Aaaa tlfnu neden kapalı acaba, umarım kötü bişey yoktur
Canlar slm herkese giremedim bugun hic ikra iki gündür kaka yapmio balkabağı yapti samirim atmut verdim bugün zeytinyağı verdim ama yok; ((yarin günüm var temizlik ysptm gun boyu herkes bise yapip getirecek bu gun kolay oluo yorulmayalim die kimi börek kimi pasta opym hepinizi
NolacK bu halimiz sigarayı bıraktım iştahım açıldı akciğer kanseri yerine kolesterolden gidicdm sınırsız bi yemek yeme isteğim var. Hafta sonu 1.5 hamburgerle doymadım ve dogmadan bırakmak zorunda kaldım oysa eskiden birini zor bitirirdim
Hemen gidelim kuZucum
Yaşasın yemek yemekl
Hoşgeldin canım bundan sonra daha sık katılım gösterirsin umarım :)Güzel anneler ve onların melekleri,
Önceki topikten hatırlayan olur belki ilk günden beri takip ediyorum, ara ara da yazmaya çalışıyorum..
Bu topik açıldığından beri yazmaya niyetleniyorum ama geçmişi bitiremedim bir türlü:)))
En sonunda yazayım da okumaya öyle devam edeyim dedim, sayfa sürekli açık..fırsat buldukça okumaya çalışıyorum...
Hamileliğimizin ilk gününden beri iyi kötü her heyecanımızı birlikte yaşadık, şimdi de "ek gıda" adı altında yeni bir renk geldi hayatımıza..
Hem çok keyifli hem de çok zor...
Annelik böyle bir şeymiş galiba...Tüm güzellikleri yavrularımıza bir şey olur endişesiyle yaşamak zorundayız..
Gelelim ek gıdaya...Biz doktorumuzun önerisiyle yoğurtla başladık..Her gün bir kase yoğurt yiyor..onun dışında ben biraz ağırdan aldım galiba tattirma işini...Yağızım o kadar keyifli yemek yiyor ki açıkçası beni emmeyi bırakır diye gizli bir korku var galiba içimde..Gerçi gün de 3 4 kez mama da yiyor ama bu korkumu yenemiyorum(
Yoğurt dışında balkabağı ve havuç püresi verdim..çok sevdi, gerçi oğlum her şeyi yiyor maşallah..Sonra kerevize geçeceğim...Doktorum önce sebzeyle başlamam gerektiğini meyveden sonra sebze yemek istemeyebileceğini söyledi..ama bir de elma püresi vermek istiyorum havuç denedik nasılsa...artık sebze yer diye düşünüyorum çünkü oburuz biraz:))
Bir de listede muhallebi vardı ama ben 2 günden sonra hiç yapmadım..doktor gerek olmadığını Yağıza kilo aldırabileceğini söyle..Ama gece yatmadan önce muhallebi verirseniz çok uzun uyuyorlar söylemek istedim:))
Bir de avokadonun yararlarını sizin sayenizde öğrendim ve en kısa sürede onu da tattıracağım..Çok teşekkür ederim...Umarım bize hiç zorluk çıkarmazlar yeme konusunda:))
Kendinize iyi bakın güzel anneler<3
NolacK bu halimiz sigarayı bıraktım iştahım açıldı akciğer kanseri yerine kolesterolden gidicdm sınırsız bi yemek yeme isteğim var. Hafta sonu 1.5 hamburgerle doymadım ve dogmadan bırakmak zorunda kaldım oysa eskiden birini zor bitirirdim
Hoşgeldin canım bundan sonra daha sık katılım gösterirsin umarım :)
Duruşum kolay gelsin canım balkabağına mutlaka zeytinyağı koymak lazım ida da az yapmıştı ama yapmıştı yani
Sen deArastam mesaj kutuna bak
Parmeyi merak ettim :26: Kötü bişey yoktur inşallah
Evet CNm kız annesi olmak çok güzel ben süslemeye bayılıyorum ya Allah gönlüme göre verdi ilk bebiş hep kızım olsun istedim darısı isteyenlere olsun inşTeşekkürler kızlarKendi diş buğdayımızda da kızıma yaparım bişeyler artık :) Elanın annesi çok özensiz bu tarz şeylerde hevesi yok. Özel bi kıyafet bile almıycakmış. Arkadaşım dayanamamış ben yapayım demiş bi el attık yaptık çok da güzel oldu. Ben hamileyken keşfetmiştim iğne iplik makas tutabildiğimi
Oy oy mahcup prenses seni
Geçmiş olsun canım benim bile içim parçalandı kıyamam. Anestol acısını alıyor böyle durumlarda. Hametanla karıştırıp sürünce bişiyciği kalmaz.
Sağol canım :) Kız annesi olmak hem çok zevkli hem de zor kıyafet toka aksesuar seçimi
Ayy yaşasın yemek yemek de ben bugünlerde çok acayip yiyorumHerkes çağırıyo bugünlerde işe başlamadan gel gel diyolar gidiyorum hazır yiyecek görünce dayanamayıp önüme ne koysalar yiyorum 64 kilo oldum yav imdaaaat
Sigara içtiğimiz dönemde yani bende öleydi hemen bişeyler atıyım ağzıma sigara altı içiyim modundaydım iştahla yoktu yemiye yemiyeNolacK buhttp://support.apple.com/kb/HT4976?viewlocale=tr_TR&locale=tr_TR halimiz sigarayı bıraktım iştahım açıldı akciğer kanseri yerine kolesterolden gidicdm sınırsız bi yemek yeme isteğim var. Hafta sonu 1.5 hamburgerle doymadım ve dogmadan bırakmak zorunda kaldım oysa eskiden birini zor bitirirdim
Evet CNm kız annesi olmak çok güzel ben süslemeye bayılıyorum ya Allah gönlüme göre verdi ilk bebiş hep kızım olsun istedim darısı isteyenlere olsun inşkilo olayına hiç girmeyelim püf şu iştah olayı nolcak ya
Sigara içtiğimiz dönemde yani bende öleydi hemen bişeyler atıyım ağzıma sigara altı içiyim modundaydım iştahla yoktu yemiye yemiye
Şimdi tek zevk yemek yemek oldu kahve sigara keyfi yok yemek üstü sigara yok çay sigara yokonun yetimi yemek aldı oldumu bizim mideler koca balon
Pöff bende parmişi çok merak ediyorum hadi artık ya bi haber
Canlar slm herkese giremedim bugun hic ikra iki gündür kaka yapmio balkabağı yapti samirim atmut verdim bugün zeytinyağı verdim ama yok; ((yarin günüm var temizlik ysptm gun boyu herkes bise yapip getirecek bu gun kolay oluo yorulmayalim die kimi börek kimi pasta opym hepinizi
Evet CNm kız annesi olmak çok güzel ben süslemeye bayılıyorum ya Allah gönlüme göre verdi ilk bebiş hep kızım olsun istedim darısı isteyenlere olsun inşkilo olayına hiç girmeyelim püf şu iştah olayı nolcak ya
Sigara içtiğimiz dönemde yani bende öleydi hemen bişeyler atıyım ağzıma sigara altı içiyim modundaydım iştahla yoktu yemiye yemiye
Şimdi tek zevk yemek yemek oldu kahve sigara keyfi yok yemek üstü sigara yok çay sigara yokonun yetimi yemek aldı oldumu bizim mideler koca balon
Pöff bende parmişi çok merak ediyorum hadi artık ya bi haber
Saol caniskom ayy ilk defa iki gündür yapmadi cok cnm sıkıldı insallah sabah yapar.parmiskodan haber alırsan yaz cnm bende merak ettim incimi.ikraninda bacaklari cok kuruyor kavliyor kremde sürüyorum ama doktoruna gidince gosterecegin. Yemek ve ekmek yeme istegi bendede cok bebisim yaramaz olmasa yüz kilo olurum.))
Ah canım inşallah İkracık yapar da rahatlar... Gün var diyosun pasta börek diyosunnn
Ben hayatımda sigaraya ucundan dudağımı bile değdirmedimEşimle tanışana kadar 46 kilocuk mini mini bir kızdım
Hiiii o mu alıştırdı fina olmuş canın çekiyor mu kız
Hoşbulduk canım ben de öyle umuyorum:) geçmişi bitirebilirsem:))
Bir de hazır konusu açılmışken kilolarla başım fena dertte, hamileliğimde almadığım kiloları süt olsun diye yiyip içerek aldım..bir de etraftan sürekli rejim yapma sütün kesilir baskısı
Yedikçe de midesi genişliyor insanın
Ahaha kız ben de sigara sandım şimdi bırakında iştahın arttı sandım aklım parmişde olunca algılarım kapandıYok canım ya sigara hiç olmadı hayatımda. Yemek yemeye alıştırdı
Kizlar ii gclr kaç gündr giremiorum iş ve cocuk zor oluomuş:)) geçmişi okuyamadm bi slm vereim dedim herkese...bu arada regl olmadm ve inanlmaz midem bulaniyor..yarn bi test alicm.insallah kaldiramicgm bi sonuc cikmaz..
insallah arastacm ya insaĺlah.hani böle diyincede cok ktü hissediyorum ama inan kaldirck psikolojiye sahip deilim suandaAy demeee eyvah çok fena inş negatif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?