2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Canim harikasin bizde cok heyecanlıyım zaten . Mandalina portakal en geç verilen meyvalardan ancak reaksiyon göstermemiş sende bu iyi birşey tabi :) ama diğer meyvalara yoğunluk versen daha iyi sanırım

Mucize cim peyniri ve yumurta sarısını tek tek mi verdin, ezip, ıslatmadan, kendi haliyle yani? Ben karışım yapmayı hiç sevmiyorum da Bir de havucu haşlayıp verdin değil mi?

Portakalı mandalini bende biraz emmesine izin veriyorum ama sadece birkaç saniye. Portakal asitli bir meyve çünkü. Ben kalın koparamayacağı birhavuç veriyorum eline onu emiyor dişlerini kaşıyor.

Canim harikasin bizde cok heyecanlıyım zaten . Mandalina portakal en geç verilen meyvalardan ancak reaksiyon göstermemiş sende bu iyi birşey tabi :) ama diğer meyvalara yoğunluk versen daha iyi sanırım

yaa bizim berkayy biz yemek yerken çıldırıoo banada werin die...ee bende dayanamıyorumm o hallere:) azcık azcık tattırıyorum...

işede başlamadm 6.ayda başlıcam çok mutluyum o zmna kadar bi düzen oturturum umarım...

Mucize cim peyniri ve yumurta sarısını tek tek mi verdin, ezip, ıslatmadan, kendi haliyle yani? Ben karışım yapmayı hiç sevmiyorum da Bir de havucu haşlayıp verdin değil mi?

cnm cam rende almştmmm onda havucu rendeledm baya zor oldu ama çıkan püreninde suyunu çıkardmm azcık havuçsuyu oldu ama bayıldı yani...sewdi..

yumurta sarısını ilk defa dün haşlanmş yumurtadan küçücük ezip ağzına werdm tadımlık yedi

azcıkta peyniri ezip werdim okadarcık yanii

slmm kızlar ne zamandır cnm istemiodu topiğe girmeyi ilerlemio sayfalarda zaten demek burdaymışsınız bugün gördüm hayırlı olsun yeni sayfanız:) ben kızıma keçi peyniri aldım akşamdan bi dilim ıslıyorum tuzu gidiyor sabahları bazende yumurta haşlayıp 1 çay kaşığı kadar sarısını veriyorum,bi kere patates haşladım elmayı haşladım ezip verdim 2 akşamdırda armutla elma rendeleyip veriorum, bi akşamda kabak haşladım verdim aman aman yemio tabiki ama tattırıorum yoğurtta mayaladım dün birazcık verdim bugünde akşam vereceğim. en çok peyniri sevio. ha kereviz havuç balkabağı aldım b u hafta içi çorba tarzı yapıp tattırmayı deniyorum zeytinyağı getirttim ondanda azcık damlatırım bende böyle haberler:)ayy ne çok şey deniyorum:))

Dayandık valla canım ama sen baya hızlı bir giriş yapmışsın ve sanırım alerjik reaksiyon da olmamış bu harika bir haber. Tecrübe ettiğin şeyleri bizimle paylaşmaya devam edersen çok seviniriz :))

Masallah Canim hep böyle iştahı olur ins . Yemek isteyene vermemek zor tabi .

Bu arada oda ısını naptin ayırdın mı beraberliğiniz devam mı :)

ayy bide kabak tatlısından tattırdım :) azcık yedi bi yerde duymştm çok yararlı balkabağı die ...tabi tatlısı değildir ama yinede werdm yaa çok zewkli onun yediğini dewdiğini görmek

inş. iştahlı bebişlerimiz olur :)

Portakalı mandalini bende biraz emmesine izin veriyorum ama sadece birkaç saniye. Portakal asitli bir meyve çünkü. Ben kalın koparamayacağı birhavuç veriyorum eline onu emiyor dişlerini kaşıyor.

aynen bende azcık emdiriyorum ama mandalinaya bayılıo kızım. havucuda soğuk veriyorum doktorun tavsiyesiyle dişlerini çok rahatlatıo gerçi iice kemirio alt dişleriyle havuç içine geçio artık:)azalıo çok hoşuma gidio

Anaam cidden ne çok şey denemişsin duruselcim
Ben mi çok geç kaldım acaba, 5,5 aylık oluyoruz yarın sadece havuç veriyorum eline onunda tadı yok
Eşim mandalina veriyor ağzına dudağı değiyo çocuğun ben bağırıyorum ordan yeter o kadar diye
Sen ne zaman başladın vermeye, ara verdin mi besinler arasında birkaç gün?

Oo ikra bebek masallah yakında kuzu yer valla bu gidişle masallah ona :)

Hhaha sonradan sonradan çıkıyor onuda verdim bunu da
Dur bakalım neler verdin sen bu obur çocuğa daha çıkar yakında
Oo dişleriniz var tabi sizin demi Bizim yok daha yalıyo öyle sadece havucu yazık yavrum
Büyüdümü dişler kaç tane Ayy bu diş olayı da çok heyecanlı ya

yok valla cnm ara falan vermiorum elime ne geçerse veriyorum az az ama tatsın die 2 haftadır püreler falan öncesinde peyniri hep veriordum belkide dişi ondan erken çıktı.mandalina portakal elma kemirttiriyordum. ver cnm sende ver tatsın.bide her yemek saati bizle oturtuyorum biz yerken canı çekio herhalde :) alışsın die veriorum bişeler. üstünede su veriyorum içio cop cop bezelyede haşlamıştım bi gün ondanda verdim döke saça yiyoruz valla bişeler inşallah bi alerjik reaksiyon çıkmaz. ha gazı hortlamıştı son günlerde onuda çözdük dktrla kan ilacı yapıomuş bıraktık kan ilacını düzeldi

Bu masaya alışma fikri cok önemli cidden

Bizde bilinçli değil ama bastan beri bizsiz durmuyor diye her yemekte yanımıza alıyoruz inciyi

ayy evet hızla büyüyor dişler çok tatlııı artık gülünce görünüyor:))) testere gibi arada mememi ısırıyo canavar:)))

Oo ikra bebek masallah yakında kuzu yer valla bu gidişle masallah ona :)
sorma parmecim sorma yüzünü gözünü buruşturuyor ama tattırıyorum çıkarsa da ağzından ver dedi doktor,çünkü sevmediğinden deil çiğneyemediğinden çıkarırmış:)

kızlar hayırlı olsun yeni topiğiniz

demek ki o tatsız olaydan sonra diğer topikte kalmak istemediniz buraya geçiş yaptınız :))

biz daha ek gıdaya geçemiyoruz malesef ki
kilosu düşükmüş bebişimin ve o yüzden 1.5 ay daha geçemeyeceğiz gibi gözüküyor

Bu masaya alışma fikri cok önemli cidden

Bizde bilinçli değil ama bastan beri bizsiz durmuyor diye her yemekte yanımıza alıyoruz inciyi

evet aynen bende cnm sabahları tekim zaten mecbur beraberiz akşamlarıda henüz mama sandalyemiz yok pusetini aldım içeri ona oturuo önceden anakucağında duruodu arada kucağıma alıyorum masayı birbirine katıo cadı

işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru

yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…