Canım bunu söylediğin iyi oldu teşekkür ederim. 1-2 gün takip edeyim bakalım uyanış saatlerini. 19:00 da uyuyor benim oğlum ama gece uykusu değil. yarım saatlik şekerleme. Her gece 10 da altını değiştirip uyutuyorum ben anca o saatte uyursa gece uykusuna geçiyor
Damacanayla mı konuşuyorYeni panpa bulmuş kendine pabucumuz dama atıldı desene
bizde de uyku problemi başlayıca tracy hogg'un kitabını aldım onu okuyorum... orada diyor ki eğer her gece aynı saatte uyanırsa alışkanlıktır. ama farklı saatlerde kalkıyorsa demek ki doymuyordur gün içinde daha çok yedirmek gerekiyormuş. bir de 19.00-19.30 da uyutma taraftarı. uyuduklarında da 22.00-23.00 saatleri arasında uyandırmadan beslemek gerekiyormuş. bu saati de geçirmemek gerekli diyor kendileri
Günaydın kızlar akşam erkenden sızdım iyi ki uyumuşum İda hanım 5te dikti beni ayağa 10 dakika arayla 2 defa alt aldımSabahın kör karanlığında bir oyunlar, bir agular Babayı da uyandırdı ve sonra babayla cilveleşmeler...2-3 saat sonra tekrar uyudu da ben de uydum biraz.
Şimdi de mutfaktaki su damacanası ile konuşuyorBir muhabbet bir muhabbet sormayın gitsin
Ben de kitaptan yardım aldım arada saptigi olsada daha uzun uyuduğu bir gercek :)
Gece aynı kaderi yaşamısiz ama tek bir farkların gece onikiyi geçiyordu yattım
Biri Damacana sever biri ütü ne garip bebislerimiz var bizim :)
Bu kaynar suya oturtmayı ilk defa duyuyorum, hemen not alıyorum, ama kim bilir ne zaman yaparım bizde süt ürünleri alerjisi var. Haftaya doktoruna danışıp ufaktan bi denerim belki.Tabiki CNm :)
Şimdi sütü alıyoruz ben yarım kg aldım kaynattım sonra mayalıcağım kaba aldım bi havlu serdim üstüne oturttum yuvası iyice ısındı sonracığıma :) serçe parmağın ısıya dayanıcak kıvama gelince 2 tatlı kaşığı yoğurdu koydum bi kez karıştırıp kapağını kapattın üZerine bi Polar battaniye örttüm gece yatmadan 10:30 gibi bi tepsiye kaynar su koyup üzerine oturttum üzerini örtüm yine bu şekilde garanti tutuyor gece 1 de kalkıp üzerini açıp dolaba attım :) afiyetler olsun
Bende böyle bişey almayı düşünüyorum file artık taşımıyo bizi kırıldı bi kenarı hatta, ama şimdi bir aya oturacak zaten o zaman küvete rahat oturabilirmi onu da bilmiyorum, tecrübeli analaar napayım :) tek başıma yıkıyorum genelde zor oluyor.
Yoğurdu mayalarken sıcak suya oturtmak cok iyi fıkirmis . Bende öyle yapayım sagol . Bu arada ben haftaya başlayacağım icin acaba bu hafta uc kez yogurt mayalardan fena olmaz dimi asıl vereceğim yogurt tam ev yoğurdu oldun diye hem de denemiş olurum kendimi
Ben kitabını okumadım ama internetten araştırdığım kadarıyla EASY deneyeceğim bende.biz de bugün aşı olduk bugün başlayamam büyük ihtimal ama en kısa sürede başlayacağım... 8de uyuyordu biz de çok rahat ediyorduk ama 11 e kadar duruyo artık ama inadından uyku gözlerinden akıyo yoksa.... tek umudum tracy :)
Canım bence bunun içinde yıkamak küveten daha zor. çünkü gittikçe hareketlenecekler. Sen dur biraz daha şampuan alayım derken bi bakmışsın bebiş bunun üstünde yokBende böyle bişey almayı düşünüyorum file artık taşımıyo bizi kırıldı bi kenarı hatta, ama şimdi bir aya oturacak zaten o zaman küvete rahat oturabilirmi onu da bilmiyorum, tecrübeli analaar napayım :) tek başıma yıkıyorum genelde zor oluyor.
Bende böyle bişey almayı düşünüyorum file artık taşımıyo bizi kırıldı bi kenarı hatta, ama şimdi bir aya oturacak zaten o zaman küvete rahat oturabilirmi onu da bilmiyorum, tecrübeli analaar napayım :) tek başıma yıkıyorum genelde zor oluyor.
Saol kuzum şimdi çıkardım dolaptan uyanınca vericem ısınsın dedim heyecan doruktaBence sağlar canım doktoruna da sorup öyle bir uygulamaya geçebilirsin ama bir de şu yanı var sık sık emmesi demek sütünün de çoğalması demek hangisi daha doğru olur bilemedim.
Canım o doktordan doktora değişiyor. Biz 5 aylık olduk ve tadımlıklara başlıycaz asıl başlama zamanımız 6 aylık olunca. Şimdi benim de senin gibi sütüm yetiyor, su bile vermedim. Doktorumuz artık tattırmam gerektiğini söylediği için başlıycam. Sen de doktorun ne derse onu uygula bence. Arkadaşlar da söylemiş zaten ama ben de kocaman bir maşallahh diyorum ne güzel gelişmiş, büyümüş İnci kız. Topiğimizin 2. incisi :))
Köyden gelen sütten yapılmış yoğurdun tadına da doyum olmaz hani :)) Canım şöyle bi durum var inet sütünü az kaynatırsan içindeki bakteriler ölmüyor, çok kaynatırsan bakteri ile birlikte besin değeri de ciddi şekilde ölüyor. Bu yüzden cam şişede günlük sütten mayalanmış günlük yoğurt öneriyolar. Haa hepimiz pastorize olmayan inek yoğurdu ile büyüdük çok şey değişir mi bilmiyorum ama sütten daha çok kalsiyum almak için denemeye değer sanki :))
Ohh ellerine sağlık afiyet olsun canım. Ne güzel tarif etmişsin öyle ben de uygulıycam
Aynı manzara yalnız biz 2 saat daha erkenciyiz o saatte nasım bi enerji yarabbimGünaydın kızlar akşam erkenden sızdım iyi ki uyumuşum İda hanım 5te dikti beni ayağa 10 dakika arayla 2 defa alt aldımSabahın kör karanlığında bir oyunlar, bir agular Babayı da uyandırdı ve sonra babayla cilveleşmeler...2-3 saat sonra tekrar uyudu da ben de uydum biraz.
Şimdi de mutfaktaki su damacanası ile konuşuyorBir muhabbet bir muhabbet sormayın gitsin
Çok güzelmiş CNm bende ilk kez gördüm
Ile yarasında CNm inş yiyebilsinde kuZucum güzel haberler alırsın inşBu kaynar suya oturtmayı ilk defa duyuyorum, hemen not alıyorum, ama kim bilir ne zaman yaparım bizde süt ürünleri alerjisi var. Haftaya doktoruna danışıp ufaktan bi denerim belki.
Yap CNm garanti tutuyor benim bi gün tutmadı annemi aradım Napıyım diye böyle yapmamı söyledi Ogün bugün kurtarıcım olduYoğurdu mayalarken sıcak suya oturtmak cok iyi fıkirmis . Bende öyle yapayım sagol . Bu arada ben haftaya başlayacağım icin acaba bu hafta uc kez yogurt mayalardan fena olmaz dimi asıl vereceğim yogurt tam ev yoğurdu oldun diye hem de denemiş olurum kendimi
Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı
davett bekliyordummm 1 aydırrr. kimse bizii davettt etmiyorduu yenii yıl içinn... ben geçen yıl tüm aileyii bizde toplamıştımm ve kimsee bana yardım bile etmemiştii.. bu sene de ben bekliyrdumm kii kimsede çıt yokk..
neysekii bugünn aldıkk davetiii kayınımmlar çağırdıı. oraya gidiyoruzz. çoookkk piss kararlıyımm geçen yıl onların yaptığı gibi yemekten 10 dkka önce gidecemm,, ve hiçç bişeye karışmayacmm bebğimle ilgilenecemm hepp
Güzelmiş tek yıkıyorsan işe yarar biz babasıyla yıkıyoruz akşamları hemende uyutuyorumJane Fluid Banyo Otura 40522 - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Şöyle bişi var bi de banyo için
Ta hamile kalmadan öncesinde görmüştüm unutmuşum siz diyince tekrar hatırladım oturmaya başladıklarında rahat olur
Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı
Saol kuzum şimdi çıkardım dolaptan uyanınca vericem ısınsın dedim heyecan doruktafaydalı olsunda CNm inş
Aynı manzara yalnız biz 2 saat daha erkenciyiz o saatte nasım bi enerji yarabbimayy Allah muhabbetinizi arttırsın lokum yaa
Çok güzelmiş CNm bende ilk kez gördüm
Ile yarasında CNm inş yiyebilsinde kuZucum güzel haberler alırsın inş
Yap CNm garanti tutuyor benim bi gün tutmadı annemi aradım Napıyım diye böyle yapmamı söyledi Ogün bugün kurtarıcım oldu
Mis mis yesin inci tanem
File artık küçük gelmeye başladı haklisin ben de nasil olcak merak ediyorum ama sanırım ve hatırladığım kadarıyla oturmaya başlayınca kuvvetin icine oturtuyorsun ama bu arada daha güvenli bir aparat varsa neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?