Ahahaha deliii yakala kuzummmKızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba
Eki Görüntüle 914013
yakala arastacım küçük olanı da bana kargola onu da ben besleyiimKızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba
Eki Görüntüle 914013
Puhahaha koş arasta koş :)
Ahahaha deliii yakala kuzummmBen Sagdan sen soldan
Günaydın kızlar! Ben de çok uykusuzum, sadece 4 saat uyudum. Cücü aynı senin kız gibi benim oğlanda 6 dan sonra uyumadı. Ikındı ıkındı bir türlü yapamadı kakasını. Öğlen yaptı, şimdi uyuyor. Aslında benim de uyumam gerekiyor, dilerim kalkmaz hemen. O da kötü oluyor çünkü, tam dalıyorsun, yat, kalk, sinirlerim bozuluyor çok. Canım sıkkın, hava da çok kötü... Ruh halimi yansıtan bir duvar yazısı paylaşayım sizlerle:))
Eki Görüntüle 914025
Günaydın kızlar! Ben de çok uykusuzum, sadece 4 saat uyudum. Cücü aynı senin kız gibi benim oğlanda 6 dan sonra uyumadı. Ikındı ıkındı bir türlü yapamadı kakasını. Öğlen yaptı, şimdi uyuyor. Aslında benim de uyumam gerekiyor, dilerim kalkmaz hemen. O da kötü oluyor çünkü, tam dalıyorsun, yat, kalk, sinirlerim bozuluyor çok. Canım sıkkın, hava da çok kötü... Ruh halimi yansıtan bir duvar yazısı paylaşayım sizlerle:))
Eki Görüntüle 914025
Eki Görüntüle 914025
Eki Görüntüle 914025
Kızlar an itibariyle bizim evin karşısında 2 keçi otluyor yakalayıp sağsam mı acaba
Eki Görüntüle 914013
arasta hayırlı olsun topicimizz :) ii olmşşş hem beslenme konusunda telaşlarımız wardı gideririzz burda hemde sohbet muhabbet
yılbaşına intikam alarak giriyosun yani ahahahayyyy
arasta hayırlı olsun topicimizz :) ii olmşşş hem beslenme konusunda telaşlarımız wardı gideririzz burda hemde sohbet muhabbet
gel gel gel keçicikk gel gel acımycakkhahaha :) bu annelik bize her şeyi yaptırır kuzum yakala sen onları :) keçi sütü bu kız boru mu
hehe aynenn canımm.. geçen sene o bulantılar içindee o kadar hizmett ettim... bi yardımm etmedii elticiğimm.. bakalımm bende onun yaptığını yapabilecek miymm. anamm ben daynanmam kii.
hayırr hayırr dayanacağımmm.. hizmet etsinnler banaa. bir de ben bakayımm tadınaa :))
hehe aynenn canımm.. geçen sene o bulantılar içindee o kadar hizmett ettim... bi yardımm etmedii elticiğimm.. bakalımm bende onun yaptığını yapabilecek miymm. anamm ben daynanmam kii.
hayırr hayırr dayanacağımmm.. hizmet etsinnler banaa. bir de ben bakayımm tadınaa :))
bazen banada oluyor heracım balkodan atlama atağı
hayırdır senin canın neden sıkkın ?
Ay kıyamam ben sana atlama kız biz varız her türlü can sıkıntısına iyi gelirizUykusuzluk hepimizin ortak sorunu napalım yapıcaz kahveleri oturucaz aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?