2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bende böyle kendimi iyi hissediyorum biliyorum kendimi bıraksam toptan düşerim . Ayrıca iltifat ediyorsun cok sagol bence bu topicte herkes cok samimi . Teşekkürler mutluluk rumuzun gibi mutlu ettin beni :)

Yavas yavas sira bize geliyo heralde bizise aticaklar bu gidişle :-D

Angy bizi degil de site eskiden 7100 sayfa falan sanırım ya da o civarlarda olan konuları kapattığını hatırlıyorum . Hatırlarsan hamile iken bir bayan gelip topic kapanacaktı ek süre istedik falan yazmıştı bize

Son düzenleme:

canımmm inan yalnız değilsinn. belkii seninnkine benzer bir hikaye değill ama herkesinn ardındaa bir hikayesii var.. BENİMM dee.. ama dediğimiz gibii inş. geridee kalırr hepp.. hepp güll ailenleee inş..

Ne güzel yazmışsın canım ya. yaz günlerinde saat dokuzlara onlara kadar sokaktaydık. anneler de çaylarını alır bizimle birlikte sokağa çıkarlardı. Hiç oyuncak olmadan ne güzel oyunlar oynardık. Benim durumum daha farklı 7 yaşıma kadar köyde yaşadım bağ bahçe yayla tarla hepsini gördüm. 7 yaşında izmire geldik ama gene de sokaklardaydık o zamanlar.Bayramlarda şeker toplardık.... Ah hera ne yaptın ya.Nerelere götürdün beni.Yazacaklarımı bile toparlayamıyorum.Çok duygulandım... Kızımın bunları yaşayamayacak olmasını düşünmek kötü.Yaz tatillerinde babaannesi ile dedesinin yanına köye göndermek istiyorum.Başka da bu koşullarda yapabileceğim bir şey yok.Ah ah ne yaptın hera ya

Aa evt o zamn topun agznda olan biz degiliz ;-) bazilari icin tehlike canlari caliyor :-D

canımmm inan yalnız değilsinn. belkii seninnkine benzer bir hikaye değill ama herkesinn ardındaa bir hikayesii var.. BENİMM dee.. ama dediğimiz gibii inş. geridee kalırr hepp.. hepp güll ailenleee inş..

gül tabii canım bugün senin doğum günün ağlamak falan yokk

Cnm bugun senn dogum gunun gülüceksn mutlu olucaksn dogum gnun kutlu olsun...

hepınıze tsk ederım geldi gectı gıttı hatırladım anlatmak ıstedım kocıs bana cıcek almıs dısarı cıkıcaz sımdı opüyorum hepınızı cekırdek aılemızle hepımız musmutlu olalım ıns ıyıkı varsınız sızı cok sevıyorum :) ben mutluyummmmmm:)

amın cnm cok tsk ederım sennde alıntılamıstım ama kaybolmus neyse yazıyım dedım tekrar

Tatlı arduşuma maşallah nice nice mutlu aylar olsun ayy zaman nasılda geçiyor ya ardam tadına tad katarak büyüyosun 20 li yaşlarda düşünemiyorum
Oyy damadım benimmm kocaman olmuş yirim seni kocaman öpüyoruz duruşla seni
Biz bugun 5 aylik olduk ;-)
Eylüşüm benim güzel kıZçem maşallah sana nice nice aylara tatlım
Şiirinde kızında okadar güzell ki CNm mutlu bir çocuk olduğu okadar belliki tüm çocuklar mutlu olsun sevgiyle büyüsün
Nasılda güZel anlatmışsın CNm ya ahh ahh nasılda özledim çocukluğumu ve kızımında benim gibi bi çocukluk yaşamasını nasıl isterdim bu olanaksız bölesi bi dünyada o yüzden masum oyuncaklar ve ii sevgi dolu bir bir aile ve sizin bebişler gibi tatlımı tatlı arkadaşları olsun minik masum ve sevgi dolu bi dünyada büyüsün hepsi
bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım
Iyiki doğdun CNm

Arasta CNmcım alıntı yapamadım bulamadım o sayfayı ama seçtiğin oyuncakları gördüm çok beğendim CNm işe yarayacağını düşünüyorum bende henüz araştırma aşamasındayım ama aşağı yukarı benim istediklerimde bu tarz şeyler

bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım
doğum günün kutlu olsun canım,tatlı bebişin ve mutlu ailenle huzur sağlık dolu yaşlar diliyorum sana :)

Ağaç dikmek harika bir fıkirmis tebrik ederim :) benim de vardı bir ağacım çocukken diktiğim ama su an berde onu bile hatırlamıyorum kesin rant icin kesmişlerdir
umarım kesilmemiştir de bizler için miss gibi oksijen kaynağı olmaya devam ediyordur :)

ayyyy ne güzell :) bence de herkesin dikili bir ağacı olmalı...hepimiz dikelim yavruşlarımız adına birer tane...onlarla büyüsünler :)

inşallah canım gönlünün istediği kadar orda kalırsın, yavruşunla birlikte ağacınızın meyvelerini toplarsınız :)

herkese selammm geçmişi okuyamadm bgn misafirleer wardı oğluşumu görmeye gelmşş öğretmen arkadaşlarım..ciciler almşlar :)

bende yoruldum eşimde nöbetçi....berkaymla tw islios yani o pusetinde ben pcde size bi bakııyım dedim..

doğumgünü olanlara mutlu yaşlar diliyorummm...

Bende böyle kendimi iyi hissediyorum biliyorum kendimi bıraksam toptan düşerim . Ayrıca iltifat ediyorsun cok sagol bence bu topicte herkes cok samimi . Teşekkürler mutluluk rumuzun gibi mutlu ettin beni :)

çok sevindim o zaman canım :))

hee yaa gitmiş çizelgelerimiz ne istedin onlardan eyy kk :)) topiklerce ve sayfalar dolusu postlar, onca arşiv yığınları varken incecik çizelgeleri çıkartmış atmışlar

katılıyorum... ben o çizelge için çok uğraşmıştım bide

Canım benim, inan ben de duygulandım bunları yazarken. Özlem doldurdu içimi. Oyuncaklardan çıktı buralara kadar geldi. Köyde yaşadım demişsin ya, o sık sık elektriklerin kesildiği yer de benim ortaokuldan üniversiteye kadar yaşadığım köy. Yazları fındık toplardık. Ben fındık toplarken de hırs yapardım:)) Dışarda yağmur çiseliyordu bir gün, anneannem yasaklamıştı çıkmamızı, kardeşimle pencereden bakardık, ahhh ne güzel sek sek oynanırdı şimdi diyerek iç çekerdik:)) Annem bizi sokaktan elinde terlikle toplardı:))Keşke çocuklarımız da bizler gibi o temiz havayı soluyarak, oynarken öğrenebilse, arkadaşlığı, küsmeyi, barışmayı...

Güle güle kullanın yeni cicilerinizi canım :)) Hediyeleri severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…