yuvarlanıp gidiyoruz canım biz
Arene bak sen ağzının tadını biliyor kimyonlu yumurta
Benimki şimdilik verdiğim herseyi yiyor, yumurta hariç. Bende mi kimyonlasam
Bende uykusuzluk tavan.
Deneyeyim canım, kahvaltıya gececeğim yavastan. Çökelek hakkında uyarman iyi oldu canımKimyon deneyebilirsin Suloz hiç bir sakıncası yok, ben evde yaptığım çökelekten koymuştum yumurtaya ama yavrumun midesi yandı siz çökelekli denemeyin...
günaydın. 90cc mama dediğin devam sütü mü ?Günaydın kızlar. .. benim oğlum da 15 Ağustos dogumlu ama biz gecen ay basladik ek gıdaya çünkü sütum yetmed.. yetmediginide dr.kilosundan ve kaka problemimizden anladi... ek gida olarak saat 15/16 arasi elma veya armut püresi ve aksam yatmadan önce sütlü pirinçli kasik mamamiz var... bir de ek olarak bu ay kahvalti verdi oda şöyle; 90 cc mama bi çay kaşığı üzüm pekmezi bi çay kaşığı labne peyniri üç cicibebe bisküvi... simdiye kadar yeme sorunumuz olmadi çok şükür ve yedi aylık bebek gelişiminde maşallah. .. bakalim bir sonraki ay sebzelere gececegiz yeni bir dunya oldu ek gida bizim için
Deneyeyim canım, kahvaltıya gececeğim yavastan. Çökelek hakkında uyarman iyi oldu canım
günaydın. 90cc mama dediğin devam sütü mü ?
Parme canım, moralini bozmak istemem ama, İnci kuzu şimdi böyleyse büyüyünce de uykudan "5 dakika daha anne ne olur" diye kalkmayabilir, kızımdan biliyorum:)) Ben de ben de geçmedim ek gıdaya. Bir kere çay kaşığı ile balkabağı verecek oldum, öğürdü. Dilerim bizler için kolay olur. İdrar tahlili rutin yapılıyor mu canım, ben kızımda yaptırmamıştım, daha doğrusu doktor istememişti. Ah ya o doktor çok iyiydi, mesafeliydi ama hiç panik yapmıyor ve bizi endişelendirmiyordu, kafa büyüklüğü ile ilgili olarak da, diğer konularda da. Ne olduysa o hastaneden ayrıldıktan sonra oldu, şimdi de zaten çok uzağız. Tez konusunda ne yazık ki hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Hem çocuklar, hem üniversite ortamından uzak olmak, hem de bir yandan çalışmak tezi dondurdu. En üzüldüğüm konu o kadar emek vermem tez aşamasına gelene kadar.
Ayşe ne güzel olmuş Çeşme tatili ya, ben çok severim Çeşmeyi, iki yazdır biz de ordaydık. Oğluna da yaramıştır temiz hava.
Jeway dişin ağrıyormuş geçmiş olsun canım... Arkadaşlar zaten yapman gerekeni söylemişler:))
Suloz cum bazı bebekler çok huzursuz olmadan çıkarıyorlar dişlerini, dilerim yakışıklı Selim de çok zorlanmaz.
Arasta, ben de sizleri seviyorum canım, bak bekliyor işler, ben yine mesaj yazıyorum:)) Bir de ben eline bir şeyler verirken oğlumun sirkeli suyla yıkamıyorum. Bazen sabunla bile yıkamıyorum, o kadar çok yere atıyor ki, bazen sadece suyla yıkıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba??
Günebakan, geçici bir durumdur canım, belki diş meselesinden canı istemiyordur kuzucuğun...
Durusel, seni çok iyi anlıyorum. Benim üstümde de bir rahatsız var, sürekli sandalye gıcırtısı, sürekli bir gürültü. Ne kadar düşüncesiz insanlar var. Ben de sabrettim, sabrettim ama sonra ilk önce site güvenliğine söyledim, işe yaramayınca kapılarına gittim. Şimdi daha azaldı, işe yaradığını düşünüyorum.
Değinmediğin güncel konu var mı, yok sanırım, hiç bir zaman kısa mesaj yazamayan bendeniz musmutlu geceler diler:))
Tamamdır anlaşıldı :) Teşekkürler.Evet canım devam sütüdoktorumuz mama yazdığı için öyle yazdım ama kafa karıştımaz umarım
Asu kuru ekmeğe de talimim ben yeter ki yiyeyim demiş günebakancım :) Aman dikkat ekmek çok çabuk yumuşuyor salyayla.Günaydın diycem kızlar ama öğlen oldu :) Kızım öğlen uykusuna bile yattı. Sabah başıma geleni anlatıcam size... Kahvaltımı yaparken Asu da kucağıma gelmek istedi her zamanki gibi :) Aldım oturttum kucağıma ekmeğe nasıl bakıyor her ağzıma götürüşümde mız mız yapıyor. Acaba denemek mi istiyor dedim kopardım ekmeğin sırt kısmından birazcık eline verdim. Ağzına götürdü kemirdi emdi canını çıkardı ekmeğinYumuşattı iyice parça kopup boğazına kaçmasın diye elinden zorla aldım :) Hey Allahım ya o kadar özene bezene meyve-sebze püreleri hazırla, evde yoğurt mayala, kızım gitsin ekmeğe heves etsin
Günaydın diycem kızlar ama öğlen oldu :) Kızım öğlen uykusuna bile yattı. Sabah başıma geleni anlatıcam size... Kahvaltımı yaparken Asu da kucağıma gelmek istedi her zamanki gibi :) Aldım oturttum kucağıma ekmeğe nasıl bakıyor her ağzıma götürüşümde mız mız yapıyor. Acaba denemek mi istiyor dedim kopardım ekmeğin sırt kısmından birazcık eline verdim. Ağzına götürdü kemirdi emdi canını çıkardı ekmeğinYumuşattı iyice parça kopup boğazına kaçmasın diye elinden zorla aldım :) Hey Allahım ya o kadar özene bezene meyve-sebze püreleri hazırla, evde yoğurt mayala, kızım gitsin ekmeğe heves etsin
Günaydın diycem kızlar ama öğlen oldu :) Kızım öğlen uykusuna bile yattı. Sabah başıma geleni anlatıcam size... Kahvaltımı yaparken Asu da kucağıma gelmek istedi her zamanki gibi :) Aldım oturttum kucağıma ekmeğe nasıl bakıyor her ağzıma götürüşümde mız mız yapıyor. Acaba denemek mi istiyor dedim kopardım ekmeğin sırt kısmından birazcık eline verdim. Ağzına götürdü kemirdi emdi canını çıkardı ekmeğinYumuşattı iyice parça kopup boğazına kaçmasın diye elinden zorla aldım :) Hey Allahım ya o kadar özene bezene meyve-sebze püreleri hazırla, evde yoğurt mayala, kızım gitsin ekmeğe heves etsin
Günaydın kızlar. .. benim oğlum da 15 Ağustos dogumlu ama biz gecen ay basladik ek gıdaya çünkü sütum yetmed.. yetmediginide dr.kilosundan ve kaka problemimizden anladi... ek gida olarak saat 15/16 arasi elma veya armut püresi ve aksam yatmadan önce sütlü pirinçli kasik mamamiz var... bir de ek olarak bu ay kahvalti verdi oda şöyle; 90 cc mama bi çay kaşığı üzüm pekmezi bi çay kaşığı labne peyniri üç cicibebe bisküvi... simdiye kadar yeme sorunumuz olmadi çok şükür ve yedi aylık bebek gelişiminde maşallah. .. bakalim bir sonraki ay sebzelere gececegiz yeni bir dunya oldu ek gida bizim için
Günaydın kızllllllllaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr uyanın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Günaydın kızlar iyi bir uyku çekip geldim. Sizde ne var ne yok
günaydınlaarrr..bisde az önce berkayla kahwaltı yaptık...yumurta sarısı labne we tereyağ karıştırdım tadıda güseldi ama önce burayı açsaydım azda kimyon atardım neyse umarım gaz yapmas :) yiyince sewiniyorum yaa hep yesin böyle inş. :)
Herkese guzel bi gun olsun umarim
günaydınlaarrr..bisde az önce berkayla kahwaltı yaptık...yumurta sarısı labne we tereyağ karıştırdım tadıda güseldi ama önce burayı açsaydım azda kimyon atardım neyse umarım gaz yapmas :) yiyince sewiniyorum yaa hep yesin böyle inş. :)
Tamamdır anlaşıldı :) Teşekkürler.
Asu kuru ekmeğe de talimim ben yeter ki yiyeyim demiş günebakancım :) Aman dikkat ekmek çok çabuk yumuşuyor salyayla.
Bir ekmek seven de bende var biz yemek yerken böcüğümün eline ekmek verince rahat bırakıyor bizi , keyifle ekmeğini yiyor
benim çiko da yapıyor canım onu...karşısında bir şey yemeye çekiniyorum.sanki anlıyormuş gibi o da çiğnemeye başlıyor, gözümün içine içine bakıyor.tracy hogg da bunları yapıyorsa hazır demektir diyordu ama doktorumuz başlama dediği için tattırmadım bile daha hiç bir şeysenin fındık kurdu ekmeksiz doymayanlardan olacak herhalde annesi :)
bu arada biz de bugün doktor kontrolümüze gittik geldik..
doktor Arda nın kalbinde üfürüm duyduğunu söyledi. ama çok düşük bir seviyedeymiş. çoğu bebekte olan bişey bilgim vardı az çok ama yine insanın canı biraz sıkılıyor yalan söyleyemem..ama eminim kapanacaktır kötü düşünmycem hiç
400 gram almışız bu ay. 4 cm uzamışız. 67 cm olmuşuz.kilosu boyuna göre az duruyor ama hiç takılmana gerek yok. sıkıntılı bir durum yok dedi
demir takviyesine başlamamıştım ben ama artık başla dedi..
ek gıdaya da geçiyoruz artık. bir liste verdi ama inceleyince içime sinmeyen yanları olduğu için kendim ayrı bir liste yapacağım sanırım..
yavaştan destekli veya kucağınızda oturtabilirsiniz. ama uzun değil bir kaç dakika kadar dedi.
bizden haberler böyle. ek gıdayla ilgili daha uzun yazacaktım aslnda ama Arda şu an izin vermiyor.
Kızlar bebekler için gün gün menü yazsak da ne yedircem derdi çekmesek. Herkes birbirinden görür ve ertesi gün için düşünmek zorunda kalmaz. Ben hala tattırma aşamasındayım 10 gün sonra ben de başlıycam yazmaya
Günaydın herkese :)) bugun hava yine cok guzel neşeli bir gun olsun :))
Herkese guzel bi gun olsun umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?