2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Asu ya annen bakacak dimi .vay be zaman gecti herkes ise donüyor birbir

kızlar ben bu ek gıda işini çok karıştırdım galiba dün yoğurt verdim güvendiğimiz bir yerden aldığımız sütten yapıldı ama her zaman elime geçmiyor peki günlük şişe sütten alıp yapsam düzeni bozulur mu acaba ? birde bir çay bardağı kadar yedi doktor verebilirsin demişti ama .. hani burda yazılanlar gibi yapamadım düzensiz oluyor her seferinde :44: siz nasıl devam ediyorsunuz? (5 aylık bebeğe göre ve kilosu yerindeyse )

Canım idanın da kilosu yerinde ben sadece tattırıyorum 1er çay kaşığı. Ama mama yemediği için bu şekilde mama yese daha erken başlıycaktım.

Son düzenleme:
Canım idanın da kilosu yerinde ben sadece tattırıyorum 1er çay kaşığı. Ama mama yemediği için bu şekilde mama yese daha erken başlıycaktım.

biliyorsun zaten aliyi alide saadece anne sütü ama bizimkine verince gerisini istiyo o zaman vermeyeyim dimi :26:

Kızlar gayfe yapıyorum kendime İşler beni bekliyo ben keyiflerdeyim

Kızlar gayfe yapıyorum kendime İşler beni bekliyo ben keyiflerdeyim

o kahwe içilmeden nette keyif yapılmadan benm ewde toplanmıo :)

tabi bide berkayın uyuması lazımm..

kızlar 3 kere kustu yaa..yumurta ağır geldi heralde...azcıkta tereyağ koymuştum biri dokundu tühh...neyse artık daha az weririmm..

Alıştırmadan birden mi verdin canım :26: Hay Allah yaa sen bence yumurta sarısını 1/4 ver ve sadece labne ekle şimdilik bakalım o zaman nasıl olacak

Son düzenleme:
Sİzin gelişiminiz cok iyi Dr bize de 6. Ayı beklememizi su dahil hic bir şey vermemizi ısrarla söyledi Canim

Bana kalırsa 6 ayı bekle canım

ee bizim doktor 5.ay kontrolünde su yoğurt ve elma ver dedi hatta çorba falanda bir önceki kontrolde hiç bişey verme demişti :26: neyse ben o zaman tattırıp vereyim yine teşekkürler canlar

uzun bi aradan sonra meraba güzeller özledim siziiii yaaa
annem bizde bildiğiniz üzree
o yüzden çok fazla giremiyorum aklım sizde
okuyabilirsem bi geçmişe uzanıcammm

Alıştırmadan birden mi verdin canım :26: Hay Allah yaa sen bence yumurta sarısını 1/4 ver ve sadece labne ekle şimdilik bakalım o zaman nasıl olacak

zaten çeyrek werdimmm daha öncede çok az tadımlık wermştim yemişti...belki labne belki yağ belkide hepsi çok gelmştir...neyse ilk tepkiler normal heralde...

ben ew işlerine gidiyorummm görüşrüsss cucu hoşgeldnn

tamam canım bekliyorum o zaman müsait olunca yazarsın

Biz de varız daha başlamadık ne zaman başlayacağımız da mechul ben de tecrübeli annelerimizi soru yağmuruna tutarım artık😄

bizde varız bizdee :)) tattırmaya bile başlamadım daha

hayırlı olsun canım oyuncaklarınız.. set mi ayrı ayrı mı bende kararsızım.. fiyatı nasıl canım bu setin?

ilahi hera yaaa çok güldümmm

çok güzel bir fikirr bizede yol gösterir daha hiç başlamadık malumm

ayy kıyamam kuzuyaa ağır gelmiş annesi

Yine isyanlardayimmmm
Uykusuzluktan olucem yakinda neden yarim saatte bir aglayarak kalkarki bu cocuk((

Gurultuden dert yanmissiniz bizde de var ayni sorun.
Zaten baristn dolayi uyuyamiyoruz birde ust kattakilerin sesi hergun gece yarilarina kadar suruyor.Simdiye kadar bisey dememistim ama,
2 gun once saat 24:00 nasil gurultu anlatamam.Ev sahibim ust katimda oturuyor.O saatte torununu gurultu parilti alt kata indiriyor.
Actim kapiyi soylendim de soylendim Birde soyleseydin ya niye uyarmadin diyor.
Ben utandim soylemeye.Siz dusunemiyormusunuz bu saatte gurultu yapilamayacagini dedim.2 gundur sesleri kesildi. illaki cemkirmek gerekiyormus.

Arasta bende oyuncak almak icib sabirsizlaniyorum.
Bu haftasonu kontr.var sonrasinda baris durursa almak istiyorum.

cnm neden ağlayarak uyanıyo acaba...uff ya uykusuzluk cok kotu bsey

cnm neden ağlayarak uyanıyo acaba...uff ya uykusuzluk cok kotu bsey

Bilmiyorum ki (
Dun gece 22:30 da uyudu besigine koydum 23:00 de aglayark uyandi yanima aldim.
23:30 da uyandi besigine koydum 00:15 te uyandi yanima aldim.Sonrasinda saate bakmaya gozlerin acilmadi butun gecer boyle gitti.((

Suan 1 saatten fazladir uyuyor bende yanina uzandim uyurum diye bu seferde ben uyuyamiyorun.

CaniM baris gitgide daha bir yakışıklı oluyor masallah eylülü de annesi bize gösterecekti ama kaldı

Bu arada inci de surekli iç ceke ceke uyanıyor geceleri zor uykuya geçiyor bir yeri acıyor belli ben dişine yoruyorum çünkü surekli elimi ağzına almak istiyor vermiyorum diye ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…