Miraba yeniden kızlar...
Bu, evde, kızımla son haftamızson haftamda pek evde duramıycaz tabi. Perşembeye kadar hergün için planımız var. Haftanın çok çabuk geçeceği belli. Anneanneye götürülecek şeyleri hazırlamaya başladım. Biberon, emzik, mama kaşığı kaynattım hepsini bi saklama kabına doldurdum. Tek suluğu yedekli almamışım onu da 2 ev arası idare ederiz zaten çok su içmiyor. Bişey sorucam size ya ben mama kasesi almadım evde cam bi kasede veriyodum. Mama kapları malum çok pahalı. Sizce gerekli mi? Gerekliyse neden gerekli beni bi aydınlatır mısınız? Uygun bi marka varsa onu da paylaşırsanız sevinirim.
Bebek bebek değil boncuk boncuk bakıyosun sen güzeller güzeliiBiraz geç oldu ama günaydın:) Parmecim geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın. arasta kızına bandanasına ve panpasına bayıldım:) ayserbcim oğlunun bakışları bebek bakışından çocuk bakışına geçmiş maaşallah:)
Bij hala bebek bebek bakıyoj::)
Eki Görüntüle 941103
Tesekkürler cnm inşallah rahat gecer. dişten mi bilmiyorum Bugun ishal odu Selim, bakalım yarında takip edeceğim.Günaydın kızlarr
Parmecim çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin babacığına
Arasta bu kız gün geçtikçe güzelleşiyor maşallah canım benım
Ayse bu oğlanda pek bir yakışıklı bir maşallahta ona
Suloz bizimkilerin doğum tarihi yakın dün doktor baktı dişler dahada sertleşmiş yakında gelir dedi inşallah sorunsuz atlatırız canım
Dün kontrolümüz vardı kızlar menüye kahvaltıda eklendi doktorun tarifi şöyle yumurta sarısı fındık büyüklüğünde başlayıp sonra tam olacak bir çay kaşığı tereyağ bir çay kaşığı pekmez biraz tam buğday ekmeği veya bebe bisküvüsü bir kaşık labne veya tuzu alınmış beyaz beynir anne sütü veya devam sütü ile yumuşatışatılacak bu bulamaç verilecek açıkcası ben kahvaltıyı bulamaç şeklinde vermeyi düşünmüyordum ama doktorun dediği dişleri çıksada hemen çiğnemeyi öğrenemeyecek bir süre en sağlıklısı bu
Birde uykusuzluğu sordumgece çayın önerirmisiniz dedim oda uyku düzenini onunla sağlayamazsınız içindeki melisa sakinleştirir sadece dedi birde artık dış dünyaya alıştı sürekli bir şeyler keşfediyor anne babasını yanında
Stiyor o yüzden uyuyamaz gece sık sık kalkar annem babam benimlemi diye kontrol eder sabahta yapacak çok işi varmış gibi erkenden kalkar dedi hehe doğru valla ne diyimzamanla bir uyku düzeni oluşacaktır dedi sabır kızlar
Birde 400 gr fazlamız varmış ama önemli değil boyu ortalamaın üstünde herşeyi normal dedi çok şükür bende haberler böyle
ida ve panpasııı süper görünyrrrlarr .
o tombişş yanaklarııını sevsinlerr seninnn minik adammm :)
hayırlı olsun canımm biizmde geliyor dişimizz beyazlıkk var doktor zaman albilir dediii. bakalımmm.. beklemedeyiz bizdee
maşallh sanaa masumm kuşşş
Teşekkür ederim kızlaarMasallah hepsi birbirinden tatli. Benim yerime opun kuzucuklari...
Suloz dişiniz hayirli olsun.
Fundam sizde de mi üfürüm çıktı? İnşallah hemencik iyileşir canım. Asumda da var 6 aylık olunca kontrole gitcez bakalım iyi haberler vermeyi umuyorum :)
Benim aykırı oğlum 6 ay sonra emzik tuttu. Herkes bıraktıracak nerdeyse biz yeni başlıyoruz
Benim aykırı oğlum 6 ay sonra emzik tuttu. Herkes bıraktıracak nerdeyse biz yeni başlıyoruz
Kızlar hafta sonu gezerken oyuncakçılara da baktık ve internete göre baya pahalı satıyorlar bizim burda o yüzden netten sipariş verdik. Oyuncaklarımız geldiğinde fikir olması açısından sizinle de paylaşıcam. Aldığımız oyuncakların İdayla eğlenceli vakit geçirmek açısından da oldukça işe yarayacağını düşünüyorum. Oturup kaleler yapıcaz artık ailecek:)))
ben uyumaya gidiyorum artık kızlar saat yine 12 olmuş
hepinizi öpüyorum ve huzurlu geceler diliyorum canişkolar
Parmecim İncinin ciddi bişeyinin çıkmamasına çok sevindim. Babana ve kuzeninin bebeğine ise çok çok geçmiş olsun
Suloz Selimin dişi mi geliyomuş hoşgelsin üzmeden gelsin inşallahhhh
İyi geceler tatlı rüyalar dünüşben uyumaya gidiyorum artık kızlar saat yine 12 olmuş
hepinizi öpüyorum ve huzurlu geceler diliyorum canişkolar
O zaman oyuncaklarınız hayırlı olsunmutlu mutlu oyunlarınız olsun prensesle ahşap oyuncaklardan mı aldın canım??
alıntılarım gitmüş ama tek tek sağ olun kızlar rahatlatan sözleriniz içinevet içimi ferah tutuyorum.. belki eski ben olsam oowww kendimi yiyip bitirmiştim şimdiye kadar ama artık serin kanlı olmayı öğrendim sanırım
benim baktığım park yataklar hep sallananlardan canım çünkü benim kız alıştı sallanmaya, sallanmadan uyumuyor ne yazık kiAldiktan sonra boyutuna gore diktirirsin canim. Yaak odasi kucuk diye kucuk alma canim. Bizimevin heryeri buyuk yatak odasi kucuk. Bizdede yatakla arasinda 15cm var esyalari biraz tikistirdik. Bizimde kucuk salanan besiklerden vardi ve sigmaz kollarini yana carpar oldu ve buyuzden uyaniyordu. Yatak odasina koymak icin park yatak aldik. Bir aydan fazla oldu alistirdim . Sallanmamaya alistirdim. Gece huzursuzlanirsada titresimini aciyorum uyuyor. Senin kizda alisir canim.
bende almadım cnm cam kaseyle yedırıyorum sımdı ama bır ıkı ay sonra alabılırım belkı mama sandalyesınde kendı yerken su altları vakumlu bebek tabakları var elınıde vursa tabaga dokme sansı yok bızım sımdıden el attıgı ıcın tabaga kasıga almayı dusunuyorum henuz bı fıyat arastırmadım ama gördügüm kadarıyla 20tl den baslıyo
Bebek bebek değil boncuk boncuk bakıyosun sen güzeller güzelii
Tesekkürler cnm inşallah rahat gecer. dişten mi bilmiyorum Bugun ishal odu Selim, bakalım yarında takip edeceğim.
Teşekkür ederim kızlaar
Kızlar hafta sonu gezerken oyuncakçılara da baktık ve internete göre baya pahalı satıyorlar bizim burda o yüzden netten sipariş verdik. Oyuncaklarımız geldiğinde fikir olması açısından sizinle de paylaşıcam. Aldığımız oyuncakların İdayla eğlenceli vakit geçirmek açısından da oldukça işe yarayacağını düşünüyorum. Oturup kaleler yapıcaz artık ailecek:)))
İyi geceler tatlı rüyalar dünüş
Sağol canım. Ahşap da aldık plastik de. Bez bişey de sipariş verecektim ama şuan oyun halısı geldi aklıma şöyle bir inceledim de kadifesinden keçesine kadar bi sürü kumaş kullandıklarını farkettim. Sürekli onlara dokunuyor inceliyor. Hatta bazılarının içine poşet bile koymuşlar kumaşın, hışırtısını duyuyor ilgisini çekiyor, ayna filan da var oyun halısında bir müddet idare eder dedim ama kararsızım yine de
bak ben bunu hiç duymadım canım vakumlusundan almak mantıklı... şimdiden masada ben yemek yerken mızıldanıyo kucağıma alıyorum masaya yaklaşınca hemen saldırıyofırsat kolluyo el atmak için
Diştendir o ishal diştendir. Ben az yemedim kendimi
Güle güle oynayın koca bebekler
bak ben bunu hiç duymadım canım vakumlusundan almak mantıklı... şimdiden masada ben yemek yerken mızıldanıyo kucağıma alıyorum masaya yaklaşınca hemen saldırıyofırsat kolluyo el atmak için
Diştendir o ishal diştendir. Ben az yemedim kendimi
Güle güle oynayın koca bebekler
Ahahah valla gelse de oynasam diye can atıyorum kızBen çok severim öyle şeyleri oturcaz kızımızla beraber oynıycaz, kociş de bayılır o da çökecek yanımıza artık napalım.Onunla birlikte çocukluğum geri geldi sanki :) Daha yaza plajda kumdan kaleler yapıcaz kova ile kürek bakmaya başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?