2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ooyyy yavrumm geçmiş olsun cnm nasıl şimdi ? suya tutsaydın hemen

Umarım herkes iyidir.Ne zamandır gireyim diyoırum.Ama ela birtürlü fırsat vermiyor.Bazen o uyurken bende biraz kestireyim diyorum.Pestilimi çıkarıyor.Benim kız hep ilgi istiyor.1 dakika yalnız bırakmaya gelmiyor.Hep konuşacaksın hep oynayacaksın.Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.Sizede imreniyorum.Hep burdasınız.Galiba ben beceriksizim.Nasıl siz zaman bulup burdasınızda ben zaman bulup giremiyorum.

Oh sonunda uyuyabildin sende cok sevindim

Pisik merhemi varsa hametan falan o da iyi gelir . Tuh ya cok gecmis olsun . Yürütece yalnizken bindirmeyin diye bu yuzden diyorlar

6 ağustos doğumlu miniğim hala dönmüyor,düzgün de oturamıyor ama ayağa kalkmaya çalışıyor:))nasıl iş anlamadım.

Benim de 6 ağustos doğumlu kızım.Bizimki de iki üç gündür dönüyor gibi ama kolu altında kalıyor diye kızıyor:) her çocuk kendine özgü oluyor galiba 40 bitmeden dönen duydum kimisi de geciktiriyor hele ki biraz tombikse dönme işi biraz daha zorlaşıyor.Belki de dönmeden yürü annesi:):) zaten aslan burçlu bebeklerimiz işimiz zor:)

Ah canım geçmiş olsun.İnsan çok üzülüyor gerçekten.Dün bizimki de oyuncağını kafasına vurdu.Biraz kızardı. dudağını çeke çeke ağladı.Anne omak zormuş gerçekten. İnsanın canı çok acıyor.Allah beterinden saklasın...

Hosgeldin Canim . Bizler iyiyiz senin ayağın nasil oldu ?

Ben tel ile girdiğim icin en ufak fırsatta hemen açıp bakıyorum ne yapıyor kızlar diye , niye beceriksiz olasın Canim sende belli ki cok hamarat bir ev kadinisin vakit yaratamiyorsun buraya benim kadar

geçmşş olsunn canımmm yaaa..

Alintiyla cevap veremedik tlfdan girdigimiz için eylusten herkese tskler.. Bu arada kizlar full site diye bir şeye tikladim eski formata nasil geri döneceğim....

Oh sonunda uyuyabildin sende cok sevindim

Pisik merhemi varsa hametan falan o da iyi gelir . Tuh ya cok gecmis olsun . Yürütece yalnizken bindirmeyin diye bu yuzden diyorlar
.

Saol canım uyudum yenilendim resmen of bi süre böyle gider inşallah hep böyle güzel uyusalar keşke bizim uykusuzlar

Nasyoşum gözün aydın tatlım harika bir haber bu emeklediği, yürüdüğü, koştuğu günleri de görürüz inşallah
Oyy arastacım saol canım sonunda çabaların sonucunu aldık çok keyiflendim bendee büyüyüp gelişiyolar artık bunu görmek çok güzel yaa.

minkm gecmıs olsun!!gercekten cok uzuldum..kuzum benım..artık hc bır sekılde yalnız bırakmamak gerekır kuzuları...madecassol dıye bı yanık yara kremı var...once doktoruna soraraktan kullanabılırısn bence..gecen bende idilin tırnaklarını keserken etını kpoarmısım.. hemen ondan surdum..ama dr sorup oyle kullan bence...
Bi gunaydinda bizlerden :)

oyyyyy!yerım senın o sallanan yanaklaırnı yaa... :)

Ay kıyamam yaa geçmiş olsun canım ((napıcaz böyle minkm bırakıp bi tuvalete gidemeyecek miyiz. Yürüyünce herşey daha zor olucak. Yandık ki ne yandık

kızlar yaa bu doktor bize reflü deyip gavıscon verdi ama ben daha bir kere bile vermedim. içime sinmedi yani sonuçta çoğu bebekte salya olur ki bizimkisindede aşırı değil kusma çok nadir o zaman bu doktor neden bu ilacı verdi acaba ben soramadım öyle dalgınlığıma geldi eve gelince düşündüm pek mantıklı gelmedi bana .. siz ne dersiniz kızlar :26:

oyyy geçmiş olsun kuzuya kıyamam ne acımıştır canı

Alintiyla cevap veremedik tlfdan girdigimiz için eylusten herkese tskler.. Bu arada kizlar full site diye bir şeye tikladim eski formata nasil geri döneceğim....

canım bi tlfnun geçmişini silip tekrardan girmeye çalış. belki düzelir...

Ah kıyamam canım o büze büze ağladığı dudaklarını yerim İncimin bunlara kendimizi alıştırsak iyi olacak canım düşe kalka büyüyecekelr çünkü

Canım reflü mide yanması yapar hani hatırlarsan bizi hamilelikte kıvrandıran o meşhur mide yanması. Gaviscon da o acıyı keser ve mideyi rahatlatır

Son düzenleme:
kızlar içimizden bı arkadsımız mevlut ıcın onerı sormustu..gec kaldım ama...ben kızımın mevludunden bı kac kare gosterıp anlatayım dedım...mumkun oldugu kadar pembe ve krem rengını kullandık,ve kendı el emeklerımızıdı cogu..bende emegın cok onemlı oldugunu dusunuyourm..ayrı bı tadı oluyoo oz man yaptıgın her ısın.....bizim mevlutte yetmıs kısı kadar vardı..o yuzden porselen tabakla servısle ugrasmayalım dıyee kopuk tabak ve plastık catal kullandık..köpük tabagın ortasındakı yuksek yerıne bılgısayardan ''hoşgeldın idil ada''yazıp yapıstırdık..pembe plastık catalı krem peceteye sarıp pembe organze kurdele ıle bagladık..bızım menumuz pıde,ayran,tulumba tatlısı ıdı..tulumba tatlılarını da pembe kagıt muffın kaplarına koyduk.. yemekten sonra tepsıye yıne kucuk pembe muffın kaplarına koyulmus gul lokumlarını ıkram ettık,dısı tullerle susulenmıs gul suyu ıle bırlıkte... onceden kucuk kılıtlı posetlere pırınç,lokum,tuz,ve sekıllı kup sekrlerden koyup,krem rengı kendınden baglamalı tullere sardık..uzerınede cocuk ıle ılgılı bı ayet cıktısı alıp yapıstırdık..mevludumuze gelen herkese bebek sekerı,bu anlattıgım lokumlu şekerlı kese ve krem rengı kucuk bı posetın ıcınde cevsen hedıye ettık...kapımızı suslemıtık..''idil adanın mevludune hosgeldınız'' yazıp top tullerle susledık...hala top tullerımız kapıda :))
hhaaa bıde kıızmla aynı renk gıyınmeyı cok ıstedım...ama guzel ve bedenıne uygun bi kıyafet bulamdım..mecburen gelınlık gıydırmek zorunda kaldım kızımaa..gelınlıktekı cıcıekler ıle aynı renk bı elbıse gıydımm..o da guzel oldu..bu aylarda guzel kıyafetler bulabılıısn...bı arkadsım cerkezdı...oo cok guzel bı mevlut yapmıstı..guzel sıfon ucusan tulllerden olusan bı elbıse,oglunada çerkes kıyafetı dıkmıstı...cok hos olmustuu..kafkas sapkalrından da takımıstıı ogluusna...

ama ne yazıkkı kacıncı ugrasısım..fotolar yuklenmedıı,sitede sorun var sanırım.....gozunde canlanmlar olusmustur mutlaka..bı sorun olsursa cevaplarımm...

oy maşallah sana

canım çok geçmş olsun okuyunca içim cız etti resmen Allahım bebeklerimizi korusun ya onlar söz konusu olunca dünya duruyo resmen

Eki Görüntüle 936710 inci'nin sırtında çıkan leke
Geçmiş olsun parmişim ya kıyamam incime inş ciddi bişey değildir ...
Canlar biz bugün arkadaşımla onun yeğenine diş buğdayı kostümü yaptık çok hoş oldu :)

Eki Görüntüle 936822
Çok güzel olmuş ya ellerinize sağlık CNm bende ilk doğum gününde ne giydirsem diye şimdiden düşünür oldum
Güzel haberlerini bekliyoruz inci tanemin
Oyy maşallah eloşa ya :) darısı bize olsun totişi bi türlü çeviremedik orda tıkanıyoruz

Tmm dünüşüm pc açınca yüklerim tlfondan olmuyor bi türlü yinede denerim. Gelininde seni özledi
Ayy kıyamam yaa CNm benim
İşte bazen mecbur bırakıyorsun inş canı çok acımıyodur
Yürüteci kullanırken yalnız bırakmayın diyor Dr lar ama işte bazen mecbur kalıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…