bugun pek gıremedım kımsecıklerde yok malesef oglum hasta oldu öksürüyor burnu tıkalı cok üzgünüm cok ewde bıtkısel surub vardı drmzn verdıgı onu kullanıyorum burnunu temızlıyorum dewamlı olmadı dra goturucem dün gece tam bı kabustu her gece mısıl mısıl uyuyan cocuk süreklı mızmızdı hastalıktan sanırım damaklarımızda kasınıyor ust uste geldı 10 gun sonra asımız var ozamana kadar ıyılesır ıns . cok zor bı cocuk kıvanc henuz donmuyoruz yanı bır ıkı kere donduk daha yok dr kılodan oldugunu bırde her bebek farklı gelısır kımısı emeklemeye meraklıdır cabalar kımısınınde algıları cok acıktır dewamlı etrafı ınceler senınkısı oyle dedı gercekten de öyle yere koymanın ımkanı yok hep kucakda olacak etrafı seyredıp ıncelıcek herseye dokunacak odadan odaya gezıcek bıde meraklı bakısları görsenız cok yoruyor ama ıyı olsunda dayanırım napıyım yanlız nasıl emeklıcek bu konuda bıraz endıselıyım cunku hıc yere koyamıyorum kı e nasıl ogrencek dewamlı kucakata yere koydugum an kıyamet kopuyor benıde ıyıce tanıdı hep benı ıstıyor anne baba benzerı sesler cıkarmaya basladı elo becerısı super bıberonuyla mamasını kendı ıcıyor uzun süre oyuncagını tutuyor el degıstırıyor uzanıp ıstedıgını alıyor ama donmek yerde olmak gıbı bı caba yok neyse zamanı vardır heralde kafa sısırdım
ayyy bu berkay bgn yordu beni...eşim nöbetçi bgn..akşam olunca onunla oynuolardı şimdi tüm gün ben bakınca yordu ama tatlı yorgunluk tabii..bi yandanda walizleri hazırladım yrn yolcuyus ankaraya :))
sulozzz ne kadar büyümüşş bebişinn...değişmiş :) tatlı olmş ama full emzik ağzındamı...öyleyse kötü olmş...benmkiside uyurken alıodu emziği bu ara almıo..yenisini aldm küçülmştür emzik die....unutmuş emmeyi..iimi kötümü bilemedim
biberonla içmeyidde unutmuş...su weriyorum dişlerini kaşıo ısırıo biberonu...
Canım ben verdiğim sürece ağzında, bazen gülerken düşürüyor kendisi alıyor yine ağzına. İyice alışana kadar devamlı vereceğim, bırakmayacağından emin olunca sadece uyku zamanında vereceğim. Battaniye yumuşacık evet, çokta güzel ısıtıyobu arada o kadife battaniyeden annemde örmüşş rengide aynı mawili çok güsel yumuşacık :)
Nurse Harveys bizimkinin markası canım
Teşekkür ederiz canım, evet gerçekten büyük rahatlıkemzıklıde cok yakısıklısınız annesı emzık valla buyuk rahatlık benım oglum gun ıcınde pek emmıyor atıyor uykuya gecıste buyuk yardımcım
ayy cnm sorma o bebısın yüzüzünü görseydınız varya aman dıkkat edın bende cok korktum kucagına verdıgım kısılerın dırek yüzüne bakıyorum ucuk fln var mı dıye
Geçmiş olsunn, Selimde hasta. Öksürüyor, hapşırıyor, burnu akıyor. Benimde geçen gribinden şurubum var balgam sökücü onu kullanıyorum. İnşallah kısa sürede atlatırlar.bugun pek gıremedım kımsecıklerde yok malesef oglum hasta oldu öksürüyor burnu tıkalı cok üzgünüm cok ewde bıtkısel surub vardı drmzn verdıgı onu kullanıyorum burnunu temızlıyorum dewamlı olmadı dra goturucem dün gece tam bı kabustu her gece mısıl mısıl uyuyan cocuk süreklı mızmızdı hastalıktan sanırım damaklarımızda kasınıyor ust uste geldı 10 gun sonra asımız var ozamana kadar ıyılesır ıns . cok zor bı cocuk kıvanc henuz donmuyoruz yanı bır ıkı kere donduk daha yok dr kılodan oldugunu bırde her bebek farklı gelısır kımısı emeklemeye meraklıdır cabalar kımısınınde algıları cok acıktır dewamlı etrafı ınceler senınkısı oyle dedı gercekten de öyle yere koymanın ımkanı yok hep kucakda olacak etrafı seyredıp ıncelıcek herseye dokunacak odadan odaya gezıcek bıde meraklı bakısları görsenız cok yoruyor ama ıyı olsunda dayanırım napıyım yanlız nasıl emeklıcek bu konuda bıraz endıselıyım cunku hıc yere koyamıyorum kı e nasıl ogrencek dewamlı kucakata yere koydugum an kıyamet kopuyor benıde ıyıce tanıdı hep benı ıstıyor anne baba benzerı sesler cıkarmaya basladı elo becerısı super bıberonuyla mamasını kendı ıcıyor uzun süre oyuncagını tutuyor el degıstırıyor uzanıp ıstedıgını alıyor ama donmek yerde olmak gıbı bı caba yok neyse zamanı vardır heralde kafa sısırdım
kızlar sütüm azaldı nasıl çoğaltabilirim. hipp hatal galactago lactamil içiyom ama mert az emdiğindenmidir ne azaldı mama veriyordum arada 100 cc çıkarken 50 çıktı bgn hatta 30 çok üzüldüm yardım lütfen
Senin işin öğlene kadar olması çok iyi... Asucum anneme emanet artık bundan sonra
Canım yakışıklı oğlun seni çok yoruyor bu aralar... Diş sıkıntısıysa eğer jel sürmeyi denedin mi? Bizim de ilk uykuya dalarken çok problem olmuştu. Tabi o zaman diş olabileceğini düşünmedik erken diye. Şimdi uykudan önce huzursuzsa jelden sürüyorum rahat dalıyor. Sürdükten sonraki sevinci görülmeye değer
Güle güle kullanın mama sandalyenizi canım. Hastaneden de güzel haberler almışsınız ne güzelSiz 6 aylık oldunuz sanırım dimi? Erken değil yahu oturtmak için. 1 yaşında mı oturacak
Selimmm emzikli bir poz bekliyorum senden en artistinden olsunCanım sen yine egepole mi gidiyordun? İshal döneminde 3 farklı doktora gittik ve öeeh geldi artık herkes farklı konuşuyor. 15 gün içinde 200 gr almıştık en son gittiğimiz doktor çok az buldu. Bu 15 gün içinde Asu 2 kez ishal oldu bunu da biliyor yani. Çok canımı sıktı ya yine en iyisi bizim Çağrıcık 6. aydaki kardiyolog randevumuzda bi sorun çıkmazsa ben de sadece sağlık ocağı kontrolüne gidicem zaten.
Kızım da yumurta yemeye başlasın artık ya ben yımırtadan çok bıktım :)
Üfff benim kızım da kaşıktan tiksindi sanırım açmıyor ağzını. Elimle deniyim bakalım. Benim yiyip içtiğimde hep gözü. Dün akşam su içince öğüren çocuk benim içtiğim bardaktan su içmek istedi şapur şupur yalandı bardağı verincePüre falan tattırmadan direkt yemeklerden mi versem napsam
Burun kıvrımlarını yerim yerimmm maşallah sana... Suloz bebek yemek istemiyorsa bence zorlama sonra yemekten kaçan bir çocuk olabilir... Zaten süt alıyor yemek konusunda çok ısrarcı olma bence ...Devam et bakalım canım içmeye.Süt psikolojisi de çok öenmliymiş sütüm az diye düşünme hiç. Gelecek çoğalacak diye düşün. İnşallah geçici bir dönemdir.
Canım en son 4 ocakta götürdüm. Bir daha düşünmüyorum bir sorun olmadıkça. Çağrıya gidiyordum, sende mi ona gidiyorsun? Dişten olmasın Asu'nun ishali?
Bu kaşığı reddetme olayı bizdede başladı. Her zaman yediği elmayı bugün yemek istemedi. İÇine pekmez koydum biraz tatlandırsın diye, yedi biraz ama severek değil yani belli. Zor soktum kaşığı ağzına
Bu da emzikli Selim, alışık değiliz yakıştıramıyoruz hiç
Eki Görüntüle 947188 Eki Görüntüle 947189
bugun pek gıremedım kımsecıklerde yok malesef oglum hasta oldu öksürüyor burnu tıkalı cok üzgünüm cok ewde bıtkısel surub vardı drmzn verdıgı onu kullanıyorum burnunu temızlıyorum dewamlı olmadı dra goturucem dün gece tam bı kabustu her gece mısıl mısıl uyuyan cocuk süreklı mızmızdı hastalıktan sanırım damaklarımızda kasınıyor ust uste geldı 10 gun sonra asımız var ozamana kadar ıyılesır ıns . cok zor bı cocuk kıvanc henuz donmuyoruz yanı bır ıkı kere donduk daha yok dr kılodan oldugunu bırde her bebek farklı gelısır kımısı emeklemeye meraklıdır cabalar kımısınınde algıları cok acıktır dewamlı etrafı ınceler senınkısı oyle dedı gercekten de öyle yere koymanın ımkanı yok hep kucakda olacak etrafı seyredıp ıncelıcek herseye dokunacak odadan odaya gezıcek bıde meraklı bakısları görsenız cok yoruyor ama ıyı olsunda dayanırım napıyım yanlız nasıl emeklıcek bu konuda bıraz endıselıyım cunku hıc yere koyamıyorum kı e nasıl ogrencek dewamlı kucakata yere koydugum an kıyamet kopuyor benıde ıyıce tanıdı hep benı ıstıyor anne baba benzerı sesler cıkarmaya basladı elo becerısı super bıberonuyla mamasını kendı ıcıyor uzun süre oyuncagını tutuyor el degıstırıyor uzanıp ıstedıgını alıyor ama donmek yerde olmak gıbı bı caba yok neyse zamanı vardır heralde kafa sısırdım
Canım ben verdiğim sürece ağzında, bazen gülerken düşürüyor kendisi alıyor yine ağzına. İyice alışana kadar devamlı vereceğim, bırakmayacağından emin olunca sadece uyku zamanında vereceğim. Battaniye yumuşacık evet, çokta güzel ısıtıyo
Teşekkür ederiz canım, evet gerçekten büyük rahatlık
Geçmiş olsunn, Selimde hasta. Öksürüyor, hapşırıyor, burnu akıyor. Benimde geçen gribinden şurubum var balgam sökücü onu kullanıyorum. İnşallah kısa sürede atlatırlar.
Teşekkürler canım. Zorlamıyorum bende zaten. Şimdilik doyuyor daha zamanımız var kaşığa alışmak için.Burun kıvrımlarını yerim yerimmm maşallah sana... Suloz bebek yemek istemiyorsa bence zorlama sonra yemekten kaçan bir çocuk olabilir... Zaten süt alıyor yemek konusunda çok ısrarcı olma bence ...
Minkm ve Suloz geçmiş olsun çok üzüldüm bebişler için umarım hemen iyileşirler... Bir ara Aren'in burnu tıkandı sanırım kuru havalardan olabilir ben de burnuna bir iki damla sütümden damlattım açıldı aklınızda bulunsun
Ohh ne güzel. Parmecim umarım ilgisi dış ortamdan kaynaklanmıyordur da evde rahat edersin.Arkadaslar günaydın
Dün Bazı kontrollerim icin hastaneye gittik ve hastanenin kafeteryasında ki mama sandalyesini deneyelim dedik ( sanırım İkea idi )
İnci bayıldı yol kenarına koyduk birde pencereden ağaçları arabaları gelip gecen insanları izledi onlarla konuştu ismini söyleyince dönüp bakmadı bile o kadar dalmıştı ki dışarıya :))
Umarım sadece dışarıyı izlemenin verdigi bir keyif değildir ve mama sandalyesini gercekten sevmiştir . Bu arada tepsinin one dogru hareket edip kadmemeli olması cok önemli bir özellikle dün tecrübe ettik . Alırken dikkat etmek gerekli . Sandalyeden alırken bacağı sıkışıyordu nerdeyse kademe sart :))
Canım tebrik ederim takvimine göre 11 hafta 1 günlük hamilesinnnn
Çizelgeyi yaparken yanlış bölümü seçmişsin tatlım.
Baby and Kids Birthday bölümünden yapacaksın çizelgeyi
Ohh ne güzel. Parmecim umarım ilgisi dış ortamdan kaynaklanmıyordur da evde rahat edersin.
Ya da olmadı evde de cam kenarında yer yemeklerini. Manzarayı seviyor kız napsın
Canım tebrik ederim takvimine göre 11 hafta 1 günlük hamilesinnnn
Çizelgeyi yaparken yanlış bölümü seçmişsin tatlım.
Baby and Kids Birthday bölümünden yapacaksın çizelgeyi
Arkadaslar günaydın
Dün Bazı kontrollerim icin hastaneye gittik ve hastanenin kafeteryasında ki mama sandalyesini deneyelim dedik ( sanırım İkea idi )
İnci bayıldı yol kenarına koyduk birde pencereden ağaçları arabaları gelip gecen insanları izledi onlarla konuştu ismini söyleyince dönüp bakmadı bile o kadar dalmıştı ki dışarıya :))
Umarım sadece dışarıyı izlemenin verdigi bir keyif değildir ve mama sandalyesini gercekten sevmiştir . Bu arada tepsinin one dogru hareket edip kadmemeli olması cok önemli bir özellikle dün tecrübe ettik . Alırken dikkat etmek gerekli . Sandalyeden alırken bacağı sıkışıyordu nerdeyse kademe sart :))
hayırlı yolculuklar canım....ayyy bu berkay bgn yordu beni...eşim nöbetçi bgn..akşam olunca onunla oynuolardı şimdi tüm gün ben bakınca yordu ama tatlı yorgunluk tabii..bi yandanda walizleri hazırladım yrn yolcuyus ankaraya :))
sulozzz ne kadar büyümüşş bebişinn...değişmiş :) tatlı olmş ama full emzik ağzındamı...öyleyse kötü olmş...benmkiside uyurken alıodu emziği bu ara almıo..yenisini aldm küçülmştür emzik die....unutmuş emmeyi..iimi kötümü bilemedim
biberonla içmeyidde unutmuş...su weriyorum dişlerini kaşıo ısırıo biberonu...
Kızlar günaydın :)) Dün gece arkadaşın vedası vardı bütün kurtlarımı döktüm. Yemek derdim yok diye evde birazcık ince temizlik yaptım ve bugün misafir geliyor tekrar bi süpürüp yemeklere girişicem. Yrın da Bursa'ya gezmeye gidiyoruz. Çok yoğun gördüm kendimi
Şu işlerim güçlerim yüzünden pek giremiyorum bedenim burda olmasa da ruhum sizinle kızlarGeçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır. İda 2 gündür kaka yapmıyor bendeki tek sorun bu şimdilik.
Hihihi, senin telefon benim radara yakalanmıyor bu sıralar :))HahA cok hossun suloz benimle kelime avı oynamaktan sıkıldın seyyaha sardın demek :))
Tüm maaşı kıraya verip boğaz manzaralı Eve mı çıksak acaba söyle bebek sahilDe :))
Bu arada cok gecmis olsun Canim selime
Ben mesajı yazdım çizelge kalktı canım zaten, yenisi pekte güzel olmuşÇok acelesin şimdi bak bakalım
Çok hamaratsın bu aralar yakıştıramadımKızlar günaydın :)) Dün gece arkadaşın vedası vardı bütün kurtlarımı döktüm. Yemek derdim yok diye evde birazcık ince temizlik yaptım ve bugün misafir geliyor tekrar bi süpürüp yemeklere girişicem. Yrın da Bursa'ya gezmeye gidiyoruz. Çok yoğun gördüm kendimi
Şu işlerim güçlerim yüzünden pek giremiyorum bedenim burda olmasa da ruhum sizinle kızlarGeçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır. İda 2 gündür kaka yapmıyor bendeki tek sorun bu şimdilik.
Günaydın Ayşecim. Bizde sırtüstünden yüzüstüne dönemiyoruz. Bir kere dndü bir daha yok. Bir galeyana geldi sonra vazgeçti herhaldegünaydın kızlarr :) atak mıdır diş midir bilemedim ama bir mızmızlık söz konusu bizde
hayırlı yolculuklar canım....
çok geçmiş olsun canım...umarım çarçabuk iyileşirsinizburnunu açık tutmaya çalış sürekli...biz sürekli serum fizyolojik kullanıyoruz.... Alptuğ bütün gün yerde olmasına rağmen sırtüstünden yüzüstüne dönemiyo daha... elbet dönecekler sıkma canını :)
Canım çok zor değil mi bebeğinden ayrı kalma fikri. Ama yinede çok fazla değilmiş ders saatlerin çok ayrı kalmayacaksın bebeğinden.Günaydın kızlar.Bayadır giremedim foruma. Umarım herkes iyidir. İki hafta sonra okullar açılıyor ve ben işe başlıyorum. 5 sınıfım vardı birini bıraktım kızıma daha fazla vakit ayırabilmek için.Ekders falan alamayacam sadece maaş karşılığı gidecem.Ev borcumuz olmasa düşünmeden ücretsiz izine çıkardım ama bu koşullarda mümkün değil. Nasıl olacak nasıl bırakıp gidecem bilemiyorum. Daha çok var işe başlamama diyordum aylar su gibi gelip geçti. Haftanın iki günü iki saat üç günü dört saat çalışacam.İnciye babaannesi ile dedesi bakacak.Babaanneden ziyade dede bakacak.Babaanne çok panik kucağına bile alamıyor ama dede çok iyi kızımı baya eğlendiriyor onunlayken hiç ağlamıyor. Ben size şunu sormak istiyorum. İnci hiç biberondan mama falan yemedi.Bi ara süt sağmıştık biberonla verelim dedik almadı ama o zaman çok küçüktü. Ben işe başladığımda süt bırakmayı düşünüyorum ancak ne kadar sütlr doyuyor onu bilmiyorum emdiği için ne kadar içtiğini bilemiyorum.Siz aşağı yukarı ne kadar süt ya da mama veriyorsunuz bir öğünde.
Canım çok zor değil mi bebeğinden ayrı kalma fikri. Ama yinede çok fazla değilmiş ders saatlerin çok ayrı kalmayacaksın bebeğinden.
Bende daha önce hiç biberonla süt vermedim ama sanki her bebğin farklı olur emdiği miktar. İşe başlamadan birkaç gün önceden sağsan ne kadar içebildiğine ne kadarla doyduğuna baksan olur mu ki :26:
Günaydın kızlar.Bayadır giremedim foruma. Umarım herkes iyidir. İki hafta sonra okullar açılıyor ve ben işe başlıyorum. 5 sınıfım vardı birini bıraktım kızıma daha fazla vakit ayırabilmek için.Ekders falan alamayacam sadece maaş karşılığı gidecem.Ev borcumuz olmasa düşünmeden ücretsiz izine çıkardım ama bu koşullarda mümkün değil. Nasıl olacak nasıl bırakıp gidecem bilemiyorum. Daha çok var işe başlamama diyordum aylar su gibi gelip geçti. Haftanın iki günü iki saat üç günü dört saat çalışacam.İnciye babaannesi ile dedesi bakacak.Babaanneden ziyade dede bakacak.Babaanne çok panik kucağına bile alamıyor ama dede çok iyi kızımı baya eğlendiriyor onunlayken hiç ağlamıyor. Ben size şunu sormak istiyorum. İnci hiç biberondan mama falan yemedi.Bi ara süt sağmıştık biberonla verelim dedik almadı ama o zaman çok küçüktü. Ben işe başladığımda süt bırakmayı düşünüyorum ancak ne kadar sütlr doyuyor onu bilmiyorum emdiği için ne kadar içtiğini bilemiyorum.Siz aşağı yukarı ne kadar süt ya da mama veriyorsunuz bir öğünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?