2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

bende almadım cnm cam kaseyle yedırıyorum sımdı ama bır ıkı ay sonra alabılırım belkı mama sandalyesınde kendı yerken su altları vakumlu bebek tabakları var elınıde vursa tabaga dokme sansı yok bızım sımdıden el attıgı ıcın tabaga kasıga almayı dusunuyorum henuz bı fıyat arastırmadım ama gördügüm kadarıyla 20tl den baslıyo

Bebek bebek değil boncuk boncuk bakıyosun sen güzeller güzelii
Tesekkürler cnm inşallah rahat gecer. dişten mi bilmiyorum Bugun ishal odu Selim, bakalım yarında takip edeceğim.

Masallah hepsi birbirinden tatli. Benim yerime opun kuzucuklari...

Suloz dişiniz hayirli olsun.
Teşekkür ederim kızlaar

Kızlar hafta sonu gezerken oyuncakçılara da baktık ve internete göre baya pahalı satıyorlar bizim burda o yüzden netten sipariş verdik. Oyuncaklarımız geldiğinde fikir olması açısından sizinle de paylaşıcam. Aldığımız oyuncakların İdayla eğlenceli vakit geçirmek açısından da oldukça işe yarayacağını düşünüyorum. Oturup kaleler yapıcaz artık ailecek:)))

Benim aykırı oğlum 6 ay sonra emzik tuttu. Herkes bıraktıracak nerdeyse biz yeni başlıyoruz

Yaa nasıl başardın onu ben de emsin istiyorum kendi kendine uykuya rahat rahat dalsın diye ama ya öğğ yapıp fıttırıyo ya da dişini kaşıyo çiğniyo

Parmecim İncinin ciddi bişeyinin çıkmamasına çok sevindim. Babana ve kuzeninin bebeğine ise çok çok geçmiş olsun

Suloz Selimin dişi mi geliyomuş hoşgelsin üzmeden gelsin inşallahhhh

Benim aykırı oğlum 6 ay sonra emzik tuttu. Herkes bıraktıracak nerdeyse biz yeni başlıyoruz

Canım demin alıntı yaptım yazmayı unutmuşum kafa dalgın yine kusura bakma. Hayırlı olsun yeni pirinç tanemiz kırt kırt mamalar yesin Selimcim dişleriyle

O zaman oyuncaklarınız hayırlı olsun mutlu mutlu oyunlarınız olsun prensesle ahşap oyuncaklardan mı aldın canım??

Parmecim İncinin ciddi bişeyinin çıkmamasına çok sevindim. Babana ve kuzeninin bebeğine ise çok çok geçmiş olsun

Suloz Selimin dişi mi geliyomuş hoşgelsin üzmeden gelsin inşallahhhh

Canim benim cok teşekkür ederim . Biz de ufurum ile ilgili iyi haberlerini bekliyoruz . Eşimde de var ufurum defalarca baktirdik kalbine hic bir sorun yok cok şükür yani Dr lar önemsemiyor bile iciniz rahat etsin

ben uyumaya gidiyorum artık kızlar saat yine 12 olmuş

hepinizi öpüyorum ve huzurlu geceler diliyorum canişkolar
İyi geceler tatlı rüyalar dünüş
O zaman oyuncaklarınız hayırlı olsun mutlu mutlu oyunlarınız olsun prensesle ahşap oyuncaklardan mı aldın canım??

Sağol canım. Ahşap da aldık plastik de. Bez bişey de sipariş verecektim ama şuan oyun halısı geldi aklıma şöyle bir inceledim de kadifesinden keçesine kadar bi sürü kumaş kullandıklarını farkettim. Sürekli onlara dokunuyor inceliyor. Hatta bazılarının içine poşet bile koymuşlar kumaşın, hışırtısını duyuyor ilgisini çekiyor, ayna filan da var oyun halısında bir müddet idare eder dedim ama kararsızım yine de

canım geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

benim baktığım park yataklar hep sallananlardan canım çünkü benim kız alıştı sallanmaya, sallanmadan uyumuyor ne yazık ki
sen nasıl alıştırdın canım sallamadan uyutmaya? bide titreşim gerekli bir özellik mi?
müzik ve ışık gerekli mi yani? ona göre seçicem de

bak ben bunu hiç duymadım canım vakumlusundan almak mantıklı... şimdiden masada ben yemek yerken mızıldanıyo kucağıma alıyorum masaya yaklaşınca hemen saldırıyofırsat kolluyo el atmak için

Bebek bebek değil boncuk boncuk bakıyosun sen güzeller güzelii

Tesekkürler cnm inşallah rahat gecer. dişten mi bilmiyorum Bugun ishal odu Selim, bakalım yarında takip edeceğim.

Teşekkür ederim kızlaar

Diştendir o ishal diştendir. Ben az yemedim kendimi

Güle güle oynayın koca bebekler

Bizim de alptuğun yol arkadaşında var hışırtılı kelebek seviyo onunla oynamayı .evde oyun halısına da takıyorum onu,iyi oluyor ben daha ahşaplardan korkuyorum ne bulsa ağzına sokuyo çiko..

bırde cnm sanırım bebedorun du dıger markaların varmı bılemıcem yengemde gordum agzı kapaklı gene dedıgım gıbı vakumlu ayrıca mıkro dalga fırında ısıtılabılıyo

Ahahah valla gelse de oynasam diye can atıyorum kız Ben çok severim öyle şeyleri oturcaz kızımızla beraber oynıycaz, kociş de bayılır o da çökecek yanımıza artık napalım.Onunla birlikte çocukluğum geri geldi sanki :) Daha yaza plajda kumdan kaleler yapıcaz kova ile kürek bakmaya başladım bile

yaz gelsın yaz gelsın bende cok ozenıyorum tek sıkıntım bu catlak gobekle nasıl bıkını gıyıcem dun tartıldım daha da 5 kılom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…