2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Masallah ne guzel büyümüş. Bende ilk resimlerine bakiyorum. Büyümüş kuzucuklarimiz. Arda capkin mi olacak ne alttan alttan bakmis :))

Ne tatli kizin var. Bizim kizinda hayal ediyorum. Bu kadar buyudugunu. Bizi gecmise cocuklugumuza goturdun. Bende sokakta buyudum. Yazlari koyde cidden guzeldi bizim cocuklugumuz.

bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım

Dogum gunun kutlu olsun canim. Yuzun hep gülsün.

Canim bebeklet aciktigini az cok belli ediyorlar. Hergun ayni olculeri veriyorsan bir haftada duzeni olusur canim. Ona gore ayarlarsin. Ama 3 saat sonra ver dene bakalim.

benim de eşimin dedesinin tavukları var hatta hindi bile besliyor :) ben de bu konuda şanslılardanım yani..

ayrıca doğum günün kutlu olsun canım.. ailenle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum

Benimde kayinbabamin yayla evi var besledigi tavuklari var. Yumurta tavuk yazin ordan :)) bahcesinde erik seftali elma kayisi ceviz agaclari var. Hemde oturdugumuz yerebir saat uzaklikta :)))

Babaminda koyde bahcesi var ama orasi uzak kalir. :)))

hepınıze cok tskr ederım ıyı dıleklerınız ıcın :)

Tatlı arduşuma maşallah nice nice mutlu aylar olsun ayy zaman nasılda geçiyor ya ardam tadına tad katarak büyüyosun 20 li yaşlarda düşünemiyorum

Masallah ne guzel büyümüş. Bende ilk resimlerine bakiyorum. Büyümüş kuzucuklarimiz. Arda capkin mi olacak ne alttan alttan bakmis :))

hepinize çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerimiz yaş günlerini görürüz inşallah hep beraberr

oyyyyy hayallerini severim yaa yaz gibisi var mı arkadaş herşeyiyle çok seviyorum yaz mevsimini ben neler neler yapcaz bebikolarımızla ayy çok heyecanlııı

Canlar biz bugün arkadaşımla onun yeğenine diş buğdayı kostümü yaptık çok hoş oldu :)

Eki Görüntüle 936822

ayyy ne marıfetlı bayanlar var aramızda yaa ne guzel olmus kızım olsa hemen yapardım bı tane erkeklere yok sanırım dıs ıle ılgılı kostum bende sımdıden ılk yas gunu ıcın degısık kostum arıyorum bulursam paylasırım sizinle

parmişim geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir isilik gibi geçici bir durumdur :26: yarın da geçmemiş olursa mutlaka gidersiniz zaten doktora..

Gecmis olsun canim. Onemli birsey degildir insallah. Icini rahat tut canim.islak pamukla sil kurula gecer belki rahatlar yavrucuk.

Konsept belirlemek lazım aslında. Ona göre aramak belki daha kolay olabilir. Bulursan mutlaka paylaş canım bekliyoruz

Mnkm, funda , Furuzan cok sagolun kızlar yarın 15:20 ye randevu aldım bir kac tane olsa önemsemem belki de var belki 30 tane de görsün o yüzden . Size haber veririm Dr dan sonra

Gunebakan cok guzel olmuş ellerinize saglik ela kiz baya sansliymis :)

Konsept belirlemek lazım aslında. Ona göre aramak belki daha kolay olabilir. Bulursan mutlaka paylaş canım bekliyoruz

bulursam mutlaka paylasırım cnm bebek mevlıdı tam ıstedıgım gıbı olmadı asırı kalabalıktı ust ustede bısey anlasılmadı bu sefer kafamda bıseyler tasarlıyorum zaman cabuk gecıyo altı ay olduı bıle sımdıden arastırıyoırm

Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))

kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)

Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))

Ya o tarife bayılıyolar canım ilginç yani ida son yedirmemde daha vermiyorum diye ağladı Bak Melek de sevmiş afiyet şeker olsun canım benim

kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)

Olmaz canım ama sakın 2.ye ısıtma bak ahah dalgınlık hepimizde mevcut merak etme

Peki nasıl farkettin? Bişey olmaz inşaallah canım. O da ot sonuçta. Annelikte her şey mübahtır diye bi fetva var mıydı? Ben mi içat ettim bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…