2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

selam kızlar napıyosunuz bakalım ?

biz bu gece terk-i diyar eyliyoruz ailecek tam 4 bucuk aydır gitmediğim memleketime uçuyoruzzz en az 2 hafta kalcaz süper olcak bu tatil bizim için en son Arduş 25 günlükken gitmiştik ikimiz oğlumla ailemi de çooookk özledimm burnumda tütüyor hepsi anlaycağınız çook heyecanlıyım kızlar :119::122::118:

yolculuktan korkmuyor değilim basınçtan dolayı ağrır mı kulakları diye ama bu sefer eşim de yanımda olacağı için daha rahatım emzircem zaten hem kalkışta hem inişte..ne olur ne olmaz diye calpol de koydum çantaya.. inşallah sorun yaşamayız yaa dua ediyorum hep:18:

oradayken sık giremycem sanırım buraya şimdiden özlendiğinizi bilin taaamm mıı canlarr seviyorum siziiii

Oglusumda merhaba demek istedi size teyzeleri

subaa ne tatlılık ne yakışıklılık böyleee maşallahhhh

fundacm cuma bende gidiyorumm çok mutluyummm :)) kardeşimde askere gidicek onuda merak ediyorum bakalım nereye çıkcak

buda berkayyyy....

inş. çok küçültmemişimdirr

Eklentiler

• $20140110_115524i.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 31

Canim sen de ozleneceksin hayırlısı ile git gel insallah . Bu arada havaalanında yetkiliden mümkünse yaninizdaki koltuğu boş bırakmasını rica etmeyi unutmayın rahat edersiniz . Sana şimdiden kolay gelsin :)

Biraz fazla küçük olmuş telden bakiyorum bir de net göremedim berkayi

Son düzenleme:

ohh ne güzel mucizem yaa senin de yolun açık olsun kardeşin için de hayırlısı olsun Allah kavuştursun şimdiden canım

ayrıcaaaa ben o yakışıklı oğlunu yerim sevimlilik akıyor suratından yaa

teşekkürler kızlar eşim gelsinde o küçültmeyi bilioo bi foto daha koyarım inş.

bu arada bişi sorcam sizin bebişlerde konuşmaya çalışıyorlarmı

he hı böyle dio bizimkisi berkayy diyorumm hııı dio resmen :) bide bu arada ince bi sesle çığlıklar atıo boğazı acıcak ama yapıo hoşuna gidio deişik tonlarda sesler çıkarmak...agu ınga bazende anne der gibi oluo :)

Parmisim eylulun resmini paylasicam tbiki pcden girdgmde...inci tanesinide ozledk cnm bnm

Fundacim iyi yolculuklar saglikla gidin gelin ins....

Eylulde anne der gbi bi ses cikariyo ben onu anne olarak kabul ediyorum cok hosuma gidiyo

Evet Canim anne diyor zaten diğer kelimeleri taklit etmeye calisiyor şimdilik yapamıyor sesler çıkarıyor sadece baba yi öğretmeye çalışıyorum sürpriz yapmak istiyorum babasına:)

Parmisim eylulun resmini paylasicam tbiki pcden girdgmde...inci tanesinide ozledk cnm bnm

Aynen tatlım ig da yoksun sen görmüyorsun tabi orda ekliyorum arada tel ile hala çözüm bulamadılar ilk fırsatta senin icin buraya da yüklerim

Tesekkur ederim cnm bnm

hayırlı yolculuklar canım....umarım ailenle çookk güzel bir tatil geçirirsiniz :) yolculuğunuz da sorunsuz geçer inş:)

bir maşallah da Berkay paşaya :) çok tatlı bebişlerimizin hepsi :) şimdiden hayırlı teskereler kardeşine....

çikom başladı canım konuşma çabalarına...anne sesini bizimki çıkarıyor artık bariz bir şekilde...ben de baba yı öğretmeye çalışıyorum ama bı sesini çıkarıyor henüz :) ben şarkı söyleyince o da başlıyor bir şeyler demeye kendi çapında ....:)

Parmecim tesek.ederiz canim banada buyudukce daha tatli geliyor. Kasi.gozu iyice guzellesti
Bende disten oldugunu tahmin ediyorum canim cunku boyle yapmazdi son bir kac haftadir boyle.Zaten dis agrisi gece olurmus genelde ve bizimkide elimi,cenemi isirmaya cabaliyor.

Ayserb,mucize tesek.ederiz teyzoslar
Mucize mas.cook tatli prens ayni sapkadan bizimde var,cok tatlilar yaa
Fundacim iyi yolculuklar,iyi tatiller.

Benide annem cagiriyor yeni evine.Gel bir kac gun kal,dinlenmis olursun diyor ama bilmiyorum kararsizim.

Buarada barista konusma eyiliminde
Ee ee diye uyutuyorum sallarken ben baslayinca oda ee ee diye sesler cikarmaya basliyor.
Aglarken anne diye agliyor yada bana oyle geliyor.

Birde uzun suredir sirt ustunden yuz ustune donuyor bir sure debeleniyor ama yuz ustunden sirt ustune donemiyor popoyu kaldirip kendini ittirmeye calisiyor oldugu yerde.
Normalmi acaba?

aynen cnmm benmkide yüzüstü dönüo ama daha elini kurtaramıo....ama kolları bacakları güçlendi..oda farkedio dikilio hemen adım bile atıoda fazla bastırmıyorum...uykusu gelince eee ee dio berkayda:)

her halleri bize mutluluk yaa..hep çok şükür Allahıma diyorumm mucize bunlar :) geçen facete bi yazı gördüm..

ewlat ,kabul edilmş bir duadır...çok hoşuma gittii

Kızlar bugün çocuk doktoru 6 ay için yumurta sarısı, labne peynir ve çorba önerdi yani meyve ve sebze püresine ek olarak. Sizdeki 6 ay önereleri nasıl ?

Birden agir olmayacak mi canim. Biz 4. Ay tatirmaydi. Suan 5. Ayin basinda 1hafta kadar yogurttu. Suan bir ogun meyve yada sebze bir ogunde yogurt veriyorum. Yarim cay bardagi kadar doymazsa emziriyorum. 6. Ayda uc ogun olacak corbada eklenecek. Kahvalti ile ilgili birsey demedi daha doktorumuz. Biz hep asama asama gittik.

Annesi bayağı seciciyymis senin oglan işin zor. Kimyonu kahvaltiya gecince bend de deneyecegim.

B e nim melloş ta yapiyor. Onsuz hiç birşey yiyemez oldum. Mutfakta gizli yiyorum. Ne yesem istiyor çiğneme hareketi yapiyor agliyor.

Çiko da uykusu gelince eeee eeee yapıyo, o beni uyut demek oluyor artık Alptuğ da yüzüstünden sırt üstüne dönebiliyor, sırtüstündeyken de anca yan dönebiliyor ama doktorumuz şişko olduğu için normal dedi takmıyorum elbet dönecek

Bugun size incinin cok ağladığını söylemiştim . Az once emzik verdim ve kabul etti onbes dk oldu ağzında düşürüyor yeniden veriyorum yine alıyor . Onbes dk dir ağlama sesi yok inanamıyorum . Bu saatten sonra emzik vermek ne kadar dogru olur bilmiyorum ilk uc aya kadar verin verirseniz diyor doktorlar yedinci ayda da bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…