Ohh ne güzel sana da iyi gelmiştir
COk iyi geldi evet Canim , gelen arkadasım bir süredir yurt dışındaydi özlemiştim cok zaten guzel bir gündü yani sizin ufak tatiliniz nasil gecti yakışıklı çıko nasil
Ayy çok güzeldi yaababamız pazar günleri de çalışıyo çikoyla vakit geçiremiyo hiç, hava da çok güzeldi çikodan mutlusu yoktu bütün gün teyzesiyle ananesiyle oynadı şimdi uyuyo incicik de uyudu mu ??
Ayıp ediyorsun inci bebek mı de bu saatte uyusun :) genc kiz o 12 den once yatmaz :))
Haha bu kadar heveslenmesin daha çookk yolu varbebekler için uyku vakti,yatsın uyusun fıstık
6. Ay kontrolünde inciye olacakları sayıyorum . Gozum korktu benim
Aşılar
Kan testi
İdrar yolu enfeksiyonu testi
Ek gıdaya gecis
Göz kontrolü
İSte ben bunu bir türlü anlatamadım :)
Aaa bunların hepsi bize de olacak mı ki??
Büyüyünce annee 5 dk daha deyince sen de onu uyutma. 😄
6. Ay kontrolünde inciye olacakları sayıyorum . Gozum korktu benim
Aşılar
Kan testi
İdrar yolu enfeksiyonu testi
Ek gıdaya gecis
Göz kontrolü
Korkma kız sadece aşılar ve kan testi biraz tırt ama diğerlerinde bişey yok) Ay gıdaya geçiş hee çok heyecanlı
Selamın hello bugün hastaneye gittik kızımla giremedim topiğe fazla. Dün gece adım atarken bir ayağını kullanıyodu diğerini kullanmıyodu korktuk kalça ultrasonu çektirdik. Çok şükür bişey çıkmadı. Ve oyuncak siparişlerimiz gelmeye başladı biriyle bu akşam oynadı bayıldı kızım yaaa. Çok mutluyum
Ayy çok güzeldi yaababamız pazar günleri de çalışıyo çikoyla vakit geçiremiyo hiç, hava da çok güzeldi çikodan mutlusu yoktu bütün gün teyzesiyle ananesiyle oynadı şimdi uyuyo incicik de uyudu mu ??
Aslında sen de aynını yapacaksın o zaman anlıycaklar nasıl olduğunu ama işte biz yapamayız onusorma cnm en son geçen sene ramazanda eşim dayanamayıp inmişti gece 3-4 kahkahalarına öğretmenler malum yaz tatili uyumuolardı eşim dedi bende tatildeyim tamm ama eşim çalışıo sizi mi dinlicek uyucakmı demişti:) ayy anlamıolar hergün 100 kişi misafirleri oluo bi de veletleri ikra biraz uzun ağlsa hemen salona çıkarırm ben herkes çalışıo yazık die ama düşünce nerdeee
Hehe ben de unnado konusunda uslanmıyorum ama napayım çok cazip geldi 1-2 şey alıverdimteşekkür ederiz minkm :))
Canım ben ne emzikler aldım yeter ki emsin diye. Son zamanlarda aldıgım emziklerden birini dişlerini kaşısın diye eline veriyordum dün baktım şapur şupur emiyor. Emziğin emilen bişey olduğunu yeni keşfetti sanırım. Şimdi tiryakisi ağzından düşmüyor
Teşekkür ederim günabakancım inşallah çabucak çıkar. Bugün diş jeli aldım rahatlatsın diye umarım işe yarar.
Teşekkür ederim canım, sizde güle güle oynayın oyuncaklarınızla. Bol neşeli günleriniz olsun :))
Haha angy aynen bende çekicem bikinimi oğluma da bi slip mayo
Unnado
Canım benim çook geçmiş olsun tekrardan ve kolay gelsin. Sensiz eksik kalıcaz lütfen fırsat buldukça gel olur mu seni seviyoruzGünaydın güzel anneler! Ben hasta olan çocuklarla ve bitirmem lazım gelen elimdeki çeviriyle uğraşıyorum kızlar. Bu nedenle çok sık giremiyor ve yazamıyorum. Yarıyıl tatilinde de annemlere gideceğiz. İşe başlamadan önce halletmem gereken bir sürü şey var ve benim kafam çok karışık. Eğer annem gelmezse ve ben uygun bir bakıcı bulamazsam çeviri işine ağırlık vereceğim. Sizleri ve bebeklerinizi kucaklıyorum. Sağlıkla ve neşeyle kalın...
Kız kardeşini tebrik eder, kendin için de aman dilini ısırarak söyle diye uyarırım seni. İlk çocuklar ikiz olsa neyse de 2. çok zor yaakızkardesımın ıkızlerı olcak demıstım ya ıkısıde oglanmıs :) kızlar bnım sımdı kardesımın ıkızlerı oldu ya sulalede ılk kardesımde ıkız var acaba dıyorum bnm ıkıncı cocugun da ıkız olma sansı varmı kafayı yerım walla
Kıyamam sana yaa çok geçmiş olsun canım diş ağrısı da fenadırdişimm ağrıyorr. dolgu vardı dişimde kırılmıştııı dün gittim temizleypp tekrar yaptılarr ama halaa ağrıyorrr. çokk kötüymm hep ağlayasımm geliyorr ama ağrıdann değill. eğer annem olsaydıı yanımmda hemenn götürürdü benii doktoraa, bu kadar acıı çekmeme asla iizn vermezdiii.
Bugun topigimiz cok sessz ...JEWAY gcmis olsn canim dis agrisi kotudr cekilmez.aksam oldu artik acile gitmelisn bnce bebegini kv ye birakip
Bugün biz de giremedik hiç...annem ablam geldi,ohh bana da çok iyi geldişimdi uğurladım hooopp damladım
Bugun benim de kabul günümdu . Once bir arkadasım geldi üstüne Abi'm uğradı . Az once de karsı apartmandan merhabalastigim cok hoş bir bayan var o uğradı . Ben de hic giremedim nete .
İnşallah düzene girer uykunuz ama ya.çiko bu haftaya kadar 8-9gibi uyuyordu sabah da 7-8gibi kalkıyordu.2 gündür uyku saati değişmedi ama nerdeyse 10a kadar uyuyoKan testi ve göz muayenesi rutin disi Canim .
Kesinlikle bes dk daha uyumayacak şimdiden size soz veriyorum :)
Ayy bişey çıkmamasına çok sevindim canımSelamın hello bugün hastaneye gittik kızımla giremedim topiğe fazla. Dün gece adım atarken bir ayağını kullanıyodu diğerini kullanmıyodu korktuk kalça ultrasonu çektirdik. Çok şükür bişey çıkmadı. Ve oyuncak siparişlerimiz gelmeye başladı biriyle bu akşam oynadı bayıldı kızım yaaa. Çok mutluyum
Çikocum baya eğlenmiş anlaşılan. Artık eğlenceli zamanları ayırt ediyolar yaa :)) Büyüdüler ayy ay :)
EVet gercekten heyecanlı bakalım bizim Dr nasil bir program önerecek . Hic başlamadan nerde ise yok gibi topicte tekrar anlatırsınız bana artık :))
Benim aykırı oğlum 6 ay sonra emzik tuttu. Herkes bıraktıracak nerdeyse biz yeni başlıyoruz
canım geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
benim baktığım park yataklar hep sallananlardan canım çünkü benim kız alıştı sallanmaya, sallanmadan uyumuyor ne yazık ki
sen nasıl alıştırdın canım sallamadan uyutmaya? bide titreşim gerekli bir özellik mi?
müzik ve ışık gerekli mi yani? ona göre seçicem de
dişimm ağrıyorr. dolgu vardı dişimde kırılmıştııı dün gittim temizleypp tekrar yaptılarr ama halaa ağrıyorrr. çokk kötüymm hep ağlayasımm geliyorr ama ağrıdann değill. eğer annem olsaydıı yanımmda hemenn götürürdü benii doktoraa, bu kadar acıı çekmeme asla iizn vermezdiii.
İlk olarak bunu verdim canımİnşallah düzene girer uykunuz ama ya.çiko bu haftaya kadar 8-9gibi uyuyordu sabah da 7-8gibi kalkıyordu.2 gündür uyku saati değişmedi ama nerdeyse 10a kadar uyuyobelki sizin de aniden değişir...tabi bu arada babamız çok uykucudur o yönü babamıza çekmiş
Ayy bişey çıkmamasına çok sevindim canımohhh oyuncaklarla oynanmaya da başlandı😄 hangi oyuncağı sevdi peki idoş hanımcık
Evet canım ya mutlu olduğu yüzünden anlaşılıyor artıkbüyüyorlar resmen
İlk olarak bunu verdim canımÇok sevdi evire çevire inceledi. Kafasını ağzına soktu tabi vermeden önce sirkeyle ve sabunla yıkadım o yüzden içim rahattı ama ağzına sokma işlemi uzun sürmedi. İnceledi attı inceledi attı. Bu süreçte gayet normal şimdilik o üzerindeki şekilleri tanısın sonra parçaları bulup takmaya geçicez
Eki Görüntüle 944188
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?