2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ne dıyelım gözünüz aydın dısınızde hayırlı olsun bu arada cnm
teşekkür ederiz minkm :))

Yaa nasıl başardın onu ben de emsin istiyorum kendi kendine uykuya rahat rahat dalsın diye ama ya öğğ yapıp fıttırıyo ya da dişini kaşıyo çiğniyo
Canım ben ne emzikler aldım yeter ki emsin diye. Son zamanlarda aldıgım emziklerden birini dişlerini kaşısın diye eline veriyordum dün baktım şapur şupur emiyor. Emziğin emilen bişey olduğunu yeni keşfetti sanırım. Şimdi tiryakisi ağzından düşmüyor

Parmecim İncinin ciddi bişeyinin çıkmamasına çok sevindim. Babana ve kuzeninin bebeğine ise çok çok geçmiş olsun

Suloz Selimin dişi mi geliyomuş hoşgelsin üzmeden gelsin inşallahhhh
Teşekkür ederim günabakancım inşallah çabucak çıkar. Bugün diş jeli aldım rahatlatsın diye umarım işe yarar.
Canım demin alıntı yaptım yazmayı unutmuşum kafa dalgın yine kusura bakma. Hayırlı olsun yeni pirinç tanemiz kırt kırt mamalar yesin Selimcim dişleriyle

Teşekkür ederim canım, sizde güle güle oynayın oyuncaklarınızla. Bol neşeli günleriniz olsun :))
Haha angy aynen bende çekicem bikinimi oğluma da bi slip mayo
Kızlar unnadoya dokun öğren kitapları gelmiş bilginize
Unnado

Fundacım senin alıntın kaçmış aradan.
Üfürüm yeni doğduğunda Selim'de de vardı. 1 Ay içerisinde kayboldu. Bebeklerde ilk bir yıl içerisinde olabilir demişti doktorum. sizinkide geçecek canım, iyi düşün öyle olsun

Sizi ne zamandır ihmal ediyorum bugun de bir arkadasım inciyi görmeye gelecek . Misafir var yine cok Bakamiycam size . Ama ozlendiniz bilin :)

Günaydın güzel anneler! Ben hasta olan çocuklarla ve bitirmem lazım gelen elimdeki çeviriyle uğraşıyorum kızlar. Bu nedenle çok sık giremiyor ve yazamıyorum. Yarıyıl tatilinde de annemlere gideceğiz. İşe başlamadan önce halletmem gereken bir sürü şey var ve benim kafam çok karışık. Eğer annem gelmezse ve ben uygun bir bakıcı bulamazsam çeviri işine ağırlık vereceğim. Sizleri ve bebeklerinizi kucaklıyorum. Sağlıkla ve neşeyle kalın...

kızkardesımın ıkızlerı olcak demıstım ya ıkısıde oglanmıs :) kızlar bnım sımdı kardesımın ıkızlerı oldu ya sulalede ılk kardesımde ıkız var acaba dıyorum bnm ıkıncı cocugun da ıkız olma sansı varmı kafayı yerım walla

dişimm ağrıyorr. dolgu vardı dişimde kırılmıştııı dün gittim temizleypp tekrar yaptılarr ama halaa ağrıyorrr. çokk kötüymm hep ağlayasımm geliyorr ama ağrıdann değill. eğer annem olsaydıı yanımmda hemenn götürürdü benii doktoraa, bu kadar acıı çekmeme asla iizn vermezdiii.

gecmıs olsun cnm dıs agrısı cok kötü

Olabilir deee olmayabilir dee
Ben olsam bende yerim herhalde canım nasip artık
Canım geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü bişy dişçiye gitmekte öyle :26:
Sen kendin neden gitmiyorsun doktora ?

gecmıs olsun cnm dıs agrısı cok kötü

teşkkr ederimm

Olabilir deee olmayabilir dee
Ben olsam bende yerim herhalde canım nasip artık

Canım geçmiş olsun, diş ağrısı çok kötü bişy dişçiye gitmekte öyle :26:
Sen kendin neden gitmiyorsun doktora ?

teşkkr edermm canımm. derin var kimseye bırakamıyorumm. bide misafirlerimm var kv. kp geldiler dün. dün kv baktı gittim. bugünn de gidemyrmm iştee tekrarr.. eşimde çalışıyorr

teşkkr ederimm

teşkkr edermm canımm. derin var kimseye bırakamıyorumm. bide misafirlerimm var kv. kp geldiler dün. dün kv baktı gittim. bugünn de gidemyrmm iştee tekrarr.. eşimde çalışıyorr
Kv bakmak mı istemiyor ikinci kez?
Diş ağrısı çekilecek bişey değil canım. Eşin geldiğinde eşin baksın sen akşam acile git en azından ağrını dindirirler.

Kv bakmak mı istemiyor ikinci kez?
Diş ağrısı çekilecek bişey değil canım. Eşin geldiğinde eşin baksın sen akşam acile git en azından ağrını dindirirler.

bakar mısınn desemm yok demezz. amaa kendilerii de bişeyy demyrr.. bendee diyemyrmm 2. kezz.. öfff. dikktmm dağıllsnn da ağrımı unutaymm diyee nlerr nlerr yaptımmm..

bakar mısınn desemm yok demezz. amaa kendilerii de bişeyy demyrr.. bendee diyemyrmm 2. kezz.. öfff. dikktmm dağıllsnn da ağrımı unutaymm diyee nlerr nlerr yaptımmm..
Canım bekleme ondan söyle baksın. Rica minnet etmene gerek yok. senin çocuğunsa onunda torunu. Zor zamanlarda bakacak tabiki.
Hem keyfinden baktırmıyorsun. Senin sağlığında önemli. Diş deyip geçme ihmal edilirse önemli sorunlar doğurabilir. O zaman kim bakacak yavruna? Bence sen bir an önce doktor yolunu tut..

Seni özleyeceğiz desene , tez nasil gidiyor peki tez asamasindaydin dimi yanlış hatırlamıyorum .
Uygun bir bakıcı bulursun umarım Canim

Ah kıyamam Canim cok gecmis olsun

Suloz haklı

Bugun topigimiz cok sessz ...JEWAY gcmis olsn canim dis agrisi kotudr cekilmez.aksam oldu artik acile gitmelisn bnce bebegini kv ye birakip

Seni özleyeceğiz desene , tez nasil gidiyor peki tez asamasindaydin dimi yanlış hatırlamıyorum .
Uygun bir bakıcı bulursun umarım Canim

Ah kıyamam Canim cok gecmis olsun

Suloz haklı

sağolunnn kızlarr. şimdii hafifledii ama haklısınz. sonra daha kötüü olabilirr.. ben bi durum değerlndrmesi yapayım.. yarın gidebilirmm artıkk..
sevyrmm siziii :) iyiki varsınızzz

Son düzenleme:
Bugün biz de giremedik hiç...annem ablam geldi,ohh bana da çok iyi geldi şimdi uğurladım hooopp damladım

Bugun benim de kabul günümdu . Once bir arkadasım geldi üstüne Abi'm uğradı . Az once de karsı apartmandan merhabalastigim cok hoş bir bayan var o uğradı . Ben de hic giremedim nete .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…