Kızlar regl olcam ama olamıyorum bitürlü..Kaç gündür sanırım buyüzden sütüm azdı.Bugün hepten azaldı..Az önce oğlum uykusundan kalktı bitürlü doymuyor memeye sarılıyor süt gelmiyor ağlıyor..Hiç böyle olmamıştı daha önce..Şimdi ben pirinç unlu muhallebi yaptım soğumasını bekliyorum..Napaym kızlar ben onu mu verym yoksa meyve püresi falan mı yapaym,eşim oyalıyor şimdi.
canım eşini markete ya da nöbetçi eczaneye gönderip mama aldırsan :26: mama yemiyor mu yoksa?
kızlar benim de acil bi sorum var şuan karar vermek üzereyim park yatak alıcam onun içine bir de yatak mı almam gerekiyo?
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
Sareya mamada verebilirsin muhallebide.
Ben bazi geceler pirinc unlu muhallebi veriyorum biberon hic almadigi icin kasikla yediriyorum.
Evet canim yatak alman gerekiyor ayrica.
Ben visko yatak almistim.
visco terletmiyor dimi canım? bide üzerine ne seriyorsun?
sareyacım malesef regl dönemi bir kaç gün sürüyor bu durum o yüzden mama aldır bence hemen
benim de adet öncesi çok azalıyo sütüm ve kızım mama almıyor bide böylesi var yani
Gece emmek icin kalktiginda yetecekmi sutun onuda dusun canin.
Baris geceleri saat basi kalkip emer.Oyle cok cok degil memede uyuma aliskanligi oldugu icin bir iki ceker uyur.
Gece emmek icin kalktiginda yetecekmi sutun onuda dusun canin.
Baris geceleri saat basi kalkip emer.Oyle cok cok degil memede uyuma aliskanligi oldugu icin bir iki ceker uyur.
Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966
Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz
Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Bij hala bebek bebek bakıyoj::)
Eki Görüntüle 941103
Evet canım Yağız da aynı çok kalkıyor.. ama belki bugün biraz daha uyur diyolar ya muhallebi tok tutar diye.Gece dolar birazck diye düşünüyorum inş.
Cnm nasilsin barisim nasil
Evet canım Yağız da aynı çok kalkıyor.. ama belki bugün biraz daha uyur diyolar ya muhallebi tok tutar diye.Gece dolar birazck diye düşünüyorum inş.
Alez icerisinde Visko yatak uzerinde nevresim takimi canim.
Yok canim terletmiyor gerci cok yatmiyor park yataginda,benimle yatiyor.
Canım bugünlük muhallebiyi yedirdim yarın eşime aldırcam böyle durumlara karşı..yanlız mama dediğiniz devam sütü mü kaşık maması mı bi de hangi marka daha iyi?Ben hiç mama almadım..benimki de biberon almıyor..Sen nasıl veriyosun mamayı peki...
Günaydın kızlarr
Parmecim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babacığına
Arasta bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor maşallah canım benım
Ayse bu oğlanda pek bir yakışıklı bir maşallahta ona
Suloz bizimkilerin doğum tarihi yakın dün doktor baktı dişler dahada sertleşmiş yakında gelir dedi inşallah sorunsuz atlatırız canım
Dün kontrolümüz vardı kızlar menüye kahvaltıda eklendi doktorun tarifi şöyle yumurta sarısı fındık büyüklüğünde başlayıp sonra tam olacak bir çay kaşığı tereyağ bir çay kaşığı pekmez biraz tam buğday ekmeği veya bebe bisküvüsü bir kaşık labne veya tuzu alınmış beyaz beynir anne sütü veya devam sütü ile yumuşatışatılacak bu bulamaç verilecek açıkcası ben kahvaltıyı bulamaç şeklinde vermeyi düşünmüyordum ama doktorun dediği dişleri çıksada hemen çiğnemeyi öğrenemeyecek bir süre en sağlıklısı bu
Birde uykusuzluğu sordumgece çayın önerirmisiniz dedim oda uyku düzenini onunla sağlayamazsınız içindeki melisa sakinleştirir sadece dedi birde artık dış dünyaya alıştı sürekli bir şeyler keşfediyor anne babasını yanında
Stiyor o yüzden uyuyamaz gece sık sık kalkar annem babam benimlemi diye kontrol eder sabahta yapacak çok işi varmış gibi erkenden kalkar dedi hehe doğru valla ne diyimzamanla bir uyku düzeni oluşacaktır dedi sabır kızlar
Birde 400 gr fazlamız varmış ama önemli değil boyu ortalamaın üstünde herşeyi normal dedi çok şükür bende haberler böyle
bu arada biz de bugün doktor kontrolümüze gittik geldik..
doktor Arda nın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi. ama çok düşük bir seviyedeymiş. çoğu bebekte olan bişey bilgim vardı az çok ama yine insanın canı biraz sıkılıyor yalan söyleyemem..ama eminim kapanacaktır kötü düşünmycem hiç
400 gram almışız bu ay. 4 cm uzamışız. 67 cm olmuşuz.kilosu boyuna göre az duruyor ama hiç takılmana gerek yok. sıkıntılı bir durum yok dedi
demir takviyesine başlamamıştım ben ama artık başla dedi..
ek gıdaya da geçiyoruz artık. bir liste verdi ama inceleyince içime sinmeyen yanları olduğu için kendim ayrı bir liste yapacağım sanırım..
yavaştan destekli veya kucağınızda oturtabilirsiniz. ama uzun değil bir kaç dakika kadar dedi.
bizden haberler böyle. ek gıdayla ilgili daha uzun yazacaktım aslnda ama Arda şu an izin vermiyor.
kızlar benim de acil bi sorum var şuan karar vermek üzereyim park yatak alıcam onun içine bir de yatak mı almam gerekiyo?
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
Canım bugünlük muhallebiyi yedirdim yarın eşime aldırcam böyle durumlara karşı..yanlız mama dediğiniz devam sütü mü kaşık maması mı bi de hangi marka daha iyi?Ben hiç mama almadım..benimki de biberon almıyor..Sen nasıl veriyosun mamayı peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?