2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Renkli renkli hoşuna gitmiştir idoşun bu oyuncaktan ben de alıcam...aslında artık almam gerekiyor da bir kaç tane karar veremiyorum ben de...

Çok çeşit var Ayşe biz kaç gün hep baktık. Bu aldığımız kaplumbağa set halindeydi bu olsun bari dedik aldık. Kolay gelsin sana da seçim yapmak oldukça zor
 
Kızlar bugün çocuk doktoru 6 ay için yumurta sarısı, labne peynir ve çorba önerdi yani meyve ve sebze püresine ek olarak. Sizdeki 6 ay önereleri nasıl ?
 
Kızlar bugün çocuk doktoru 6 ay için yumurta sarısı, labne peynir ve çorba önerdi yani meyve ve sebze püresine ek olarak. Sizdeki 6 ay önereleri nasıl ?

BUrada cucuya falan yanılmıyorsam leblebi tanesi kadar yumurta sarisi ile başla demislerdi sonra arttir sen ne kadar başlayacaksın ?
 
Kızlar iyi akşamlar... Kızım 2 gündür kaşığı görünce ağzını açmıyor sımsıkı kilitliyor zorlamıyorum ama çok üzüldüm. İşe başlıycam pazartesi ya of bir de bu çıktı
 
Parme canım, moralini bozmak istemem ama, İnci kuzu şimdi böyleyse büyüyünce de uykudan "5 dakika daha anne ne olur" diye kalkmayabilir, kızımdan biliyorum:)) Ben de ben de geçmedim ek gıdaya. Bir kere çay kaşığı ile balkabağı verecek oldum, öğürdü. Dilerim bizler için kolay olur. İdrar tahlili rutin yapılıyor mu canım, ben kızımda yaptırmamıştım, daha doğrusu doktor istememişti. Ah ya o doktor çok iyiydi, mesafeliydi ama hiç panik yapmıyor ve bizi endişelendirmiyordu, kafa büyüklüğü ile ilgili olarak da, diğer konularda da. Ne olduysa o hastaneden ayrıldıktan sonra oldu, şimdi de zaten çok uzağız. Tez konusunda ne yazık ki hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Hem çocuklar, hem üniversite ortamından uzak olmak, hem de bir yandan çalışmak tezi dondurdu. En üzüldüğüm konu o kadar emek vermem tez aşamasına gelene kadar.

Ayşe ne güzel olmuş Çeşme tatili ya, ben çok severim Çeşmeyi, iki yazdır biz de ordaydık. Oğluna da yaramıştır temiz hava.

Jeway dişin ağrıyormuş geçmiş olsun canım... Arkadaşlar zaten yapman gerekeni söylemişler:))

Suloz cum bazı bebekler çok huzursuz olmadan çıkarıyorlar dişlerini, dilerim yakışıklı Selim de çok zorlanmaz.

Arasta, ben de sizleri seviyorum canım, bak bekliyor işler, ben yine mesaj yazıyorum:)) Bir de ben eline bir şeyler verirken oğlumun sirkeli suyla yıkamıyorum. Bazen sabunla bile yıkamıyorum, o kadar çok yere atıyor ki, bazen sadece suyla yıkıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba??
Günebakan, geçici bir durumdur canım, belki diş meselesinden canı istemiyordur kuzucuğun...
Durusel, seni çok iyi anlıyorum. Benim üstümde de bir rahatsız var, sürekli sandalye gıcırtısı, sürekli bir gürültü. Ne kadar düşüncesiz insanlar var. Ben de sabrettim, sabrettim ama sonra ilk önce site güvenliğine söyledim, işe yaramayınca kapılarına gittim. Şimdi daha azaldı, işe yaradığını düşünüyorum.

Değinmediğin güncel konu var mı, yok sanırım, hiç bir zaman kısa mesaj yazamayan bendeniz musmutlu geceler diler:))
 
Son düzenleme:
Evet şu bikini konusuna değinmeden geçemiyciimmm. Benim aşağı kısımlarım o kadar genişledi ki, o bikinilerle insan içine çıkabilir miyim bilmem. Hadi yüzerek vereceğim desem, havuza ilk çıkışım nasıl olacak, düşünmeden edemiyorum. Yani insanlarda şok şok şok bir izlenim bırakmadan suya atamam kendimi. En iyisi Banu Alkan gibi, fazlalıklarımı beni Afrodit yapan güzellikler olarak görüp, parmaklarımın üstünde usul usul yürüyerek ve hep topladığım saçlarımı açmam yetmiyormuş gibi sağdan sola, soldan sağa sallayarak bir özgüven topu gibi havuza dalmak:))
 
Son düzenleme:

Ah ah o gunler gelse de bir görsek ama benim de hic umudum yok uykusundan yana :))

Tez konusunda cok haklisin Canim üzülmekte umarım hersey bir an once duzene girer ve tezine yogunlasabilirsin . Bu arada konun ne ile ilgiliydi . İstersen özelden de yazabilirsin .

İdrar yolu enfeksiyonu altıncı ay icin rutin bir kontrol yani ben en basından biliyordum bunu yapacağımızı bilmiyorum belki bizim hastanenin uygulamasidir ama yanılmıyorsam bir kac yerde daha duydum bunu


Hahaha cok güldüm okuyunca ne olacak Canim leopar desenli bir pareyo senin ısını görür :) ben napayim alt taraf cok sorunlu degil de tüm fazlalıklar üst bölgemde toplanmış durumda saklayacak bir şey henüz üretilmedi :))
 
Kızlar bugün çocuk doktoru 6 ay için yumurta sarısı, labne peynir ve çorba önerdi yani meyve ve sebze püresine ek olarak. Sizdeki 6 ay önereleri nasıl ?


Merhaba ben de yeni geldim..afiyet olsunnn bebisine.evet bu sekilde baslaniyor kizimda da boyle devam ettik yogurt da vardi..oglum 23 agustos dogumlu obur ayi heyecanla bekllyoruzzz:)))
 
BUrada cucuya falan yanılmıyorsam leblebi tanesi kadar yumurta sarisi ile başla demislerdi sonra arttir sen ne kadar başlayacaksın ?
Ben de öyle başlarım canım yaa birden vermek olmaz.

Heracım seni görmek ne güzel. Kesinlikle yanlış yapmıyorsun tatlım evdeyken yere attığında ben su tutuyorum bazen tutmuyorum bile. Ama oyuncaklar yeni ya ilk eve geldiğinde sirkeli sabunlu suyla yıkadım ambalajlı değildi bazıları hatta depoda dururken baya mikrop almış olabilirler diye Kız her defasında sirkeli sabunlu suyla yıkamayla başa çıkar mı ben akşam eksik yazmışım
Günaydın kızllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr uyanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydın tatlım uyandım bak :))
 
Son düzenleme:
Olabilir canım emsinde sebebi hiç önemli değiil :))
Suloz cum bazı bebekler çok huzursuz olmadan çıkarıyorlar dişlerini, dilerim yakışıklı Selim de çok zorlanmaz.
Çook teşekkürler inşallah canım.
Çok tatlısın hera ya
Günaydın kızllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr uyanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydıın
 

Olabilir canım emsinde sebebi hiç önemli değiil :))

Çook teşekkürler inşallah canım.

Çok tatlısın hera ya

Günaydıın

Nasılsınız nasıl gidiyor ben çalışmaya başladım oğluma da annem bakıyor siz neler yapıyorsunuz ek gıdaya geçişler nasıl gidiyor ?? Benim oğlum yemek konusunda seçici davranıyor yumurtayı asla kimyonsuz yemiyor , sarı elmadan tiksiniyor (bana çekmiş ) havucu da pek severek yemiyor yaramazzzzz
 
Günaydın kızlar iyi bir uyku çekip geldim. Sizde ne var ne yok
 

Aaaa hayırlı olsun canım. Oh ne güzel gözün arkada kalmadan gidiyosundur işe. Anneyle aynı yerde oturmak çok avantajlı. Kız Aren şimdiden yemekmi seçiyor söyle ona o yemek seçen küçük popoyu ısırırım
 

Ahh ahh annemle aynı yerde oturmuyoruz aramızda 1 saatlik mesafe var bu hafta gelip kendi bakıyor ama her zaman yanımda kalamaz onun da sorumlulukları var kv ye de bırakmak zorunda kalıcam .... Neyse ki yarım gün çalışıyorum tek avuntum o ...
 
yuvarlanıp gidiyoruz canım biz
Arene bak sen ağzının tadını biliyor kimyonlu yumurta
Benimki şimdilik verdiğim herseyi yiyor, yumurta hariç. Bende mi kimyonlasam
Günaydın kızlar iyi bir uyku çekip geldim. Sizde ne var ne yok
Bende uykusuzluk tavan.
 
off çeşmeyi sevmeyen yoktur herhalde :) bir egeli olaraktan EGE candırr!! diyorum :)
uyku konusunda da haklısın sanırım, kardeşim 9 ay boyunca sabahlara kadar uyumadı ve şimdi üniversiteye hazırlanıyor hala sabahın köründe ayakta...anneme 5 dk daha dediğini duymadım :)

Günaydın kızllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr uyanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın canım sana da :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…