2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Fiş fiş kayıkçı oynayın sirt kasları gelişsin dedi , Oyuncağını tutup atması arkasından bakması gerekiyormuş su an aklıma gelenler :)

Evet Canim cok şükür derine de kocaman aferin ve sevgiler

Yemek yerken dik konumda olması hem yutması saglıgı acısından hem de daha sonra yemek Yeme alışkanlığı acısından gerekliymis.

Kızlar bugun ebebek te mama sandalyesi baktık polly gercekten sağlam ve guzel ancak pahalı geldi bir marka buldum cok benzer özellikli kirmizi elma desenli 230 tl markası joie mımzy ona da bir göz atın derim

Son düzenleme:

Ben extra pufidik dolgu yuzunden uyuyakalabilir diye anladim ama bu sandalyedede yumusak kilifi onada dikkat etmistim cunku bazi modeller gercekten sert.evet altta bi sepet var.diklestirdigimde tepsiye dogru gidiyor hooop one dusuyor :))) İnsallah sever ve aldiginiz icinize siner.

Canim o da güzel ama fiyati biraz fazla eksikleri bitmiyor. Araba koltugu alacagiz esim ona daha fazla para ayirdi. Emniyet sonucta diyor.

Olabilir canim. Sepet pek ise yaramiyor öyleyse ikisinin ozellikleri ayni sayilir. :)) kociste gelsin bakip alalim..

Canım ben birşey sorcam bebişin kaç aylık ?

Oh ne guzel kisa tatiller hep cok daha guzel gecer . iyi eğlenceler ya da iyi dinlenmeler :))

Kesinlikle cok haklı . Bizde alacağız oto koltuğu hatta en ucuzu kraftin vardı 400 lira o da . 1200 tl ye kadar model model vardı .

Arkadaslar kuzenimin bebeği oldu 40 gunluk bagirsak enfeksiyonu olmuş dün yogun bakımda kaldı bugun eve çıktı ancak cocuk hic durmadan kusuyormuş ilaci bile kusuyor kabul etmiyormuş . Simdi bizim hastanenin aciline yönlendirdik oraya gidiyorlar . Enfeksiyon geçiren varmiydi aranızda bu kadar kusma yapar mı cocuk baya kötüymüş korktuk ya

Off kıyamam ya bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok canım...herkesler de geZmeler de sanırm.çok çok geçmiş olsun...kuzenim bebek hemşiresi ona ulaşabilirsem sorar buraya yazarım

Off kıyamam ya bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok canım...herkesler de geZmeler de sanırm.çok çok geçmiş olsun...kuzenim bebek hemşiresi ona ulaşabilirsem sorar buraya yazarım

SAğol tatlım evet cts gecesi kimse yok tabi . Hastaneye gidiyorlar simdi bakalım ne diyecek doktorlar .

Canım biraz geç gördüm bu nedenle geç yazıyorum. Kuzeninin bebeği için çok üzüldüm. Benim kızım 13 aylıkken rota virüs geçirmişti. Herşeyi kustu, herşeyi, su bile içemiyordu ve yüksek ateşi vardı, 40 derece civarında. Tedavisi kaybedilen suyu yerine koymak, hastaneye yatış, serum ve sanırım içine kusmayı önleyici ilaç ve ishali ( sonradan ishal ortaya çıkıyor) önleyici reflör verdiler. Bebiş çok küçükmüş. Hastaneden iyileşmeden neden çıkardılar acaba?? Özel hastaneye yatış sadece iki gece için bile çok maddi külfet getiriyor. Şimdi olsa üniversite hastanesine ve eğitim ve araş. hastanesine götürürdüm. Evet ilacı bile kusabilir. Benim kızım geçen yıl benzer bir bağırsak enfeksiyonu geçirdi, verilen antibiyotiği kusuyordu ve düşün 5 yaşındaydı. Korkmakta haklısınız, çok geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah küçüğüm...

Kızlar geçen alışveriş merkezinde Kanz da bir şey bakıyordum, mama sandalyeleri indirimdeydi. Dikkatli bakmadım, bende büyük kızdan kalan var diye. Siz konuşurken aklıma geldi. İnternet sitesine baktım, orda da var. İsterseniz bir bakın.

çok geçmiş olsun cnm, Allah şifasını versin. mertde idrar enf geçirmişti 15 günlükken 1 hafta hast yattık fakat bir belirti vermedi tesadüf yeni doğan tetkikleri yapılırken çıktı ortaya çok şükür. sebebi böbreğindeki doğuştan olan idrar kaçağıymış araltırıldı behçet uz çocuk hastanesinde şu anda takip ediliyor kontrollerimiz var sürekli. inş geçecek ve kapanacak inanıyorum. inş sizin bebişinkide hafif bir durumdur ve geçicidir Rabbim nerde varsa şifasını versin çok geçmiş olsun. direkt üniv yada araştırma hast tedavi görmeli. özelde yattık biz antibiyotik tedavimiz bitince onlar sevk etti bizi araştırılması gerekiyor diye. bol sağlıklı günler ailelerimizin olsun. Günaydın.

günaydınn we tünaydın herkesee

neler yapıosunus okudum biras..parmeye geçmş olsun minikm geçmş olsunn

mama sandalyesi ne alsam bende karar weremedm...ama tekerlekli olması ii sanırım...

bizde durumlar aynı...ek gıda günde bi kere weriyorum ben ewdeyken annesütünü bolbol alsın die...

Bunları duyunca iyi ki yaptirmisiz rota aşısını zaten doktor önermiyorum kesinlikle yapmalıyız demişti cok haklıymış . Benim hastanede ki acil cocuk doktoru da eve yollamis gece cok kotu olsa gondermezdi diye düşünüyorum .

Âmin Canim insallah en kisa sürede iyileşir dua edicem yığenimin adası Mert icin ve kesinlikle haklisin en iyisi araştırma ya da unı . Hastaneleri

Teşekkürler tatlım valla ama sorun oldu su mama sandalyesi hepimize :)

kıyamam ya cok gecmıs olsun benım kız kardesım gecırmıstı bagırsak enfeksıyonu ama o o kadar kucuk degıldı ılk okula gıdıyordu o bıle yatmıstı bır hafta el kadar bebek nasıl dayansın uff bebekler soz konusu olunca cok üzülüyorum ya allah acıl sıfa versın cnm

Cnm cok gecmis olsun...iyiki rota asisi yptirmisiz diyorum bnde

Sagolun kızlar . Valla öyle Angy bebekler soz konusu olunca hic birşey daha az önemli ya da ihmal edilebilir değilmiş bunu anladım

Selam kızlar gezmeklerde misiz Ben dün gezdim hava güzel olduğu için çarşıya, kordona çıktık çok iyi geldi. Bugün pertim yalnız, nasıl gezdiysem artık Hergün evde olunca dışarı çıktığımda kendimi kaybediyorum Harika kış indirimleri vardı önümüzdeki kış için bişeyler alıp atmak lazım kenara :))

Parmişim geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir. Bizi haberdar et mutlaka, ayrıca geçen gün bizi habersiz bırakıp korkuttuğun için kızgınım sana ama hafifletici sebeplerin olduğu için şimdilik bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…