Ninni tesadüfümüz püffff(( zor uyuttum yaa
günaydın canlar
sabahın 6 bucugundan beri uyanığız.. saat 9 dan 4 e kadar uyuyor ama bir de erkenden kalkmasa tam süper olacakneyse gece uyuyor ya buna da şükür
nice mutlu aylaraa kızlaarrsağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum Eylüşle İlker Ali ye
dün de bizim 5 ayımız doldu.. çok çabuk büyüyorlar yaa.. bu da Arduşumun 5 ayda geçirdiği evrim
Eki Görüntüle 935325
Sizleri okumak da güzel:)) O kadar uykusuzum ki, aslında hemen uyumam lazım, kızı okula gönderdim, oğlumu uyuttum ama yazmak güzel... Yazarken geçmişi hatırladım tuhaf bir hüzün var içimde. Ne dolu dolu, koşa koşa oynardık değil mi? Ne hırs yapardık Allah ım!! Sanki hayattaki en önemli şey oyunmuş gibi. Ama belki de öyledir.
Sebzelerden sevdiklerim:
Havuç, domates, oyun.
Meyvelerden sevdiklerim:
Elma, şeftali, oyun.
Bence en iyi besin oyun
Çünkü
Hiçbir şey yemesem bile bazen
Oynarken doyuyorum.
İsmail Uyaroğlu
Eki Görüntüle 935509
bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım
kızlar bende bısey sormak ıstıyorum cvp verırsenız cok sevınıcem malum bız mamaya yenı basladık ek gıdayada baslayalı ıkı ay oldu ben sımdı dıyelım oglen bı kase corba ıcırdım mamasını ne zaman vermelıyım bu konu kafamı cok karıstırıyo bı kac defa ıcmedı mama bosa gıttı e gogsun olsa ne zaman ıstersen ver mamayı bosa harcayacak kadar malesef zengın degılım yenı nasıl ayarlamalıyım bu mama ek gıda ısını bu konu cok kafamı karıstırıyo ıkısınden de mahrum bırakmak ıstemıyorum
benim de eşimin dedesinin tavukları var hatta hindi bile besliyor :) ben de bu konuda şanslılardanım yani..
ayrıca doğum günün kutlu olsun canım.. ailenle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum
Tatlı arduşuma maşallah nice nice mutlu aylar olsun ayy zaman nasılda geçiyor ya ardam tadına tad katarak büyüyosun 20 li yaşlarda düşünemiyorum
Oyy damadım benimmm kocaman olmuş yirim seni kocaman öpüyoruz duruşla seni
Eylüşüm benim güzel kıZçem maşallah sana nice nice aylara tatlım
Şiirinde kızında okadar güzell ki CNm mutlu bir çocuk olduğu okadar belliki tüm çocuklar mutlu olsun sevgiyle büyüsün
Nasılda güZel anlatmışsın CNm ya ahh ahh nasılda özledim çocukluğumu ve kızımında benim gibi bi çocukluk yaşamasını nasıl isterdim bu olanaksız bölesi bi dünyada o yüzden masum oyuncaklar ve ii sevgi dolu bir bir aile ve sizin bebişler gibi tatlımı tatlı arkadaşları olsun minik masum ve sevgi dolu bi dünyada büyüsün hepsi
Iyiki doğdun CNm
Arasta CNmcım alıntı yapamadım bulamadım o sayfayı ama seçtiğin oyuncakları gördüm çok beğendim CNm işe yarayacağını düşünüyorum bende henüz araştırma aşamasındayım ama aşağı yukarı benim istediklerimde bu tarz şeyler
doğum günün kutlu olsun canım,tatlı bebişin ve mutlu ailenle huzur sağlık dolu yaşlar diliyorum sana :)
umarım kesilmemiştir de bizler için miss gibi oksijen kaynağı olmaya devam ediyordur :)
ayyyy ne güzell :) bence de herkesin dikili bir ağacı olmalı...hepimiz dikelim yavruşlarımız adına birer tane...onlarla büyüsünler :)
inşallah canım gönlünün istediği kadar orda kalırsın, yavruşunla birlikte ağacınızın meyvelerini toplarsınız :)
Arduşş çok yakışıklısın maşallah sanaa
Satrançla ilgili bir bilim adamının deneyi vardı kendi çocukları üstünde yaptığı bir deney. Üstelik eşiyle evlenip çocuk yapmalarının sebebi de sadece bu deneymişAdını hatırlayamadım çatlıycam sen biliyor musun?
Ahahahha yumurcak tvde yapıyolar o deneyleri ben bile izliyorum
Doğum günün kutlu olsun çoook mutlu ol canım
Geçmiş olsun canım. Resmi gördüm ama belli olmuyor çok küçük. Yarına geçmezse doktora götür mutlaka :26:
Masallah ne guzel büyümüş. Bende ilk resimlerine bakiyorum. Büyümüş kuzucuklarimiz. Arda capkin mi olacak ne alttan alttan bakmis :))
Ne tatli kizin var. Bizim kizinda hayal ediyorum. Bu kadar buyudugunu. Bizi gecmise cocuklugumuza goturdun. Bende sokakta buyudum. Yazlari koyde cidden guzeldi bizim cocuklugumuz.
Dogum gunun kutlu olsun canim. Yuzun hep gülsün.
Canim bebeklet aciktigini az cok belli ediyorlar. Hergun ayni olculeri veriyorsan bir haftada duzeni olusur canim. Ona gore ayarlarsin. Ama 3 saat sonra ver dene bakalim.
Benimde kayinbabamin yayla evi var besledigi tavuklari var. Yumurta tavuk yazin ordan :)) bahcesinde erik seftali elma kayisi ceviz agaclari var. Hemde oturdugumuz yerebir saat uzaklikta :)))
Babaminda koyde bahcesi var ama orasi uzak kalir. :)))
Eki Görüntüle 936710 inci'nin sırtında çıkan leke
Tatlı arduşuma maşallah nice nice mutlu aylar olsun ayy zaman nasılda geçiyor ya ardam tadına tad katarak büyüyosun 20 li yaşlarda düşünemiyorum
herkeslere mirabaa :)) geçmişi parça parça okudum o yüzden alıntı yapamadım
suloz,ang,funda nice nice aylara diyorum :) bu kuzucuklar büyüdü cidden
minkm doğum günün kutlu olsun ağlamak yok ama emii çünkü hepimizde vardır hüzünleneceğimiz anılarımız o yüzden kendini fazla yıpratma..
herasera beni çocukluğuma evcilik oynadığımız o günlere götürdün ne güzel günlerdi
parmecim o kadar uykusuzluğa rağmen samimiyetine ve enerjine hayranım
Masallah ne guzel büyümüş. Bende ilk resimlerine bakiyorum. Büyümüş kuzucuklarimiz. Arda capkin mi olacak ne alttan alttan bakmis :))
Arduşş çok yakışıklısın maşallah sanaa
Doğum günün kutlu olsun çoook mutlu ol canım
Geçmiş olsun canım. Resmi gördüm ama belli olmuyor çok küçük. Yarına geçmezse doktora götür mutlaka :26:
Yazı heyecanla bekliyorumOnunla parklara bahçelere gitmek istiyorum. Bizim burda ağaçlar arasında çok güzel bir park var. Anneler evde bebeklerine mama hazırlıyor çantaya atıp pusetle o parka gidiyorlar ve çocuklar etrafı izleye izleye mamalarını yiyor. Ben çok özeniyordum o parka :)) Yaza kadar daha çok anlamaya başlıycak bişeyleri ve İdoşumla orası çok zevkli olucak bize. Kızımı salıncakta sallayıp, bebek kaydırağından kaydırmak istiyorum. Diğer annelerle beraber tahteravalliye binmek istiyorum İdoşu önüme oturtarak:)) Çestır, babamız,İda ve ben hep birlikte denize gireceğimiz günü hayal ediyorum :)) Denizde oyunlar oynamayı filan. Bu yaz bambaşka bir heyecan benim için vee bir de kızımın ilk doğum günü için kendi el emeklerimi de katarak bir parti hazırlamak istiyorum. İyi ki doğdu hayatımızın anlamları ben hiç böyle planlar yapmazdım
Canlar biz bugün arkadaşımla onun yeğenine diş buğdayı kostümü yaptık çok hoş oldu :)
Eki Görüntüle 936822
Arkadaslar az once inciyi yikarken vücudu kabarmış sivilce gibi bir sürü birşey çıkmış onu farkettim . Kakasinda cok az kan da var ama önceki gibi çatlak oldu sandim . Of ya alerji mı oldu acaba ya da atopik dermotit olan var miydi ? Resmini koysam bilen olur mü ya . Ha bir de bugun evde temizlik var diye camlar acikti üşümesin diye biraz daha kalın giydirdim isilik olabilir mı
Canlar biz bugün arkadaşımla onun yeğenine diş buğdayı kostümü yaptık çok hoş oldu :)
Eki Görüntüle 936822
Hadi ya üzüldüm bizim ki de hala direniyor uyumamak icin
Götürcem Canim randevu alıyorum simdi yarına yoksa gece cocuk acılı var oraya götüreyim
Of ya ben niye bu kadar panik oluyorum hic soğukkanlı olamıyorum inci ile ilgili öğrenmem alışmam gerek
Eki Görüntüle 936822
ayyy ne marıfetlı bayanlar var aramızda yaa ne guzel olmus kızım olsa hemen yapardım bı tane erkeklere yok sanırım dıs ıle ılgılı kostum bende sımdıden ılk yas gunu ıcın degısık kostum arıyorum bulursam paylasırım sizinle
Eki Görüntüle 936822
Konsept belirlemek lazım aslında. Ona göre aramak belki daha kolay olabilir. Bulursan mutlaka paylaş canım bekliyoruz
Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))
kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)
Peki nasıl farkettin? Bişey olmaz inşaallah canım. O da ot sonuçta. Annelikte her şey mübahtır diye bi fetva var mıydı? Ben mi içat ettim bilemedim şimdi.kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?