oy maşallah sana
canım çok geçmş olsun okuyunca içim cız etti resmen Allahım bebeklerimizi korusun ya onlar söz konusu olunca dünya duruyo resmen
Geçmiş olsun parmişim ya kıyamam incime inş ciddi bişey değildir ...
Çok güzel olmuş ya ellerinize sağlık CNm bende ilk doğum gününde ne giydirsem diye şimdiden düşünür oldum
Güzel haberlerini bekliyoruz inci tanemin
Oyy maşallah eloşa ya :) darısı bize olsun totişi bi türlü çeviremedik orda tıkanıyoruz
Tmm dünüşüm pc açınca yüklerim tlfondan olmuyor bi türlü yinede denerim. Gelininde seni özledi
Ayy kıyamam yaa CNm benim
İşte bazen mecbur bırakıyorsun inş canı çok acımıyodur
Yürüteci kullanırken yalnız bırakmayın diyor Dr lar ama işte bazen mecbur kalıyor insan
oyyy geçmiş olsun kuzuyakıyamam ne acımıştır canı
canım bi tlfnun geçmişini silip tekrardan girmeye çalış. belki düzelir...
Ay kıyamam yaa geçmiş olsun canım((napıcaz böyle minkm bırakıp bi tuvalete gidemeyecek miyiz. Yürüyünce herşey daha zor olucak. Yandık ki ne yandık
minkm gecmıs olsun!!gercekten cok uzuldum..kuzum benım..artık hc bır sekılde yalnız bırakmamak gerekır kuzuları...madecassol dıye bı yanık yara kremı var...once doktoruna soraraktan kullanabılırısn bence..gecen bende idilin tırnaklarını keserken etını kpoarmısım..hemen ondan surdum..ama dr sorup oyle kullan bence...
oyyyyy!yerım senın o sallanan yanaklaırnı yaa... :)
Oh sonunda uyuyabildin sende cok sevindim
Pisik merhemi varsa hametan falan o da iyi gelir . Tuh ya cok gecmis olsun . Yürütece yalnizken bindirmeyin diye bu yuzden diyorlar
Canım çok geçmiş olsun.Okurken içim cız etti.Kimbilir canı nasıl yandı.Kıyamam ben ona.
Ah canım geçmiş olsun.İnsan çok üzülüyor gerçekten.Dün bizimki de oyuncağını kafasına vurdu.Biraz kızardı. dudağını çeke çeke ağladı.Anne omak zormuş gerçekten. İnsanın canı çok acıyor.Allah beterinden saklasın...
geçmşş olsunn canımmm yaaa..
sevindim canım düzelmesine :)Evt sonunda duzeldi coook tsk ettim
Oyy maşallah eloşa ya :) darısı bize olsun totişi bi türlü çeviremedik orda tıkanıyoruz
Ekleyebildimmi anlamadım ama bu bence erkeklerede çok güzel olur, ben çok sevdim, daha bulursam paylaşırım sizinle.
Bu diş buğdayında tatlı garip bişi yapıyolar ya buğdayla ben onun yerine buğday salatası yapçambi buna karar verdim şimdilik :)
Ah kıyamam canım o büze büze ağladığı dudaklarını yerim İncimin bunlara kendimizi alıştırsak iyi olacak canım düşe kalka büyüyecekelr çünkü
Canım reflü mide yanması yapar hani hatırlarsan bizi hamilelikte kıvrandıran o meşhur mide yanması. Gaviscon da o acıyı keser ve mideyi rahatlatır
sevindim canım düzelmesine :)
hoopp hatlar karıştı canım benim çikom Alptuğ :) ben bugün yatakta yüzüstü koydum tesadüf döndü.hala sırtüstü koyunca dönemiyo kalkmıyo o popo:) sen de dene belki seninki de ilk yüzüstünden sırtüstüne döncektir :)
Hosgeldin Canim . Bizler iyiyiz senin ayağın nasil oldu ?
Ben tel ile girdiğim icin en ufak fırsatta hemen açıp bakıyorum ne yapıyor kızlar diye , niye beceriksiz olasın Canim sende belli ki cok hamarat bir ev kadinisin vakit yaratamiyorsun buraya benim kadar
Deryacim haklisin biraz fazla giydirmisim. Artik daha ince giydiriyorum. Evimin isisi 23 24derece arasi degisiyor. Gecede sadece pazen battaniyeyi ikiye katlayip ortuyorum.
Oyuncaklari konusmussunuz kizlar. Suan benim kizin ilgisini ses yapan ve agzina kolay goturecegi oyuncaklari seviyor. Herseyi yemeye calisiyor. Biryerde okumustum oyuncaklari sirayla vermek lazimmis. Biriyle oynayip bikinca bir digeri verilmeliymis. Dogruluk payi var mi bilmiyorum. Bazen okuduklarimiz birbirine karisiyor :))
5.ayini dolduran bebekler yeni ayiniz hayirli olsun. Guzel guzel büyüyün. :)
Kurabiye gecmis olsun.
Parma en kisa zamanda inci tanen duzene girer. Guzel guzel uyur.
aksama kvdemın gunu var hazırlanıp gıtmem lazım pasta borek yapılcak ben hala cene canıyorum sızınle :) hıc de ıcımden gelmıyo ya aksam aksam gun mu olur ya
Benim de 6 ağustos doğumlu kızım.Bizimki de iki üç gündür dönüyor gibi ama kolu altında kalıyor diye kızıyor:) her çocuk kendine özgü oluyor galiba 40 bitmeden dönen duydum kimisi de geciktiriyor hele ki biraz tombikse dönme işi biraz daha zorlaşıyor.Belki de dönmeden yürü annesi:):) zaten aslan burçlu bebeklerimiz işimiz zor:)
Benim için de ye minkm kim ne güzel sofra kurulur şimdi off zaten facede arki gününden bi foto paylaşmış gidip masanın üstündeki herşeyi yemek istedim
ayyy ne marıfetlı bayanlar var aramızda yaa ne guzel olmus kızım olsa hemen yapardım bı tane erkeklere yok sanırım dıs ıle ılgılı kostum bende sımdıden ılk yas gunu ıcın degısık kostum arıyorum bulursam paylasırım sizinle
Günebakancım ellerinize sağlık canım bayıldım ne güzel yapmışsınız
:2:
Ellerinize sağlık çok şeker olmuş
Ne guzel olmus canim. Dis bugdayi kostumunu disi cikincami giyecek kutlamami yapilacak. Bu konularda acemiyim de biraz :))
Mnkm, funda , Furuzan cok sagolun kızlar yarın 15:20 ye randevu aldım bir kac tane olsa önemsemem belki de var belki 30 tane de görsün o yüzden . Size haber veririm Dr dan sonra
Gunebakan cok guzel olmuş ellerinize saglik ela kiz baya sansliymis :)
Bi gunaydinda bizlerden :)
kızlar ya oglumun elı yandı lavaboya gıdıcektım besıgınde durmuyo yerde durmuyo bende sonb care hedıye yurutec gelmıstı bes dakıka koyayım dedım lavobodan cıkana kadar dogalgaz sobasına en uzak koseye koydum ılk defa koydugum ıcın gıdemez dıye dusundum tam lavabodan cıktım bı cıglık koptum geldım kı nasıl aglıyo kıtlenmıs hemen yuzune ufledım kendıne geldı elını sobaya degdırmıs nasılda gıtmıs oraya ıkı parmagının üzerı kızardı cok degıl ama ıcım parcalandı yaa
Geçmiş olsun parmişim ya kıyamam incime inş ciddi bişey değildir ...
Çok güzel olmuş ya ellerinize sağlık CNm bende ilk doğum gününde ne giydirsem diye şimdiden düşünür oldum
Güzel haberlerini bekliyoruz inci tanemin
Tmm dünüşüm pc açınca yüklerim tlfondan olmuyor bi türlü yinede denerim. Gelininde seni özledi
Ayy kıyamam yaa CNm benim
İşte bazen mecbur bırakıyorsun inş canı çok acımıyodur
Yürüteci kullanırken yalnız bırakmayın diyor Dr lar ama işte bazen mecbur kalıyor insan
Hemen gidelim kuZucum
Yaşasın yemek yemekl
Canım parmeden haberin var mı?? İnciyi doktora götürcekti bugün..
Ben de onu bekliorum telefonu kapalı ulaşılamıyor merak ettim canım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?