2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı

Bİzde ilk kez uc kişilik gercek bir aile olmamız nedeniyle evde yalnız geçireceğiz ilk kez. Aslında bu kararı gecen yilbasi vermiştik daha yani midem bulanırken :)

Ay çok heyecanlı İlk tepkisini fotoğaflarla bekliyoruz canım ona göre

Hatta bir de kameraya cek annesi ani olsun duruşa

yüzdürerek yıkamayı denediniz mi? biz de filede zorlanıyorduk iyice ağırlaştı artık... yüzdürerek yıkadık en son çok daha kolay geldi bana :)

Arada yapıyoruz Canim biraz korkuyor inci çırpınıyor :)

Biz de 4 kişilik ailemizle girmeyi planlıyoruz şimdilik canım. Bir değişiklik olur mu bilmem :))

Bİzde ilk kez uc kişilik gercek bir aile olmamız nedeniyle evde yalnız geçireceğiz ilk kez. Aslında bu kararı gecen yilbasi vermiştik daha yani midem bulanırken :)

Ama Badem 4 kişi oluyosunuz minik tospiriği unutma annesi

Kızlar şaka maka koca 1 yılı devirdik be. Yarın yılın son günü. Bebişlerle ilk yıla girmek için planınız var mı

BBende evde christmas party veriyorum christmas party yalnız dikkatinizi çekerim

Son düzenleme:
Hatta bir de kameraya cek annesi ani olsun duruşa

Arada yapıyoruz Canim biraz korkuyor inci çırpınıyor :)
Ins cekebikirsem kocis Evde olsa ii olurdu :)
BBende evde christmas party veriyorum christmas party yalnız dikkatinizi çekerim

AhahahaAyy dünüş senin christmasını yerimin kopardın beni çok yaşa emiii

Peki bu yoğurtları nerede mayalamak daha saglikli ve nerde mayalardan daha iyi tutar cam kavonoz mü sadece ?? Ablam bardakta yapardı ama onun ağzı acik oluyor .celikte mayalayip kavanoza mı almak gerekiyor

Biz de 4 kişilik ailemizle girmeyi planlıyoruz şimdilik canım. Bir değişiklik olur mu bilmem :))

Ama Badem 4 kişi oluyosunuz minik tospiriği unutma annesi

Aaa Allah beni tas etsin nasil unuttum ben bademimi ustelikte bu yıla inci ile bademin maceraları damgasını vuracakken :)

Az once inci bademi ısırmaya çalışıyordu halbuki :))

Peki bu yoğurtları nerede mayalamak daha saglikli ve nerde mayalardan daha iyi tutar cam kavonoz mü sadece ?? Ablam bardakta yapardı ama onun ağzı acik oluyor .celikte mayalayip kavanoza mı almak gerekiyor

Canım ben tiii ne zaman reçel koymak için cam kaplar almıştım silikon kapakları var onlarda mayalamayı düşünüyorum İdaya:))

Son düzenleme:
CNm Ben Tupperware Saklama kaplari varya India mayaladim AMA arastaninkiler cok mantikli bende de var bunlardan ilerde Hele tam bi porsiyon
Canım ben tiii ne zaman reçel koymak için cam kaplar almıştım silikon kapakları var onlarda mayalamayı düşünüyorum İdaya:))

Eki Görüntüle 913951 Eki Görüntüle 913952

Harikasin Kuzum cok ii dusundun 😘

Bunlar guZelmis bende de cam kaplar var ama kapakları plastik bence cok iyi birşey olduğunu sanmıyorum kapağı silikon daha saglikli olur dimi dur ben de sipariş vereyim

Bulabilirsen al canım ama bulamazsan da plasitk bölgeye streç film geçirerek yoğurt değmeyecek şekilde mayalayabilirsin zaten 1 çay bardağı kadar olacağı için değmez bence

Son düzenleme:
CNm Ben Tupperware Saklama kaplari varya India mayaladim AMA arastaninkiler cok mantikli bende de var bunlardan ilerde Hele tam bi porsiyon

Harikasin Kuzum cok ii dusundun 😘

Oh ne güzel birer porsiyon mayalarsın işte muhtemelen herkesin evinde vardır zaten :))

Kızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…