Offf hepimizin çok çekeceği var canım çok fenalar...bizim ki de istediği bişeyi yapma basıyo çığlığı inat keçi
Günaydın canım sana da...bizim yorgun sacaşçı da 9da uyandı ama yarım saattir tekrar uyumaya çalışıyoeeee temiz hava çarptı çocuğu tabi...bizim ev de aldı başını gidiyor, benim de bi el atmam lazım...
​aa çizelgeler geri gelmiş yeppaaa
Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :)) Eki Görüntüle 940954
Günaydın canım İlker Ali öyle bir şarkıyla yetinemez annesi illa videoyu da görecek sen kimi kandırdığını sanıyosun onda kanacak göz var mı
Günaydın canım sana da...bizim yorgun sacaşçı da 9da uyandı ama yarım saattir tekrar uyumaya çalışıyoeeee temiz hava çarptı çocuğu tabi...bizim ev de aldı başını gidiyor, benim de bi el atmam lazım...
Offf hepimizin çok çekeceği var canım çok fenalar...bizim ki de istediği bişeyi yapma basıyo çığlığı inat keçi
Parmişim geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey değildir. Bizi haberdar et mutlaka, ayrıca geçen gün bizi habersiz bırakıp korkuttuğun için kızgınım sana ama hafifletici sebeplerin olduğu için şimdilik bişey demiyorum
selam kızlar herkesler gezmede galiba :))
bizde yeni geldik iki gündür geziyoruz valla iyi geldi açıkcası
parmecim çok geçmiş olsun kızına da babana da
Parmecim merhaba, babana çok geçmiş olsun demek istedim..
Senin nasıl korktuğunu tahmin edebiliyorum..
Ben sene 1 ay içinde aniden babamı akciğer kanserinden kaybettiğim için "baba" denilince benim için akan sular duruyor..
O yüzden sana bir şey yazmadan geçemedim..Neyse ki baban dikkat ettiği sürece sorun olmayacak inşallah gönlünüzü ferah tutun..Hayatta her zaman beterin beteri var..
Geçmiş olsun diyorum tekrar..
İnci'miz de her zaman çok sağlıklı ve keyifli olsun inşallah<3
Anamm ida da pampası da çok tatlıyerler bu idoşu,kuzum benim iyi korkmamış pampadan
Nasilsiniz kizlar herkes iyidir ins.
Ara ara baktim ama yazmaya firsat bulamadim baya yogun gecti haftam.
Hatirladiklarim
Parmecim cok gecmis olsun Rabbim dermansiz dert vermesin ins.biran once duzelir kuzenin bebegi ve baban.
Paylastigin bilgiler icin tesek.cok iyi oldu.
Minkm bebisinin eli yanmis buyuk gecmic olsun icim yandi resmenonlara birsey olmasin ya bize gelsin onlara kiyamam.
Arastacim siparis vermissiniz sand.darisi basimizaBu haftasonu barisa kont.goturdugumuzde bir magaza var oraya bakicaz begenmezsek int.siparis veririz.
Gecen hafta bahsetmistim bir arkb.kanser diye sarilik olmustu.Onu ziyarete gittik kapidan gecmis olsun diyip iceri gectik zaten yanina kimse girmiyormus bosa vesvese etmisim.Siroza cevirmis dr.2 ay sure vermis( ne kotu ya eltim cok kotu durumda annesi (
Kizlar 6. Ay asilarini yaptiran varmi?
Kac igne vuruluyor korku sardi beni simdiden cok aglayacak(
parme çok geçmiş olsun tatlım acil şifa diliyorum babana ...
bu veled den çekeceğim var şimdi ona Nursery rhymes açtım illa görüntüyüde izleyecek açıyırum susuyor kapatınca acayip sinirli sinirli yırtınıyor :)
Insanın çalışmadığı halde Pazartesi sendromuna girmesi ne fena yaa erkek evde olunca bütün ev dağılıyo nedense her Pazartesi aynı çile
Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966
Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
Günaydınnlarr parmecim çookk geçmiş olsun babanın çok dikkat etmesi lazım sigara faln içmiodur umarım enim babamda koah hastasıydı rabbim şifa versin. lodosss var kuzular basağrıları ondan maalesefgarip bi hftsnu geçirdim umarım bu hafta ii olurr
Geçmiş olsun, çok üzüldüm bişyi kalmamıştır insallahkızlar ya oglumun elı yandı lavaboya gıdıcektım besıgınde durmuyo yerde durmuyo bende sonb care hedıye yurutec gelmıstı bes dakıka koyayım dedım lavobodan cıkana kadar dogalgaz sobasına en uzak koseye koydum ılk defa koydugum ıcın gıdemez dıye dusundum tam lavabodan cıktım bı cıglık koptum geldım kı nasıl aglıyo kıtlenmıs hemen yuzune ufledım kendıne geldı elını sobaya degdırmıs nasılda gıtmıs oraya ıkı parmagının üzerı kızardı cok degıl ama ıcım parcalandı yaa
İdaa sarı şekeer panpanda sende çok tatlısınızz :)Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966
Ouff yakışıklıya bak, bakışlar eritiyoEki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
çikom dün temiz havada çok yorulmuş daha yeni kalktı şarkı söylüyo kendi kendine :)oyy bakalım daha neler görecez
senin çikon nasıl :)
abiniz kıskanmıştır belki idoşu :) bu arada maşallahh ida manken gibi o boy ne öyle :)Sağol canım korkmadı onu dişlemeye çalıştı abimiz korktu biraz havladı filan ahahaBu arada yamuk koymuşum düzelttim
teşekkür ettik teyzesi :) minnağım benim tam bir küçük adam :)Alptuğ onlar nasıl bakış öyle sırf karizma bu çocuk annesi. Bayıldımmm
sendeki sendromu alacaksa her p.tesi koyarım bi fotosunu teyzesi :)Ooo ben de sendrom falan kalmadi yakisikliya bak sen
Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Bij hala bebek bebek bakıyoj::)
Eki Görüntüle 941103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?