2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canlar slm herkese giremedim bugun hic ikra iki gündür kaka yapmio balkabağı yapti samirim atmut verdim bugün zeytinyağı verdim ama yok; ((yarin günüm var temizlik ysptm gun boyu herkes bise yapip getirecek bu gun kolay oluo yorulmayalim die kimi börek kimi pasta opym hepinizi

Duruşum kolay gelsin canım balkabağına mutlaka zeytinyağı koymak lazım ida da az yapmıştı ama yapmıştı yani

Hemen gidelim kuZucum
Yaşasın yemek yemek l
NolacK bu halimiz sigarayı bıraktım iştahım açıldı akciğer kanseri yerine kolesterolden gidicdm sınırsız bi yemek yeme isteğim var. Hafta sonu 1.5 hamburgerle doymadım ve dogmadan bırakmak zorunda kaldım oysa eskiden birini zor bitirirdim
Hoşgeldin canım bundan sonra daha sık katılım gösterirsin umarım :)

Arastam mesaj kutuna bak

Duruşum kolay gelsin canım balkabağına mutlaka zeytinyağı koymak lazım ida da az yapmıştı ama yapmıştı yani

Saol caniskom ayy ilk defa iki gündür yapmadi cok cnm sıkıldı insallah sabah yapar.parmiskodan haber alırsan yaz cnm bende merak ettim incimi.ikraninda bacaklari cok kuruyor kavliyor kremde sürüyorum ama doktoruna gidince gosterecegin. Yemek ve ekmek yeme istegi bendede cok bebisim yaramaz olmasa yüz kilo olurum.))

Evet CNm kız annesi olmak çok güzel ben süslemeye bayılıyorum ya Allah gönlüme göre verdi ilk bebiş hep kızım olsun istedim darısı isteyenlere olsun inş kilo olayına hiç girmeyelim püf şu iştah olayı nolcak ya
Sigara içtiğimiz dönemde yani bende öleydi hemen bişeyler atıyım ağzıma sigara altı içiyim modundaydım iştahla yoktu yemiye yemiye
Şimdi tek zevk yemek yemek oldu kahve sigara keyfi yok yemek üstü sigara yok çay sigara yok onun yetimi yemek aldı oldumu bizim mideler koca balon
Pöff bende parmişi çok merak ediyorum hadi artık ya bi haber

O öpüşen çift ne alaka ya elim değmiş valla aklım kocişte değil
Şuan aklımda sadece parmiş var

Ah canım inşallah İkracık yapar da rahatlar... Gün var diyosun pasta börek diyosunnn

Ben hayatımda sigaraya ucundan dudağımı bile değdirmedim Eşimle tanışana kadar 46 kilocuk mini mini bir kızdım

Hoşbulduk canım ben de öyle umuyorum:) geçmişi bitirebilirsem:))
Bir de hazır konusu açılmışken kilolarla başım fena dertte, hamileliğimde almadığım kiloları süt olsun diye yiyip içerek aldım..bir de etraftan sürekli rejim yapma sütün kesilir baskısı
Yedikçe de midesi genişliyor insanın

Inşallah yapar da rahatlar İkracım. Huzursuz değildir umarım canım

Hiiii o mu alıştırdı fina olmuş canın çekiyor mu kız

Kizlar ii gclr kaç gündr giremiorum iş ve cocuk zor oluomuş:)) geçmişi okuyamadm bi slm vereim dedim herkese...bu arada regl olmadm ve inanlmaz midem bulaniyor..yarn bi test alicm.insallah kaldiramicgm bi sonuc cikmaz..

Halbuki normal yemek yetiyor ama işte insan psikolojik olarak yiyor. Rejim yasak canım o konuda haklılar eskiden nasıl yiyorsak öyle yememiz gerekiyor ama lanet tatlı isteği herşeyi mahvediyor.

Kizlar ii gclr kaç gündr giremiorum iş ve cocuk zor oluomuş:)) geçmişi okuyamadm bi slm vereim dedim herkese...bu arada regl olmadm ve inanlmaz midem bulaniyor..yarn bi test alicm.insallah kaldiramicgm bi sonuc cikmaz..

Ay demeee eyvah çok fena inş negatif çıkar

Ay demeee eyvah çok fena inş negatif çıkar
insallah arastacm ya insaĺlah.hani böle diyincede cok ktü hissediyorum ama inan kaldirck psikolojiye sahip deilim suanda
Ne 2.cocuğu nede kürtaji..derya uyumuyor olsa suan nöbetciye gnderip aldirirdim cunku bulantm 10 dan beri var.buarada benim kocamin adi da derya .:) bi an önce sabh olsnda yapaim su testi.sigara iciodum az evvel aferedersiniz nerdeyse istifra ediyordum.
Ve ben bu bulantiyi taniyorum..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…