2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Inci sen lokummusun prenses mi cok guzelsin cok mavis incim benim

saol teyzesi.Bi de beni görsen safkan esmerim ailemde maviş göz de yok. bir tek büyük dedem mavi gözlüymüş. bu benim kızım desem kimse inanmaz:) her yeri baba:) İnci alerji olmuştu normale döndü mü annesi.

Biz de ben haric herkes renkli gozlu inci de bastan yesildi simdi jahve oldu , sirtindakiler cok soldu gecmek uzere sma bugun gozunun onunde cikmus koca bir tane

Günaydın kızlarr

Parmecim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babacığına

Arasta bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor maşallah canım benım

Ayse bu oğlanda pek bir yakışıklı bir maşallahta ona

Suloz bizimkilerin doğum tarihi yakın dün doktor baktı dişler dahada sertleşmiş yakında gelir dedi inşallah sorunsuz atlatırız canım

Dün kontrolümüz vardı kızlar menüye kahvaltıda eklendi doktorun tarifi şöyle yumurta sarısı fındık büyüklüğünde başlayıp sonra tam olacak bir çay kaşığı tereyağ bir çay kaşığı pekmez biraz tam buğday ekmeği veya bebe bisküvüsü bir kaşık labne veya tuzu alınmış beyaz beynir anne sütü veya devam sütü ile yumuşatışatılacak bu bulamaç verilecek açıkcası ben kahvaltıyı bulamaç şeklinde vermeyi düşünmüyordum ama doktorun dediği dişleri çıksada hemen çiğnemeyi öğrenemeyecek bir süre en sağlıklısı bu

Birde uykusuzluğu sordumgece çayın önerirmisiniz dedim oda uyku düzenini onunla sağlayamazsınız içindeki melisa sakinleştirir sadece dedi birde artık dış dünyaya alıştı sürekli bir şeyler keşfediyor anne babasını yanında
Stiyor o yüzden uyuyamaz gece sık sık kalkar annem babam benimlemi diye kontrol eder sabahta yapacak çok işi varmış gibi erkenden kalkar dedi hehe doğru valla ne diyim zamanla bir uyku düzeni oluşacaktır dedi sabır kızlar

Birde 400 gr fazlamız varmış ama önemli değil boyu ortalamaın üstünde herşeyi normal dedi çok şükür bende haberler böyle

Biz de ben haric herkes renkli gozlu inci de bastan yesildi simdi jahve oldu , sirtindakiler cok soldu gecmek uzere sma bugun gozunun onunde cikmus koca bir tane

Belki o yeni çıkan başka bir şeydir.hemen telaşlanma.Bana bi çocuk doktoru yüzün de sivilce yara falan olursa sütünü sür demişti.Bir iki kere denedim kızarıklık falan olunca gerçekten işe yaradı.bi dene istersen...

Ouff yakışıklıya bak, bakışlar eritiyo

çok canlar yakacak benim oğlumm

Kizlarr herkese bol gülücüklü bi gun olsun..ARASTA idosada kankisinide bayildim...bu lahana bebeklere bayilirim ben...AYSEERB alptug pek yakisikliymis acik hava iyi gelmis ....
ona da annesine de iyi geldi valla canım :)

Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz
ayyy çok sevindim canım...ağrısız sızısız atlatırsınız inşallah :)

eee büyüyoz teyzesi :) maşallahh çok tatlı ama incicik de annesi :) bebişler daha bırak bebek bebek baksın :)

Masallah coook tatlilar, bu kuzular gittikce daha da guzellesiyorlar bakmaya doyamiyor insan

Suloz canim hayirli olsun sikintisiz cikar ins.disiniz.
aynen canım gün geçtikçe eşimle diyoruz ki 'anammm ne çirkinmiş doğduğunda...biz de millete ne güzel çocuğumuz var diye söyleniyoduk,insanlar susuyolarmış ayıp olmasın diye '... şimdi hepsinin maşallahı var :)

Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966

Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ

bu tatlı bebişler bi harikaa :)) idoşun panpası kendinden büyük :))

nasyacm ii geçmş sewindm..ben dr a uykusuzluğu sordum gece düzeni yok dedim kadın dr benm bi çocuğum 5 yaşında biri 7 yaşında uykusu düzene girdi düşün yani dedi:)) gece çayı werebilirsin dedi

bu arada tam buğday ekmeği weriliosa iimiş yaa..peynirle bebe bisküwisi olmz çünkü saol cnm duyduğum ii oldu

ben yerim senin çikonuu yaaa maşalahh maşalllahhh arasta,ecit maşallahh yavrularınızaa

Eki Görüntüle 940966

ayy senin yüzündeki mutluluğa kurban olsunlar İdoşum ya arkadaşı mı olmuş benim meleğimin yerim ben onuuu

ayşecm maşallah bu çiko çook yakışıklı ama ya bakışlar da on numara yakıyor valla

ahh ben seni de yerim lokumcuk seni boncuk boncuk baktın kalbimi de yaktın İnci kuzu

bu arada biz de bugün doktor kontrolümüze gittik geldik..

doktor Arda nın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi. ama çok düşük bir seviyedeymiş. çoğu bebekte olan bişey bilgim vardı az çok ama yine insanın canı biraz sıkılıyor yalan söyleyemem..ama eminim kapanacaktır kötü düşünmycem hiç

400 gram almışız bu ay. 4 cm uzamışız. 67 cm olmuşuz. kilosu boyuna göre az duruyor ama hiç takılmana gerek yok. sıkıntılı bir durum yok dedi

demir takviyesine başlamamıştım ben ama artık başla dedi..

ek gıdaya da geçiyoruz artık. bir liste verdi ama inceleyince içime sinmeyen yanları olduğu için kendim ayrı bir liste yapacağım sanırım..

yavaştan destekli veya kucağınızda oturtabilirsiniz. ama uzun değil bir kaç dakika kadar dedi.

bizden haberler böyle. ek gıdayla ilgili daha uzun yazacaktım aslnda ama Arda şu an izin vermiyor.

Eki Görüntüle 940966

bu agustos bebeklerının hepsı ısırmalık ya poponuzdan ısırasım geldı yerım sızı kocamn masallah sıze

kızlar bız bu sabah esım kahvaltıda ewdeydı ıse bıraz gec gıttı oglusumuda kahvaltıya dahıl ettık bayıldı resmen bızımle kahvaltı etmeye gülücüklerle kahvaltı yaptı ben bulamac yapmayı dusunmuyorum yumurta sarısının yarısını labne peynır pekmez tereyagı bırde tuzsuz peynır ayrı ayrı yedırdım yanında portakal suyu bayıldı benım sıpam kahvaltıya hayatımda kı en güzel kahvaltıydı :)

Eki Görüntüle 940966

ida ve panpasııı süper görünyrrrlarr .

o tombişş yanaklarııını sevsinlerr seninnn minik adammm :)

Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz

hayırlı olsun canımm biizmde geliyor dişimizz beyazlıkk var doktor zaman albilir dediii. bakalımmm.. beklemedeyiz bizdee

maşallh sanaa masumm kuşşş

muck muck

sagol canim benim

of canim ya basin sagolsun kslan omru yavrunun olsun insallah ,
Hep sukur ettim zaten iyi dileklerin icin cok tesejkur ederim .meger insanin babasi nasil kiymetliymis babaciginin mekani cennet olsun

Allah razı olsun canım hepimizin meleklerinin ömrü uzun olsun inşallah<3 çok teşekkür ederim içten sözlerin için

Oh afiyet olsun ben de ilk kahvaltimizi sabirsizlikla bekliyorum

oğlum teyzelerine çokk teşekkür ediyormuş:) sizi ve arkadaşlarını kocaman öpmüş :)) benim çiko böyle bi bakış atıyo bana kalbimi yakıp geçiyo :)

hayırlı olsun canımm biizmde geliyor dişimizz beyazlıkk var doktor zaman albilir dediii. bakalımmm.. beklemedeyiz bizdee
ohh ne güzel dişler teker teker geliyo :)

evet canım üfürüm konusunda bence de hiçç sıkma canını. çok sık görülen bi şeymiş ve geçiyormuş.. bize de hamileyken çikonun böbreğinde genişleme var demişlerdi, kendimi yıprattım ağla ağla helak oldum ama sonra geçti gitti.kendimi boşu boşuna üzdüm... hiçç korkma bişeycik olmaz :)

ben de istiyorum çikomla kahvaltı yapmakk :) afiyet bal şeker olsun canım kahvaltınız :)

Son düzenleme:
Kızlar regl olcam ama olamıyorum bitürlü..Kaç gündür sanırım buyüzden sütüm azdı.Bugün hepten azaldı..Az önce oğlum uykusundan kalktı bitürlü doymuyor memeye sarılıyor süt gelmiyor ağlıyor..Hiç böyle olmamıştı daha önce..Şimdi ben pirinç unlu muhallebi yaptım soğumasını bekliyorum..Napaym kızlar ben onu mu verym yoksa meyve püresi falan mı yapaym,eşim oyalıyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…