Bizim de alptuğun yol arkadaşında var hışırtılı kelebek seviyo onunla oynamayı .evde oyun halısına da takıyorum onu,iyi oluyorben daha ahşaplardan korkuyorum ne bulsa ağzına sokuyo çiko..
yaz gelsın yaz gelsın bende cok ozenıyorum tek sıkıntım bu catlak gobekle nasıl bıkını gıyıcem dun tartıldım daha da 5 kılom var
Kızlarr az uyanmalı bir gece dileyerekten iyi uykular diyorum size😄
Aman kız boşver giy üzerine anne mayosunu at kendini kızgın kumlardan serin sularaAnne mayosu candır
Diş kaşıyıcısı onun kadar tatlı gelmez canımİdoş da sokuyo kız ama su bazlı boya kullanmışlar zararsız yine de benim denetimimde oynayacağı için ağzına götürmesine engel olmaya çalışıcam elimden geldiğince. Diş kaşıyıcısıyla dişlerini iyice bir kaşıyıp öyle başlarız oyuna sanırım
Diş kaşıyıcısı onun kadar tatlı gelmez canımkaşla göz arasında sokarlar ağızlarına 😄 yaaa yazı ben de dört gözle bekliyorum ... Minnak adamımı denize sokacağım günü
😄
Herkese gunaydn kizlar...telden grdgm icn tek tek alinti yapamiyrm...FUNDACIM bnm kuzenimn oglunda vardi ufurum buyudukce kapaniyo hic onemli bsey degil canini hc skma ....ARASTA anne mayosumu ayy koptum......vla biz kizimla bikinileri giycez aglaticaz plajlari :-D babamiz ne dicek bu duruma bakalm...
Sana da günaydın Angym kız sabah sabah neden moral bozuyosun zayıf şey, pis
Bende bi günaydın deyip kaçayım...bu günlerde paşam uyanıyo yarım saate tekrar uyuyouykum vardı iyi oldu
Sana da günaydın Angym kız sabah sabah neden moral bozuyosun zayıf şey, pis
Kiyamam kuzummm ;-) 2 kilo almisim bnden mutlusu yok ;-)
Bu arada sizi İda'nın pampasıyla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 940966
Eki Görüntüle 940962 Benden de size h.sonu güneş gören masum Alptuğ
günaydın yavrumolar bugün kızım uyudu alt komşunun 2 yaşındaki veledi tam 2 ye kadar ağladı susmaksızın çığlık attı hatta kızımı uyandırdı ne insanlar yaa o kadar ağlıosa yatak odasından götür millet işe güce gidio seni mi dinlesinçıldırdım valla.
Günaydın yavlum sinir olup gelmişsinInsanlar çok düşüncesiz oldu canım yaa sadece kendini düşünen bir toplum olduk çıktık. Uyarsan kavga çıkar çünkü hem suçlu hem de güçlüdür böyleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?