2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

canım eşini markete ya da nöbetçi eczaneye gönderip mama aldırsan :26: mama yemiyor mu yoksa?

canım eşini markete ya da nöbetçi eczaneye gönderip mama aldırsan :26: mama yemiyor mu yoksa?

Canım bu zamana kadar sütüm yetiyordu hiç mama denemedik...Prinç ununu ne olur ne olmaz diye almıştımm.Şimdi içine elma rendeledim..Off içime de sinmiyor..yarın sabaha biraz daha sütüm artar inş.geçici bi durumdur inş..

sareyacım malesef regl dönemi bir kaç gün sürüyor bu durum o yüzden mama aldır bence hemen
benim de adet öncesi çok azalıyo sütüm ve kızım mama almıyor bide böylesi var yani

kızlar benim de acil bi sorum var şuan karar vermek üzereyim park yatak alıcam onun içine bir de yatak mı almam gerekiyo?
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?

Sareya mamada verebilirsin muhallebide.
Ben bazi geceler pirinc unlu muhallebi veriyorum biberon hic almadigi icin kasikla yediriyorum.

Sareya mamada verebilirsin muhallebide.
Ben bazi geceler pirinc unlu muhallebi veriyorum biberon hic almadigi icin kasikla yediriyorum.

Subacım ne kadar veriyosun peki verdim şimdi bayıla bayıla yiyor ölçüsünü ne kadar tutaym?

Afiyet olsun kuzuma
Endise etme canim birsey olmaz ki muhallebiden hem bu aksami kurtar yarina sutun olur ins.
Cok yemiyor canim kutudaki olcu koca bir kase.
Ben 3 tatli kasigina gozkarari kaynatilmis ilimis su koyuyorum.
Kasikla verdigim icin cok sulu olmuyor muhallebi kivaminda.

Gece emmek icin kalktiginda yetecekmi sutun onuda dusun canin.
Baris geceleri saat basi kalkip emer.Oyle cok cok degil memede uyuma aliskanligi oldugu icin bir iki ceker uyur.

sareyacım malesef regl dönemi bir kaç gün sürüyor bu durum o yüzden mama aldır bence hemen
benim de adet öncesi çok azalıyo sütüm ve kızım mama almıyor bide böylesi var yani

Canım bugünlük muhallebiyi yedirdim yarın eşime aldırcam böyle durumlara karşı..yanlız mama dediğiniz devam sütü mü kaşık maması mı bi de hangi marka daha iyi?Ben hiç mama almadım..benimki de biberon almıyor..Sen nasıl veriyosun mamayı peki...

Gece emmek icin kalktiginda yetecekmi sutun onuda dusun canin.
Baris geceleri saat basi kalkip emer.Oyle cok cok degil memede uyuma aliskanligi oldugu icin bir iki ceker uyur.

Evet canım Yağız da aynı çok kalkıyor.. ama belki bugün biraz daha uyur diyolar ya muhallebi tok tutar diye.Gece dolar birazck diye düşünüyorum inş.

Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966

Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ

Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz

Masallah hepsi birbirinden tatli. Benim yerime opun kuzucuklari...

Suloz dişiniz hayirli olsun.

Alez icerisinde Visko yatak uzerinde nevresim takimi canim.
Yok canim terletmiyor gerci cok yatmiyor park yataginda,benimle yatiyor.

sağol canım ya bu 3. beşik olacak
keşke benim kızda yanımda yatabilse

benim dediğim devam sütü canım sma var bizde fakat öylece duruyor kara günler için
biberon bizimki de almıyor o yüzden sütüm azalınca naparım bilmiyorum ve tırsıyorum da :18:

Kontrollere gidilmis. Ek gidalara kahvaltilara baslanmis. Kcaman oldu bu kuzucuklar. Fundacim geciyormus. Bende bir kac ksiden duydum ve gecmis. Kafana takma canim.

kızlar benim de acil bi sorum var şuan karar vermek üzereyim park yatak alıcam onun içine bir de yatak mı almam gerekiyo?
kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?

Bizde visko yatak aldik.n11 den memnunuzda. Terletme yapmiyor. Icinde yatak koruyucusuda var. Ben beyaz carsaflar diktirmistim onlari seriyorum.lastikli lastiksiz tum carsaflar oluyor kayma yapmiyor.

Canim biberon almiyorsa kasik mamasi al. Kasikla yedirirsin hem daha tok tutuyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…