2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

geçmiş olsun canım üst üste gelmiş gerçektende ama olsun başka dertleri olmasında.. buna şükür.
hepsinin huyu farklı takma kafana her şeyi zamanı gelince yapacaklar nasıl olsa

bu arada o kadife battaniyeden annemde örmüşş rengide aynı mawili çok güsel yumuşacık :)
Canım ben verdiğim sürece ağzında, bazen gülerken düşürüyor kendisi alıyor yine ağzına. İyice alışana kadar devamlı vereceğim, bırakmayacağından emin olunca sadece uyku zamanında vereceğim. Battaniye yumuşacık evet, çokta güzel ısıtıyo
Nurse Harveys bizimkinin markası canım

Teşekkür ederiz canım, evet gerçekten büyük rahatlık
Geçmiş olsunn, Selimde hasta. Öksürüyor, hapşırıyor, burnu akıyor. Benimde geçen gribinden şurubum var balgam sökücü onu kullanıyorum. İnşallah kısa sürede atlatırlar.

Günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnlllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr

Canım çok sıkıntı yapma kendine benim de 4. ayın başında çok çok azaldı ne yaptıysam artmadı çok üzülmüştüm kesilecek diye neyse ki bir regl oldum sonra eski haline döndü bugünlerde yine çok az dün sağdım 20 cc kadar çıktı biberonu görünce fenalık geçirdim biraz, ama sakin kalmaya düşünmemeye çalışıyorum bebeğim doyuyor aç olsa kıyametleri koparır o yüzden çok dert etmiyorum sen de canını sıkma moral de sütü etkiliyor

Sağol canım oturtmuyorum zaten öyle süs aldım mutfakta duruyor ne de olsa ben söz dinleyen bir anneyim değil mi Ben Aren' e yemeklerimizden de tattırıyorum bir iki lokma yediriyorum seviyor şimdilik . Sen Asu'ya yumurta vermiyor musun ?

Burun kıvrımlarını yerim yerimmm maşallah sana... Suloz bebek yemek istemiyorsa bence zorlama sonra yemekten kaçan bir çocuk olabilir... Zaten süt alıyor yemek konusunda çok ısrarcı olma bence ...

Minkm ve Suloz geçmiş olsun çok üzüldüm bebişler için umarım hemen iyileşirler... Bir ara Aren'in burnu tıkandı sanırım kuru havalardan olabilir ben de burnuna bir iki damla sütümden damlattım açıldı aklınızda bulunsun

Arkadaslar günaydın

Dün Bazı kontrollerim icin hastaneye gittik ve hastanenin kafeteryasında ki mama sandalyesini deneyelim dedik ( sanırım İkea idi )
İnci bayıldı yol kenarına koyduk birde pencereden ağaçları arabaları gelip gecen insanları izledi onlarla konuştu ismini söyleyince dönüp bakmadı bile o kadar dalmıştı ki dışarıya :))

Umarım sadece dışarıyı izlemenin verdigi bir keyif değildir ve mama sandalyesini gercekten sevmiştir . Bu arada tepsinin one dogru hareket edip kadmemeli olması cok önemli bir özellikle dün tecrübe ettik . Alırken dikkat etmek gerekli . Sandalyeden alırken bacağı sıkışıyordu nerdeyse kademe sart :))

Son düzenleme:
Teşekkürler canım. Zorlamıyorum bende zaten. Şimdilik doyuyor daha zamanımız var kaşığa alışmak için.

Canım tebrik ederim takvimine göre 11 hafta 1 günlük hamilesinnnn

Çizelgeyi yaparken yanlış bölümü seçmişsin tatlım.
Baby and Kids Birthday bölümünden yapacaksın çizelgeyi

Ohh ne güzel. Parmecim umarım ilgisi dış ortamdan kaynaklanmıyordur da evde rahat edersin.
Ya da olmadı evde de cam kenarında yer yemeklerini. Manzarayı seviyor kız napsın

Canım tebrik ederim takvimine göre 11 hafta 1 günlük hamilesinnnn

Çizelgeyi yaparken yanlış bölümü seçmişsin tatlım.
Baby and Kids Birthday bölümünden yapacaksın çizelgeyi

HahA cok hossun suloz benimle kelime avı oynamaktan sıkıldın seyyaha sardın demek :))

Ohh ne güzel. Parmecim umarım ilgisi dış ortamdan kaynaklanmıyordur da evde rahat edersin.
Ya da olmadı evde de cam kenarında yer yemeklerini. Manzarayı seviyor kız napsın

Tüm maaşı kıraya verip boğaz manzaralı Eve mı çıksak acaba söyle bebek sahilDe :))

Bu arada cok gecmis olsun Canim selime

Kızlar günaydın :)) Dün gece arkadaşın vedası vardı bütün kurtlarımı döktüm. Yemek derdim yok diye evde birazcık ince temizlik yaptım ve bugün misafir geliyor tekrar bi süpürüp yemeklere girişicem. Yrın da Bursa'ya gezmeye gidiyoruz. Çok yoğun gördüm kendimi

Şu işlerim güçlerim yüzünden pek giremiyorum bedenim burda olmasa da ruhum sizinle kızlar Geçmişi okuyamadım umarım her şey yolundadır. İda 2 gündür kaka yapmıyor bendeki tek sorun bu şimdilik.

Aren de seviyor mama sandalyesini daha rahat oturuyor yavrum ve biraz da yüksek olduğu için her yeri görebiliyor yaramazım

günaydın kızlarr :) atak mıdır diş midir bilemedim ama bir mızmızlık söz konusu bizde
hayırlı yolculuklar canım....

çok geçmiş olsun canım...umarım çarçabuk iyileşirsiniz burnunu açık tutmaya çalış sürekli...biz sürekli serum fizyolojik kullanıyoruz.... Alptuğ bütün gün yerde olmasına rağmen sırtüstünden yüzüstüne dönemiyo daha... elbet dönecekler sıkma canını :)

kolay gelsin canım sana :) ohh yaaa ben de kurtlarımı dökmek istiyorum,geçen yılın acısını bu yıl çıkarmalıyımm :)

Hihihi, senin telefon benim radara yakalanmıyor bu sıralar :))
Çıkın tabi canımm, boğaz manzaralı ev şart İnciye :)
Aahh dünüşüm olaydı, ihtiyaç hep bunlar derdi.. Cucumm özledik :2::2:
Çok acelesin şimdi bak bakalım
Ben mesajı yazdım çizelge kalktı canım zaten, yenisi pekte güzel olmuş
Çok hamaratsın bu aralar yakıştıramadım
Kolay gelsin şekerim, İdada yapar canım kakasını bekle bakalım biraz daha.
Günaydın Ayşecim. Bizde sırtüstünden yüzüstüne dönemiyoruz. Bir kere dndü bir daha yok. Bir galeyana geldi sonra vazgeçti herhalde

Günaydın kızlar.Bayadır giremedim foruma. Umarım herkes iyidir. İki hafta sonra okullar açılıyor ve ben işe başlıyorum. 5 sınıfım vardı birini bıraktım kızıma daha fazla vakit ayırabilmek için.Ekders falan alamayacam sadece maaş karşılığı gidecem.Ev borcumuz olmasa düşünmeden ücretsiz izine çıkardım ama bu koşullarda mümkün değil. Nasıl olacak nasıl bırakıp gidecem bilemiyorum. Daha çok var işe başlamama diyordum aylar su gibi gelip geçti. Haftanın iki günü iki saat üç günü dört saat çalışacam.İnciye babaannesi ile dedesi bakacak.Babaanneden ziyade dede bakacak.Babaanne çok panik kucağına bile alamıyor ama dede çok iyi kızımı baya eğlendiriyor onunlayken hiç ağlamıyor. Ben size şunu sormak istiyorum. İnci hiç biberondan mama falan yemedi.Bi ara süt sağmıştık biberonla verelim dedik almadı ama o zaman çok küçüktü. Ben işe başladığımda süt bırakmayı düşünüyorum ancak ne kadar sütlr doyuyor onu bilmiyorum emdiği için ne kadar içtiğini bilemiyorum.Siz aşağı yukarı ne kadar süt ya da mama veriyorsunuz bir öğünde.

Canım çok zor değil mi bebeğinden ayrı kalma fikri. Ama yinede çok fazla değilmiş ders saatlerin çok ayrı kalmayacaksın bebeğinden.
Bende daha önce hiç biberonla süt vermedim ama sanki her bebğin farklı olur emdiği miktar. İşe başlamadan birkaç gün önceden sağsan ne kadar içebildiğine ne kadarla doyduğuna baksan olur mu ki :26:

Zor olmaz mı canım? Gece azıcık uykum var o da kaçıyor düşündükçe Ama çalışmak da zorundayım. Çalışmayı da seviyorum.Bizim sıkıntılar doğumdan önce başladı.Erken doğum riski vardı aylarca yattım.Çalışmak bana iyi gelecek ama kızı bırakıp gitmek çok zor
Her çocuğun farklı ise dediğin gibi deneyerek bakmak lazım o zaman

Canım hiç belli olmuyor benimki bazen 150 ml içiyor bazen de 30 ile doyuyor, sen 50 50 deneyebilirsin hem de sütünü ziyan etmemiş olursun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…