsızım.
Hepsi ince motor gelişimi için çok faydalı şeyler, eşimle seçtik. Belki bazılarında ufak değişiklikler olabilir ama temel anlamda istediklerimiz böyle şeyler. Biraz pahalı tutucak ama mama sandalyesine 300 lira verene kadar 150 liralık bişey alıp oraya vereceğimi bu şekilde değerlendireyim diye düşündüm. Çünkü bu aylar çok önemli ve bir daha geri gelmiyor :))
güzel seçimler canım ben tahta türü oyuncakları pazardan alıcam bir kaç çeşitleri vardı görmüştüm :) eğitici oyuncakları saklamış ablam sağolsun o veriyor bana :)
bizdeeehayırlı güzel ömürleri olsun inşallah
Nice 5 aylara canım :)))Biz bugun 5 aylik olduk ;-)
Bugün ilk brokoli çorbamizi yicez bakalım sevecekmi eylül hanım uykusuzlara bi an önce huzurlu bir uyku diliyorum oyuncak konusuna girilmiş bende naçizane fikrimi söylemek istiyorum Yeni nesil oyuncakların çocukların yaratıcıliklarini kısıtladigini düşünüyorum kızıma sadece bir bebek alma fikrindeyim eskiden evdeki eşyalarla çadır telefon pazarcılık vs oynardık hayal gücü daha ii gelisirdi kızımı öyle büyütme taraftariyim uyku arkadaşlarina karşıyım çocuğun herhangi bir şeye bağımlı olmasi özgüven açısindan bence iyi değil omrunce bi şeylere ihtiyaç ve eksiklik duyup kendi kendine yetememesine neden olabiliyor uzun bi süre pediadride çalışmış biri olarak düşüncelerim böyle..
güzel seçimler canım ben tahta türü oyuncakları pazardan alıcam bir kaç çeşitleri vardı görmüştüm :) eğitici oyuncakları saklamış ablam sağolsun o veriyor bana :)
bizdeeehayırlı güzel ömürleri olsun inşallah
Niye benim kızıma uyku perisi vs hic bir şey fayda etmiyor anlamıyorum ya canı isterse uyuyor istemezse asla(
vayyy bi doğuştan fenerli daha :) size de mutlu, huzurlu, sağlıklı aylar yıllar canım :) ama doğduğunda da çok yakışıklıymış paşa :)günaydın canlar
sabahın 6 bucugundan beri uyanığız.. saat 9 dan 4 e kadar uyuyor ama bir de erkenden kalkmasa tam süper olacakneyse gece uyuyor ya buna da şükür
nice mutlu aylaraa kızlaarrsağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum Eylüşle İlker Ali ye
dün de bizim 5 ayımız doldu.. çok çabuk büyüyorlar yaa.. bu da Arduşumun 5 ayda geçirdiği evrim
Eki Görüntüle 935325
Parmecim sürekli Allah'ım nolur kendi kendine uyuyacağı yöntemi denk gelerek bulayım diyordum sabrım yok çünkü yöntemler denemeye. umarım bulmuşumdur ve umarm sen de bulursun. Az daha sabır.
Herkese günaydın bu arada.
Not: parme dün bahsettiğin aktivite küpünden jokerde var galiba. sitesinde şunu buldum
http://www.joker.com.tr/urun/ouatoo-yapboz-kupu/14836
günaydın canlar
sabahın 6 bucugundan beri uyanığız.. saat 9 dan 4 e kadar uyuyor ama bir de erkenden kalkmasa tam süper olacakneyse gece uyuyor ya buna da şükür
nice mutlu aylaraa kızlaarrsağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum Eylüşle İlker Ali ye
dün de bizim 5 ayımız doldu.. çok çabuk büyüyorlar yaa.. bu da Arduşumun 5 ayda geçirdiği evrim
Eki Görüntüle 935325
Önemli degil Canim sohbetimiz ortaya zaten :)
Kendimce birşeyler hazırlamayı bende cok seviyorum . Daha bir degerli geliyor gözüme hazır alınandan . Ben mevlüt yapmadığım icin yorum yapamiyscagim ama sanıyorum sen zaten herseyi düşünmüşsun :)
Canım oyuncakların hepsi çok güzel şekilli bloklar ve üstüste dizilenlerden falan ben de almayı düşünüyorum ama erken diyodum biraz.Şimdi aklımda küçük bezden yapılmış minik kitaplardan var müzikli,resimli onu alıcam şimdi...Yanlız şu en sondaki alfabeli halıda harflerin üstüne basınca harflerin adını mı söylüyor..Eğer öyleyse harfleri böyle öğrenen çocuklar 1.sınıfta ses temelli harf öğreniminde zorlanıyorlar..Sesi çıkartmak yerine harfin adını söylüyorlar bu defa da okumada karışıklık oluyor..Bunu paylaşayım dedim canımCanım almaya karar verdiğim oyucaklar aşağı yukarı şöyle:
Eki Görüntüle 934386
Eki Görüntüle 934378
Eki Görüntüle 934385
Eki Görüntüle 934392
Eki Görüntüle 934394 Eki Görüntüle 934402 bu eğitim halısı ya da o kitap kararsızım.
Hepsi ince motor gelişimi için çok faydalı şeyler, eşimle seçtik. Belki bazılarında ufak değişiklikler olabilir ama temel anlamda istediklerimiz böyle şeyler. Biraz pahalı tutucak ama mama sandalyesine 300 lira verene kadar 150 liralık bişey alıp oraya vereceğimi bu şekilde değerlendireyim diye düşündüm. Çünkü bu aylar çok önemli ve bir daha geri gelmiyor :))
merhabalar, Allah kbl etsin şimdiden. mevlütde bende magnet yaptım kapıyı süsledim ayrıca kendi yatak odamda beşik yatak odası kapısını ayrıca süsledim lokum ikram edildi birde pide ayran tulumba tatlısı gül kolonyası. :)
günaydın canlar
Eki Görüntüle 935325
Canım senin İnciye diktiğin yılbaşı kostümünden ne kadar marifetli olduğun açıktı zaten.İnciye çok yakışmıştı maşallah.Ben o kadar değilim ama düğünümde nikah şekerlerini,kına gecesi taçlarını,mumları falan da kendim yapmıştım.Dediin gibi çok daha değerli geliyor insanın gözüne...
Canım oyuncakların hepsi çok güzel şekilli bloklar ve üstüste dizilenlerden falan ben de almayı düşünüyorum ama erken diyodum biraz.Şimdi aklımda küçük bezden yapılmış minik kitaplardan var müzikli,resimli onu alıcam şimdi...Yanlız şu en sondaki alfabeli halıda harflerin üstüne basınca harflerin adını mı söylüyor..Eğer öyleyse harfleri böyle öğrenen çocuklar 1.sınıfta ses temelli harf öğreniminde zorlanıyorlar..Sesi çıkartmak yerine harfin adını söylüyorlar bu defa da okumada karışıklık oluyor..Bunu paylaşayım dedim canım
Saol canım fikirlerin için magnet yapıcam bir de küçük tüller içinde lokum dağıtırım ben de..senin mevlüdünü de allah kabul etsin canım..
Çapkın bakışlı Arda seni çok canlar yakacak büyüyünce...
Merba canım hayır harf söylemiyor mesle b ye basınca baba sesi duyuyor a ya basınca anne sesi gibi bak harfelerin yanında yazıyor çkan sesler:))
Ah kuzum çok zor gerçekten Allah sabır versin.Bi de ben gündüz de uyuyamıyorum. çok zor çok...
Canım günaydın hiiiç ama hiç uyumamış biri olarak seni benden iyi kimse anlayamaz geceleri hiç uyumuyo artık ve mütemadiyen ağlıyor uyutmaya çalıştığımda çıldırma moktasındayım inanki
canımmm gerçekten çok üzülüyorum sizebenim kardeşim de sabahlara kadar uyumazdı sonra bi de annem sabah işe giderdi uykusuz uykusuz, o zamanlar aklım ermezdi şimdi daha iyi anlıyorum onu.... ama 9 ayın sonunda düzene girdi, ömür boyu böyle sürmeyecek...en kötü ihtimalle 9 ayda geçtiğini düşünürsek çoğu gitmiş azı kalmış dayan
Parmecim sürekli Allah'ım nolur kendi kendine uyuyacağı yöntemi denk gelerek bulayım diyordum sabrım yok çünkü yöntemler denemeye. umarım bulmuşumdur ve umarm sen de bulursun. Az daha sabır.
Herkese günaydın bu arada.
Not: parme dün bahsettiğin aktivite küpünden jokerde var galiba. sitesinde şunu buldum
http://www.joker.com.tr/urun/ouatoo-yapboz-kupu/14836
Kızlar eşim Yağıza masal anlatan köpek almış bi tuşuyla masal anlatıyor bi tuşuyla da yürüyüp havlıyor kulakları ağzı falan oynuyor yanlız oyuncakta 03 yaşa çarpı işareti koymuşlar korkar diye mi acaba.Bizimki çok sevdi ama ilerde köpek fobisi yaratırmıyız ki çocukta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?