Ekleyebildimmi anlamadım ama bu bence erkeklerede çok güzel olur, ben çok sevdim, daha bulursam paylaşırım sizinle.
Bu diş buğdayında tatlı garip bişi yapıyolar ya buğdayla ben onun yerine buğday salatası yapçambi buna karar verdim şimdilik :)
hayırlı haberlerle gidip gelirsiniz inşallah parmişiminşallah bişeyciği yoktur meleğimin..
Günaydın kızlarbizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
Darısı heyecanla bekleyenlerin başına
maşallah sabah şekerine :)Bi gunaydinda bizlerden :)
günaydın canım :)günaydın canlar
nihayet canım dört gözle bekliyordum :) ama tersten başladı bizimki işe hala yüzüstünden sırtüstüne dönemiyo :)Ayse çıktı donmuş bu arada hadi gözün Aydın :)
amaaann bi başlasınlar yarım yarım konuşmaya:) oyyy çok şeker olacaklar yaa :) valla sabah döndüğünü gördüm yorgunluk falan gitti bende :)oleeyyy çikocuk da dönmüşş aferin yakışıklıyaabir dönmesi bile ne kadar mutlu ediyor insanı dimi ya konuşacakları zamanları düşünemiyorumm
Günaydın kızlarrr uzun bir aradan snra uyudum dün gece elacık annesini dinlendirdi çok şükür oh be
Aysecim gözün aydın benimkide dönebiliyo artık bir mutluyum ki sorma
Parmecim geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz canım
Bi gunaydinda bizlerden :)
Deryacim haklisin biraz fazla giydirmisim. Artik daha ince giydiriyorum. Evimin isisi 23 24derece arasi degisiyor. Gecede sadece pazen battaniyeyi ikiye katlayip ortuyorum.
Oyuncaklari konusmussunuz kizlar. Suan benim kizin ilgisini ses yapan ve agzina kolay goturecegi oyuncaklari seviyor. Herseyi yemeye calisiyor. Biryerde okumustum oyuncaklari sirayla vermek lazimmis. Biriyle oynayip bikinca bir digeri verilmeliymis. Dogruluk payi var mi bilmiyorum. Bazen okuduklarimiz birbirine karisiyor :))
5.ayini dolduran bebekler yeni ayiniz hayirli olsun. Guzel guzel büyüyün. :)
Kurabiye gecmis olsun.
Parma en kisa zamanda inci tanen duzene girer. Guzel guzel uyur.
Ekleyebildimmi anlamadım ama bu bence erkeklerede çok güzel olur, ben çok sevdim, daha bulursam paylaşırım sizinle.
Bu diş buğdayında tatlı garip bişi yapıyolar ya buğdayla ben onun yerine buğday salatası yapçambi buna karar verdim şimdilik :)
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yaşların olsunbugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım
Senin için meyve veren ağaç diyor, bana da bakın bana da bakın bana ne diyorKürsörü üstüne getirince Angel hakkındaki pozitif yorumlarla popüler bir kimliğe bürünebilir yazıyorNe oluyo ben de çözemedim
bizde öpüyoruz.. özledik duruşumu görelim bir araOyy damadım benimmm kocaman olmuş yirim seni kocaman öpüyoruz duruşla seni
Canım geçmiş olsunn, güzel haberlerle gelin inşallah.Mnkm, funda , Furuzan cok sagolun kızlar yarın 15:20 ye randevu aldım bir kac tane olsa önemsemem belki de var belki 30 tane de görsün o yüzden . Size haber veririm Dr dan sonra
Gunebakan cok guzel olmuş ellerinize saglik ela kiz baya sansliymis :)
Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))
Çok güldüm kızlarkızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)
Hobaa bol dönüşlü günler olsun :)) Bir kere döndü mü gerisi geliyor canım. Çok güzel başlamışsınız güne devamı da öyle olsunGünaydın kızlarbizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
Günaydınn sabah şekeriiBi gunaydinda bizlerden :)
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yaşların olsun
Senin için meyve veren ağaç diyor, bana da bakın bana da bakın bana ne diyor
bizde öpüyoruz.. özledik duruşumu görelim bir ara
Canım geçmiş olsunn, güzel haberlerle gelin inşallah.
Çok güldüm kızlaryorgunluk uykusuzluk böyle şaşkın yapıyor insanı :)
firuzancım melekine de afiyetler olsun yarasın.
Yalnız kabağı çok fazla vermeyin sindirim sistemi iyice alışana kadar. Selim 2 gün kabak yedikten sonra 3 gün kaka yapamadı. Yaptığı gün bezinde yumruğu kadar bir topla karşılaştım. Nasılçıkardı yavrum onu kimbilir
Hobaa bol dönüşlü günler olsun :)) Bir kere döndü mü gerisi geliyor canım. Çok güzel başlamışsınız güne devamı da öyle olsun
Günaydınn sabah şekerii
Günaydın kızlarrr uzun bir aradan snra uyudum dün gece elacık annesini dinlendirdi çok şükür oh be
Aysecim gözün aydın benimkide dönebiliyo artık bir mutluyum ki sorma
Parmecim geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz canım
Senin kaderin şimdilik Angyle aynı canım
Ay kara kız maşallah sana bandananı yesinlerBi gunaydinda bizlerden :)
Ağır tehdit içeren bişey bulmuşsun yalnız süper yaaEkleyebildimmi anlamadım ama bu bence erkeklerede çok güzel olur, ben çok sevdim, daha bulursam paylaşırım sizinle.
Basit bi tarif kabağı buharda pişiriyosun, eziyosun güzelce içine çok az tarçın ve 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp afiyetle yediriyosunTarif hangi sayfada? Ya da tekrar yazabilir misiniz? Kusura bakmayın ben kaçırmışım. Yarın denemeyi düşünüyordum.
Heracım hişşşt çok iyi geldi canım sağol yaa iyi ki varsın senKızlar herkes dilerim çok iyidir. Bir çoğunuz ben bu mesajı yazana ve gönderene kadar uykunun sıcak kollarına bırakmıştır kendini, tabi bebişler izin verdiyse:)) Bu gece ne oldu anlamadım, bir türlü uyutamıyorum oğlumu. Emziriyorum, kucağıma alıp sakinleştiriyorum, yok olmuyor. Bak şimdi yine ağlıyor, saat 8.30 dan beri böyle.
Parme cim, isilik olmaz hemen bence bir günlük kalın giydirmekten. Acaba ne oldu İnci kuzuya ya?? Demir bizim de kakada nokta nokta kırmızı kahverengi gibi bir şey yapmıştı ama....
Arasta bu yaz kızınla o yazdıklarının hepsini yaparsın canım, büyüdükçe ve konuşmaya başladıkça da çok güzel, çok tatlı oluyorlar.
Oyunlarla ilgili yazımdan sonra benim gibi geçmişe giden ve duygulanan herkese gelsin bu şarkılar, içimden geldi...
ps. Bu mesaj oğlumun ağlamalarından ve bir türlü uyuyamamasından dolayı iki saattir gönderilememiştir:))
http://www.youtube.com/watch?v=9TlROKWRdDg
http://www.youtube.com/watch?v=RqKhLuMrRyk
Gözün aydın AyşecimGünaydın kızlarbizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
6 ağustos doğumlu miniğim hala dönmüyor,düzgün de oturamıyor ama ayağa kalkmaya çalışıyor:))nasıl iş anlamadım.
Arastosum begen diye bsey kalmamis..bska kullanicilarada yorum yap diyo :-D beyin firtinasi ypicaz anlamak icn ;-)
Günaydın kızlarbizim günümüz güzel başladı.yatakta çikomu yüzüstü yatırmıştım hoooppp sırtüstü döndü ama hala diğer dönme çalışmalarımız devam ediyor
Bi gunaydinda bizlerden :)
ohhh ne güzel gelmiştir o uyku :) çiko erken uyumuştu ya 12de uyandı 1.30a kadar uyanık kaldı ...neyse ağlamadı da en azından yanımıza aldım bi babasının burnunu sıktı bi benim burnumu derken uyuyakaldı :)Günaydın kızlar bugün idoşla 2. posta uyuduk daha yeni kalktık mutfaktayız:)) Daha kahvaltı etmedim de birşeyler hazırlıyorum. Geçmişi okuyamadım , önce kahvaltı, çok açııııııımm
sana da günaydın canım :)Herkese Günaydın.... Ama bu kara kız çok masum çok tatlı:):):) Allah bağışlasın canım...
hehe saol canım :) hepimizin günü güzel olsun :)Hobaa bol dönüşlü günler olsun :)) Bir kere döndü mü gerisi geliyor canım. Çok güzel başlamışsınız güne devamı da öyle olsun
Günaydınn sabah şekerii
insan heves ediyo dönsün diye bilirim ama belki de senin ki dönmeden emekleyecektir :) bi de tontikse popoyu kaldırmak zor oluyo bizde de durum öyle :)6 ağustos doğumlu miniğim hala dönmüyor,düzgün de oturamıyor ama ayağa kalkmaya çalışıyor:))nasıl iş anlamadım.
aaaa çok saol arastacımm... bayadır dinlemiyodum bu şarkıyı iyi geldi :) yıllar önce eşimle kutladığımız bi doğum günümü hatırlattın saol :)Gözün aydın AyşecimArtık diğer tarafa da dönmesi an meselesi canım bu güzel haber için sana minik bir hediye
[video=youtube;IXUudWO1R3k]http://www.youtube.com/watch?v=IXUudWO1R3k#t=28[/video]
hayırlı olsunn canımm. gözünnaydınn :)) maşallh çikoyaa
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?