2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Baby2go ısmarladık bu hafta gelecek dedi adam bekliyoruz bakalım biz de canım.

Canım senin adına çok sevindim ah ne iyi olur kafa dinlersin iyi tatiller tatlımm

selam kızlar herkesler gezmede galiba :))
bizde yeni geldik iki gündür geziyoruz valla iyi geldi açıkcası

parmecim çok geçmiş olsun kızına da babana da

Nasilsiniz kizlar herkes iyidir ins.
Ara ara baktim ama yazmaya firsat bulamadim baya yogun gecti haftam.

Hatirladiklarim
Parmecim cok gecmis olsun Rabbim dermansiz dert vermesin ins.biran once duzelir kuzenin bebegi ve baban.
Paylastigin bilgiler icin tesek.cok iyi oldu.

Minkm bebisinin eli yanmis buyuk gecmic olsun icim yandi resmen onlara birsey olmasin ya bize gelsin onlara kiyamam.

Arastacim siparis vermissiniz sand.darisi basimiza Bu haftasonu barisa kont.goturdugumuzde bir magaza var oraya bakicaz begenmezsek int.siparis veririz.

Gecen hafta bahsetmistim bir arkb.kanser diye sarilik olmustu.Onu ziyarete gittik kapidan gecmis olsun diyip iceri gectik zaten yanina kimse girmiyormus bosa vesvese etmisim.Siroza cevirmis dr.2 ay sure vermis( ne kotu ya eltim cok kotu durumda annesi(

Kizlar 6. Ay asilarini yaptiran varmi?
Kac igne vuruluyor korku sardi beni simdiden cok aglayacak(

Son düzenleme:

merhabalar, henüz aşı olmadık biz ama ebemiz 4 aşı dedi 1 i ağızdan damla demişti

sagolun kızlar gecmı olsun dıleklerınız ıcın sımdı ıyıyız

bu 6, ay asıları benıde cok korkutuyor arkadaslarımın bebeklerı oldu ıkı uc gun huzursuzdu yavruccuklar bıra agırmıs sanırım ama gereklı uc bacakdan bırde agızdan damla olarakmıs cnm

naber kızlar iyi geceler dileyim dedim yatmadan önce size yarın sabah 5.ay kontrolümüz var. bakalım ne durumdayız bu sefer not aldım soracaklarımı. zira hep unutuyorum çıktıktan sonra aaa şunu da soracaktım bak görüyo musuunn moduna giriyorum doktoru da bu ay değiştirdik. hiç bilmiyorum nasıl bir doktor olduğunu karambole gidiyoruz ama diğeri aşırı soğuktu en azından ondan daha kötü olamaz diye düşünüyorum :26: bakalım yarın görcez memnun kalacak mıyızz yoksa yeni doktor mu arycaz yine kendimize

Parmecim merhaba, babana çok geçmiş olsun demek istedim..
Senin nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..
Ben sene 1 ay içinde aniden babamı akciğer kanserinden kaybettiğim için "baba" denilince benim için akan sular duruyor..
O yüzden sana bir şey yazmadan geçemedim..Neyse ki baban dikkat ettiği sürece sorun olmayacak inşallah gönlünüzü ferah tutun..Hayatta her zaman beterin beteri var..

Geçmiş olsun diyorum tekrar..
İnci'miz de her zaman çok sağlıklı ve keyifli olsun inşallah<3

Mutlu olmanıza sevindim canım :) tatiller güzel ama yorucu oluyor cidden. Süre az olunca insan napacağını şaşırıyor. Neyse evde bol bol dinlenirsin

Uykusuz ve basagrisiyla basladigim yeni gun cok guzel gecer ins.

Sagolun kizlar demek 3 asi 1 agizdan off ( gerci simdiye kadar yapilan asilarin hicbiri ates yapmadi bizde.
Agizdan olan rotanin 2.dozu ise onu 5. Ayda yaptirmistik.

Günaydın kızlar bu sabah 6.30 da uyandık günün doğuşunu gördük İdoş bi uyusa kahve keyfi yapıp işlere koyulucam. Hafta sonu savaş alanına dönüyor ev zahar

parme çok geçmiş olsun tatlım acil şifa diliyorum babana ...

bu veled den çekeceğim var şimdi ona Nursery rhymes açtım illa görüntüyüde izleyecek açıyırum susuyor kapatınca acayip sinirli sinirli yırtınıyor :)

Uykusuz ve basagrisiyla basladigim yeni gun cok guzel gecer ins.

Sagolun kizlar demek 3 asi 1 agizdan off ( gerci simdiye kadar yapilan asilarin hicbiri ates yapmadi bizde.
Agizdan olan rotanin 2.dozu ise onu 5. Ayda yaptirmistik.

Günaydın kızlar bu sabah 6.30 da uyandık günün doğuşunu gördük İdoş bi uyusa kahve keyfi yapıp işlere koyulucam. Hafta sonu savaş alanına dönüyor ev zahar

dün bütün gün benimde başım ağrıdı halbuki dışarı çıkıp yürüdüm epey .. uykusuzlar umarım iyi bir gün geçirirsiniz..

Günaydın canım sana da...bizim yorgun sacaşçı da 9da uyandı ama yarım saattir tekrar uyumaya çalışıyo eeee temiz hava çarptı çocuğu tabi...bizim ev de aldı başını gidiyor, benim de bi el atmam lazım...

Offf hepimizin çok çekeceği var canım çok fenalar...bizim ki de istediği bişeyi yapma basıyo çığlığı inat keçi

Günaydın canım İlker Ali öyle bir şarkıyla yetinemez annesi illa videoyu da görecek sen kimi kandırdığını sanıyosun onda kanacak göz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…