Aynen yokluktan işte çocuk napsın aç bıraktık yavruyuElinden almasam hepsini yutucak gibiydi :)
Yesinler onun ekmeğini yaaİşe başlamışsın canım hayırlı olsun. Ben de pazartesi başlıyorum nasıl geçiyor?
evet aysecim ya çok erken başladı ekmeğe :) Ben en iyisi eve tam tahıllı ekmek falan alayım da faydalı olsun
kızlar ben bu ek gıda işini çok karıştırdım galibadün yoğurt verdim güvendiğimiz bir yerden aldığımız sütten yapıldı ama her zaman elime geçmiyor peki günlük şişe sütten alıp yapsam düzeni bozulur mu acaba ? birde bir çay bardağı kadar yedi doktor verebilirsin demişti ama .. hani burda yazılanlar gibi yapamadım düzensiz oluyor her seferinde :44: siz nasıl devam ediyorsunuz? (5 aylık bebeğe göre ve kilosu yerindeyse )
Canım idanın da kilosu yerinde ben sadece tattırıyorum 1er çay kaşığı. Ama mama yemediği için bu şekilde mama yese daha erken başlıycaktım.
biliyorsun zaten aliyi alide saadece anne sütü ama bizimkine verince gerisini istiyo o zaman vermeyeyim dimi :26:
biliyorsun zaten aliyi alide saadece anne sütü ama bizimkine verince gerisini istiyo o zaman vermeyeyim dimi :26:
Kızlar gayfe yapıyorum kendimeİşler beni bekliyo ben keyiflerdeyim
o kahwe içilmeden nette keyif yapılmadan benm ewde toplanmıo :)
tabi bide berkayın uyuması lazımm..
kızlar 3 kere kustu yaa..yumurta ağır geldi heralde...azcıkta tereyağ koymuştum biri dokundu tühh...neyse artık daha az weririmm..
Sİzin gelişiminiz cok iyi Dr bize de 6. Ayı beklememizi su dahil hic bir şey vermemizi ısrarla söyledi Canim
Bana kalırsa 6 ayı bekle canım
Alıştırmadan birden mi verdin canım :26: Hay Allah yaa sen bence yumurta sarısını 1/4 ver ve sadece labne ekle şimdilik bakalım o zaman nasıl olacak
Disten dolayi emiyordur belki. Benim zillide sıkıntsı olunca yalanci emzigi emiyor. :)
Titreşim i kullaniyoruz muzik ve ışık bir ise yaramiyor. Bizimkide sallaniyor ama hic tavsiye etmem diger besiklergibi degil dengesiz oluyor birazcik. Bu yuzden sallanma ayaklarini cikardik. Uyku ile bos zamanimda mesaj atarim canim sana.
Gecmis olsun canim. Ihmal etme sakin dis agrisi ceklmez.
Biz de varız daha başlamadık ne zaman başlayacağımız da mechulben de tecrübeli annelerimizi soru yağmuruna tutarım artık😄
İlk olarak bunu verdim canımÇok sevdi evire çevire inceledi. Kafasını ağzına soktu tabi vermeden önce sirkeyle ve sabunla yıkadım o yüzden içim rahattı ama ağzına sokma işlemi uzun sürmedi. İnceledi attı inceledi attı. Bu süreçte gayet normal şimdilik o üzerindeki şekilleri tanısın sonra parçaları bulup takmaya geçicez
Eki Görüntüle 944188
Evet şu bikini konusuna değinmeden geçemiyciimmm. Benim aşağı kısımlarım o kadar genişledi ki, o bikinilerle insan içine çıkabilir miyim bilmem. Hadi yüzerek vereceğim desem, havuza ilk çıkışım nasıl olacak, düşünmeden edemiyorum. Yani insanlarda şok şok şok bir izlenim bırakmadan suya atamam kendimi. En iyisi Banu Alkan gibi, fazlalıklarımı beni Afrodit yapan güzellikler olarak görüp, parmaklarımın üstünde usul usul yürüyerek ve hep topladığım saçlarımı açmam yetmiyormuş gibi sağdan sola, soldan sağa sallayarak bir özgüven topu gibi havuza dalmak:))
Kızlar bebekler için gün gün menü yazsak da ne yedircem derdi çekmesek. Herkes birbirinden görür ve ertesi gün için düşünmek zorunda kalmaz. Ben hala tattırma aşamasındayım 10 gün sonra ben de başlıycam yazmaya
o kahwe içilmeden nette keyif yapılmadan benm ewde toplanmıo :)
tabi bide berkayın uyuması lazımm..
kızlar 3 kere kustu yaa..yumurta ağır geldi heralde...azcıkta tereyağ koymuştum biri dokundu tühh...neyse artık daha az weririmm..
Oglusumda merhaba demek istedi size teyzeleri
Yine isyanlardayimmmm
Uykusuzluktan olucem yakinda neden yarim saatte bir aglayarak kalkarki bu cocuk((
Gurultuden dert yanmissiniz bizde de var ayni sorun.
Zaten baristn dolayi uyuyamiyoruz birde ust kattakilerin sesi hergun gece yarilarina kadar suruyor.Simdiye kadar bisey dememistim ama,
2 gun once saat 24:00 nasil gurultu anlatamam.Ev sahibim ust katimda oturuyor.O saatte torununu gurultu parilti alt kata indiriyor.
Actim kapiyi soylendim de soylendimBirde soyleseydin ya niye uyarmadin diyor.
Ben utandim soylemeye.Siz dusunemiyormusunuz bu saatte gurultu yapilamayacagini dedim.2 gundur sesleri kesildi.illaki cemkirmek gerekiyormus.
Arasta bende oyuncak almak icib sabirsizlaniyorum.
Bu haftasonu kontr.var sonrasinda baris durursa almak istiyorum.
ama ben yerım bu yakışıklı damadı :)
cnm neden ağlayarak uyanıyo acaba...uff ya uykusuzluk cok kotu bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?