- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
Gunaydin kizlar. Ben de rüyamda hamile olduğumu gordum. Karnimda tekmeler atıyordu. Hayırdır inşallah
5 6 gunde bir kaka yapan oglum ek gidaya baslayali gunde 5 6 kere yapmaya basladi. Ne zormus bu kaka olayi. Gece uyaniyor yapiyor altini temizle derken uykusu aciliyor, bir de her seferinde kenarlardan az da olsa kiyafetine bulasiyor ya da ben bezlemeyi beceremiyorum :)
Bizim de ek gıdadan sonra kaka sıklığımız arttı ve de baya kokulu olmaya basşladı:)
Arkadaslar doktor kontrol etti kakada ki kan anla fissurdan olmuş bu nedenle icimiz rahatladı . Dokuntu Sıcaktan ya da çikolatadan olabilir dermatitebensemiyor dedi . Çikolatayı kesip izleyeceğiz .
Belki hatırlarsanız babam hastalandı demiştim. Ne zamandır teşhis konmaya çalışılıyor . Veremden hatta o koyü seyden bile supheleniliyordu . Sonunda tanı kondu . Cok şükür değilmiş . Zatürre ve ileri derece koah. Ayrıca sekeri cok yuksek olunca fena hastalandı .kac haftadır bakim altında . Neyse bugun Dr ile de görüştük münasebet etmemesi durumunda aynı evde durmanızda sakınca yok dedi . Bizde ziyarete gittik . Ancak babam fenalasti onunla ilgilendik ve size yazamadim cok özür . Aksama dogru daha iyiydi ama hasta olduğunu duyan geliyor annem de cok yorulmuş ve hastalanmış biraz eve yardım ettim . Eve ancak gelebildim . Hic nete bakmaya fırsatım olmadı . Hepinizden özür dilerim tekrar .
Bu arada Dr ile baya detaylı konuştuk sorularım oldu yarın size onları anlatarım . Hepinizi öpüyorum
Parmecim İnci kızımızı doktora götürmüşsün yediğin bişey dokunmuş demek ki canım geçmiş olsun babana da acil şifa diliyorum canım..
kızlar içimizden bı arkadsımız mevlut ıcın onerı sormustu..gec kaldım ama...ben kızımın mevludunden bı kac kare gosterıp anlatayım dedım...mumkun oldugu kadar pembe ve krem rengını kullandık,ve kendı el emeklerımızıdı cogu..bende emegın cok onemlı oldugunu dusunuyourm..ayrı bı tadı oluyoo oz man yaptıgın her ısın.....bizim mevlutte yetmıs kısı kadar vardı..o yuzden porselen tabakla servısle ugrasmayalım dıyee kopuk tabak ve plastık catal kullandık..köpük tabagın ortasındakı yuksek yerıne bılgısayardan ''hoşgeldın idil ada''yazıp yapıstırdık..pembe plastık catalı krem peceteye sarıp pembe organze kurdele ıle bagladık..bızım menumuz pıde,ayran,tulumba tatlısı ıdı..tulumba tatlılarını da pembe kagıt muffın kaplarına koyduk.. yemekten sonra tepsıye yıne kucuk pembe muffın kaplarına koyulmus gul lokumlarını ıkram ettık,dısı tullerle susulenmıs gul suyu ıle bırlıkte... onceden kucuk kılıtlı posetlere pırınç,lokum,tuz,ve sekıllı kup sekrlerden koyup,krem rengı kendınden baglamalı tullere sardık..uzerınede cocuk ıle ılgılı bı ayet cıktısı alıp yapıstırdık..mevludumuze gelen herkese bebek sekerı,bu anlattıgım lokumlu şekerlı kese ve krem rengı kucuk bı posetın ıcınde cevsen hedıye ettık...kapımızı suslemıtık..''idil adanın mevludune hosgeldınız'' yazıp top tullerle susledık...hala top tullerımız kapıda :))
hhaaa bıde kıızmla aynı renk gıyınmeyı cok ıstedım...ama guzel ve bedenıne uygun bi kıyafet bulamdım..mecburen gelınlık gıydırmek zorunda kaldım kızımaa..gelınlıktekı cıcıekler ıle aynı renk bı elbıse gıydımm..o da guzel oldu..bu aylarda guzel kıyafetler bulabılıısn...bı arkadsım cerkezdı...oo cok guzel bı mevlut yapmıstı..guzel sıfon ucusan tulllerden olusan bı elbıse,oglunada çerkes kıyafetı dıkmıstı...cok hos olmustuu..kafkas sapkalrından da takımıstıı ogluusna...
ama ne yazıkkı kacıncı ugrasısım..fotolar yuklenmedıı,sitede sorun var sanırım.....gozunde canlanmlar olusmustur mutlaka..bı sorun olsursa cevaplarımm...
Çok teşekkür ederim benim için uzun uzun anlatmışsın foto da görmeyi çok isterdim ama sistem pasif bırakmış
kızlar ya oglumun elı yandı lavaboya gıdıcektım besıgınde durmuyo yerde durmuyo bende sonb care hedıye yurutec gelmıstı bes dakıka koyayım dedım lavobodan cıkana kadar dogalgaz sobasına en uzak koseye koydum ılk defa koydugum ıcın gıdemez dıye dusundum tam lavabodan cıktım bı cıglık koptum geldım kı nasıl aglıyo kıtlenmıs hemen yuzune ufledım kendıne geldı elını sobaya degdırmıs nasılda gıtmıs oraya ıkı parmagının üzerı kızardı cok degıl ama ıcım parcalandı yaa
Çok geçmiş olsun bizimki de düşmüştü koltuktan hem de bir anlık dışarı çıkmıştım insannın içi eziliyor gerçekten..Yapamaz dediğimiz şeyleri yapıyor bu minikler gerçekten işimiz çok zor çok dikkat etmek lazım artıkk..
Bi gunaydinda bizlerden :)
Dünkü günaydınına bugün karşılık veriyim şeker kız seni..Sana da günaydın..
Herkese günaydın güzel anneler..