2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hera küçükken bizim evler yine bahçeliydi ve müstakildi. 2 ve 3 ev ötede 2 arkadaşım vardı. 3. evdeki panpaydı 2. evdekiyle annesi bize kızıyo diye oynardık. Saklambaç oynadığımızda ilk önce ben ebe olurdum, sonra panpam en son da ötekine bırakırdık ebeliği. Tabi onların evin bahçesinde oynardık, o ebe olup da sayarken bizim eve kaçardık panpamla öteki arki bütün gün bizi aradı Sonra o da ağlardı annesi de bahçe süpürgesiyle bize hesap sormaya gelirdi bu da böyle bir anımdır

Sen şimdi anlatınca aklıma geldi

İyidir şeker senden naber?? Herkes bi yerlere kayboldu bugün çikom 7de uyudu bugün... Bakalım sabah ne kadar erken başlıcak bize
Hee bu arada hediyeleri kim sevmez

Allah!!! 6 da diker seni ayağa demedi deme. Minik çikocuk ne güzel bir saatte uyumuş. Herşey tamam da yaza bu saatler biraz garip olucak Yani 7 de baya aydınlık oluyor o zaman hava kararınca mı yatırcaz

Son düzenleme:
Allah 6 da diker seni ayağa demedi deme. Minik çikocuk ne güzel bir saatte uyumuş. Herşey tamam da yaza bu saatler biraz garip olucak Yani 7 de baya aydınlık oluyor o zaman hava kararınca mı yatırcaz

Sabah göreceğiz bakalım ,bari 7de uyansa 6 çok erken ooo yaza büyüyecekler ya bu kadar erken uyumazlar herhalde...akşam çıkarırız dışarı miss gibi hava aldırırız sonra uyurlar eğer o zaman da erken uyurlarsa sosyal hayat sıfır ;(

Son düzenleme:
Deryacim haklisin biraz fazla giydirmisim. Artik daha ince giydiriyorum. Evimin isisi 23 24derece arasi degisiyor. Gecede sadece pazen battaniyeyi ikiye katlayip ortuyorum.

Oyuncaklari konusmussunuz kizlar. Suan benim kizin ilgisini ses yapan ve agzina kolay goturecegi oyuncaklari seviyor. Herseyi yemeye calisiyor. Biryerde okumustum oyuncaklari sirayla vermek lazimmis. Biriyle oynayip bikinca bir digeri verilmeliymis. Dogruluk payi var mi bilmiyorum. Bazen okuduklarimiz birbirine karisiyor :))

5.ayini dolduran bebekler yeni ayiniz hayirli olsun. Guzel guzel büyüyün. :)

Kurabiye gecmis olsun.

Parma en kisa zamanda inci tanen duzene girer. Guzel guzel uyur.

Arkadaslar az once inciyi yikarken vücudu kabarmış sivilce gibi bir sürü birşey çıkmış onu farkettim . Kakasinda cok az kan da var ama önceki gibi çatlak oldu sandim . Of ya alerji mı oldu acaba ya da atopik dermotit olan var miydi ? Resmini koysam bilen olur mü ya . Ha bir de bugun evde temizlik var diye camlar acikti üşümesin diye biraz daha kalın giydirdim isilik olabilir mı

Son düzenleme:

Yazı heyecanla bekliyorum Onunla parklara bahçelere gitmek istiyorum. Bizim burda ağaçlar arasında çok güzel bir park var. Anneler evde bebeklerine mama hazırlıyor çantaya atıp pusetle o parka gidiyorlar ve çocuklar etrafı izleye izleye mamalarını yiyor. Ben çok özeniyordum o parka :)) Yaza kadar daha çok anlamaya başlıycak bişeyleri ve İdoşumla orası çok zevkli olucak bize. Kızımı salıncakta sallayıp, bebek kaydırağından kaydırmak istiyorum. Diğer annelerle beraber tahteravalliye binmek istiyorum İdoşu önüme oturtarak:)) Çestır, babamız,İda ve ben hep birlikte denize gireceğimiz günü hayal ediyorum :)) Denizde oyunlar oynamayı filan. Bu yaz bambaşka bir heyecan benim için vee bir de kızımın ilk doğum günü için kendi el emeklerimi de katarak bir parti hazırlamak istiyorum. İyi ki doğdu hayatımızın anlamları ben hiç böyle planlar yapmazdım

Demir ilacı yaptı bizde kırmızı lekeler.atopik dermotit bizde var ama yüzünde az bişey vücudunda yok.bi de kabaran yerlerde kıyafetin etiketi var mı? Ben bazen kesmeyi unutuyorum vücudu alerjik olduğu için kızartıyo hemen...

Hayaller hep aynı bizim de arka sokakta büyük bi park var ben de her gün götüreceğim çikomu oraya daha hamileydim çikoyla geçireceğimiz yaz tatilinin hayalini kuruyorduk her gün onu denizde hayal ediyoruz biz de. Suyu çok seviyo çikom o üstü kapalı olan simitlerden alırız diye... parti planlarım da şimdiden başladı konsept ne olmalı nerde yapmalıyız güzel hayaller bunlar...Allah'ım başta ablam olmak üzere olmayan herkese tattırsın bu duyguyu

Demir ilaci kullanıyoruz tedavi icin ama iki aydır yeni degil
Kazak giydirdim yun ince birşey , ama icinde pamuk ince bir bady vardı kaliteli birşey
Kazağın etiketini kesmemisim sen diyince baktım o tarafta ama icinde bir bady daha vardı ve kazağı ilk kez giymedi

Geçmiş olsun Parmişim yarın doktora götür acaba neymiş minik İncimizin sorunu:26:

Yüne alerjisi olsa illa ki çenesini falan dayıyorlar orası da kızarırdı.ben kazak giyemiyorum çiko yüzünden sürtündüğü an kızarıyo...fotoyu da tlfndan tam net göremiyorum ama kazağın etiketi uzundu da değmiş olabilir mî?? Bilemedim de şimdi

Son düzenleme:
Ninni tesadüfümüz püffff(( zor uyuttum yaa

Hadi ya üzüldüm bizim ki de hala direniyor uyumamak icin

Geçmiş olsun Parmişim yarın doktora götür acaba neymiş minik İncimizin sorunu:26:

Götürcem Canim randevu alıyorum simdi yarına yoksa gece cocuk acılı var oraya götüreyim

Of ya ben niye bu kadar panik oluyorum hic soğukkanlı olamıyorum inci ile ilgili öğrenmem alışmam gerek

Arduşş çok yakışıklısın maşallah sanaa

Satrançla ilgili bir bilim adamının deneyi vardı kendi çocukları üstünde yaptığı bir deney. Üstelik eşiyle evlenip çocuk yapmalarının sebebi de sadece bu deneymiş Adını hatırlayamadım çatlıycam sen biliyor musun?

Ahahahha yumurcak tvde yapıyolar o deneyleri ben bile izliyorum

bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım

Doğum günün kutlu olsun çoook mutlu ol canım

Geçmiş olsun canım. Resmi gördüm ama belli olmuyor çok küçük. Yarına geçmezse doktora götür mutlaka :26:

Canımızdan canlar kolay mı canım yaa

canım resimden çok anlayamadım ama emziriyorsan yediğin bir şey dokunmuş olmasın? Öykünün de minik minik sırtında çıkıyo arada bi ama sonra geçiyo.. atopik dermatit yüzünde çok oluyo genelde canım
umarım kötü bişi değildir kıyamam inci tanesine

Of sagolun kızlar ya görmeseniz bile lekeyi sizle konuşmak paniğimi aldı biraz iyi ki varsınız hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…