2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Sta senin alıntıyı atlamışım
Kara kız çok tatlı maşallah sanada kocaman meraba güzel Melek

oy maşallah sana

canım çok geçmş olsun okuyunca içim cız etti resmen Allahım bebeklerimizi korusun ya onlar söz konusu olunca dünya duruyo resmen

oyyy geçmiş olsun kuzuya kıyamam ne acımıştır canı

canım bi tlfnun geçmişini silip tekrardan girmeye çalış. belki düzelir...

Ay kıyamam yaa geçmiş olsun canım ((napıcaz böyle minkm bırakıp bi tuvalete gidemeyecek miyiz. Yürüyünce herşey daha zor olucak. Yandık ki ne yandık

Oh sonunda uyuyabildin sende cok sevindim

Pisik merhemi varsa hametan falan o da iyi gelir . Tuh ya cok gecmis olsun . Yürütece yalnizken bindirmeyin diye bu yuzden diyorlar

Canım çok geçmiş olsun.Okurken içim cız etti.Kimbilir canı nasıl yandı.Kıyamam ben ona.

geçmşş olsunn canımmm yaaa..

sagolun kızlar ılk defa koydum yurutece oda mecbur kaldıgım ıcın gıdıcegını hıc tahmın etmemıstım acısı gectı sanırım aglamıyo ewde krem fln da yoktu esım gelırken eczaneye danısıp alıcak bıdaha asla yanlız bırakmam emeklerse yurutece bınerse rahatlarım dıyodum ama yok daha da zorlasıcak sanırım ısımız

Evt sonunda duzeldi coook tsk ettim
sevindim canım düzelmesine :)

Oyy maşallah eloşa ya :) darısı bize olsun totişi bi türlü çeviremedik orda tıkanıyoruz

hoopp hatlar karıştı canım benim çikom Alptuğ :) ben bugün yatakta yüzüstü koydum tesadüf döndü.hala sırtüstü koyunca dönemiyo kalkmıyo o popo:) sen de dene belki seninki de ilk yüzüstünden sırtüstüne döncektir :)

paylasırsan sevınırım cnm benım kızım yok ama bende oglumu susluyorum :) cok sevıyorum degısık seyler gıydırmeyı artık babamız ıkı uc ay daha elbıse deme bana dıye ısyan edıyor

aksama kvdemın gunu var hazırlanıp gıtmem lazım pasta borek yapılcak ben hala cene canıyorum sızınle :) hıc de ıcımden gelmıyo ya aksam aksam gun mu olur ya

kostum bakıyorum da sıtelerden hep erkekler ıcın sovalye kabadayı superman kostumlerı var guzel gorunuyorlar ama cocugumonun ıcıne gırınce kendı o krakterde hıssedebılır dıye dusunuyorum onun ıcın acaba soyle ayıcıklı mayıcıklı kostumleremı bakmalıyım. bır keresınde gazeteden okumustum bır cocuk cızgı fılm ızlemıs kendını superman karakterının ıcıne sokmus ucmaya calısıp kendını terastan atmıs o yüzden bıraz dıkkat etmek ıstıyorum sectıgım kostume

ama reflü olduğunu nasıl anladı doktor ben ondan bahsediyorum . bizim bi şikayetimiz yoktu ki :26:

eşim akşama peynirli poğaça istedi. Hayatımda ilk defa poğaça yapacam:) birkaç tarif baktım .inşallah güzel olur. iki abimin pastaneleri var onlar getirir ben yerdim bu yapma işi de nerden çıktı yav :)

Ivit CNm ya fena karismis Benim alinti yapma durumumu bilen bilir...elosta donmus AMA ikisinede kocaman Aferin Darisi durusa olsun

Hoşbulduk canım.Ayağım geçti.Şimdi çok iyiyim.Ne hamaratı bacım.Bütün gün yaptığım sadece elayla vakit geç.rmek.Eskiden bebek arabasında duruyordu.Şimdi artık ondada durmuyor.

tşk ederim mertim iyileşti çok şükür 5 ay 10 günlük olduk. 8.700 olmuş kilomuzda boyumuzda 69cm olmuş. çok yazamıyorum ama geceî0 uzun uzun okuyorum hepsini.

aksama kvdemın gunu var hazırlanıp gıtmem lazım pasta borek yapılcak ben hala cene canıyorum sızınle :) hıc de ıcımden gelmıyo ya aksam aksam gun mu olur ya

Benim için de ye minkm kim ne güzel sofra kurulur şimdi off zaten facede arki gününden bi foto paylaşmış gidip masanın üstündeki herşeyi yemek istedim

çok tombik değil ama biz onu çok kucağa alıştırdık ister istemez,çok gazlıydı kucakta susuyordu,abimiz var çok hareketli ondan da korumaya çalşırken kucak kuşu oldu.Aslan burcu konusuna gelince ,gerçekten çok haklısın yandık valla:))daha şimdiden belli ediyor.Aslan burcu kızları da çok süslü olurmuş:)))

Günebakancım ellerinize sağlık canım bayıldım ne güzel yapmışsınız

:2:

Ellerinize sağlık çok şeker olmuş

Ne guzel olmus canim. Dis bugdayi kostumunu disi cikincami giyecek kutlamami yapilacak. Bu konularda acemiyim de biraz :))

Teşekkürler kızlar Kendi diş buğdayımızda da kızıma yaparım bişeyler artık :) Elanın annesi çok özensiz bu tarz şeylerde hevesi yok. Özel bi kıyafet bile almıycakmış. Arkadaşım dayanamamış ben yapayım demiş bi el attık yaptık çok da güzel oldu. Ben hamileyken keşfetmiştim iğne iplik makas tutabildiğimi

Bi gunaydinda bizlerden :)

Oy oy mahcup prenses seni

Geçmiş olsun canım benim bile içim parçalandı kıyamam. Anestol acısını alıyor böyle durumlarda. Hametanla karıştırıp sürünce bişiyciği kalmaz.

Sağol canım :) Kız annesi olmak hem çok zevkli hem de zor kıyafet toka aksesuar seçimi

Hemen gidelim kuZucum
Yaşasın yemek yemek l

Ayy yaşasın yemek yemek de ben bugünlerde çok acayip yiyorum Herkes çağırıyo bugünlerde işe başlamadan gel gel diyolar gidiyorum hazır yiyecek görünce dayanamayıp önüme ne koysalar yiyorum 64 kilo oldum yav imdaaaat

Güzel anneler ve onların melekleri,
Önceki topikten hatırlayan olur belki ilk günden beri takip ediyorum, ara ara da yazmaya çalışıyorum..

Bu topik açıldığından beri yazmaya niyetleniyorum ama geçmişi bitiremedim bir türlü:)))

En sonunda yazayım da okumaya öyle devam edeyim dedim, sayfa sürekli açık..fırsat buldukça okumaya çalışıyorum...

Hamileliğimizin ilk gününden beri iyi kötü her heyecanımızı birlikte yaşadık, şimdi de "ek gıda" adı altında yeni bir renk geldi hayatımıza..
Hem çok keyifli hem de çok zor...
Annelik böyle bir şeymiş galiba...Tüm güzellikleri yavrularımıza bir şey olur endişesiyle yaşamak zorundayız..

Gelelim ek gıdaya...Biz doktorumuzun önerisiyle yoğurtla başladık..Her gün bir kase yoğurt yiyor..onun dışında ben biraz ağırdan aldım galiba tattirma işini...Yağızım o kadar keyifli yemek yiyor ki açıkçası beni emmeyi bırakır diye gizli bir korku var galiba içimde..Gerçi gün de 3 4 kez mama da yiyor ama bu korkumu yenemiyorum(

Yoğurt dışında balkabağı ve havuç püresi verdim..çok sevdi, gerçi oğlum her şeyi yiyor maşallah..Sonra kerevize geçeceğim...Doktorum önce sebzeyle başlamam gerektiğini meyveden sonra sebze yemek istemeyebileceğini söyledi..ama bir de elma püresi vermek istiyorum havuç denedik nasılsa...artık sebze yer diye düşünüyorum çünkü oburuz biraz:))

Bir de listede muhallebi vardı ama ben 2 günden sonra hiç yapmadım..doktor gerek olmadığını Yağıza kilo aldırabileceğini söyle..Ama gece yatmadan önce muhallebi verirseniz çok uzun uyuyorlar söylemek istedim:))

Bir de avokadonun yararlarını sizin sayenizde öğrendim ve en kısa sürede onu da tattıracağım..Çok teşekkür ederim...Umarım bize hiç zorluk çıkarmazlar yeme konusunda:))

Kendinize iyi bakın güzel anneler<3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…