2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

angy sülozz dahaaa güzell aylarr yaşatsınnn allahımm.. hayırlı olsn yenii ayınızzz

Teşekkürler uyarın icin , cok kayda deger olmasada bizim evde de madalya var satrançla ilgili . Yaşıtları ile oynamasına dikkat edeceğim

Teşekkürler uyarın icin , cok kayda deger olmasada bizim evde de madalya var satrançla ilgili . Yaşıtları ile oynamasına dikkat edeceğim

Neden kayda değer görmedin pek anlayamadım alan kişi için cok güzel bir duygu oldugu kanısındayım canım malum bak ben alamayanlardanm keşke bizim evi süsleyen madalyalarim benimde olsa

Cok haklisin yine Hera :)

Al bu zeka geliştiren oyuncak hadi yap bakalım olmaz tabi yine hersey biz de bitiyor

ne güzell yazıyrsunn canımmm.. senii okumakk çok güzell. teşkrr edermm

Sizleri okumak da güzel:)) O kadar uykusuzum ki, aslında hemen uyumam lazım, kızı okula gönderdim, oğlumu uyuttum ama yazmak güzel... Yazarken geçmişi hatırladım tuhaf bir hüzün var içimde. Ne dolu dolu, koşa koşa oynardık değil mi? Ne hırs yapardık Allah ım!! Sanki hayattaki en önemli şey oyunmuş gibi. Ama belki de öyledir.

Sebzelerden sevdiklerim:
Havuç, domates, oyun.
Meyvelerden sevdiklerim:
Elma, şeftali, oyun.
Bence en iyi besin oyun
Çünkü
Hiçbir şey yemesem bile bazen
Oynarken doyuyorum.
İsmail Uyaroğlu

Cidden eskiden ne oyunlar oynardık heracım beni aldın çocukluğuma götürdün :)) Gece saat 12 olurdu biz hala bizim mahhalede oynardık annem çağırırdı da oyunun tadından bırakamazdım gitmek için. Şimdi de müstakil evlerin olduğu bir mahallede yaşıyoruz ama dışarda ne çocuk cıvıltısı duyuyorum ne bişey. Ortam da çok müsait aslında ne doğru düzgün araba geçiyor ne bişey bildiğin köy yolu. Ne kadar çok şeyden mahrum kaldıklarını bi bilseler bi anı bile kaçırmazlardı:)

Eş, dost, arkadaşlara gittiğimde de görüyorum bilgisayar başından ayrılamıyor çocuklar. Baksana biz bile ne hale geldik. Bu yüzden benim amacım da bari bebekken olumlu şeylerle oynasın. Geometri anlayışı gelişsin o farkında olmadan. Asla büyüdüğü zaman seçeceği meslek konusunda planlarım yok , asla onu yarış atına çevirmek gibi bir amacım da yok. Bazı şeyleri bilsin, ilgisini çekerse devam eder, çekmezse kaldırır koyarım kenara dururlar. Bana akrabamız yurt dışından tahta tamir seti getirmişti erkek oyuncağı olmasına rağmen çok da severek oynuyodum. Belki kızım da sever :) Biraz büyüyünce bebek de alıcam, abartmamak her istediğni almamak kaydıyla. Çünkü varı da öğrenmeli yoku da.

Arkadaş edinme zorluğu olmasın diye 3 yaş gibi kreşe de göndermeyi düşünüyorum. Orda deneyimli kişilerle oyunlar da oynasın, resimler de yapsın. Şimdilik evde içimden geçenler o yazdığım oyuncakalr. Herkes içinden nasıl geçiyorsa öyle büyütsün. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Umarım hepsi topluma faydalı bireyler olurlar. Ve senin dediğin gibi sevmeyi, sevilmeyi bilmeleri en önemli şey :))

Neden kayda değer görmedin pek anlayamadım alan kişi için cok güzel bir duygu oldugu kanısındayım canım malum bak ben alamayanlardanm keşke bizim evi süsleyen madalyalarim benimde olsa

Buyuk bir turnuva degil küçük bir ilçede ortaokullar arasi yapılan turnuvada ikincilik o yüzden öyle dedim yoksa tabi ki cok gurur verici teşekkür ederim

Brokoli çorbası sinavimizi başarı ile verdik nette çok bebek yemeği tarifi var ama ben deneyip yedirip deneyimli annelerin tariflerinden yedirmek ıstiyorum kızıma güzel tarifleri olanlar paylasabilirmi...

kızlar dün ben açık süt alıp yoğurt mayaladım ilker e ilk defa tattırmak istiyorum,bugün verince 4 gün yine aynısını mı vereyim ? yoksa gün içinde hgem yoğurdunu hemde elmasını verebilir miyim ? nasıl bulmaca gibi yazdım pöff

Ne guzel bir siir ne guzel bir kiz o öyle cok Tatli farklı bir ışığı var kızının Hera benden söylemesi

Hera şiire de kızına da bayıldım . Çok hayat dolu bıcır bıcır bişeye benziyo canım. Ne mutlu sana yaaa :)

bende bu içtenlikle yazdığın yazıya içtenlikle katılıyorum, vede inşallah diyorum..

Allah'ım kızını nazarlardan saklasın..çok duru bir güzelliği var şiir ise tam bizim çocukluğumuz :)

vayyy bi doğuştan fenerli daha :) size de mutlu, huzurlu, sağlıklı aylar yıllar canım :) ama doğduğunda da çok yakışıklıymış paşa :)

Yakışıklım benim yaa her geçen gün daha da yakışıklı oluyor.Bakışlar çok çapkın yalnız ah seni seni

Çapkın bakışlı Arda seni çok canlar yakacak büyüyünce...

Kizlar hepinize saolun tek tek alintilayamiyrm telden zor oluyo.....hepimizz hep beraber nice yaslar gorelm ins bu topikte..FUNDAAA ardus nasi buyumus cnm ya byuk degisim gecirdi bu minnaklar....

Nice bes aylarınız altı aylarınız olsun saglikla mutlulukla :)

Not : milyon özür fundam seni başlığa yazmayı unutmuşum

OYYYY çokk tatlıı yaa. küçükk adammm ne güzell büyümşsnn sen öleee.. maşllhhh

teşekkürler fundacım :) ama sizin doğum tarihi kaçtı ya sen gün gün mü hesaplıyorsun ayını :26:

ardaa seni böcük yerim senii akıllı çocuk

çoookk teşekkür ederiz oğlumun güzel teyzeleri seviyoruz siziii hepimize nice güzel günler aylar yıllar nasip etsin Allah

tondoracm ben 15 inden 15 ine bir ay olarak hesaplıyorum.. 15 ağustos doğumluyuz biz

heramseramm offff aldın beni çocukluğuma götürdün neredeyse gözlerim dolacaktı yaa ne kadar şanslıymışız aslında değil mi yoklukta bile güzelce yaşamışız çocukluğumuzu ben de çok üzülüyorum şimdiki çocukların bizim sokak özgürlüğümüze sahip olamayacaklarını düşündükçe.. zaman geçtikçe daha çok eve kapanıyorlar bilgisayar tv bağımlısı oluyorlar ne acıdır ki bize düşen onlara olabildiğince zaman, ortam yaratıp "yalnızlaşmamalarını" sağlamak olmalı sanırım....

Sta görüşlerine katılıyorum ve eklemek istediğim bi kaç şey var..
Ben uygun oyuncakların da çocukların hayal gücünü geliştireceğine inanıyorum. Kızlara alınan çay setleri ya da erkek çocukları için tamir takımları çok hoş. Bence hayal gücünün gelişmesini engelleyen şey aşırı tv ve pc kullanımı. Aşırının altı çizili:)) çok faydalı çocuk programları da var. Bi komşumun oğlu limonatasını sulandırıp gelmişti anne deney yaptım rengi açıldı diye tv de görmüş . Keşke gerekli donanımımız olsa da onlara bu hevesleri biz versek

Az once cok ilginç birşey oldu . Esım sanki su an yazdıklarımızı olumuş gibi bana bir mail atmış . Mailin başlığı keske inci de böyle buyuyebilse .

http://m.hurriyet.com.tr/galeri#!cid=78008&rid=2&p=1

Ay çok güzel yaaa :)) Kızım bir köpekle büyüdüğü için çok şanslı gibi geliyor bana. Geçen babası dedi bir papağan ve bir hemstır almayı da düşünüyorum. Ben de seve seve olur dedim. Köy yolunda oturduğumuz için kuzular geliyor anneleriyle, evimizin arka tarafında tavuk kümesi var. Bu yaz baya eğlenceli geçecek sanırım bu yüzden :))

Brokoli çorbası sinavimizi başarı ile verdik nette çok bebek yemeği tarifi var ama ben deneyip yedirip deneyimli annelerin tariflerinden yedirmek ıstiyorum kızıma güzel tarifleri olanlar paylasabilirmi...

insanın kafası karışıyor dimi hangisini yapsam da yedirsem diye :) ben daha değil çorbaya yoğurt tattırmaya bile geçmedim canım. ben de merakla bekliyorum burada başarılı sonuçlar veren yemek deneyimlerini

canım bu ek gıda olayı biraz da annelik inisiyatifine kalan bir olay gibi sanırım.. bu konuda genel geçer kurallar yok maalesef. sana ve bebeğine en uygun düzeni yine sen ve bebeğin kuracaksınız çünkü bebekler çok farklılık gösteriyor bu ek gıda olayında..

ben henüz başlamadım ama şimdilik düşüncem 4 gün üst üste aynı gıdayı tattırmak yönünde. tabii oğlumdan gelecek tepkilere göre şekillenebilir bakıcaz durumlara :))

Site yoneticilerinden talebimdir beğendi butonu yerine kıskandı butonu lazım su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…