Ay çok heyecanlıİlk tepkisini fotoğaflarla bekliyoruz canım ona göre
Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı
Ay çok heyecanlıİlk tepkisini fotoğaflarla bekliyoruz canım ona göre
yüzdürerek yıkamayı denediniz mi? biz de filede zorlanıyorduk iyice ağırlaştı artık... yüzdürerek yıkadık en son çok daha kolay geldi bana :)
Güzelmiş tek yıkıyorsan işe yarar biz babasıyla yıkıyoruz akşamları hemende uyutuyorum
Evet CNm 2013 çok güzeldi ne duygular yaşadıkannelik :)
Umarım 2014 çok çok daha iiolur hepimiz için ülke için huzurlu barış dolu sağlıklı mutlu bi yıl bi ömür olsun
Bu yıl plan yok evdeyiz tek fark ve güzel olan kızımızla birlikte yeni bir yıla girmek ilk yeniyılı evde 3 kişilik ailesiyle mutlu umutlu devam edicez :) sizde varmı plan CNm
Bİzde ilk kez uc kişilik gercek bir aile olmamız nedeniyle evde yalnız geçireceğiz ilk kez. Aslında bu kararı gecen yilbasi vermiştik daha yani midem bulanırken :)
Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı
BBende evde christmas party veriyorumchristmas party yanız dikkatinizi çekerim
Ins cekebikirsem kocis Evde olsa ii olurdu :)Hatta bir de kameraya cek annesi ani olsun duruşa
Arada yapıyoruz Canim biraz korkuyor inci çırpınıyor :)
BBende evde christmas party veriyorumchristmas party yalnız dikkatinizi çekerim
Biz de 4 kişilik ailemizle girmeyi planlıyoruz şimdilik canım. Bir değişiklik olur mu bilmem :))
Ama Badem4 kişi oluyosunuz minik tospiriği unutma annesi
Peki bu yoğurtları nerede mayalamak daha saglikli ve nerde mayalardan daha iyi tutar cam kavonoz mü sadece ?? Ablam bardakta yapardı ama onun ağzı acik oluyor .celikte mayalayip kavanoza mı almak gerekiyor
Benimde var böyle kapaklı cam kaplarım bende onda mayalayacağım ama biz sıcak suya oturtmayalımCanım ben tiii ne zaman reçel koymak için cam kaplar almıştım silikon kapakları var onlarda mayalamayı düşünüyorum İdaya:))
Eki Görüntüle 913951 Eki Görüntüle 913952
Canım ben tiii ne zaman reçel koymak için cam kaplar almıştım silikon kapakları var onlarda mayalamayı düşünüyorum İdaya:))
CNm Ben Tupperware Saklama kaplari varya India mayaladim AMA arastaninkiler cok mantikli bende de var bunlardan ilerde Hele tam bi porsiyonPeki bu yoğurtları nerede mayalamak daha saglikli ve nerde mayalardan daha iyi tutar cam kavonoz mü sadece ?? Ablam bardakta yapardı ama onun ağzı acik oluyor .celikte mayalayip kavanoza mı almak gerekiyor
Canım ben tiii ne zaman reçel koymak için cam kaplar almıştım silikon kapakları var onlarda mayalamayı düşünüyorum İdaya:))
Benimde var böyle kapaklı cam kaplarım bende onda mayalayacağım ama biz sıcak suya oturtmayalım
Ay çatlar di miBiz de kaloriferin üstüne koyabiliriz ? Nasıl fikir
Bunlar guZelmis bende de cam kaplar var ama kapakları plastik bence cok iyi birşey olduğunu sanmıyorum kapağı silikon daha saglikli olur dimi dur ben de sipariş vereyim
CNm Ben Tupperware Saklama kaplari varya India mayaladim AMA arastaninkiler cok mantikli bende de var bunlardan ilerde Hele tam bi porsiyon
Harikasin Kuzum cok ii dusundun 😘
Kızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba
Eki Görüntüle 914013
Ahahaha deliii yakala kuzummmKızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba
Eki Görüntüle 914013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?