Inci sen lokummusun prenses mi cok guzelsin cok mavis incim benim
Bij hala bebek bebek bakıyoj::)
Eki Görüntüle 941103
Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966
Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
saol teyzesi.Bi de beni görsen safkan esmerim ailemde maviş göz de yok. bir tek büyük dedem mavi gözlüymüş. bu benim kızım desem kimse inanmaz:) her yeri baba:) İnci alerji olmuştu normale döndü mü annesi.
Biz de ben haric herkes renkli gozlu inci de bastan yesildi simdi jahve oldu , sirtindakiler cok soldu gecmek uzere sma bugun gozunun onunde cikmus koca bir tane
Ouff yakışıklıya bak, bakışlar eritiyo
ona da annesine de iyi geldi valla canım :)Kizlarr herkese bol gülücüklü bi gun olsun..ARASTA idosada kankisinide bayildim...bu lahana bebeklere bayilirim ben...AYSEERB alptug pek yakisikliymis acik hava iyi gelmis ....
ayyy çok sevindim canım...ağrısız sızısız atlatırsınız inşallah :)Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz
eee büyüyoz teyzesi :) maşallahh çok tatlı ama incicik de annesi :) bebişler daha bırak bebek bebek baksın :)Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Eki Görüntüle 941103
aynen canım gün geçtikçe eşimle diyoruz ki 'anammm ne çirkinmiş doğduğunda...biz de millete ne güzel çocuğumuz var diye söyleniyoduk,insanlar susuyolarmış ayıp olmasın diye '... şimdi hepsinin maşallahı var :)Masallah coook tatlilar, bu kuzular gittikce daha da guzellesiyorlar bakmaya doyamiyor insan
Suloz canim hayirli olsun sikintisiz cikar ins.disiniz.
Eki Görüntüle 940966
Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Eki Görüntüle 941103
Günaydın kızlarr
Parmecim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babacığına
Arasta bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor maşallah canım benım
Ayse bu oğlanda pek bir yakışıklı bir maşallahta ona
Suloz bizimkilerin doğum tarihi yakın dün doktor baktı dişler dahada sertleşmiş yakında gelir dedi inşallah sorunsuz atlatırız canım
Dün kontrolümüz vardı kızlar menüye kahvaltıda eklendi doktorun tarifi şöyle yumurta sarısı fındık büyüklüğünde başlayıp sonra tam olacak bir çay kaşığı tereyağ bir çay kaşığı pekmez biraz tam buğday ekmeği veya bebe bisküvüsü bir kaşık labne veya tuzu alınmış beyaz beynir anne sütü veya devam sütü ile yumuşatışatılacak bu bulamaç verilecek açıkcası ben kahvaltıyı bulamaç şeklinde vermeyi düşünmüyordum ama doktorun dediği dişleri çıksada hemen çiğnemeyi öğrenemeyecek bir süre en sağlıklısı bu
Birde uykusuzluğu sordumgece çayın önerirmisiniz dedim oda uyku düzenini onunla sağlayamazsınız içindeki melisa sakinleştirir sadece dedi birde artık dış dünyaya alıştı sürekli bir şeyler keşfediyor anne babasını yanında
Stiyor o yüzden uyuyamaz gece sık sık kalkar annem babam benimlemi diye kontrol eder sabahta yapacak çok işi varmış gibi erkenden kalkar dedi hehe doğru valla ne diyimzamanla bir uyku düzeni oluşacaktır dedi sabır kızlar
Birde 400 gr fazlamız varmış ama önemli değil boyu ortalamaın üstünde herşeyi normal dedi çok şükür bende haberler böyle
çikom dün temiz havada çok yorulmuş daha yeni kalktı şarkı söylüyo kendi kendine :)
abiniz kıskanmıştır belki idoşu :) bu arada maşallahh ida manken gibi o boy ne öyle :)
teşekkür ettik teyzesi :) minnağım benim tam bir küçük adam :)
sendeki sendromu alacaksa her p.tesi koyarım bi fotosunu teyzesi :)
Eki Görüntüle 940966
Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Eki Görüntüle 941103
Eki Görüntüle 941103
Eki Görüntüle 940966
Eki Görüntüle 940966
Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz
Eki Görüntüle 941103
muck muck
sagol canim benim
of canim ya basin sagolsun kslan omru yavrunun olsun insallah ,
Hep sukur ettim zaten iyi dileklerin icin cok tesejkur ederim .meger insanin babasi nasil kiymetliymis babaciginin mekani cennet olsun
kızlar bız bu sabah esım kahvaltıda ewdeydı ıse bıraz gec gıttı oglusumuda kahvaltıya dahıl ettık bayıldı resmen bızımle kahvaltı etmeye gülücüklerle kahvaltı yaptı ben bulamac yapmayı dusunmuyorum yumurta sarısının yarısını labne peynır pekmez tereyagı bırde tuzsuz peynır ayrı ayrı yedırdım yanında portakal suyu bayıldı benım sıpam kahvaltıya hayatımda kı en güzel kahvaltıydı :)
ohh ne güzel dişler teker teker geliyo :)hayırlı olsun canımm biizmde geliyor dişimizz beyazlıkk var doktor zaman albilir dediii. bakalımmm.. beklemedeyiz bizdee
evet canım üfürüm konusunda bence de hiçç sıkma canını. çok sık görülen bi şeymiş ve geçiyormuş.. bize de hamileyken çikonun böbreğinde genişleme var demişlerdi, kendimi yıprattım ağla ağla helak oldum ama sonra geçti gitti.kendimi boşu boşuna üzdüm... hiçç korkma bişeycik olmaz :)bu arada biz de bugün doktor kontrolümüze gittik geldik..
doktor Arda nın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi. ama çok düşük bir seviyedeymiş. çoğu bebekte olan bişey bilgim vardı az çok ama yine insanın canı biraz sıkılıyor yalan söyleyemem..ama eminim kapanacaktır kötü düşünmycem hiç
400 gram almışız bu ay. 4 cm uzamışız. 67 cm olmuşuz.kilosu boyuna göre az duruyor ama hiç takılmana gerek yok. sıkıntılı bir durum yok dedi
demir takviyesine başlamamıştım ben ama artık başla dedi..
ek gıdaya da geçiyoruz artık. bir liste verdi ama inceleyince içime sinmeyen yanları olduğu için kendim ayrı bir liste yapacağım sanırım..
yavaştan destekli veya kucağınızda oturtabilirsiniz. ama uzun değil bir kaç dakika kadar dedi.
bizden haberler böyle. ek gıdayla ilgili daha uzun yazacaktım aslnda ama Arda şu an izin vermiyor.
ben de istiyorum çikomla kahvaltı yapmakk :) afiyet bal şeker olsun canım kahvaltınız :)kızlar bız bu sabah esım kahvaltıda ewdeydı ıse bıraz gec gıttı oglusumuda kahvaltıya dahıl ettık bayıldı resmen bızımle kahvaltı etmeye gülücüklerle kahvaltı yaptı ben bulamac yapmayı dusunmuyorum yumurta sarısının yarısını labne peynır pekmez tereyagı bırde tuzsuz peynır ayrı ayrı yedırdım yanında portakal suyu bayıldı benım sıpam kahvaltıya hayatımda kı en güzel kahvaltıydı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?