2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

HahA süpermis :) alışılmisin dısında ben beğendim :)

hayırlı haberlerle gidip gelirsiniz inşallah parmişim inşallah bişeyciği yoktur meleğimin..

Muck muck Findikim

Günaydın kızlarrr uzun bir aradan snra uyudum dün gece elacık annesini dinlendirdi çok şükür oh be
Aysecim gözün aydın benimkide dönebiliyo artık bir mutluyum ki sorma

Parmecim geçmiş olsun haberlerini bekliyoruz canım

Bi gunaydinda bizlerden :)
maşallah sabah şekerine :)

günaydın canlar
günaydın canım :)

Ayse çıktı donmuş bu arada hadi gözün Aydın :)
nihayet canım dört gözle bekliyordum :) ama tersten başladı bizimki işe hala yüzüstünden sırtüstüne dönemiyo :)

oleeyyy çikocuk da dönmüşş aferin yakışıklıyaa bir dönmesi bile ne kadar mutlu ediyor insanı dimi ya konuşacakları zamanları düşünemiyorumm
amaaann bi başlasınlar yarım yarım konuşmaya:) oyyy çok şeker olacaklar yaa :) valla sabah döndüğünü gördüm yorgunluk falan gitti bende :)

Son düzenleme:

senin de gözün aydın canımm :) heepp böyle mutlu haberlerle gelelim buraya :)

Günaydın kızlar bugün idoşla 2. posta uyuduk daha yeni kalktık mutfaktayız:)) Daha kahvaltı etmedim de birşeyler hazırlıyorum. Geçmişi okuyamadım , önce kahvaltı, çok açııııııımm

Son düzenleme:

Melekcim banada ablam söylemişti bütün oyuncakları önüne koyma demişti tek tek ver hani şöyle sıkıldığında öbürünü verince yeni almışsın gibi sanıyorlar sanırım :)

bu arada teşekkürler

bencede çok hoş :) ama ben diş buğdayı için bişeyler yaparmıyım net bir karar vermedim henüz

bugun benım dogum gunum cok heycanlıyım acaba kocıs baan bı supr,z yapıcak mı :) konuya dırek daldım bı gecmısı okuyayım
Doğum günün kutlu olsun canım, nice mutlu yaşların olsun
Kürsörü üstüne getirince Angel hakkındaki pozitif yorumlarla popüler bir kimliğe bürünebilir yazıyor Ne oluyo ben de çözemedim
Senin için meyve veren ağaç diyor, bana da bakın bana da bakın bana ne diyor
Oyy damadım benimmm kocaman olmuş yirim seni kocaman öpüyoruz duruşla seni
bizde öpüyoruz.. özledik duruşumu görelim bir ara
Canım geçmiş olsunn, güzel haberlerle gelin inşallah.
Bugun melek balkabagi yedi. Arastanin tarifindeki gibi :)) babasi yedirdi. Tattiracakti bir geldim hepsini yedirmis. Ceyrek kase kadar :)) sevdimi diyorum ilk tadi farkli geldi yuzume bakti diyor. Sonrada istedi bende verdim diyor. :))

kızlar ben bugun corba yaptım dedım ya ıspanak yerıne dolabtan posetın ıcınden roka alıp koymusum corbaya ya bısey olmaz heraldee dımı ne saskınım ya :)
Çok güldüm kızlar yorgunluk uykusuzluk böyle şaşkın yapıyor insanı :)
firuzancım melekine de afiyetler olsun yarasın.
Yalnız kabağı çok fazla vermeyin sindirim sistemi iyice alışana kadar. Selim 2 gün kabak yedikten sonra 3 gün kaka yapamadı. Yaptığı gün bezinde yumruğu kadar bir topla karşılaştım. Nasılçıkardı yavrum onu kimbilir
Hobaa bol dönüşlü günler olsun :)) Bir kere döndü mü gerisi geliyor canım. Çok güzel başlamışsınız güne devamı da öyle olsun
Günaydınn sabah şekerii

Senin kaderin şimdilik Angyle aynı canım

6 ağustos doğumlu miniğim hala dönmüyor,düzgün de oturamıyor ama ayağa kalkmaya çalışıyor:))nasıl iş anlamadım.

Nasyoşum gözün aydın tatlım harika bir haber bu emeklediği, yürüdüğü, koştuğu günleri de görürüz inşallah

Ay kara kız maşallah sana bandananı yesinler
Ağır tehdit içeren bişey bulmuşsun yalnız süper yaa
Tarif hangi sayfada? Ya da tekrar yazabilir misiniz? Kusura bakmayın ben kaçırmışım. Yarın denemeyi düşünüyordum.
Basit bi tarif kabağı buharda pişiriyosun, eziyosun güzelce içine çok az tarçın ve 1 çay kaşığı zeytinyağı karıştırıp afiyetle yediriyosun
Heracım hişşşt çok iyi geldi canım sağol yaa iyi ki varsın sen
Gözün aydın Ayşecim Artık diğer tarafa da dönmesi an meselesi canım bu güzel haber için sana minik bir hediye

[video=youtube;IXUudWO1R3k]http://www.youtube.com/watch?v=IXUudWO1R3k#t=28[/video]

6 ağustos doğumlu miniğim hala dönmüyor,düzgün de oturamıyor ama ayağa kalkmaya çalışıyor:))nasıl iş anlamadım.

Sana da günaydın. Ivır zıvırla uğraşmıyo demek ki direkt kalkıp yürüyecek

Arastosum begen diye bsey kalmamis..bska kullanicilarada yorum yap diyo :-D beyin firtinasi ypicaz anlamak icn ;-)

Cidden ben de bişey anlamadım canım. Vişne ağacı mıymışım kiraz ağacı mıyşım belli olacakmış. Küçükken diktiğim bi ağaçvar dı ondan mı bahsediyo acaba Geçen gün kocişi beklerken ağaç oldum belki de ondan bahsediyodur Bizi mi takip ediyo kız bu kk

hayırlı olsunn canımm. gözünnaydınn :)) maşallh çikoyaa

maşallah sana minkkk.. günaydınnn

ohhh ne güzel gelmiştir o uyku :) çiko erken uyumuştu ya 12de uyandı 1.30a kadar uyanık kaldı ...neyse ağlamadı da en azından yanımıza aldım bi babasının burnunu sıktı bi benim burnumu derken uyuyakaldı :)

Herkese Günaydın.... Ama bu kara kız çok masum çok tatlı:):):) Allah bağışlasın canım...
sana da günaydın canım :)

Hobaa bol dönüşlü günler olsun :)) Bir kere döndü mü gerisi geliyor canım. Çok güzel başlamışsınız güne devamı da öyle olsun

Günaydınn sabah şekerii
hehe saol canım :) hepimizin günü güzel olsun :)

insan heves ediyo dönsün diye bilirim ama belki de senin ki dönmeden emekleyecektir :) bi de tontikse popoyu kaldırmak zor oluyo bizde de durum öyle :)

Gözün aydın Ayşecim Artık diğer tarafa da dönmesi an meselesi canım bu güzel haber için sana minik bir hediye

[video=youtube;IXUudWO1R3k]http://www.youtube.com/watch?v=IXUudWO1R3k#t=28[/video]
aaaa çok saol arastacımm... bayadır dinlemiyodum bu şarkıyı iyi geldi :) yıllar önce eşimle kutladığımız bi doğum günümü hatırlattın saol :)

hayırlı olsunn canımm. gözünnaydınn :)) maşallh çikoyaa

:

saol canımmm :)

kızlar ya oglumun elı yandı lavaboya gıdıcektım besıgınde durmuyo yerde durmuyo bende sonb care hedıye yurutec gelmıstı bes dakıka koyayım dedım lavobodan cıkana kadar dogalgaz sobasına en uzak koseye koydum ılk defa koydugum ıcın gıdemez dıye dusundum tam lavabodan cıktım bı cıglık koptum geldım kı nasıl aglıyo kıtlenmıs hemen yuzune ufledım kendıne geldı elını sobaya degdırmıs nasılda gıtmıs oraya ıkı parmagının üzerı kızardı cok degıl ama ıcım parcalandı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…