Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))
kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)
Tarif hangi sayfada? Ya da tekrar yazabilir misiniz? Kusura bakmayın ben kaçırmışım. Yarın denemeyi düşünüyordum.Ya o tarife bayılıyolar canım ilginç yani ida son yedirmemde daha vermiyorum diye ağladıBak Melek de sevmiş afiyet şeker olsun canım benim
İkinize de güldüm vallahi :))
Furuzan e esine bırakırsan böyle olur tabi şükredelim ki cocuk yiyor diye gidip tencerenin hepsini vermedi :))
Minkm yapmaz herhalde ya. oldu olacak bir de domates kesip salata yapsaydın cocuğa :))
Olmaz canım ama sakın 2.ye ısıtma bak ahah dalgınlık hepimizde mevcut merak etme
Peki nasıl farkettin? Bişey olmaz inşaallah canım. O da ot sonuçta. Annelikte her şey mübahtır diye bi fetva var mıydı? Ben mi içat ettim bilemedim şimdi.
Furuzan e esine bırakırsan böyle olur tabi şükredelim ki cocuk yiyor diye gidip tencerenin hepsini vermedi :))
Minkm yapmaz herhalde ya. oldu olacak bir de domates kesip salata yapsaydın cocuğa :))
Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))
Ya o tarife bayılıyolar canım ilginç yani ida son yedirmemde daha vermiyorum diye ağladıBak Melek de sevmiş afiyet şeker olsun canım benim
Canım arastayı sanıye farkıyla kaçırdım sanırım. Tarif nasıldı?
Gunaydin kizlar guzel bi gun olsun hepimize ...PARMECIM doktordan gelince hber ver cok gecmis olsun inci kuzuma
Kızlar herkes dilerim çok iyidir. Bir çoğunuz ben bu mesajı yazana ve gönderene kadar uykunun sıcak kollarına bırakmıştır kendini, tabi bebişler izin verdiyse:)) Bu gece ne oldu anlamadım, bir türlü uyutamıyorum oğlumu. Emziriyorum, kucağıma alıp sakinleştiriyorum, yok olmuyor. Bak şimdi yine ağlıyor, saat 8.30 dan beri böyle.
Parme cim, isilik olmaz hemen bence bir günlük kalın giydirmekten. Acaba ne oldu İnci kuzuya ya?? Demir bizim de kakada nokta nokta kırmızı kahverengi gibi bir şey yapmıştı ama....
Arasta bu yaz kızınla o yazdıklarının hepsini yaparsın canım, büyüdükçe ve konuşmaya başladıkça da çok güzel, çok tatlı oluyorlar.
Oyunlarla ilgili yazımdan sonra benim gibi geçmişe giden ve duygulanan herkese gelsin bu şarkılar, içimden geldi...
ps. Bu mesaj oğlumun ağlamalarından ve bir türlü uyuyamamasından dolayı iki saattir gönderilememiştir:))
http://www.youtube.com/watch?v=9TlROKWRdDg
http://www.youtube.com/watch?v=RqKhLuMrRyk
Gunaydin kizlar guzel bi gun olsun hepimize ...PARMECIM doktordan gelince hber ver cok gecmis olsun inci kuzuma
Günaydın kızlarbizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
Darısı heyecanla bekleyenlerin başına
Günaydın canıminci kuzuyu ben de merak ediyorum umarın önemli bişeyi yoktur...
günaydın canlar
Bi gunaydinda bizlerden :)
Parmecim götürdünmü doktora, geçmiş olsunEki Görüntüle 936710 inci'nin sırtında çıkan leke
günaydın kızlar parmişko heçmiş olsun incime inşallah önemli bişe yoktur
Parmecim götürdünmü doktora, geçmiş olsun
ayyy ne marıfetlı bayanlar var aramızda yaa ne guzel olmus kızım olsa hemen yapardım bı tane erkeklere yok sanırım dıs ıle ılgılı kostum bende sımdıden ılk yas gunu ıcın degısık kostum arıyorum bulursam paylasırım sizinle
Bu diş buğdayında tatlı garip bişi yapıyolar ya buğdayla ben onun yerine buğday salatası yapçamKonsept belirlemek lazım aslında. Ona göre aramak belki daha kolay olabilir. Bulursan mutlaka paylaş canım bekliyoruz
günaydın canlar
Günaydın kızlarbizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
Darısı heyecanla bekleyenlerin başına
Bi gunaydinda bizlerden :)
Eksik olmayın kızlar ya ne kadar ilgilisiniz hepiniz Allah razı olsun valla
Canim, 15:20 ye aldım randevu öğleden sonra gidicem ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?