2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bu masaya alışma fikri cok önemli cidden

Bizde bilinçli değil ama bastan beri bizsiz durmuyor diye her yemekte yanımıza alıyoruz inciyi
Onu bilinçsiz bizde yaptık canım, kucakçı olunca onu da kucağımda oturtuyorum sofraya..

ayy evet hızla büyüyor dişler çok tatlııı artık gülünce görünüyor:))) testere gibi arada mememi ısırıyo canavar:)))
Kan ilacı dediğin demir damlası mı canım? Bizdede gaz çok bu aralar ondan mı acaba hiç aklıma gelmedi.
Meme ısırma olayı çok kötü ya. Selim de bazen dişi olmamasına rağmen oyun oynuyo damağıyla sıkıp sağa sola çekiştiriyo çok canım acıyor, senin işin daha zor

evet cnm demir ilacı verdim vereli saatte bi kalkıp sabahlarıda kıvranarak uyanıodu kakasıda kan gibiydi doktor 15 gün ara ver dedi 3 gündür vermiorum baya rahatladı.evet elime yapışıo bazen nasıll acıo nasıl ısırıo uçları testere gibi:))) 2 dişle böleyiz hepsi çıksa napacaz:))

Canim guzel öykü icin saglikli olan ne zamansa o olsun bosver ömür boyu yiyecek ne de olsa . Bakalım bizim Dr ne diyecek ctesi daha ok çıkmadı bize zaten

işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm

Ay Canim nasil eksiltmiş yüzünü mis gibi emiyordu tabi :) sevimlilik abidesi seni :)ama yine de ilk deneme icin cok kötü değil be cucum

Durusel canım hoşgeldin Yeni bir soluk gelsin istedik keyifle bebişleri hep beraber besliyelim burda. İkaranın dişler çıkmıştı sahi ay ne tatlı olmuştur yaa bizim idoşta yok henüz Sen de başlamışsın ek besinlere ay ne güzel yaa ben de can atıyorum :))

Tatsız olaydan sonra demeyelim de tazelenelim dedik canım. Bir dizi bile 2 sezon uzarsa sıkıyor yeni bir konu ve aynı bizler Hoşgeldin aramıza Yeni topiğiniz deme gücenirim hepimizin burası.

Eki Görüntüle 914098

Ayy ben seni yerim tatlı suratlım benim hoşuna gitti mi duruşum

aynen canmm.. ecccaiipp bilendimm..

:)) öcümü alacmm kararlıyımm
Sende az değilmişsin valla bacım
Eki Görüntüle 914098
Geliniimmm, "ne uleyn bu kaşıkta ağzıma yaklaşan" diyen bakışlarını yediğim, ah kıyamam sana annen becerememiş yapmayı
Gel ben sana nasıl tatlı yoğurtlar yaparımm

hoşbulduk cnm evet yaa çok heyecanlı yeni bişeler vermek sen başlamadın mı vermeye bişeler,bi anda çıktı sizde heran bekleyin dişleri:)))topikte hayırlı olur inşallah:)

hoşbulduk cnm evet yaa çok heyecanlı yeni bişeler vermek sen başlamadın mı vermeye bişeler,bi anda çıktı sizde heran bekleyin dişleri:)))topikte hayırlı olur inşallah:)

Bekliyoruz bakalım çok huysuz o sakin idoş cadı oldu birden hastalandı bi ara ondan mı ne huy değiştirdi resmen

Ben hiç keçi sütünden yoğurt yemedim güzel mi kız:26:

Son düzenleme:
Bekliyoruz bakalım çok huysuz o sakin idoş cadı oldu birden hastalandı bi ara ondan mı ne huy değiştirdi resmen

geçmiş olsun cnm neyi vardı gripmi kuzum.ayyy benimki zaten huysuzdu iice canavar olduydu meğer diştenmiş bilememiştim bide yüzüme doğru kaldırıp sevince ağzını ayırıp ısırmak isteyip çığlık atıodu sinirleniodu en belirgin belirtimiz buydu:)

Kaçmayın la 1 çay bardağı alıcam hiç acımıycak valla bak aha kaçıyolar yakala cucum
gel kuçu kuçuda denmez ki bunlara bi şekilde yakalıcaz kuzum bu fırsat kaçmaz

kakasındaki kan gibi şeyler bizdede oluyor canım ama gazı bilemedim denemek lazım aslında ondan mı diye. Ne güzeldir şimdi o dişler inci gibi. Dişler çıkmaya başladı mı hepimiz sana yüklenicez canım öyle mi böyle mi şu belirti var mı vs. yandın yani
İdanında diş olmasın canım, bayadır huysuz diyorsun, takipte ol bence

Sistit oldu canım aynen öyle huysuzluğu vardı bi idrar tahlili yaptırdık enfeksiyon çıktı kız bebeklerde çok sık oluyomuş kakalar öne çıkıyo ya. Ama o sorunu geçti gibi ve şuan anlam veremediğim bi huysuzluğu var ve o ısırma olayını çok yapıyor. Önlük takmaya yetiştiremiyorum önü şakır şakır su

Ben hiç keçi sütünden yoğurt yemedim güzel mi kız:26:

güzel kız ben az önce bulgur pilavıyla yedim duruş hanım beğenmedi bize kaldıı
biraz daha kokulu sankim inek yğurdunu tercih ederim tabii ama daha faydalıymış buda
napsamki bide inek sütümü mayalasam:44:

tabi cnm ben anlamadım siz anlayın bari yardımcı olurum kuzucuklar ağlamasın çıkmaya başladığı gün calpol verdim ağlayıp duruordu nasılll sakinleşti 2 saat uyuyup şokkkk etti beni gündüz:))

Canim guzel öykü icin saglikli olan ne zamansa o olsun bosver ömür boyu yiyecek ne de olsa . Bakalım bizim Dr ne diyecek ctesi daha ok çıkmadı bize zaten

aynen öyle canım nasıl olsa ömür boyu yiyecekler acelesi yok

Tatsız olaydan sonra demeyelim de tazelenelim dedik canım. Bir dizi bile 2 sezon uzarsa sıkıyor yeni bir konu ve aynı bizler Hoşgeldin aramıza Yeni topiğiniz deme gücenirim hepimizin burası.

taze taze yeni topiğimize hoşbulduk o zaman :))

Canim Hosgeldin sen başlamıştın ek gıdaya dimi bize tecrubelerini anlat tatlım .

Bu arada haftasonu malum kişilerle buluştum cok guzel gecti :)

Arastacım teşekkürler canım
Ben de biliyosunuz erken başladım bu ek gıda olayına başlarda herşey güzeldi ağız hemen açılıyordu ama şimdi kilitliyor açabilene aşk olsun sebze çorbası yapıyoruum hergün ıkı kaşık zor yedirdim ısrar etmıyorum ama canımda sıkılmıyor değil yemeyen çocuğun ne kadar zor olduğunu çevremden biliyorum çok sabırlı olmalıyız bakalım yoğurdunu yiyecekmi yada ben yanlış zamanlama yapıyorum bazen o da bende alışacağız ama bu zor bir süreç umarım güzel güzel yer bebişlerimiz

Off benziyo valla canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…