Onu bilinçsiz bizde yaptık canım, kucakçı olunca onu da kucağımda oturtuyorum sofraya..Bu masaya alışma fikri cok önemli cidden
Bizde bilinçli değil ama bastan beri bizsiz durmuyor diye her yemekte yanımıza alıyoruz inciyi
yok valla cnm ara falan vermiorum elime ne geçerse veriyorum az az ama tatsın die 2 haftadır püreler falan öncesinde peyniri hep veriordum belkide dişi ondan erken çıktı.mandalina portakal elma kemirttiriyordum. ver cnm sende ver tatsın.bide her yemek saati bizle oturtuyorum biz yerken canı çekio herhalde :) alışsın die veriorum bişeler. üstünede su veriyorum içio cop cop bezelyede haşlamıştım bi gün ondanda verdim döke saça yiyoruz valla bişeler inşallah bi alerjik reaksiyon çıkmaz. ha gazı hortlamıştı son günlerde onuda çözdük dktrla kan ilacı yapıomuş bıraktık kan ilacını düzeldi
Kan ilacı dediğin demir damlası mı canım? Bizdede gaz çok bu aralar ondan mı acaba hiç aklıma gelmedi.ayy evet hızla büyüyor dişler çok tatlııı artık gülünce görünüyor:))) testere gibi arada mememi ısırıyo canavar:)))
işte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
yılmak yok şimdi inek sütünden denicem bakalımm
Onu bilinçsiz bizde yaptık canım, kucakçı olunca onu da kucağımda oturtuyorum sofraya..
Kan ilacı dediğin demir damlası mı canım? Bizdede gaz çok bu aralar ondan mı acaba hiç aklıma gelmedi.
Meme ısırma olayı çok kötü ya. Selim de bazen dişi olmamasına rağmen oyun oynuyo damağıyla sıkıp sağa sola çekiştiriyo çok canım acıyor, senin işin daha zor
kızlar hayırlı olsun yeni topiğiniz
demek ki o tatsız olaydan sonra diğer topikte kalmak istemediniz buraya geçiş yaptınız :))
biz daha ek gıdaya geçemiyoruz malesef ki
kilosu düşükmüş bebişimin ve o yüzden 1.5 ay daha geçemeyeceğiz gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 914098
slmm kızlar ne zamandır cnm istemiodu topiğe girmeyi ilerlemio sayfalarda zaten demek burdaymışsınız bugün gördüm hayırlı olsun yeni sayfanız:) ben kızıma keçi peyniri aldım akşamdan bi dilim ıslıyorum tuzu gidiyor sabahları bazende yumurta haşlayıp 1 çay kaşığı kadar sarısını veriyorum,bi kere patates haşladım elmayı haşladım ezip verdim 2 akşamdırda armutla elma rendeleyip veriorum, bi akşamda kabak haşladım verdim aman aman yemio tabiki ama tattırıorum yoğurtta mayaladım dün birazcık verdim bugünde akşam vereceğim. en çok peyniri sevio. ha kereviz havuç balkabağı aldım b u hafta içi çorba tarzı yapıp tattırmayı deniyorum zeytinyağı getirttim ondanda azcık damlatırım bende böyle haberler:)ayy ne çok şey deniyorum:))
ayy evet hızla büyüyor dişler çok tatlııı artık gülünce görünüyor:))) testere gibi arada mememi ısırıyo canavar:)))
sorma parmecim sorma yüzünü gözünü buruşturuyor ama tattırıyorum çıkarsa da ağzından ver dedi doktor,çünkü sevmediğinden deil çiğneyemediğinden çıkarırmış:)
kızlar hayırlı olsun yeni topiğiniz
demek ki o tatsız olaydan sonra diğer topikte kalmak istemediniz buraya geçiş yaptınız :))
biz daha ek gıdaya geçemiyoruz malesef ki
kilosu düşükmüş bebişimin ve o yüzden 1.5 ay daha geçemeyeceğiz gibi gözüküyor
Eki Görüntüle 914098
Sende az değilmişsin valla bacımaynen canmm.. ecccaiipp bilendimm..
:)) öcümü alacmm kararlıyımm
Geliniimmm, "ne uleyn bu kaşıkta ağzıma yaklaşan" diyen bakışlarını yediğim, ah kıyamam sana annen becerememiş yapmayıişte bizden komik karelerrbir adet ekşimiş surat duru
Eki Görüntüle 914098
Durusel canım hoşgeldinYeni bir soluk gelsin istedik keyifle bebişleri hep beraber besliyelim burda. İkaranın dişler çıkmıştı sahi ay ne tatlı olmuştur yaa bizim idoşta yok henüz Sen de başlamışsın ek besinlere ay ne güzel yaa ben de can atıyorum :))
Tatsız olaydan sonra demeyelim de tazelenelim dedik canım. Bir dizi bile 2 sezon uzarsa sıkıyor yeni bir konu ve aynı bizlerHoşgeldin aramıza Yeni topiğiniz deme gücenirim hepimizin burası.
Ayy ben seni yerim tatlı suratlım benim hoşuna gitti mi duruşum
hoşbulduk cnm evet yaa çok heyecanlı yeni bişeler vermek sen başlamadın mı vermeye bişeler,bi anda çıktı sizde heran bekleyin dişleri:)))topikte hayırlı olur inşallah:)
Bekliyoruz bakalım çok huysuz o sakin idoş cadı oldu birden hastalandı bi ara ondan mı ne huy değiştirdi resmen
gel kuçu kuçuda denmez ki bunlara bi şekilde yakalıcaz kuzum bu fırsat kaçmazKaçmayın la 1 çay bardağı alıcam hiç acımıycak valla bak aha kaçıyolar yakala cucum
Günaydın kızlar! Ben de çok uykusuzum, sadece 4 saat uyudum. Cücü aynı senin kız gibi benim oğlanda 6 dan sonra uyumadı. Ikındı ıkındı bir türlü yapamadı kakasını. Öğlen yaptı, şimdi uyuyor. Aslında benim de uyumam gerekiyor, dilerim kalkmaz hemen. O da kötü oluyor çünkü, tam dalıyorsun, yat, kalk, sinirlerim bozuluyor çok. Canım sıkkın, hava da çok kötü... Ruh halimi yansıtan bir duvar yazısı paylaşayım sizlerle:))
Eki Görüntüle 914025
kakasındaki kan gibi şeyler bizdede oluyor canım ama gazı bilemedim denemek lazım aslında ondan mı diye. Ne güzeldir şimdi o dişler inci gibi. Dişler çıkmaya başladı mı hepimiz sana yüklenicez canım öyle mi böyle mi şu belirti var mı vs. yandın yanievet cnm demir ilacı verdim vereli saatte bi kalkıp sabahlarıda kıvranarak uyanıodu kakasıda kan gibiydi doktor 15 gün ara ver dedi 3 gündür vermiorum baya rahatladı.evet elime yapışıo bazen nasıll acıo nasıl ısırıo uçları testere gibi:))) 2 dişle böleyiz hepsi çıksa napacaz:))
İdanında diş olmasın canım, bayadır huysuz diyorsun, takipte ol benceBekliyoruz bakalım çok huysuz o sakin idoş cadı oldu birden hastalandı bi ara ondan mı ne huy değiştirdi resmen
geçmiş olsun cnm neyi vardı gripmi kuzum.ayyy benimki zaten huysuzdu iice canavar olduydu meğer diştenmiş bilememiştim bide yüzüme doğru kaldırıp sevince ağzını ayırıp ısırmak isteyip çığlık atıodu sinirleniodu en belirgin belirtimiz buydu:)
Ben hiç keçi sütünden yoğurt yemedim güzel mi kız:26:
kakasındaki kan gibi şeyler bizdede oluyor canım ama gazı bilemedim denemek lazım aslında ondan mı diye. Ne güzeldir şimdi o dişler inci gibi. Dişler çıkmaya başladı mı hepimiz sana yüklenicez canım öyle mi böyle mi şu belirti var mı vs. yandın yani
İdanında diş olmasın canım, bayadır huysuz diyorsun, takipte ol bence
Canim guzel öykü icin saglikli olan ne zamansa o olsun bosver ömür boyu yiyecek ne de olsa . Bakalım bizim Dr ne diyecek ctesi daha ok çıkmadı bize zaten
Tatsız olaydan sonra demeyelim de tazelenelim dedik canım. Bir dizi bile 2 sezon uzarsa sıkıyor yeni bir konu ve aynı bizlerHoşgeldin aramıza Yeni topiğiniz deme gücenirim hepimizin burası.
Eki Görüntüle 914098
kakasındaki kan gibi şeyler bizdede oluyor canım ama gazı bilemedim denemek lazım aslında ondan mı diye. Ne güzeldir şimdi o dişler inci gibi. Dişler çıkmaya başladı mı hepimiz sana yüklenicez canım öyle mi böyle mi şu belirti var mı vs. yandın yani
İdanında diş olmasın canım, bayadır huysuz diyorsun, takipte ol bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?