Canım benim, inan ben de duygulandım bunları yazarken. Özlem doldurdu içimi. Oyuncaklardan çıktı buralara kadar geldi. Köyde yaşadım demişsin ya, o sık sık elektriklerin kesildiği yer de benim ortaokuldan üniversiteye kadar yaşadığım köy. Yazları fındık toplardık. Ben fındık toplarken de hırs yapardım:)) Dışarda yağmur çiseliyordu bir gün, anneannem yasaklamıştı çıkmamızı, kardeşimle pencereden bakardık, ahhh ne güzel sek sek oynanırdı şimdi diyerek iç çekerdik:)) Annem bizi sokaktan elinde terlikle toplardı:))Keşke çocuklarımız da bizler gibi o temiz havayı soluyarak, oynarken öğrenebilse, arkadaşlığı, küsmeyi, barışmayı...
İyidir şeker senden naber?? Herkes bi yerlere kayboldu bugünçikom 7de uyudu bugün... Bakalım sabah ne kadar erken başlıcak bize
Hee bu arada hediyeleri kim sevmez
Allah 6 da diker seni ayağa demedi deme. Minik çikocuk ne güzel bir saatte uyumuş. Herşey tamam da yaza bu saatler biraz garip olucakYani 7 de baya aydınlık oluyor o zaman hava kararınca mı yatırcaz
Sabah görücez bakalım ,bari 7de uyansa 6 çok erkenooo yaza büyüyecekler ya bu kadar erken uyumazlar herhalde...akşam çıkarırız dışarı miss gibi hava aldırırız sonra uyurlar eğer o zaman da erken uyurlarsa sosyal hayat sıfır ;(
Arkadaslar az once inciyi yikarken vücudu kabarmış sivilce gibi bir sürü birşey çıkmış onu farkettim . Kakasinda cok az kan da var ama önceki gibi çatlak oldu sandim . Of ya alerji mı oldu acaba ya da atopik dermotit olan var miydi ? Resmini koysam bilen olur mü ya . Ha bir de bugun evde temizlik var diye camlar acikti üşümesin diye biraz daha kalın giydirdim isilik olabilir mı
Yazı heyecanla bekliyorumOnunla parklara bahçelere gitmek istiyorum. Bizim burda ağaçlar arasında çok güzel bir park var. Anneler evde bebeklerine mama hazırlıyor çantaya atıp pusetle o parka gidiyorlar ve çocuklar etrafı izleye izleye mamalarını yiyor. Ben çok özeniyordum o parka :)) Yaza kadar daha çok anlamaya başlıycak bişeyleri ve İdoşumla orası çok zevkli olucak bize. Kızımı salıncakta sallayıp, bebek kaydırağından kaydırmak istiyorum. Diğer annelerle beraber tahteravalliye binmek istiyorum İdoşu önüme oturtarak:)) Çestır, babamız,İda ve ben hep birlikte denize gireceğimiz günü hayal ediyorum :)) Denizde oyunlar oynamayı filan. Bu yaz bambaşka bir heyecan benim için vee bir de kızımın ilk doğum günü için kendi el emeklerimi de katarak bir parti hazırlamak istiyorum. İyi ki doğdu hayatımızın anlamları ben hiç böyle planlar yapmazdım
Demir ilacı yaptı bizde kırmızı lekeler.atopik dermotit bizde var ama yüzünde az bişey vücudunda yok.bi de kabaran yerlerde kıyafetin etiketi var mı? Ben bazen kesmeyi unutuyorum vücudu alerjik olduğu için kızartıyo hemen...
Arkadaslar az once inciyi yikarken vücudu kabarmış sivilce gibi bir sürü birşey çıkmış onu farkettim . Kakasinda cok az kan da var ama önceki gibi çatlak oldu sandim . Of ya alerji mı oldu acaba ya da atopik dermotit olan var miydi ? Resmini koysam bilen olur mü ya . Ha bir de bugun evde temizlik var diye camlar acikti üşümesin diye biraz daha kalın giydirdim isilik olabilir mı
Demir ilaci kullanıyoruz tedavi icin ama iki aydır yeni degil
Kazak giydirdim yun ince birşey , ama icinde pamuk ince bir bady vardı kaliteli birşey
Kazağın etiketini kesmemisim sen diyince baktım o tarafta ama icinde bir bady daha vardı ve kazağı ilk kez giymedi
Ninni tesadüfümüz püffff(( zor uyuttum yaa
Geçmiş olsun Parmişim yarın doktora götür acaba neymiş minik İncimizin sorunu:26:
günaydın canlar
sabahın 6 bucugundan beri uyanığız.. saat 9 dan 4 e kadar uyuyor ama bir de erkenden kalkmasa tam süper olacakneyse gece uyuyor ya buna da şükür
nice mutlu aylaraa kızlaarrsağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum Eylüşle İlker Ali ye
dün de bizim 5 ayımız doldu.. çok çabuk büyüyorlar yaa.. bu da Arduşumun 5 ayda geçirdiği evrim
Eki Görüntüle 935325
Canım santranc dediğin gibi biraz daha büyük yaş grubuna hitap ediyor karşında oynayan kişi ayni yaş grubundaysa teşvik ve zekâ geliştirmeye yardımcı fakat büyük yaş grubu ise ozenti ve örnekleme model alma gibi farklı problemlere yol açabiliyor benim görüşüme göre çocuklar çocukluğunu yaşamali fazla beklenti içine girerek sorumluluk yüklersek ilerde sorunlu birey olmaları kacilnilmaz çocuk zaten biz ne kadar baskilarsakta yonelndirsekte kendi yetenekleri doğrultusunda oyun ve oyuncak seçimi yapacaktır bu asamada bize düşen iyi bir gözlemci olmak..
Sta görüşlerine katılıyorum ve eklemek istediğim bi kaç şey var..
Ben uygun oyuncakların da çocukların hayal gücünü geliştireceğine inanıyorum. Kızlara alınan çay setleri ya da erkek çocukları için tamir takımları çok hoş. Bence hayal gücünün gelişmesini engelleyen şey aşırı tv ve pc kullanımı. Aşırının altı çizili:)) çok faydalı çocuk programları da var. Bi komşumun oğlu limonatasını sulandırıp gelmişti anne deney yaptım rengi açıldı diye tv de görmüş . Keşke gerekli donanımımız olsa da onlara bu hevesleri biz versek
bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım
Hadi ya üzüldüm bizim ki de hala direniyor uyumamak icin
Götürcem Canim randevu alıyorum simdi yarına yoksa gece cocuk acılı var oraya götüreyim
Of ya ben niye bu kadar panik oluyorum hic soğukkanlı olamıyorum inci ile ilgili öğrenmem alışmam gerek
Ninni tesadüfümüz püffff(( zor uyuttum yaa
Yüne alerjisi olsa illa ki çenesini falan dayıyorlar orası da kızarırdı.ben kazak giyemiyorum çiko yüzünden sürtündüğü an kızarıyo...fotoyu da tlfndan tam net göremiyorum ama kazağın etiketi uzundu da değmiş olabilir mî?? Bilemedim de şimdi
Arduşş çok yakışıklısın maşallah sanaa
Satrançla ilgili bir bilim adamının deneyi vardı kendi çocukları üstünde yaptığı bir deney. Üstelik eşiyle evlenip çocuk yapmalarının sebebi de sadece bu deneymişAdını hatırlayamadım çatlıycam sen biliyor musun?
Ahahahha yumurcak tvde yapıyolar o deneyleri ben bile izliyorum
Doğum günün kutlu olsun çoook mutlu ol canım
Geçmiş olsun canım. Resmi gördüm ama belli olmuyor çok küçük. Yarına geçmezse doktora götür mutlaka :26:
canım resimden çok anlayamadım ama emziriyorsan yediğin bir şey dokunmuş olmasın? Öykünün de minik minik sırtında çıkıyo arada bi ama sonra geçiyo.. atopik dermatit yüzünde çok oluyo genelde canım
umarım kötü bişi değildir kıyamam inci tanesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?