2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ay yaa fena olmuş aldırma kararı da çok zor canım ben aldırabilir miydim bilmiyorum ya

Canım parmeden haberin var mı?? İnciyi doktora götürcekti bugün..

Ben de onu bekliorum telefonu kapalı ulaşılamıyor merak ettim canım (

Aaaa tlfnu neden kapalı acaba, umarım kötü bişey yoktur

Umarım canım hafta sonu ya doktordan çıkınca belki ailesini ziyarete gitmiştir. Şarjı bitmiştir. Öyle umut ediyorum.

Parmeyi merak ettim :26: Kötü bişey yoktur inşallah

O öpüşen çift ne alaka ya elim değmiş valla aklım kocişte değil
Şuan aklımda sadece parmiş var

Ahaha kız ben de sigara sandım şimdi bırakında iştahın arttı sandım aklım parmişde olunca algılarım kapandı

Hepinizden cok özür diliyorum ama mazeretim var açıklayacağım . İnci iyi merak etmeyin . Ve sizi cok ama cok seviyorum ailemden başka beni bu kadar başka kim merak eder bilmiyorum ne iyi ınsanlarsiniz

esıme eczaneden sılverdın vermısler onu surdum cnm ıyı gelır ıns
Benim için de ye minkm kim ne güzel sofra kurulur şimdi off zaten facede arki gününden bi foto paylaşmış gidip masanın üstündeki herşeyi yemek istedim

ben malesef boyle mısafır agırladıgım zaman hıc bırsey yıyemıyorum hıc bırınden yemedım hazır onume gelınce servıs yapma derdıde olmayınca daha bı keyıflı oluyo sanırım :) bu arada parmeyı bende merak ettım asagıda gozukuyo yazar sanırım sımdı

Ahaha kız ben de sigara sandım şimdi bırakında iştahın arttı sandım aklım parmişde olunca algılarım kapandı

sigaradan bahsetmıssınız ne güzel bırakmıstım emzırme olayı bıtınce sımdı bı tane ıkı tane derken yenıden basladım kahveylede guzel gıdıyo ama be kerata :)

Arkadaslar doktor kontrol etti kakada ki kan anla fissurdan olmuş bu nedenle icimiz rahatladı . Dokuntu Sıcaktan ya da çikolatadan olabilir dermatitebensemiyor dedi . Çikolatayı kesip izleyeceğiz .

Belki hatırlarsanız babam hastalandı demiştim. Ne zamandır teşhis konmaya çalışılıyor . Veremden hatta o koyü seyden bile supheleniliyordu . Sonunda tanı kondu . Cok şükür değilmiş . Zatürre ve ileri derece koah. Ayrıca sekeri cok yuksek olunca fena hastalandı .kac haftadır bakim altında . Neyse bugun Dr ile de görüştük münasebet etmemesi durumunda aynı evde durmanızda sakınca yok dedi . Bizde ziyarete gittik . Ancak babam fenalasti onunla ilgilendik ve size yazamadim cok özür . Aksama dogru daha iyiydi ama hasta olduğunu duyan geliyor annem de cok yorulmuş ve hastalanmış biraz eve yardım ettim . Eve ancak gelebildim . Hic nete bakmaya fırsatım olmadı . Hepinizden özür dilerim tekrar .

Bu arada Dr ile baya detaylı konuştuk sorularım oldu yarın size onları anlatarım . Hepinizi öpüyorum

sigaradan bahsetmıssınız ne güzel bırakmıstım emzırme olayı bıtınce sımdı bı tane ıkı tane derken yenıden basladım kahveylede guzel gıdıyo ama be kerata :)

Bir de bunu yazacaktım . Üstüne senin mesajin tuz biber oldu . Hamilelikle sigarayı bırakan ve babamin o halini gören biri olarak fırsat bu fırsat ne olur kızlar geri donmeyelim su illete

kötü bısey cıkmamasına cok sevındım cnm baban ıcınde cok gecmıs olsun

benim bıdıkta 6 ağustos doğumlu. dönüyor kendisi elini kurtarıp tavşan gbi bakıyor.
parmecim geçmiş olsun cnm sonucunuz iyidir inş

Bir de bunu yazacaktım . Üstüne senin mesajin tuz biber oldu . Hamilelikle sigarayı bırakan ve babamin o halini gören biri olarak fırsat bu fırsat ne olur kızlar geri donmeyelim su illete

esım ıcmese aramıycam aslında esımden rıca edıcem ewde ıcmesın yoksa ıllakı ıstıyorum bıde emzırmıyorum ya onun da rahatlıgı geldı ama dogru dıyosun hazır bırakmısken ne dıye ıcıyosam su pıslıgı

çok geçmiş olsun cnm incimede, babanada. Allah şifasını versin.

Bugün ilk kez girebiliyorum. Geçmişi okuyamadım. Dilerim herkes iyidir. Bizde çocuklar hasta, eşim de işten çok geç geliyor, idare etmeye çalışıyorum ben de.

Parme'cim baban için çok geçmiş olsun. Dilerim bir an önce daha iyi olur, üzüldüm ama daha kötü bir hastalık çıkmaması iyi. İnci kuzum da bir an önce iyileşir inşallah. Döküntüleri sütten geçen bir maddeye karşı alerjik reaksiyon sonucu mu olmuş?

Minikm bebişinin eli yanmış, çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Cok geçmiş olsun Parme'cim. Babacigina acil sifalar diliyorum.

Gunaydin kizlar dun fazla okuyamadim. Misafirim vardi. Artik yalniz degiliz dogurmak uzere olan arkadasim oldu. Esimin uzaktan akrabalari buraya tasindilar. Sayfalara bakayim neler olmus.. :))

Gecmis olsun canim ya bu bücürük lerin ne zaman ne yapacaklari belli olmuyor.
Kizlar yarina balik çorbası yedirmeyi düşünüyorum fikrinizi almak istedim

Doktorun bize verdigi listede 8.aydan itibaren balik vermeye baslayin diyor. Yani daha erken gibi. Once annesi sebzeleri bir tatsin bakalim sira baliga gelir. :)))

Bebisler döner olmuş. Donmeyen kalmadi galiba. Bizim kiz ayak parmaklarini yemeye basladi. Uzanamiyordu . Simdi tutup cektimi agzinda corap durmuyor ayaginda. Işin tuhaf yani uykusundada yapmaya calisiyor. :))

Gunaydin kizlar. Ben de rüyamda hamile olduğumu gordum. Karnimda tekmeler atıyordu. Hayırdır inşallah
5 6 gunde bir kaka yapan oglum ek gidaya baslayali gunde 5 6 kere yapmaya basladi. Ne zormus bu kaka olayi. Gece uyaniyor yapiyor altini temizle derken uykusu aciliyor, bir de her seferinde kenarlardan az da olsa kiyafetine bulasiyor ya da ben bezlemeyi beceremiyorum :)

PARMECIM cok gecmis olsun babana sifa diliyorum iyilessn en kisa zamanda inş. Deryy mideni usuttun belki hamile degilsindr bence bizide haberdar et..atladigim varsa kusura bakmayin canlar telden girdigim icin alinti yapamıyorum

Benim kizda cok az yapti. Bir sıkıntısı yok gibi . Zeytin yag koydum ama hazmi zor galiba .ohh ne guzel pastalar borekler. Kizlar ben eskisi gibi yiyorum kilom hep ayni emzirince hani zayiflanirdi. (

Gecmis olsun canim. Incinin önemli birseyi yokmus. Babanda en kisa zamanda sagligina kavusur insallah.

Sigarayi ne guzel birakmissiniz. Baslamayin. Ben eşime badki uygulayarak biraktirdim. :) kizimiza kotu ornek olacaksin. O sigara ictigin kokan elinlemi kizimiza dokunacaksin. Kizim senin kokunu alamayacak sigara koklayacak. Sigara icilen evde bebekler daha gazli oluyormus. Falan falan derken biraktirdim. Üç aydir icmiyor. Bir daha da içmez insallah.

Iki mama sandalyesi arasinda kaldim. Birisi baby max loca mama sandalyesi digeri baby2go sleepy mama sandalyesi. Locayi kullanan var mi kizlar.

Resim ve ozelliklerini cepten ekleyemedim siz google dan bakarsiniz. Sizce hangisi kizlar :))

Canim sade balik 8 aydan itibaren diye arastirdim biz ek gidaya erken basladik birde sebzeli olacagi için tattirmayi düşünüyorum.

Bizde günde bir kez kaka yapardik düzenli ek gidaya geçince günde iki kez yapmaya başladi ve rengi değişti..

Parmecim buna benzer bi dokuntu eylülde de olmuştu doktorumuz banyo araligini actirdi her gün yerine 3 günde bir dedi islak mendil ve bez değişikliğini yasakladı düzeldi ama benim dikkatimi çeken hava sicak olduğu için bi sinek magduriyeti yasamistik ondanda olmustur belki diye düşünmüştük umarim bi an önce geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…