2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ahha evet yaa su şişelerine karşı özel bir ilgisi var kızın Şimdi de damacanayı farketti

Ay bebek yıkamak için ne güzel bişey yapmışlar ben ilk kez görüyorum .

Ben de kitaptan yardım aldım arada saptigi olsada daha uzun uyuduğu bir gercek :)

Gece aynı kaderi yaşamısiz ama tek bir farkların gece onikiyi geçiyordu yattım

Biri Damacana sever biri ütü ne garip bebislerimiz var bizim :)

biz de bugün aşı olduk bugün başlayamam büyük ihtimal ama en kısa sürede başlayacağım... 8de uyuyordu biz de çok rahat ediyorduk ama 11 e kadar duruyo artık ama inadından uyku gözlerinden akıyo yoksa.... tek umudum tracy :)

Bu kaynar suya oturtmayı ilk defa duyuyorum, hemen not alıyorum, ama kim bilir ne zaman yaparım bizde süt ürünleri alerjisi var. Haftaya doktoruna danışıp ufaktan bi denerim belki.

Yoğurdu mayalarken sıcak suya oturtmak cok iyi fıkirmis . Bende öyle yapayım sagol . Bu arada ben haftaya başlayacağım icin acaba bu hafta uc kez yogurt mayalardan fena olmaz dimi asıl vereceğim yogurt tam ev yoğurdu oldun diye hem de denemiş olurum kendimi

Eki Görüntüle 913877
Bende böyle bişey almayı düşünüyorum file artık taşımıyo bizi kırıldı bi kenarı hatta, ama şimdi bir aya oturacak zaten o zaman küvete rahat oturabilirmi onu da bilmiyorum, tecrübeli analaar napayım :) tek başıma yıkıyorum genelde zor oluyor.

Eklentiler

• $image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 48

Ben de yarın mayalıycam bakalım. Alcam tası elime tek tek kapı çalıcam illa biri ev yoğurdu yapıyodur. Biraz mayalık veriversinler ne demişler komşu komşunun mayasına muhtaç

Ben kitabını okumadım ama internetten araştırdığım kadarıyla EASY deneyeceğim bende.
İki gündür uyku saati beslenme saati uyku süresi vs. not alıyorum. Bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya :)

Canım bence bunun içinde yıkamak küveten daha zor. çünkü gittikçe hareketlenecekler. Sen dur biraz daha şampuan alayım derken bi bakmışsın bebiş bunun üstünde yok Küvet daha güvenli bence oturmaya başlayınca içine birkaç plastik oyuncak atınca oyalanır belki onlarla

Canım tek başına yıkıyosan al bence. Ben bişey itiraf edeyim mi 20 günlükten beri kızımın herşeyini yapıyorum ama hala yıkayamamıyorum. Eşim yıkıyo ben de su döküyorumHerşeyini yapabilirken neden banyo konusunda bu kadar cesaretsizim bilmiyorum

Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı

File artık küçük gelmeye başladı haklisin ben de nasil olcak merak ediyorum ama sanırım ve hatırladığım kadarıyla oturmaya başlayınca kuvvetin icine oturtuyorsun ama bu arada daha güvenli bir aparat varsa neden olmasın

Saol kuzum şimdi çıkardım dolaptan uyanınca vericem ısınsın dedim heyecan dorukta faydalı olsunda CNm inş
Aynı manzara yalnız biz 2 saat daha erkenciyiz o saatte nasım bi enerji yarabbim ayy Allah muhabbetinizi arttırsın lokum yaa

Eki Görüntüle 913877
Çok güzelmiş CNm bende ilk kez gördüm
Bu kaynar suya oturtmayı ilk defa duyuyorum, hemen not alıyorum, ama kim bilir ne zaman yaparım bizde süt ürünleri alerjisi var. Haftaya doktoruna danışıp ufaktan bi denerim belki.
Ile yarasında CNm inş yiyebilsinde kuZucum güzel haberler alırsın inş
Yap CNm garanti tutuyor benim bi gün tutmadı annemi aradım Napıyım diye böyle yapmamı söyledi Ogün bugün kurtarıcım oldu
Mis mis yesin inci tanem

Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı

davett bekliyordummm 1 aydırrr. kimse bizii davettt etmiyorduu yenii yıl içinn... ben geçen yıl tüm aileyii bizde toplamıştımm ve kimsee bana yardım bile etmemiştii.. bu sene de ben bekliyrdumm kii kimsede çıt yokk..

neysekii bugünn aldıkk davetiii kayınımmlar çağırdıı. oraya gidiyoruzz. çoookkk piss kararlıyımm geçen yıl onların yaptığı gibi yemekten 10 dkka önce gidecemm,, ve hiçç bişeye karışmayacmm bebğimle ilgilenecemm hepp

yılbaşına intikam alarak giriyosun yani ahahahayyyy

Güzelmiş tek yıkıyorsan işe yarar biz babasıyla yıkıyoruz akşamları hemende uyutuyorum

Evet CNm 2013 çok güzeldi ne duygular yaşadıkannelik :)
Umarım 2014 çok çok daha iiolur hepimiz için ülke için huzurlu barış dolu sağlıklı mutlu bi yıl bi ömür olsun
Bu yıl plan yok evdeyiz tek fark ve güzel olan kızımızla birlikte yeni bir yıla girmek ilk yeniyılı evde 3 kişilik ailesiyle mutlu umutlu devam edicez :) sizde varmı plan CNm

Ay çok heyecanlı İlk tepkisini fotoğaflarla bekliyoruz canım ona göre

yüzdürerek yıkamayı denediniz mi? biz de filede zorlanıyorduk iyice ağırlaştı artık... yüzdürerek yıkadık en son çok daha kolay geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…