2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canım rezene bittiyse bol bol su iç.bende sütü en çok arttıran şey su...inş sabaha sütün artar da minnak bi güzel doyar

aaaa bak söylemeyi unutuyordum bugün hastane sonrası alış veriş yaptık biraz.. gittiğimiz bebek mağazasında babymax loco mama sandalyesiyle karşılaştım direk sandalye bakmak için gitmemiştik ama içeri girer girmez gözüme çarptı..tek olarak onu koymuşlardı teşhire. sadece baby max yazıyordu önünde ama biraz inceleyince loco olduğunu anladım. satış danışmanına dedim bu loco dimi evet dedi. eşim de e bravo yani nerden bildin yahu diye şaşakaldı dedim ohoo uyu sen

ben beğendim gayet sandalyeyi. asansör sistemi var yerde bile yemek yiyebiliriz bebiklerimizle oturma yeri de hoşuma gitti. çıkarılıp yıkanabiliyormuş. fiyatına orda 170 dediler ama ben nette 135 e bulmuştum. sanırım onu alcam. gözümle görüp incelemem de tam süper oldu yani

Aldiktan sonra boyutuna gore diktirirsin canim. Yaak odasi kucuk diye kucuk alma canim. Bizimevin heryeri buyuk yatak odasi kucuk. Bizdede yatakla arasinda 15cm var esyalari biraz tikistirdik. Bizimde kucuk salanan besiklerden vardi ve sigmaz kollarini yana carpar oldu ve buyuzden uyaniyordu. Yatak odasina koymak icin park yatak aldik. Bir aydan fazla oldu alistirdim . Sallanmamaya alistirdim. Gece huzursuzlanirsada titresimini aciyorum uyuyor. Senin kizda alisir canim.

Oh ne güzel afiyet olsun ben de oğlumla kahvaltı yapalım istiyorum artık ama biraz daha sabretcez bakalm..Minikm bu arada süt durumun nasıl daha iyidr inş..

Ben de duymuştum kapandığını canım zamanla herşeyde olduğu gibi annelikte de daha dirayetli olmayı öğreniyoruz dediğin gibi..

Gayet güzel bence beğendiğin mama sandalyesi. Burdaki adam benim beğendiğim baby2go yu getiricem dedi bekliyoruz eğer aksilik olursa ben de bundan düşünebilirim. Graco mama sandalyesini incelemiştim onun aynısı nerdeyse loco da.

canım iyi de 67 cm kısa değil ki :44: hatta %75 persentilin üzerinde bu değer benim doktor da kilosuna göre uzun dedi.. hala çıtırız bu arada biz iyice atlet olma yolunda ilerliyor Arduşum

malesef sütüm kesıldı artık hıc emzıremıyorum mamaya basladık naptıysam olmadı bu kadarmıs kısmetı .cok keyıflı oluyor kahvaltı bulamac yapmadım ben bızımle beraber oturttm yemek yeme alıskanlıgı kazansın diye bı babasına bı bana bakıyor agzını saplatıyor darısı sızın basınıza :)

Canım rezene bittiyse bol bol su iç.bende sütü en çok arttıran şey su...inş sabaha sütün artar da minnak bi güzel doyar

Evet canım ayşe haklı sütü en çok su artırıyor. Ihlamur da çok işe yarıyor mutlaka hergün demlemeye çalış. Umarım artar sütün.

Bizde bugun kayseriye gittik. Araba koltugu aldik. Mama sandalyesi almadik. Fiyati nete gore fazlaydi. 175tl bend begendim loca yi.

Baby2go goremedim ama arastaya bu hafta gelecekmis o da fikrini soylesinde alayim. :)) locada tepsisi ayarlaniyor. Bebise yaklastirilil uzaklastirilabiliyor. 3kademeli yapmislar. Merak ettigim baby2goda da ayni ozellik var mi? Gelince senden cevap bekliyorum arastacigim. :)

canım iyi de 67 cm kısa değil ki :44: hatta %75 persentilin üzerinde bu değer benim doktor da kilosuna göre uzun dedi.. hala çıtırız bu arada biz iyice atlet olma yolunda ilerliyor Arduşum

ben karıstırdım mı sankı ya sen sanırım boyuna gore kılosu az yazdın bende tam tersı okudum kılosuna göre boyunu az buldu drnz dıye okumusum o ara cok basım agıryodu onun etkısıyle sanırım saglıklı olsunda cıtır olsun cnm zayıf daha ıyı benım oglan poposunu kaldırıp da donemıyo daha

İçiyorum canım haklısın su da çok süt yapıyor iinş.yarn olmaz aynı durum sağol canım

Araba koltuğu nasıl bişey aldınız canım.benim çiko artık pusete sığmıyor.çok huysuzlanıyo yolculuklarda

Kizlar leblebide sut yapiyor. Bn cerez yemistim gece bol sut olmustu. Birde baktim ki netten leblebi sut yapiyormus. :)) tabi en onemlisi su tuketmek.

Araba koltuğu nasıl bişey aldınız canım.benim çiko artık pusete sığmıyor.çok huysuzlanıyo yolculuklarda

Canim gezdigimiz yerlerde kraft max cosi ve chicco vardi. En son magzadaki eleman kraft almamamiz gerektigini kopuk sadece bazi kisimlarda kullanildigin kilifi cikarip gosterdi. Sizde alirken kilif altina bakin. Diger iki markanin asil isinin bebek markasi oldugunu soyledi. 0 18 kilo max coside yoktu. Bizde chicco eletta aldik. Secenekler sinirliydi. Max cosiyi daha cok övdü testten gecmis 4 yildiz almis.

Teşekkürler canım max cosi aklımda bulunsun o zaman chiccodan da memnun kalıp kalmadığını kullandıkça söylersen sevinirim canım

Son düzenleme:
arasta ecit ayşe

kızlar bebekleriniz çok tatlı Allah nazarlardan korusun

bu agustos bebeklerının hepsı ısırmalık ya poponuzdan ısırasım geldı yerım sızı kocamn masallah sıze

Masallah coook tatlilar, bu kuzular gittikce daha da guzellesiyorlar bakmaya doyamiyor insan

Suloz canim hayirli olsun sikintisiz cikar ins.disiniz.

Bu bebişler çok tatlı anneleri..Hepsine öpücükk gönderiyorum..

ben yerim senin çikonuu yaaa maşalahh maşalllahhh arasta,ecit maşallahh yavrularınızaa

Ama bebekleriniz çok tatlı, çok güzel ve uzaktan bile bebiş bebiş kokuyorlar...

40 yillik arkadasi sanki rahatliga bak kizdaki severin seni ida helen :)

Ooo ben de sendrom falan kalmadi yakisikliya bak sen

Geçmiş olsun, çok üzüldüm bişyi kalmamıştır insallah

İdaa sarı şekeer panpanda sende çok tatlısınızz :)

Ouff yakışıklıya bak, bakışlar eritiyo

Kizlarr herkese bol gülücüklü bi gun olsun..ARASTA idosada kankisinide bayildim...bu lahana bebeklere bayilirim ben...AYSEERB alptug pek yakisikliymis acik hava iyi gelmis ....

Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz

Kızımı ve panpasını beğenen tüm teyzelerimize çoooook teeşkkür ederiz Fundacım üfürüm çok kişide var canım selvi boylu arduşumun boyu kilosu gayet yerinde. Sakın canını sıkma koç gibi maşallah o koooç :)) Ecit kızına bayıldım canım o masum bakışlarını yerim ben onun tatlım benim

Mimikm en azindan bu zamanakadar emmis yavrun Ben beyazcekirgenin dedigi damlaya bakmistim baya iyi gibiydi sanki galaktagoydu adi sanirim bi druna sor istrrsen cnm.Biz de yemekte beraber oturuyoruz oglumla gecen gun tarhana tattirdm aksam yemegnde cok keyifli gercekten...
Arastacm ihlamur bana da cok iyi geliyordu ama bu regl cok fena etkiliyor gecen ay da cok korkmustum eskiye dondu ins gecicidr yine canim..

Miraba yeniden kızlar...
Bu, evde, kızımla son haftamız son haftamda pek evde duramıycaz tabi. Perşembeye kadar hergün için planımız var. Haftanın çok çabuk geçeceği belli. Anneanneye götürülecek şeyleri hazırlamaya başladım. Biberon, emzik, mama kaşığı kaynattım hepsini bi saklama kabına doldurdum. Tek suluğu yedekli almamışım onu da 2 ev arası idare ederiz zaten çok su içmiyor. Bişey sorucam size ya ben mama kasesi almadım evde cam bi kasede veriyodum. Mama kapları malum çok pahalı. Sizce gerekli mi? Gerekliyse neden gerekli beni bi aydınlatır mısınız? Uygun bi marka varsa onu da paylaşırsanız sevinirim.

ewt en azından bes bucuk ay emzırdım ama artık bı faydası olcagını sanmıyorum cunku tamamen cekıldı sütüm ole bı damla flnda yok nasıl bırden gıttı anlamadım sagol genede cnm sanırım senınde sütünde bı azalma var regl donemınde gecıcıdır sakın kafana takma herseyden once ben cok takmıstım aklına bıle getırme bol bol sıvını al ıns yetıcektır kuzuna sütün

Fundam sizde de mi üfürüm çıktı? İnşallah hemencik iyileşir canım. Asumda da var 6 aylık olunca kontrole gitcez bakalım iyi haberler vermeyi umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…