Oglusumda merhaba demek istedi size teyzeleri
Oglusumda merhaba demek istedi size teyzeleri
selam kızlarnapıyosunuz bakalım ?
biz bu gece terk-i diyar eyliyoruz ailecektam 4 bucuk aydır gitmediğim memleketime uçuyoruzzz en az 2 hafta kalcaz süper olcak bu tatil bizim için en son Arduş 25 günlükken gitmiştik ikimiz oğlumla ailemi de çooookk özledimm burnumda tütüyor hepsi anlaycağınız çook heyecanlıyım kızlar :119::122::118:
yolculuktan korkmuyor değilim basınçtan dolayı ağrır mı kulakları diye ama bu sefer eşim de yanımda olacağı için daha rahatımemzircem zaten hem kalkışta hem inişte..ne olur ne olmaz diye calpol de koydum çantaya.. inşallah sorun yaşamayız yaa dua ediyorum hep:18:
oradayken sık giremycem sanırım burayaşimdiden özlendiğinizi bilin taaamm mıı canlarr seviyorum siziiii
biz bu gece terk-i diyar eyliyoruz ailecektam 4 bucuk aydır gitmediğim memleketime uçuyoruzzz en az 2 hafta kalcaz süper olcak bu tatil bizim için en son Arduş 25 günlükken gitmiştik ikimiz oğlumla ailemi de çooookk özledimm burnumda tütüyor hepsi anlaycağınız çook heyecanlıyım kızlar :119::122::118:
yolculuktan korkmuyor değilim basınçtan dolayı ağrır mı kulakları diye ama bu sefer eşim de yanımda olacağı için daha rahatımemzircem zaten hem kalkışta hem inişte..ne olur ne olmaz diye calpol de koydum çantaya.. inşallah sorun yaşamayız yaa dua ediyorum hep:18:
oradayken sık giremycem sanırım burayaşimdiden özlendiğinizi bilin taaamm mıı canlarr seviyorum siziiii
subaa ne tatlılık ne yakışıklılık böyleee maşallahhhh
fundacm cuma bende gidiyorumm çok mutluyummm :)) kardeşimde askere gidicek onuda merak ediyorum bakalım nereye çıkcak
buda berkayyyy....
inş. çok küçültmemişimdirr
subaa ne tatlılık ne yakışıklılık böyleee maşallahhhh
fundacm cuma bende gidiyorumm çok mutluyummm :)) kardeşimde askere gidicek onuda merak ediyorum bakalım nereye çıkcak
buda berkayyyy....
ohh ne güzel mucizem yaa senin de yolun açık olsunkardeşin için de hayırlısı olsun Allah kavuştursun şimdiden canım
ayrıcaaaa ben o yakışıklı oğlunu yerim sevimlilik akıyor suratından yaa
Canim sen de ozleneceksin hayırlısı ile git gel insallah . Bu arada havaalanında yetkiliden mümkünse yaninizdaki koltuğu boş bırakmasını rica etmeyi unutmayın rahat edersiniz . Sana şimdiden kolay gelsin :)
Biraz fazla küçük olmuş telden bakiyorum bir de net göremedim berkayi
CaniM baris gitgide daha bir yakışıklı oluyor masallah eylülü de annesi bize gösterecekti ama kaldı
Bu arada inci de surekli iç ceke ceke uyanıyor geceleri zor uykuya geçiyor bir yeri acıyor belli ben dişine yoruyorum çünkü surekli elimi ağzına almak istiyor vermiyorum diye ağlıyor
bu arada bişi sorcam sizin bebişlerde konuşmaya çalışıyorlarmı
he hı böyle dio bizimkisi berkayy diyorumm hııı dio resmen :) bide bu arada ince bi sesle çığlıklar atıo boğazı acıcak ama yapıo hoşuna gidio deişik tonlarda sesler çıkarmak...agu ınga bazende anne der gibi oluo :)
he hı böyle dio bizimkisi berkayy diyorumm hııı dio resmen :) bide bu arada ince bi sesle çığlıklar atıo boğazı acıcak ama yapıo hoşuna gidio deişik tonlarda sesler çıkarmak...agu ınga bazende anne der gibi oluo :)
Parmisim eylulun resmini paylasicam tbiki pcden girdgmde...inci tanesinide ozledk cnm bnm
Evet Canim anne diyor zaten diğer kelimeleri taklit etmeye calisiyor şimdilik yapamıyor sesler çıkarıyor sadece baba yi öğretmeye çalışıyorum sürpriz yapmak istiyorum babasına:)
Aynen tatlım ig da yoksun sen görmüyorsun tabi orda ekliyorum arada tel ile hala çözüm bulamadılar ilk fırsatta senin icin buraya da yüklerim
hayırlı yolculuklar canım....umarım ailenle çookk güzel bir tatil geçirirsiniz :) yolculuğunuz da sorunsuz geçer inş:)selam kızlarnapıyosunuz bakalım ?
bir maşallah da Berkay paşaya :) çok tatlı bebişlerimizin hepsi :) şimdiden hayırlı teskereler kardeşine....subaa ne tatlılık ne yakışıklılık böyleee maşallahhhh
buda berkayyyy....
Parmecim tesek.ederiz canim banada buyudukce daha tatli geliyor.Kasi.gozu iyice guzellesti
Bende disten oldugunu tahmin ediyorum canim cunku boyle yapmazdi son bir kac haftadir boyle.Zaten dis agrisi gece olurmus genelde ve bizimkide elimi,cenemi isirmaya cabaliyor.
Ayserb,mucize tesek.ederiz teyzoslar
Mucize mas.cook tatli prens ayni sapkadan bizimde var,cok tatlilar yaa
Fundacim iyi yolculuklar,iyi tatiller.
Benide annem cagiriyor yeni evine.Gel bir kac gun kal,dinlenmis olursun diyor ama bilmiyorum kararsizim.
Buarada barista konusma eyiliminde
Ee ee diye uyutuyorum sallarken ben baslayinca oda ee ee diye sesler cikarmaya basliyor.
Aglarken anne diye agliyor yada bana oyle geliyor.
Birde uzun suredir sirt ustunden yuz ustune donuyor bir sure debeleniyor ama yuz ustunden sirt ustune donemiyor popoyu kaldirip kendini ittirmeye calisiyor oldugu yerde.
Normalmi acaba?
Kızlar bugün çocuk doktoru 6 ay için yumurta sarısı, labne peynir ve çorba önerdi yani meyve ve sebze püresine ek olarak. Sizdeki 6 ay önereleri nasıl ?
Nasılsınız nasıl gidiyor ben çalışmaya başladım oğluma da annem bakıyor siz neler yapıyorsunuz ek gıdaya geçişler nasıl gidiyor ?? Benim oğlum yemek konusunda seçici davranıyor yumurtayı asla kimyonsuz yemiyor , sarı elmadan tiksiniyor (bana çekmiş ) havucu da pek severek yemiyor yaramazzzzz
benim çiko da yapıyor canım onu...karşısında bir şey yemeye çekiniyorum.sanki anlıyormuş gibi o da çiğnemeye başlıyor, gözümün içine içine bakıyor.tracy hogg da bunları yapıyorsa hazır demektir diyordu ama doktorumuz başlama dediği için tattırmadım bile daha hiç bir şeysenin fındık kurdu ekmeksiz doymayanlardan olacak herhalde annesi :)
Buarada barista konusma eyiliminde
Ee ee diye uyutuyorum sallarken ben baslayinca oda ee ee diye sesler cikarmaya basliyor.
Aglarken anne diye agliyor yada bana oyle geliyor.
Birde uzun suredir sirt ustunden yuz ustune donuyor bir sure debeleniyor ama yuz ustunden sirt ustune donemiyor popoyu kaldirip kendini ittirmeye calisiyor oldugu yerde.
Normalmi acaba?
B e nim melloş ta yapiyor. Onsuz hiç birşey yiyemez oldum. Mutfakta gizli yiyorum. Ne yesem istiyor çiğneme hareketi yapiyor agliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?