- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Cok sukur iyiyiz canim.
Pasam bugun iyiydi malum gun gun degerlendirir olduk
Gunduz sakindi,uyudu.Aksamda esimle birlikte yikadik uyuyor simdimasallah diyim kendimi nazar ederim ben
Sen nasilsin eylusum nasil, hayat nasil gidiyor?
sağol canım ya bu 3. beşik olacak
keşke benim kızda yanımda yatabilse
benim dediğim devam sütü canım sma var bizde fakat öylece duruyor kara günler için
biberon bizimki de almıyor o yüzden sütüm azalınca naparım bilmiyorum ve tırsıyorum da :18:
Iyiz cnm bzde...gunluk tempomuz devam ;-)
Basladim canim.yogurt muhallebi sebze corbasi veriyrmAllah iyilik,saglik versin canim gerisi kolay.
Sen ek gidaya basladinmi ang?
Sanki hic denk gelmedim bu konuda yorumlarina.
Basladim canim.yogurt muhallebi sebze corbasi veriyrm
Bizde visko yatak aldik.n11 den memnunuzda. Terletme yapmiyor. Icinde yatak koruyucusuda var. Ben beyaz carsaflar diktirmistim onlari seriyorum.lastikli lastiksiz tum carsaflar oluyor kayma yapmiyor.
Canim biberon almiyorsa kasik mamasi al. Kasikla yedirirsin hem daha tok tutuyormus.
Surekli uyaniyordu degilmi senin kizinda?
Nerede yatiyorsun suan?
İns,park yataga alisir ve sever.
Oo masallah cok guzel.Yarasin minik kusuma.
Sebze corbasini nasil yapiyorsun,ben daha hic vermedim.
Muhallebi hazirmi,kendinmi yapiyorsun?
Cnm havuc patates ispanak 3unu hasladim rendeden gecirdimm pure gibi oldu kucuk bi kaseyle veriyrm bi ogun oluyo..muhallebiyide pirinc unuyla kndm yptim hazr vermedm daha...havuc suyu elma suyu veriyrm...yogurda elma rendeliyorm boyle cesitlendiriyrm cnm
sağol canım bende diktirebilirim o zaman çarşaf
uyanıyor canım malesef ki
hem emmiş olmak için hemde aç olduğu için her ikisi içinde kalkıyor valla zilli :))
şuan e-bebekten aldığım sepet beşikte yatıyor ama artık sığmıyor onaçok alıştı buna ama daha büyük bişi almam lazım
birde şöyle bir durum var kendi odasında mobilya beşiği var büyüklerden ama saat başı kalktığı için yanımdan ayırmayacağım bir beşik almam lazım birde kendi odası soğuk orayı ısıtması sorun olacak
doğduğundan beri kendi odasında yatamadı yavrım:)))
Afiyet bal seker olsun eylusume.
İns barista sever sebze corbasini.
Havus suyu icince barisin kakasi daha sert oluyor ve turuncu sizinde oldumu?
Elma verdigimde de yesilli,siyahli oluyor.
Balkabagi kabiz yapti br daha vermedim.Kendim yiyorum tatlisini bol bol
Aynen canim havuc suyunda kakasi sertlesti cok zor ypiyo
Sigmaz tabi annesi kocaman kiz oldu
Surekli uyanan bebis icin ayri oda zor bence(
Biz bebek odasi yapmadik park yatak aldik onuda yanimiza aldik fakat bizinde yatak odasi cok soguk oldugundan kucuk odamizda yatiyoruz.
Sanirim bu isinma sorunundan yaza ev degistirmek zorunda kalicaz.
Daha tam anlamiyla kisi yasamamiza ragmen dunyanin dogalgaz ft.odedik.(
Canım rezene iç yatmadan. Artar inşaallah. Mama için de biz aptamil içiyoruz.
Bende bu sebeple baslamstim ama ise yaramadi
benim dediğim devam sütü canım sma var bizde fakat öylece duruyor kara günler için
biberon bizimki de almıyor o yüzden sütüm azalınca naparım bilmiyorum ve tırsıyorum da :18:
Canim biberon almiyorsa kasik mamasi al. Kasikla yedirirsin hem daha tok tutuyormus.
Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için..Çekip çekip ağladıkça ne yapacağımı şaşırdım bir an..Ek gıdada sadece tattırmada olduğum için pirinç ununda kararsız kaldımmAma çok sevdi çok da acıkmış yavrum gülerek yedi oh uyudu şimdi.Allah yavrularımızın nimeti sütümüzü bol etsin.inş gece sütüm artar rezene de bitmişti ıhlamur içiyorum bardak bardak,bi de tahin helvası işe yarar umarm pozitif düşüncem..regl dönemi o kadar çok farkediyor ki bende..Neyse teşekkürler kızlar burayı ve burdaki herkesi çok seviyorum:)canım eşini markete ya da nöbetçi eczaneye gönderip mama aldırsan :26: mama yemiyor mu yoksa?
Oh afiyet olsun ben de ilk kahvaltimizi sabirsizlikla bekliyorum
oğlum teyzelerine çokk teşekkür ediyormuş:) sizi ve arkadaşlarını kocaman öpmüş :)) benim çiko böyle bi bakış atıyo bana kalbimi yakıp geçiyo :)
ohh ne güzel dişler teker teker geliyo :)
evet canım üfürüm konusunda bence de hiçç sıkma canını. çok sık görülen bi şeymiş ve geçiyormuş.. bize de hamileyken çikonun böbreğinde genişleme var demişlerdi, kendimi yıprattım ağla ağla helak oldum ama sonra geçti gitti.kendimi boşu boşuna üzdüm... hiçç korkma bişeycik olmaz :)
ben de istiyorum çikomla kahvaltı yapmakk :) afiyet bal şeker olsun canım kahvaltınız :)
alıntılarım gitmüş ama tek tek sağ olun kızlar rahatlatan sözleriniz içinevet içimi ferah tutuyorum.. belki eski ben olsam oowww kendimi yiyip bitirmiştim şimdiye kadar ama artık serin kanlı olmayı öğrendim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?