2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

COk iyi geldi evet Canim , gelen arkadasım bir süredir yurt dışındaydi özlemiştim cok zaten guzel bir gündü yani sizin ufak tatiliniz nasil gecti yakışıklı çıko nasil

Ayy çok güzeldi yaa babamız pazar günleri de çalışıyo çikoyla vakit geçiremiyo hiç, hava da çok güzeldi çikodan mutlusu yoktu bütün gün teyzesiyle ananesiyle oynadı şimdi uyuyo incicik de uyudu mu ??

Son düzenleme:

Ayıp ediyorsun inci bebek mı de bu saatte uyusun :) genc kiz o 12 den once yatmaz :))

6. Ay kontrolünde inciye olacakları sayıyorum . Gozum korktu benim

Aşılar
Kan testi
İdrar yolu enfeksiyonu testi
Ek gıdaya gecis
Göz kontrolü

Selamın hello bugün hastaneye gittik kızımla giremedim topiğe fazla. Dün gece adım atarken bir ayağını kullanıyodu diğerini kullanmıyodu korktuk kalça ultrasonu çektirdik. Çok şükür bişey çıkmadı. Ve oyuncak siparişlerimiz gelmeye başladı biriyle bu akşam oynadı bayıldı kızım yaaa. Çok mutluyum

6. Ay kontrolünde inciye olacakları sayıyorum . Gozum korktu benim

Aşılar
Kan testi
İdrar yolu enfeksiyonu testi
Ek gıdaya gecis
Göz kontrolü

Korkma kız sadece aşılar ve kan testi biraz tırt ama diğerlerinde bişey yok ) Ay gıdaya geçiş hee çok heyecanlı

Korkma kız sadece aşılar ve kan testi biraz tırt ama diğerlerinde bişey yok ) Ay gıdaya geçiş hee çok heyecanlı

EVet gercekten heyecanlı bakalım bizim Dr nasil bir program önerecek . Hic başlamadan nerde ise yok gibi topicte tekrar anlatırsınız bana artık :))

Bİr şey çıkmamasına cok sevindim Canim . Güle güle oynayın bol eğlenceleriniz olsun:)

Çikocum baya eğlenmiş anlaşılan. Artık eğlenceli zamanları ayırt ediyolar yaa :)) Büyüdüler ayy ay :)

Aslında sen de aynını yapacaksın o zaman anlıycaklar nasıl olduğunu ama işte biz yapamayız onu
Hehe ben de unnado konusunda uslanmıyorum ama napayım çok cazip geldi 1-2 şey alıverdim
Canım benim çook geçmiş olsun tekrardan ve kolay gelsin. Sensiz eksik kalıcaz lütfen fırsat buldukça gel olur mu seni seviyoruz
Kız kardeşini tebrik eder, kendin için de aman dilini ısırarak söyle diye uyarırım seni. İlk çocuklar ikiz olsa neyse de 2. çok zor yaa
Kıyamam sana yaa çok geçmiş olsun canım diş ağrısı da fenadır ((
Bugun topigimiz cok sessz ...JEWAY gcmis olsn canim dis agrisi kotudr cekilmez.aksam oldu artik acile gitmelisn bnce bebegini kv ye birakip

Bugün biz de giremedik hiç...annem ablam geldi,ohh bana da çok iyi geldi şimdi uğurladım hooopp damladım

Bugun benim de kabul günümdu . Once bir arkadasım geldi üstüne Abi'm uğradı . Az once de karsı apartmandan merhabalastigim cok hoş bir bayan var o uğradı . Ben de hic giremedim nete .

Ben de hastanedeydim. Hepimizin mazereti varmış bugün

Kan testi ve göz muayenesi rutin disi Canim .

Kesinlikle bes dk daha uyumayacak şimdiden size soz veriyorum :)
İnşallah düzene girer uykunuz ama ya.çiko bu haftaya kadar 8-9gibi uyuyordu sabah da 7-8gibi kalkıyordu.2 gündür uyku saati değişmedi ama nerdeyse 10a kadar uyuyo belki sizin de aniden değişir...tabi bu arada babamız çok uykucudur o yönü babamıza çekmiş

Ayy bişey çıkmamasına çok sevindim canım ohhh oyuncaklarla oynanmaya da başlandı😄 hangi oyuncağı sevdi peki idoş hanımcık

Çikocum baya eğlenmiş anlaşılan. Artık eğlenceli zamanları ayırt ediyolar yaa :)) Büyüdüler ayy ay :)

Evet canım ya mutlu olduğu yüzünden anlaşılıyor artık büyüyorlar resmen

EVet gercekten heyecanlı bakalım bizim Dr nasil bir program önerecek . Hic başlamadan nerde ise yok gibi topicte tekrar anlatırsınız bana artık :))

Biz de varız daha başlamadık ne zaman başlayacağımız da mechul ben de tecrübeli annelerimizi soru yağmuruna tutarım artık😄

Benim aykırı oğlum 6 ay sonra emzik tuttu. Herkes bıraktıracak nerdeyse biz yeni başlıyoruz

Disten dolayi emiyordur belki. Benim zillide sıkıntsı olunca yalanci emzigi emiyor. :)

Titreşim i kullaniyoruz muzik ve ışık bir ise yaramiyor. Bizimkide sallaniyor ama hic tavsiye etmem diger besiklergibi degil dengesiz oluyor birazcik. Bu yuzden sallanma ayaklarini cikardik. Uyku ile bos zamanimda mesaj atarim canim sana.

Gecmis olsun canim. Ihmal etme sakin dis agrisi ceklmez.

İlk olarak bunu verdim canım Çok sevdi evire çevire inceledi. Kafasını ağzına soktu tabi vermeden önce sirkeyle ve sabunla yıkadım o yüzden içim rahattı ama ağzına sokma işlemi uzun sürmedi. İnceledi attı inceledi attı. Bu süreçte gayet normal şimdilik o üzerindeki şekilleri tanısın sonra parçaları bulup takmaya geçicez

Renkli renkli hoşuna gitmiştir idoşun bu oyuncaktan ben de alıcam...aslında artık almam gerekiyor da bir kaç tane karar veremiyorum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…