Kızlar regl olcam ama olamıyorum bitürlü..Kaç gündür sanırım buyüzden sütüm azdı.Bugün hepten azaldı..Az önce oğlum uykusundan kalktı bitürlü doymuyor memeye sarılıyor süt gelmiyor ağlıyor..Hiç böyle olmamıştı daha önce..Şimdi ben pirinç unlu muhallebi yaptım soğumasını bekliyorum..Napaym kızlar ben onu mu verym yoksa meyve püresi falan mı yapaym,eşim oyalıyor şimdi.
Kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için..Çekip çekip ağladıkça ne yapacağımı şaşırdım bir an..Ek gıdada sadece tattırmada olduğum için pirinç ununda kararsız kaldımmAma çok sevdi çok da acıkmış yavrum gülerek yedi oh uyudu şimdi.Allah yavrularımızın nimeti sütümüzü bol etsin.inş gece sütüm artar rezene de bitmişti ıhlamur içiyorum bardak bardak,bi de tahin helvası işe yarar umarm pozitif düşüncem..regl dönemi o kadar çok farkediyor ki bende..Neyse teşekkürler kızlar burayı ve burdaki herkesi çok seviyorum:)
sağol canım bende diktirebilirim o zaman çarşaf
uyanıyor canım malesef ki
hem emmiş olmak için hemde aç olduğu için her ikisi içinde kalkıyor valla zilli :))
şuan e-bebekten aldığım sepet beşikte yatıyor ama artık sığmıyor onaçok alıştı buna ama daha büyük bişi almam lazım
birde şöyle bir durum var kendi odasında mobilya beşiği var büyüklerden ama saat başı kalktığı için yanımdan ayırmayacağım bir beşik almam lazım birde kendi odası soğuk orayı ısıtması sorun olacak
doğduğundan beri kendi odasında yatamadı yavrım:)))
kızlar bız bu sabah esım kahvaltıda ewdeydı ıse bıraz gec gıttı oglusumuda kahvaltıya dahıl ettık bayıldı resmen bızımle kahvaltı etmeye gülücüklerle kahvaltı yaptı ben bulamac yapmayı dusunmuyorum yumurta sarısının yarısını labne peynır pekmez tereyagı bırde tuzsuz peynır ayrı ayrı yedırdım yanında portakal suyu bayıldı benım sıpam kahvaltıya hayatımda kı en güzel kahvaltıydı :)
alıntılarım gitmüş ama tek tek sağ olun kızlar rahatlatan sözleriniz içinevet içimi ferah tutuyorum.. belki eski ben olsam oowww kendimi yiyip bitirmiştim şimdiye kadar ama artık serin kanlı olmayı öğrendim sanırım
aaaa bak söylemeyi unutuyordumbugün hastane sonrası alış veriş yaptık biraz.. gittiğimiz bebek mağazasında babymax loco mama sandalyesiyle karşılaştım direk sandalye bakmak için gitmemiştik ama içeri girer girmez gözüme çarptı..tek olarak onu koymuşlardı teşhire. sadece baby max yazıyordu önünde ama biraz inceleyince loco olduğunu anladım. satış danışmanına dedim bu loco dimi evet dedi. eşim de e bravo yani nerden bildin yahu diye şaşakaldı dedim ohoo uyu sen
ben beğendim gayet sandalyeyi. asansör sistemi var yerde bile yemek yiyebiliriz bebiklerimizleoturma yeri de hoşuma gitti. çıkarılıp yıkanabiliyormuş. fiyatına orda 170 dediler ama ben nette 135 e bulmuştum. sanırım onu alcam. gözümle görüp incelemem de tam süper oldu yani
cnm benım bır yasındakı yegenım icinde aynısını soylemısler cogu bebeklerde olabılıyor emınım gecıcektır zaten kucucuk bıseymıs bencede serın kanlı olmalısın bu arada benım pasanın boyuda 67 dı cm dı 5.ay kontrlunde dra sordum kısamı dıye kılosuna gore bıraz az ama tabloya gore normal sınırlarda kafana takma dedı gecen tgunde bı tarıf duydum boy uzaması ıcın havuc ve kıvının suyunu cıkartıp uzerıne sut ekleyıp ıcırecekmıssın bn ınek sütüne basladıgımız zaman yapmayı dusunuyorum bıde ayaklarının altına masaj yap cnm oda boy uzatıyormus
Oh ne güzel afiyet olsun ben de oğlumla kahvaltı yapalım istiyorum artık ama biraz daha sabretcez bakalm..Minikm bu arada süt durumun nasıl daha iyidr inş..
Ben de duymuştum kapandığını canım zamanla herşeyde olduğu gibi annelikte de daha dirayetli olmayı öğreniyoruz dediğin gibi..
Canım rezene bittiyse bol bol su iç.bende sütü en çok arttıran şey su...inş sabaha sütün artar da minnak bi güzel doyar
aaaa bak söylemeyi unutuyordumbugün hastane sonrası alış veriş yaptık biraz.. gittiğimiz bebek mağazasında babymax loco mama sandalyesiyle karşılaştım direk sandalye bakmak için gitmemiştik ama içeri girer girmez gözüme çarptı..tek olarak onu koymuşlardı teşhire. sadece baby max yazıyordu önünde ama biraz inceleyince loco olduğunu anladım. satış danışmanına dedim bu loco dimi evet dedi. eşim de e bravo yani nerden bildin yahu diye şaşakaldı dedim ohoo uyu sen
ben beğendim gayet sandalyeyi. asansör sistemi var yerde bile yemek yiyebiliriz bebiklerimizleoturma yeri de hoşuma gitti. çıkarılıp yıkanabiliyormuş. fiyatına orda 170 dediler ama ben nette 135 e bulmuştum. sanırım onu alcam. gözümle görüp incelemem de tam süper oldu yani
canım iyi de 67 cm kısa değil ki :44: hatta %75 persentilin üzerinde bu değerbenim doktor da kilosuna göre uzun dedi.. hala çıtırız bu arada biz iyice atlet olma yolunda ilerliyor Arduşum
Canım rezene bittiyse bol bol su iç.bende sütü en çok arttıran şey su...inş sabaha sütün artar da minnak bi güzel doyar
Bizde bugun kayseriye gittik. Araba koltugu aldik. Mama sandalyesi almadik. Fiyati nete gore fazlaydi. 175tl bend begendim loca yi.
Baby2go goremedim ama arastaya bu hafta gelecekmis o da fikrini soylesinde alayim. :)) locada tepsisi ayarlaniyor. Bebise yaklastirilil uzaklastirilabiliyor. 3kademeli yapmislar. Merak ettigim baby2goda da ayni ozellik var mi? Gelince senden cevap bekliyorum arastacigim. :)
Araba koltuğu nasıl bişey aldınız canım.benim çiko artık pusete sığmıyor.çok huysuzlanıyo yolculuklarda
Canim gezdigimiz yerlerde kraft max cosi ve chicco vardi. En son magzadaki eleman kraft almamamiz gerektigini kopuk sadece bazi kisimlarda kullanildigin kilifi cikarip gosterdi. Sizde alirken kilif altina bakin. Diger iki markanin asil isinin bebek markasi oldugunu soyledi. 0 18 kilo max coside yoktu. Bizde chicco eletta aldik. Secenekler sinirliydi. Max cosiyi daha cok övdü testten gecmis 4 yildiz almis.
arasta ecit ayşe
kızlar bebekleriniz çok tatlı Allah nazarlardan korusun
ayy senin yüzündeki mutluluğa kurban olsunlar İdoşum yaarkadaşı mı olmuş benim meleğimin yerim ben onuuu
ayşecm maşallah bu çiko çook yakışıklı ama yabakışlar da on numara yakıyor valla
ahh ben seni de yerim lokumcuk seni boncuk boncuk baktın kalbimi de yaktın İnci kuzu
bu arada biz de bugün doktor kontrolümüze gittik geldik..
doktor Arda nın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi. ama çok düşük bir seviyedeymiş. çoğu bebekte olan bişey bilgim vardı az çok ama yine insanın canı biraz sıkılıyor yalan söyleyemem..ama eminim kapanacaktır kötü düşünmycem hiç
400 gram almışız bu ay. 4 cm uzamışız. 67 cm olmuşuz.kilosu boyuna göre az duruyor ama hiç takılmana gerek yok. sıkıntılı bir durum yok dedi
demir takviyesine başlamamıştım ben ama artık başla dedi..
ek gıdaya da geçiyoruz artık. bir liste verdi ama inceleyince içime sinmeyen yanları olduğu için kendim ayrı bir liste yapacağım sanırım..
yavaştan destekli veya kucağınızda oturtabilirsiniz. ama uzun değil bir kaç dakika kadar dedi.
bizden haberler böyle. ek gıdayla ilgili daha uzun yazacaktım aslnda ama Arda şu an izin vermiyor.
bu agustos bebeklerının hepsı ısırmalık ya poponuzdan ısırasım geldı yerım sızı kocamn masallah sıze
ida ve panpasııı süper görünyrrrlarr .
o tombişş yanaklarııını sevsinlerr seninnn minik adammm :)
hayırlı olsun canımm biizmde geliyor dişimizz beyazlıkk var doktor zaman albilir dediii. bakalımmm.. beklemedeyiz bizdee
maşallh sanaa masumm kuşşş
Masallah coook tatlilar, bu kuzular gittikce daha da guzellesiyorlar bakmaya doyamiyor insan
Suloz canim hayirli olsun sikintisiz cikar ins.disiniz.
Bu bebişler çok tatlı anneleri..Hepsine öpücükk gönderiyorum..
Günaydın kızlarr
Parmecim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babacığına
Arasta bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor maşallah canım benım
Ayse bu oğlanda pek bir yakışıklı bir maşallahta ona
Suloz bizimkilerin doğum tarihi yakın dün doktor baktı dişler dahada sertleşmiş yakında gelir dedi inşallah sorunsuz atlatırız canım
Dün kontrolümüz vardı kızlar menüye kahvaltıda eklendi doktorun tarifi şöyle yumurta sarısı fındık büyüklüğünde başlayıp sonra tam olacak bir çay kaşığı tereyağ bir çay kaşığı pekmez biraz tam buğday ekmeği veya bebe bisküvüsü bir kaşık labne veya tuzu alınmış beyaz beynir anne sütü veya devam sütü ile yumuşatışatılacak bu bulamaç verilecek açıkcası ben kahvaltıyı bulamaç şeklinde vermeyi düşünmüyordum ama doktorun dediği dişleri çıksada hemen çiğnemeyi öğrenemeyecek bir süre en sağlıklısı bu
Birde uykusuzluğu sordumgece çayın önerirmisiniz dedim oda uyku düzenini onunla sağlayamazsınız içindeki melisa sakinleştirir sadece dedi birde artık dış dünyaya alıştı sürekli bir şeyler keşfediyor anne babasını yanında
Stiyor o yüzden uyuyamaz gece sık sık kalkar annem babam benimlemi diye kontrol eder sabahta yapacak çok işi varmış gibi erkenden kalkar dedi hehe doğru valla ne diyimzamanla bir uyku düzeni oluşacaktır dedi sabır kızlar
Birde 400 gr fazlamız varmış ama önemli değil boyu ortalamaın üstünde herşeyi normal dedi çok şükür bende haberler böyle
bu tatlı bebişler bi harikaa :)) idoşun panpası kendinden büyük :))
nasyacm ii geçmş sewindm..ben dr a uykusuzluğu sordum gece düzeni yok dedim kadın dr benm bi çocuğum 5 yaşında biri 7 yaşında uykusu düzene girdi düşün yani dedi:)) gece çayı werebilirsin dedi
bu arada tam buğday ekmeği weriliosa iimiş yaa..peynirle bebe bisküwisi olmz çünkü saol cnm duyduğum ii oldu
ben yerim senin çikonuu yaaa maşalahh maşalllahhharasta,ecit maşallahh yavrularınızaa
Ama bebekleriniz çok tatlı, çok güzel ve uzaktan bile bebiş bebiş kokuyorlar...
40 yillik arkadasi sanki rahatliga bak kizdaki severin seni ida helen :)
Ooo ben de sendrom falan kalmadi yakisikliya bak sen
Geçmiş olsun, çok üzüldüm bişyi kalmamıştır insallah
İdaa sarı şekeer panpanda sende çok tatlısınızz :)
Ouff yakışıklıya bak, bakışlar eritiyo
çikom dün temiz havada çok yorulmuş daha yeni kalktı şarkı söylüyo kendi kendine :)
abiniz kıskanmıştır belki idoşu :) bu arada maşallahh ida manken gibi o boy ne öyle :)
teşekkür ettik teyzesi :) minnağım benim tam bir küçük adam :)
sendeki sendromu alacaksa her p.tesi koyarım bi fotosunu teyzesi :)
Kizlarr herkese bol gülücüklü bi gun olsun..ARASTA idosada kankisinide bayildim...bu lahana bebeklere bayilirim ben...AYSEERB alptug pek yakisikliymis acik hava iyi gelmis ....
Günaydın Kızlar..
Dişimiz geliyor bizim. Henüz patlamadı ama beyazlığı gördük sonunda. İnşallah patlama süreci çok zor olmaz
Biraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Bij hala bebek bebek bakıyoj::)
Eki Görüntüle 941103
Mimikm en azindan bu zamanakadar emmis yavrun Ben beyazcekirgenin dedigi damlaya bakmistim baya iyi gibiydi sanki galaktagoydu adi sanirim bi druna sor istrrsen cnm.Biz de yemekte beraber oturuyoruz oglumla gecen gun tarhana tattirdm aksam yemegnde cok keyifli gercekten...
Arastacm ihlamur bana da cok iyi geliyordu ama bu regl cok fena etkiliyor gecen ay da cok korkmustum eskiye dondu ins gecicidr yine canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?