2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Offf hepimizin çok çekeceği var canım çok fenalar...bizim ki de istediği bişeyi yapma basıyo çığlığı inat keçi

Insanın çalışmadığı halde Pazartesi sendromuna girmesi ne fena yaa erkek evde olunca bütün ev dağılıyo nedense her Pazartesi aynı çile

Günaydın canım İlker Ali öyle bir şarkıyla yetinemez annesi illa videoyu da görecek sen kimi kandırdığını sanıyosun onda kanacak göz var mı

ayy bi görsen arasta yaa size yazarken kucağıma aldım onuda baktım durmuyo açtım şarkıyı o renkli renkli şeyleri görününce dururmu size yazıcam sayfayı kapadığım anda ağlıyor komedi kız bunlar

Dün akşamda prima kutusunun üzerindeki bebek resmini gördü nerdeyse bebeği karşısına alıp muhabbet edecekti başladı konuşmaya onunla

Offf hepimizin çok çekeceği var canım çok fenalar...bizim ki de istediği bişeyi yapma basıyo çığlığı inat keçi

oyy bakalım daha neler görecez
senin çikon nasıl :)

muck muck

selam kızlar herkesler gezmede galiba :))
bizde yeni geldik iki gündür geziyoruz valla iyi geldi açıkcası

parmecim çok geçmiş olsun kızına da babana da

sagol canim benim

of canim ya basin sagolsun kslan omru yavrunun olsun insallah ,
Hep sukur ettim zaten iyi dileklerin icin cok tesejkur ederim .meger insanin babasi nasil kiymetliymis babaciginin mekani cennet olsun

Anamm ida da pampası da çok tatlı yerler bu idoşu,kuzum benim iyi korkmamış pampadan

Sağol canım korkmadı onu dişlemeye çalıştı abimiz korktu biraz havladı filan ahaha Bu arada yamuk koymuşum düzelttim

Tesekkur ederin arkadaslar

Insanın çalışmadığı halde Pazartesi sendromuna girmesi ne fena yaa erkek evde olunca bütün ev dağılıyo nedense her Pazartesi aynı çile

Haha pzt sendromu bu herkese yapisacak :)
)

Günaydınnlarr parmecim çookk geçmiş olsun babanın çok dikkat etmesi lazım sigara faln içmiodur umarım enim babamda koah hastasıydı rabbim şifa versin. lodosss var kuzular basağrıları ondan maalesef garip bi hftsnu geçirdim umarım bu hafta ii olurr

Yok canim icemiyor zaten azicij iyi hissedince sansini zorluyor birini gorunce falan ama annem cetin ceviz agzinin payini veriyor

Geçmiş olsun, çok üzüldüm bişyi kalmamıştır insallah

Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966
İdaa sarı şekeer panpanda sende çok tatlısınızz :)
Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
Ouff yakışıklıya bak, bakışlar eritiyo

oyy bakalım daha neler görecez
senin çikon nasıl :)
çikom dün temiz havada çok yorulmuş daha yeni kalktı şarkı söylüyo kendi kendine :)

Sağol canım korkmadı onu dişlemeye çalıştı abimiz korktu biraz havladı filan ahaha Bu arada yamuk koymuşum düzelttim
abiniz kıskanmıştır belki idoşu :) bu arada maşallahh ida manken gibi o boy ne öyle :)

Alptuğ onlar nasıl bakış öyle sırf karizma bu çocuk annesi. Bayıldımmm
teşekkür ettik teyzesi :) minnağım benim tam bir küçük adam :)

Ooo ben de sendrom falan kalmadi yakisikliya bak sen
sendeki sendromu alacaksa her p.tesi koyarım bi fotosunu teyzesi :)

Kizlarr herkese bol gülücüklü bi gun olsun..ARASTA idosada kankisinide bayildim...bu lahana bebeklere bayilirim ben...AYSEERB alptug pek yakisikliymis acik hava iyi gelmis ....

Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz

Istanbuldaki arkadaslarin oyuncak mrvzu icin trump towers avm ye gitmelerini siddetle oneririm kizlar
Bu hafta ahsap oyincsklar ile ilgili ufak bir fuar vardi . Harika saglikli oyuncsklar vardi .Birde ben en cok alex jr oyuncagin tahta bloklarini begendim yaldizli renkli cok ilgi cekecek cinsten

Aylar once psylasmistim ama gozden kaciran varsa biz daha inci dogmadsn dr onerisi ile playgronun ufak yumusak bez topunu almistik degisik kumas parcalari ile kapli serit serit dokunma hissu gelissin diye bir de ortsdaki ayna derinlik bilincine varmasi icin .3 aydan beri kullaniyoruz biz zevkle

Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)

Bij hala bebek bebek bakıyoj::)

Inci sen lokummusun prenses mi cok guzelsin cok mavis incim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…