2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben de portakal ağacı diktim bahçemize geçen Nisan'da kızımın niyetine. İnş uğurlu gelir bi kaç sene tayinimiz çıkmaz ben de onun fotoğrafını çekerim. Evimiz bahçemiz çocuk büyütmek için harika . Burda büyüsün istiyorum. Bize dua edin kızlar(. Çok güzel fikirmiş bu arada

Canim benim ne denir ki oluyor maalesef böyle seyler hayat ...
Sadece kabul edersen sana su an sımsıkı sarılmak istiyorum ve sen cok iyi bir annesin eminim

Heh arastadan sonra simdi sen . İstanbulun grisinde bogulurken ben olmuyor böyle kayıtlara geçsin ikinci kez kıskandı parme :)

Son düzenleme:

Canimmm bazen ailelerimiz yaptiklarinin negibi sonuclar verdigini kestiremiyor eminim buradaki herkesin cocukluktan gelen kirginliklari vardir umarim hayat bize cok daha guzel Anne baba olma olanagi saglar sen cok guclu bi annesin gulmek simdi en cok sana yakisir :)

Son düzenleme:

o zaman kocaman bı gulucuk cok sukur atlattım o gunlerı ama ıste bız anne baba olarak yaptıgımız herseyı dusunmek zorundayız allah hıc bır yavruyu annesız babasız bırakmasın

hadi yaa fundacım sen bizim listeyi tutuyorken sen hiç doğurmucan sanıyordum bi ara hamileyken demek sen bizden 1 gün öncesin birde :) maşallah ardaya tekrardan

bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım

Tatlım inşallah hayatında hiç yaşamadığın kadar güzel bir yıl olur senin için.. Doğum günün kutlu olsun

o zaman kocaman bı gulucuk cok sukur atlattım o gunlerı ama ıste bız anne baba olarak yaptıgımız herseyı dusunmek zorundayız allah hıc bır yavruyu annesız babasız bırakmasın
Aminnn bi an oyle cok sorumluluk oldugunu hissettimki omuzlarimda offf yani :)

sarılabılırsın tabı suan benımde bırıne sarılıp hıckırarak aglayasım var ama aglamıycam

Canim gecmisi deselersek herkesten bir hikaye çıkacaktır eminim herkes ayri hikaye
Sen de simdi iclenmissin gelmiş aklına arada olur öyle gelmiş gecmis iste sarıldıkta birbirimize ağlama tabi etkilenmesin yavrun

ben bu konuda sanslıyım esımın dedesı bahcesınde tavuk beslıyor ordan almaya karar werdım.

benim de eşimin dedesinin tavukları var hatta hindi bile besliyor :) ben de bu konuda şanslılardanım yani..

ayrıca doğum günün kutlu olsun canım.. ailenle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum

Sen çok tatlı bi annesin canım :)) bebişin çok şanslı. Kocan da çok iyi biriymiş anladığım kadarıyla sana hep destek olmuş.Hep böyle mutulu, huzurlu bir yuvanız olsun canım. Bize güvenip içini döktüğün için çok teşekkürler

Doğum günün kutlu olsun canım... Parme nin de dediği gibi herkesin geçmişten getidiği yaralar var. Arada hatırlıyoruz tabi ama bugün senin doğum günün, herşeyi unutalım ve sen süper bir gün geçir...

herkeslere mirabaa :)) geçmişi parça parça okudum o yüzden alıntı yapamadım
suloz,ang,funda nice nice aylara diyorum :) bu kuzucuklar büyüdü cidden
minkm doğum günün kutlu olsun ağlamak yok ama emii çünkü hepimizde vardır hüzünleneceğimiz anılarımız o yüzden kendini fazla yıpratma..
herasera beni çocukluğuma evcilik oynadığımız o günlere götürdün ne güzel günlerdi
parmecim o kadar uykusuzluğa rağmen samimiyetine ve enerjine hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…