2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Cok sukur iyiyiz canim.
Pasam bugun iyiydi malum gun gun degerlendirir olduk
Gunduz sakindi,uyudu.Aksamda esimle birlikte yikadik uyuyor simdi masallah diyim kendimi nazar ederim ben

Sen nasilsin eylusum nasil, hayat nasil gidiyor?

Iyiz cnm bzde...gunluk tempomuz devam ;-)

arasta ecit ayşe

kızlar bebekleriniz çok tatlı Allah nazarlardan korusun

Surekli uyaniyordu degilmi senin kizinda?
Nerede yatiyorsun suan?
İns,park yataga alisir ve sever.

Nasyacim ne guzel sorunsuz gecmis kontrolunuz.
Kahvaltiya basliyorsunuz demek hadi hayirli olsun.
Bende onceleri bulamac seklinde vermeyi dusunuyorum.
Bakalim dr.ne diyecek.

Fundacim ufurum benim suan 30 yasindaki arkadasimda bile cikti.
Sikma canini sende biliyorsun sorun olmaz canim.

sağol canım bende diktirebilirim o zaman çarşaf

Surekli uyaniyordu degilmi senin kizinda?
Nerede yatiyorsun suan?
İns,park yataga alisir ve sever.

uyanıyor canım malesef ki
hem emmiş olmak için hemde aç olduğu için her ikisi içinde kalkıyor valla zilli :))
şuan e-bebekten aldığım sepet beşikte yatıyor ama artık sığmıyor ona çok alıştı buna ama daha büyük bişi almam lazım
birde şöyle bir durum var kendi odasında mobilya beşiği var büyüklerden ama saat başı kalktığı için yanımdan ayırmayacağım bir beşik almam lazım birde kendi odası soğuk orayı ısıtması sorun olacak
doğduğundan beri kendi odasında yatamadı yavrım :)))

Oo masallah cok guzel.Yarasin minik kusuma.
Sebze corbasini nasil yapiyorsun,ben daha hic vermedim.
Muhallebi hazirmi,kendinmi yapiyorsun?

Cnm havuc patates ispanak 3unu hasladim rendeden gecirdimm pure gibi oldu kucuk bi kaseyle veriyrm bi ogun oluyo..muhallebiyide pirinc unuyla kndm yptim hazr vermedm daha...havuc suyu elma suyu veriyrm...yogurda elma rendeliyorm boyle cesitlendiriyrm cnm

Afiyet bal seker olsun eylusume.
İns barista sever sebze corbasini.

Havus suyu icince barisin kakasi daha sert oluyor ve turuncu sizinde oldumu?
Elma verdigimde de yesilli,siyahli oluyor.
Balkabagi kabiz yapti br daha vermedim.Kendim yiyorum tatlisini bol bol

Sigmaz tabi annesi kocaman kiz oldu
Surekli uyanan bebis icin ayri oda zor bence(
Biz bebek odasi yapmadik park yatak aldik onuda yanimiza aldik fakat bizinde yatak odasi cok soguk oldugundan kucuk odamizda yatiyoruz.
Sanirim bu isinma sorunundan yaza ev degistirmek zorunda kalicaz.
Daha tam anlamiyla kisi yasamamiza ragmen dunyanin dogalgaz ft.odedik.(

Aynen canim havuc suyunda kakasi sertlesti cok zor ypiyo

işte türkiyemin acı gerçeği !
ısınmak lüks bizim memlekette.....

bizim yatak odası küçük olduğu için ufak bi beşik lazım park yataklarda da ufak yok fazla
napıciim bilmiyorum :44:

Hazir kucuk bey uyurken bende cikip uyuyayim.
Malum bizi nasil bir gecenin bekledigi belli degil
İyi geceler kizlar.

Canım rezene iç yatmadan. Artar inşaallah. Mama için de biz aptamil içiyoruz.

Bende bu sebeple baslamstim ama ise yaramadi

benim dediğim devam sütü canım sma var bizde fakat öylece duruyor kara günler için
biberon bizimki de almıyor o yüzden sütüm azalınca naparım bilmiyorum ve tırsıyorum da :18:

Canim biberon almiyorsa kasik mamasi al. Kasikla yedirirsin hem daha tok tutuyormus.

canım eşini markete ya da nöbetçi eczaneye gönderip mama aldırsan :26: mama yemiyor mu yoksa?
Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için..Çekip çekip ağladıkça ne yapacağımı şaşırdım bir an..Ek gıdada sadece tattırmada olduğum için pirinç ununda kararsız kaldımmAma çok sevdi çok da acıkmış yavrum gülerek yedi oh uyudu şimdi.Allah yavrularımızın nimeti sütümüzü bol etsin.inş gece sütüm artar rezene de bitmişti ıhlamur içiyorum bardak bardak,bi de tahin helvası işe yarar umarm pozitif düşüncem..regl dönemi o kadar çok farkediyor ki bende..Neyse teşekkürler kızlar burayı ve burdaki herkesi çok seviyorum:)

Mirhabağğğğ kızlar bu akşam yemekten sonra sızmışım İdoş acıkmasa kalkacağım yok çok iyi geldi ne yalan söyliyim Neler kaynatmışsınız böyle sayfalar birikmiş yine :)

alıntılarım gitmüş ama tek tek sağ olun kızlar rahatlatan sözleriniz için evet içimi ferah tutuyorum.. belki eski ben olsam oowww kendimi yiyip bitirmiştim şimdiye kadar ama artık serin kanlı olmayı öğrendim sanırım

Oh afiyet olsun ben de ilk kahvaltimizi sabirsizlikla bekliyorum

sagolun kızlar gercekten cok keyıflıydı darısı sızın basınıza :)

cnm benım bır yasındakı yegenım icinde aynısını soylemısler cogu bebeklerde olabılıyor emınım gecıcektır zaten kucucuk bıseymıs bencede serın kanlı olmalısın bu arada benım pasanın boyuda 67 dı cm dı 5.ay kontrlunde dra sordum kısamı dıye kılosuna gore bıraz az ama tabloya gore normal sınırlarda kafana takma dedı gecen tgunde bı tarıf duydum boy uzaması ıcın havuc ve kıvının suyunu cıkartıp uzerıne sut ekleyıp ıcırecekmıssın bn ınek sütüne basladıgımız zaman yapmayı dusunuyorum bıde ayaklarının altına masaj yap cnm oda boy uzatıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…