2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))

kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)

İkinize de güldüm vallahi :))

Furuzan e esine bırakırsan böyle olur tabi şükredelim ki cocuk yiyor diye gidip tencerenin hepsini vermedi :))

Minkm yapmaz herhalde ya. oldu olacak bir de domates kesip salata yapsaydın cocuğa :))

Kızlar bu akşamlık benden bu kadar. Herkeşlere iyi geceler tatlı rüyalar. yarın görüşürüz tatlışlar

Olmaz canım ama sakın 2.ye ısıtma bak ahah dalgınlık hepimizde mevcut merak etme

Peki nasıl farkettin? Bişey olmaz inşaallah canım. O da ot sonuçta. Annelikte her şey mübahtır diye bi fetva var mıydı? Ben mi içat ettim bilemedim şimdi.

cocugu kvdeme goturmustum ewı rahatca toplıyım dıye karsı karsıya oturuyoruz ısım bıttıkten sonra dedım kı dolaptan rokayla brokolı alıyım corba yaparım belkı yoktur yesıl sebze kvdemde dıye hemen bı kosu dolabı actım yesıllık gordugum ılk yerden ıspanak dıye rokadan almısım corbayı yaptım yedırdım ewe geldım salata yapıyorum rokayı elıme alınca farkettm ıspanak ıcın ne kucuk yapraklı demıstım yaparken

Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))

Canım arastayı sanıye farkıyla kaçırdım sanırım. Tarif nasıldı?

Ya o tarife bayılıyolar canım ilginç yani ida son yedirmemde daha vermiyorum diye ağladı Bak Melek de sevmiş afiyet şeker olsun canım benim

Benimki doydugu icin aglamadi. :)) sagol canim.

Aslinda canim benim kocis cok pimpiriklidir. Ben yedirirken cok verme sakin diye uyarirdi. Kendi yedirince kizina dayanamamis. :))

Ogrenecegiz iste acemi anne babayiz. :))
Canım arastayı sanıye farkıyla kaçırdım sanırım. Tarif nasıldı?

Canim arasta buharda hasliyor. Ben tencerede cok az suyla hasladim. Icine bir cay kasigi zeytin yag ve cok azda tarcin koyuyorsun. Tarcini cok az olacak ama.

Kızlar herkes dilerim çok iyidir. Bir çoğunuz ben bu mesajı yazana ve gönderene kadar uykunun sıcak kollarına bırakmıştır kendini, tabi bebişler izin verdiyse:)) Bu gece ne oldu anlamadım, bir türlü uyutamıyorum oğlumu. Emziriyorum, kucağıma alıp sakinleştiriyorum, yok olmuyor. Bak şimdi yine ağlıyor, saat 8.30 dan beri böyle.
Parme cim, isilik olmaz hemen bence bir günlük kalın giydirmekten. Acaba ne oldu İnci kuzuya ya?? Demir bizim de kakada nokta nokta kırmızı kahverengi gibi bir şey yapmıştı ama....
Arasta bu yaz kızınla o yazdıklarının hepsini yaparsın canım, büyüdükçe ve konuşmaya başladıkça da çok güzel, çok tatlı oluyorlar.
Oyunlarla ilgili yazımdan sonra benim gibi geçmişe giden ve duygulanan herkese gelsin bu şarkılar, içimden geldi...

ps. Bu mesaj oğlumun ağlamalarından ve bir türlü uyuyamamasından dolayı iki saattir gönderilememiştir:))

http://www.youtube.com/watch?v=9TlROKWRdDg

http://www.youtube.com/watch?v=RqKhLuMrRyk

Gunaydin kizlar guzel bi gun olsun hepimize ...PARMECIM doktordan gelince hber ver cok gecmis olsun inci kuzuma

Günaydın kızlar bizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
Darısı heyecanla bekleyenlerin başına

Son düzenleme:

Of nasil iyi geldi sabah sabah nasil ozlemisim bağıra bağıra söyledim :)

Gunaydin kizlar guzel bi gun olsun hepimize ...PARMECIM doktordan gelince hber ver cok gecmis olsun inci kuzuma

Günaydın canım inci kuzuyu ben de merak ediyorum umarın önemli bişeyi yoktur...

Cok tatlısınız ya . Biraz sönmüş aksam kadar kabarık degil ama maalesef geçmemiş

günaydın canlar

Günaydın canim:)

Bi gunaydinda bizlerden :)

O Eylül hanım sabah neşemize nese kattın cok güzelsin :)

Ayse çıktı donmuş bu arada hadi gözün Aydın :)

günaydın kızlar parmişko heçmiş olsun incime inşallah önemli bişe yoktur

Ekleyebildimmi anlamadım ama bu bence erkeklerede çok güzel olur, ben çok sevdim, daha bulursam paylaşırım sizinle.

Konsept belirlemek lazım aslında. Ona göre aramak belki daha kolay olabilir. Bulursan mutlaka paylaş canım bekliyoruz
Bu diş buğdayında tatlı garip bişi yapıyolar ya buğdayla ben onun yerine buğday salatası yapçam bi buna karar verdim şimdilik :)

Eklentiler

• $image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 58

günaydın canlar

size de günaydınn kızlaarr cuma günlerini çook severim güzel bir gün olsun herkeslere

oleeyyy çikocuk da dönmüşş aferin yakışıklıyaa bir dönmesi bile ne kadar mutlu ediyor insanı dimi ya konuşacakları zamanları düşünemiyorumm

Bi gunaydinda bizlerden :)

günaydın Eylülcmm sabah şekeri seni çok tatlısın ama senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…