günaydınn we tünaydın herkesee
neler yapıosunus okudum biras..parmeye geçmş olsun minikm geçmş olsunn
mama sandalyesi ne alsam bende karar weremedm...ama tekerlekli olması ii sanırım...
bizde durumlar aynı...ek gıda günde bi kere weriyorum ben ewdeyken annesütünü bolbol alsın die...
benim kociş de izin almış yarına,çeşmeye gideceğiz akşam...ben de onunla avutuyorum kendimi, valiz falan hazırlamaca :)bir gün kalacak olsak da 2 valiz yaptık :) Alptuğ sağolsun :) olsun evde piteklemekten iyidir gidin gidin:)
Ayşecim naber çikocuk nasıl
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir ins.
Ara ara baktim ama yazmaya firsat bulamadim baya yogun gecti haftam.
Hatirladiklarim
Parmecim cok gecmis olsun Rabbim dermansiz dert vermesin ins.biran once duzelir kuzenin bebegi ve baban.
Paylastigin bilgiler icin tesek.cok iyi oldu.
Minkm bebisinin eli yanmis buyuk gecmic olsun icim yandi resmenonlara birsey olmasin ya bize gelsin onlara kiyamam.
Arastacim siparis vermissiniz sand.darisi basimizaBu haftasonu barisa kont.goturdugumuzde bir magaza var oraya bakicaz begenmezsek int.siparis veririz.
Gecen hafta bahsetmistim bir arkb.kanser diye sarilik olmustu.Onu ziyarete gittik kapidan gecmis olsun diyip iceri gectik zaten yanina kimse girmiyormus bosa vesvese etmisim.Siroza cevirmis dr.2 ay sure vermis( ne kotu ya eltim cok kotu durumda annesi (
Kizlar 6. Ay asilarini yaptiran varmi?
Kac igne vuruluyor korku sardi beni simdiden cok aglayacak(
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir ins.
Hatirladiklarim
Parmecim cok gecmis olsun Rabbim dermansiz dert vermesin ins.biran once duzelir kuzenin bebegi ve baban.
Minkm bebisinin eli yanmis buyuk gecmic olsun icim yandi resmenonlara birsey olmasin ya bize gelsin onlara kiyamam.
Arastacim siparis vermissiniz sand.darisi basimizaBu haftasonu barisa kont.goturdugumuzde bir magaza var oraya bakicaz begenmezsek int.siparis veririz.
Gecen hafta bahsetmistim bir arkb.kanser diye sarilik olmustu.Onu ziyarete gittik kapidan gecmis olsun diyip iceri gectik zaten yanina kimse girmiyormus bosa vesvese etmisim.Siroza cevirmis dr.2 ay sure vermis( ne kotu ya eltim cok kotu durumda annesi (
Bizim de ek gıdadan sonra kaka sıklığımız arttı ve de baya kokulu olmaya basşladı:)
Parmecim İnci kızımızı doktora götürmüşsün yediğin bişey dokunmuş demek ki canım geçmiş olsun babana da acil şifa diliyorum canım..
Çok teşekkür ederim benim için uzun uzun anlatmışsın foto da görmeyi çok isterdim ama sistem pasif bırakmış(Top tülleri anlayamadım canım bu uzun tüllerden mi bahsettin ben o şekilde süslücem kapıyı..Ben de köpük tabak kullanıcaktm,üstüne etiket iyi fikirmiş..Bir de tulumba tatlısını neye koyayaım diye düşünüyordum muffin alym ben de bari.Oğluma papyon ,gömlek pantolan bakıcam bugün bakalım..çok teşekkür ederim tekrar çok makbule geçti...
Çok geçmiş olsun bizimki de düşmüştü koltuktan hem de bir anlık dışarı çıkmıştım insannın içi eziliyor gerçekten..Yapamaz dediğimiz şeyleri yapıyor bu minikler gerçekten işimiz çok zor çok dikkat etmek lazım artıkk..
Dünkü günaydınına bugün karşılık veriyim şeker kız seni..Sana da günaydın..
Herkese günaydın güzel anneler..
Gunaydin kizlar dun fazla okuyamadim. Misafirim vardi. Artik yalniz degiliz dogurmak uzere olan arkadasim oldu. Esimin uzaktan akrabalari buraya tasindilar. Sayfalara bakayim neler olmus.. :))
Gecmis olsun canim ya bu bücürük lerin ne zaman ne yapacaklari belli olmuyor.
Doktorun bize verdigi listede 8.aydan itibaren balik vermeye baslayin diyor. Yani daha erken gibi. Once annesi sebzeleri bir tatsin bakalim sira baliga gelir. :)))
Bebisler döner olmuş. Donmeyen kalmadi galiba. Bizim kiz ayak parmaklarini yemeye basladi. Uzanamiyordu . Simdi tutup cektimi agzinda corap durmuyor ayaginda. Işin tuhaf yani uykusundada yapmaya calisiyor. :))
bu 6, ay asıları benıde cok korkutuyor arkadaslarımın bebeklerı oldu ıkı uc gun huzursuzdu yavruccuklar bıra agırmıs sanırım ama gereklı uc bacakdan bırde agızdan damla olarakmıs cnmNasilsiniz kizlar herkes iyidir ins.
Hatirladiklarim
İyiyim canım arkadaşlardayız 2dk girip bi bakayım dedimçeşmede hava çok güzel çikocuk mutlu ben mutlu babamız bizden mutlu umarım burda ki herkes de mutludur çok iyi geldi bize de ama senin gibi benim de pertim çıktı eee bünye alışık değil tabi
Uykusuz ve basagrisiyla basladigim yeni gun cok guzel gecer ins.
Sagolun kizlar demek 3 asi 1 agizdan off( gerci simdiye kadar yapilan asilarin hicbiri ates yapmadi bizde.
Agizdan olan rotanin 2.dozu ise onu 5. Ayda yaptirmistik.
Günaydın kızlar bu sabah 6.30 da uyandık günün doğuşunu gördükİdoş bi uyusa kahve keyfi yapıp işlere koyulucam. Hafta sonu savaş alanına dönüyor ev zahar
Günaydın kızlar bu sabah 6.30 da uyandık günün doğuşunu gördükİdoş bi uyusa kahve keyfi yapıp işlere koyulucam. Hafta sonu savaş alanına dönüyor ev zahar
parme çok geçmiş olsun tatlım acil şifa diliyorum babana ...
bu veled den çekeceğim var şimdi ona Nursery rhymes açtım illa görüntüyüde izleyecek açıyırum susuyor kapatınca acayip sinirli sinirli yırtınıyor :)
parme çok geçmiş olsun tatlım acil şifa diliyorum babana ...
bu veled den çekeceğim var şimdi ona Nursery rhymes açtım illa görüntüyüde izleyecek açıyırum susuyor kapatınca acayip sinirli sinirli yırtınıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?