2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

yuvarlanıp gidiyoruz canım biz
Arene bak sen ağzının tadını biliyor kimyonlu yumurta
Benimki şimdilik verdiğim herseyi yiyor, yumurta hariç. Bende mi kimyonlasam

Bende uykusuzluk tavan.

Kimyon deneyebilirsin Suloz hiç bir sakıncası yok, ben evde yaptığım çökelekten koymuştum yumurtaya ama yavrumun midesi yandı siz çökelekli denemeyin...

Günaydın kızlar. .. benim oğlum da 15 Ağustos dogumlu ama biz gecen ay basladik ek gıdaya çünkü sütum yetmed.. yetmediginide dr.kilosundan ve kaka problemimizden anladi... ek gida olarak saat 15/16 arasi elma veya armut püresi ve aksam yatmadan önce sütlü pirinçli kasik mamamiz var... bir de ek olarak bu ay kahvalti verdi oda şöyle; 90 cc mama bi çay kaşığı üzüm pekmezi bi çay kaşığı labne peyniri üç cicibebe bisküvi... simdiye kadar yeme sorunumuz olmadi çok şükür ve yedi aylık bebek gelişiminde maşallah. .. bakalim bir sonraki ay sebzelere gececegiz yeni bir dunya oldu ek gida bizim için

Kimyon deneyebilirsin Suloz hiç bir sakıncası yok, ben evde yaptığım çökelekten koymuştum yumurtaya ama yavrumun midesi yandı siz çökelekli denemeyin...
Deneyeyim canım, kahvaltıya gececeğim yavastan. Çökelek hakkında uyarman iyi oldu canım
günaydın. 90cc mama dediğin devam sütü mü ?

Sağol canım doğru söylüyorsun diş yüzünden olabilir belki :26:

Günaydın diycem kızlar ama öğlen oldu :) Kızım öğlen uykusuna bile yattı. Sabah başıma geleni anlatıcam size... Kahvaltımı yaparken Asu da kucağıma gelmek istedi her zamanki gibi :) Aldım oturttum kucağıma ekmeğe nasıl bakıyor her ağzıma götürüşümde mız mız yapıyor. Acaba denemek mi istiyor dedim kopardım ekmeğin sırt kısmından birazcık eline verdim. Ağzına götürdü kemirdi emdi canını çıkardı ekmeğin Yumuşattı iyice parça kopup boğazına kaçmasın diye elinden zorla aldım :) Hey Allahım ya o kadar özene bezene meyve-sebze püreleri hazırla, evde yoğurt mayala, kızım gitsin ekmeğe heves etsin

Evet canım devam sütü doktorumuz mama yazdığı için öyle yazdım ama kafa karıştımaz umarım
Tamamdır anlaşıldı :) Teşekkürler.
Asu kuru ekmeğe de talimim ben yeter ki yiyeyim demiş günebakancım :) Aman dikkat ekmek çok çabuk yumuşuyor salyayla.

Bir ekmek seven de bende var biz yemek yerken böcüğümün eline ekmek verince rahat bırakıyor bizi , keyifle ekmeğini yiyor

benim çiko da yapıyor canım onu...karşısında bir şey yemeye çekiniyorum.sanki anlıyormuş gibi o da çiğnemeye başlıyor, gözümün içine içine bakıyor.tracy hogg da bunları yapıyorsa hazır demektir diyordu ama doktorumuz başlama dediği için tattırmadım bile daha hiç bir şey senin fındık kurdu ekmeksiz doymayanlardan olacak herhalde annesi :)

günaydınlaarrr..bisde az önce berkayla kahwaltı yaptık...yumurta sarısı labne we tereyağ karıştırdım tadıda güseldi ama önce burayı açsaydım azda kimyon atardım neyse umarım gaz yapmas :) yiyince sewiniyorum yaa hep yesin böyle inş. :)

Oh maşallah yiyomuş annesi ne güzel. Ek gıda işi cidden yeni dünya gibi insan napacağını şaşırıyor

Günaydın kızllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr uyanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Günaydın kızlar iyi bir uyku çekip geldim. Sizde ne var ne yok

Herkese guzel bi gun olsun umarim

Günaydın herkese :)) bugun hava yine cok guzel neşeli bir gun olsun :))

geçmişş olsn dileklerinz için çok teşkkr ederim. dün acile gittim baktılar dolguyu açtılar geçici dolgu yaptılar. bugun 15.20 de randevm var tekrar gidecmm. ama hala ağrımm varr

Kızlar bebekler için gün gün menü yazsak da ne yedircem derdi çekmesek. Herkes birbirinden görür ve ertesi gün için düşünmek zorunda kalmaz. Ben hala tattırma aşamasındayım 10 gün sonra ben de başlıycam yazmaya

Ayyy yaaa uğraş didin bak sen Asunun yaptığına

Evet valla bnen de seyyah söylemese aklımdan geçiremezdim kimyonu ben de kimyon koyucam ben de :122::122:

Bu güzel fikir için teşekkürler seyyahçım

Tamamdır anlaşıldı :) Teşekkürler.

Asu kuru ekmeğe de talimim ben yeter ki yiyeyim demiş günebakancım :) Aman dikkat ekmek çok çabuk yumuşuyor salyayla.

Aynen yokluktan işte çocuk napsın aç bıraktık yavruyu Elinden almasam hepsini yutucak gibiydi :)

Bir ekmek seven de bende var biz yemek yerken böcüğümün eline ekmek verince rahat bırakıyor bizi , keyifle ekmeğini yiyor

Yesinler onun ekmeğini yaa İşe başlamışsın canım hayırlı olsun. Ben de pazartesi başlıyorum nasıl geçiyor?

evet aysecim ya çok erken başladı ekmeğe :) Ben en iyisi eve tam tahıllı ekmek falan alayım da faydalı olsun

Günaydın herkese :)) bugun hava yine cok guzel neşeli bir gun olsun :))

Herkese guzel bi gun olsun umarim

sizlerede tünaydınn
oğluşum uyudu . geçmişe bi gideyim dedim ama vazgeçtim ama fundacım yazını gördüm geçmiş olsun canım aynen dediğim gibi geçecek inşallah sıkıntı yok bizede dediler üfürümü çocuk kardiyolojisine götürdük bişey yokmuş 6 ay sonra tekrar kontrol dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…