2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bizim de alptuğun yol arkadaşında var hışırtılı kelebek seviyo onunla oynamayı .evde oyun halısına da takıyorum onu,iyi oluyor ben daha ahşaplardan korkuyorum ne bulsa ağzına sokuyo çiko..

İdoş da sokuyo kız ama su bazlı boya kullanmışlar zararsız yine de benim denetimimde oynayacağı için ağzına götürmesine engel olmaya çalışıcam elimden geldiğince. Diş kaşıyıcısıyla dişlerini iyice bir kaşıyıp öyle başlarız oyuna sanırım

yaz gelsın yaz gelsın bende cok ozenıyorum tek sıkıntım bu catlak gobekle nasıl bıkını gıyıcem dun tartıldım daha da 5 kılom var

Aman kız boşver giy üzerine anne mayosunu at kendini kızgın kumlardan serin sulara Anne mayosu candır

Diş kaşıyıcısı onun kadar tatlı gelmez canım kaşla göz arasında sokarlar ağızlarına 😄 yaaa yazı ben de dört gözle bekliyorum ... Minnak adamımı denize sokacağım günü
😄

Aman napayım sokarsa da soksun oyuncaklar küçük parçalı değil yutamadığı sürece sorun yok benim açımdan

Kzlar ben ufaktan yatayım hadi sizlere iyi geceler tatlı rüyalar :130:

Herkese gunaydn kizlar...telden grdgm icn tek tek alinti yapamiyrm...FUNDACIM bnm kuzenimn oglunda vardi ufurum buyudukce kapaniyo hic onemli bsey degil canini hc skma ....ARASTA anne mayosumu ayy koptum......vla biz kizimla bikinileri giycez aglaticaz plajlari :-D babamiz ne dicek bu duruma bakalm...

Sana da günaydın Angym kız sabah sabah neden moral bozuyosun zayıf şey, pis

Günaydın kızlar. Neşeli, az ağlamalı, bol uykulu günler herkese

Kızlar unnadoya dokun öğren kitapları gelmiş bilginize

günaydın yavrumolar bugün kızım uyudu alt komşunun 2 yaşındaki veledi tam 2 ye kadar ağladı susmaksızın çığlık attı hatta kızımı uyandırdı ne insanlar yaa o kadar ağlıosa yatak odasından götür millet işe güce gidio seni mi dinlesin çıldırdım valla.

Günaydın yavlum sinir olup gelmişsin Insanlar çok düşüncesiz oldu canım yaa sadece kendini düşünen bir toplum olduk çıktık. Uyarsan kavga çıkar çünkü hem suçlu hem de güçlüdür böyleleri

sorma cnm en son geçen sene ramazanda eşim dayanamayıp inmişti gece 3-4 kahkahalarına öğretmenler malum yaz tatili uyumuolardı eşim dedi bende tatildeyim tamm ama eşim çalışıo sizi mi dinlicek uyucakmı demişti:) ayy anlamıolar hergün 100 kişi misafirleri oluo bi de veletleri ikra biraz uzun ağlsa hemen salona çıkarırm ben herkes çalışıo yazık die ama düşünce nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…